#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2010 13:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θυμάται κανείς τι είχε πει η Μπενάκη στην Βουλή;Πριν από πέντε χρόνια  επί κυβερνήσεως της Ν.Δ. του κ. Καραμανλή, ο κ. Κάρολος Παπούλιας εκλέγεται από την Βουλή των Ελλήνων, Πρόεδρος της Ελληνικής Πολιτείας μέχρι το 2010.

Η κα Μπενάκη, βουλευτής της Ν.Δ., Πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, προσφωνεί από χειρογράφου, κατά την ανακοίνωση της Εκλογής του κ. Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της χώρας και εν τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του, μεταξύ άλλων τα εξής !!

«Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε την προεδρεία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής συνθήκης , τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς δεν θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…»

Είναι γνωστό πως η πολιτική είναι κυρίως πρόβλεψη. Άρα η κα Μπενάκη, ως πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, είχε τόσο υψηλή διορατικότητα πέντε χρόνια πριν, που μπόρεσε να προβλέψει όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα και  πλέον μας τρομάζουν;  Στο άκουσμα όλων αυτών δεν τρόμαξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας; Γιατί δεν αντέδρασε; Ή μήπως ήταν προαποφασισμένα και τα γνώριζαν όλοι οι πολιτικοί ταγοί αυτής της χώρας; Πράγμα που πιθανώς αποδεικνύεται μέσω του χειρογράφου, όπου αναφέρονταν όλα τα παραπάνω και μέσω της σιωπής του κ. Προέδρου;

Δεν θα ήθελα ποτέ να πιστέψω κάτι από αυτά !!!

Εάν όμως είναι έτσι τότε σημαίνει πως τα κόμματα εξουσίας, που όλα αυτά τα 35 χρόνια διαχειρίζονται τις τύχες  του ελληνικού λαού, γνώριζαν εκ των προτέρων αυτά που επρόκειτο να μας συμβούν !!

Όλοι αυτοί υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος και των πολιτών της και έκαναν από τη μία ημέρα στην άλλη δυστυχέστερη την ζωή όλων των ελληνικών οικογενειών. Υποθήκευσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν αποφασίζει για τον τόπο μας διότι είναι ο διαχειριστής του ΔΝΤ που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις.

Εάν λοιπόν, η σημερινή ζοφερή κατάσταση οφείλεται  σε άστοχους πολιτικούς χειρισμούς από τις κυβερνήσεις της 35ετίας, έπρεπε όλοι να έχουν παραιτηθεί ως ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν τα κοινά αυτού του τόπου. Βέβαια, σε άλλες χώρες, όπως π.χ. η Ιαπωνία, οι έχοντες συναίσθηση του προβλήματος και ευαισθησία του κακού που έκαναν, αυτοκτονούν.

Αποστόλου Παναγιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. theagpar avatar
  theagpar 15/05/2010 13:59:06

  Μια χαρα το θυμαμαι.Αλλα οταν τα λεγαμε τοτε ημασταν υπερβολικοι....

 2. lpap avatar
  lpap 15/05/2010 14:00:30

  Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως μπορεί κάποιος, από μόνος του, να σταθεί ψηλά σε πολιτικό επίπεδο και με διάρκεια και να μην είναι ολίγον πουλημένος;; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω και σίγουρα η Μπενάκη δεν έκανε πρόβλεψη ούτε εκτίμηση. Γνώριζε όπως γνώριζαν όλοι..το μόνο αδιευκρίνιστο είναι πάντα στα Βαλκάνια η ψυχοσύνθεση των ανθρώπων..Κι η μόνη ελπίδα, κι η μόνη διέξοδος.Κι ευτυχώς η ανθρώπινη ψυχή είναι άβυσσος και τόσο άγνωστη ακόμα και σε ειδήμονες ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Τώρα γιατί η Μπενάκη διατύπωσε τέτοιες απόψεις-θέσεις-εκτιμήσεις είναι ένα ερώτημα. Για υστεροφημία, για να προλάβουν αυτοί που μπορούν ή για άλλο λόγο;; Πάντως από κει και μετά τελείωσε πολιτικά, εκουσίως(;).

 3. defau avatar
  defau 15/05/2010 14:08:19

  Συγγνώμη, αλλά το έγγραφο υπάρχει ;

  Μπορεί κάποιος να το αναρτήσει ;

 4. soulegas avatar
  soulegas 15/05/2010 14:22:21

  http://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY
  14 χρονια πριν προέβλεψε οτι η ελλάδα μας θα γίνει τουρκικό βιλαέτι

  • Mαρινα avatar
   Mαρινα @ soulegas 15/05/2010 14:44:44

   Και τον ειχα βλακωδως υποτιμησει!!!!!!!!!!!!!!!

   • Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση @ Mαρινα 15/05/2010 15:00:13

    Σοβαρός άνθρωπος. Δεν φταις εσύ, τον έθαψαν τα ΜΜΕ λυσσαλαία τότε που κατέβηκε με το δικό του κόμμα.

  • Mαρινα avatar
   Mαρινα @ soulegas 15/05/2010 14:49:43

   Προφητης!!!!!!!!!!!!!!

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Mαρινα 15/05/2010 15:03:12

    μικρασιάτης

  • chgian avatar
   chgian @ soulegas 16/05/2010 09:39:11

   Μία πρόβλεψη που ακόμα στην ημερομηνία είναι ακριβής
   δεν μπορεί να είναι απλά μια εκτίμηση της τότε κατάστασης.
   Είναι σίγουρο ο Χαραλαμπίδης ήθερε ότι υπήρχαν
   συγκερκιμένα σχέδια και ότι ντόπια υποχείρια στις κυβερνήσεις πραγματοποιούσαν τα σχέδια αυτά.

   Δεν πιστεύω γενικά σε συνωμοσίες, αλλά με αυτά που βλέπω και ακούω
   τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Απλά κακοδιαχείριση και έλλειψη
   διορατικότητας;

 5. kamelarxis avatar
  kamelarxis 15/05/2010 15:00:27

  http://www.youtube.com/watch?v=VB9YWeNGyyk&feature=related

  Μάλλον αυτό είναι το εν λόγω βιντεάκι.....
  Αυτοι τα λένε το antinews τα γράφει και η μάζα ακόμη.....

 6. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 15/05/2010 16:48:44

  Όσοι τολμήσαμε σε παρελθόντα χρόνο να ξεστομίσουμε κάτι τέτοιους φόβους, όχι από προφητική ικανότητα αλλά παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις, ήμασταν «γραφικοί» και «κινδυνολόγοι» για τους «ρεαλιστές»!
  Πήξαμε πια από αυτούς, που συμπεριφέρονται σαν κοινοί μισθοφόροι της Νέας Τάξης, παρά σαν Έλληνες!
  Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ούσα περισσότερο ενημερωμένη από τον απλό πολίτη, έκανε την υπέρβασή της εκείνη τη μέρα και κατά τη διάρκεια πανηγυρικής ατμόσφαιρας ξεστόμισε τους φόβους της στο νέο πολιτειακό άρχοντα!
  Το έκανε όμως στη δύση της πολιτικής της καριέρας, αφού είχαν προηγηθεί στη γειτονιά μας πόλεμοι δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην Πατρίδα μας υπήρξαν τα Ίμια, η Μαδρίτη, η παράδοση του Οτσαλάν, και τόσες άλλες ντροπές!
  Όπως και να έχει, επειδή η λαϊκή σοφία λέει πως «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», την τιμά αυτή η αποστροφή του λόγου της πέντε χρόνια πριν, τότε που ξεσκιζόταν το «σύστημα» και οι υπάλληλοί του, υπέρ του σχεδίου Ανάν!

 7. Crash&Burn avatar
  Crash&Burn 15/05/2010 18:08:06

  να αυτοκτονησουν ? με χαρακιρι ?
  ποσοι θα απομεινουν ? καμια δεκαρια με τις πιο αισιοδοξες φαντασιωσεις ...

 8. parsifal avatar
  parsifal 15/05/2010 18:47:19

  Δηλαδή φαντάζεται κάποιος οτι δεν ηξεραν ? Μετά τους αστερίσκους του Ανδρέα, τελευταία εκλαμψη εθνικής αξιοπρέπειας στην μεταπολεμική Ελλάδα (εφικτό γιατί υπήρχε ακόμη αντίπαλο δέος και παίγνιο μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων) για πόσο θα συνέχιζε να υπάρχει αυτή η εκτός "κεκανονισμένου πλαισίου" δυτική χώρα - παραφωνία ? Μια χώρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που δεν αναμιγνύεται στην Γιουγκοσλαυία, εχει κακές σχέσεις με το Ισραήλ και καλές με τους Φενταγίν,ζητοκαραυγάζει την κατάρριψη του Κορεάτικου jumbο κ.α.
  Ολη η πολιτική ιστορία μετά τον Ανδρέα είναι ακριβώς αυτό : Ομογενοποίηση με την Δύση και ενταξη στο προδιαγεγραμμένο πλαίσιο για μια χώρα "στην περιφέρεια του ιμπεριαλισμού".
  Η κ. Μπενάκη, ευφυής και εμπειρη πολιτικός, κοινωνός των διαγενομένων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ΗΞΕΡΕ οπως και πολλοί αλλοι. Πρός τιμήν της οτι δεν συνέπραξε στο πελατειακό κράτος και την συναλλαγή που απλά διευκόλυναν τα παραπάνω.

 9. athamas avatar
  athamas 15/05/2010 20:18:03

  Αυτό που λείπει από τους πολιτικούς μας και από μέρος των πολιτών είναι η εθνική συνείδηση, χωρίς εθνική συνείδηση δεν υπάρχει λόγος μακροχρόνιου σχεδιασμού και υποστήριξης με κάθε κόστος των κεκτημένων. Έτσι υπερίσχυσε το προσωπικό και άμεσο συμφέρων! Ότι αρπάξουμε!!! Αρκετοί πολίτες με την ευκολία που χρησιμοποιούν απαξιωτικά την λέξει Έλλην η Ελλάδα δείχνουν ξεκάθαρα την απουσία εθνικής συνείδησης . Ίσως δεν αισθάνονται Έλληνες, και δεν έχουν καμιά διάθεση να συμμετέχουν στο κτίσιμο ενός ισχυρού κράτος έθνος . Έτσι όμως δημιουργούνται αντίρροπες δυνάμεις και θα πέσουμε όλοι μαζί. Είναι νομοτέλεια!

 10. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 16/05/2010 13:29:52

  Στην Ιαπωνία σπάνια αυτοκτονούν - αντίθετα από ότι νομίζουμε.

  Εργάζονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.