Θορυβημένο το Μαξίμου αρχίζει τα ευχολόγια
19/06/2015 12:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θορυβημένο το Μαξίμου αρχίζει τα ευχολόγια

Με ανακοίνωσή του υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, λίγες ώρες μετά το δραματικό Eurogroup που δεν κατάφερε να δώσει λύση στο ελληνικό ζήτημα, το Μαξίμου σε ανακοίνωσή του μιλάει για λύση με ανάπτυξη εντός του ευρώ. Σε ανακοίνωσή του σήμερα το πρωί, το πρωθυπουργικό γραφείο αναφέρει ότι η σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στον δρόμο για συμφωνία.

«Επιδιώξαμε οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της Ευρώπης και εργαζόμαστε τώρα για την επιτυχία της Συνόδου αυτής. Όσοι επενδύουν στην κρίση και σε σενάρια τρόμου, θα διαψευστούν. Θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της ΕΕ, αλλά και της δημοκρατίας, που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσα στο ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Καλή η προσπάθεια του πρωθυπουργικού γραφείου, το οποίο φαίνεται πως θορυβήθηκε από τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της κυβερνητικής δημιουργικής ασάφειας, καθώς και από την διαρροή των καταθέσεων που σύμφωνα με πληροφορίες μόνο χθες άγγιξαν το 1 δις.

Είναι λογικό να γίνονται προσπάθειες καθησυχασμού, όταν η κουβέντα έχει φτάσει στο αν θα ανοίξουν οι τράπεζες στη χώρα τη Δευτέρα.

Όμως οι ανακοινώσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Δεν πείθουν τις αγορές, τους εταίρους, δεν πείθουν όπως αποτυπώθηκε χθες ούτε τον ελληνικό λαό. Δεν πείθουν δυστυχώς, ούτε την ίδια την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. foros1 avatar
    foros1 19/06/2015 18:47:32

    όχι 10.000, όχι 100.000, αλλά 1.000.000 αν μπορούσαν να μαζευτούν στο Σύνταγμα, η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε ούτε να διανοηθεί να φύγει την Δευτέρα το βράδυ χωρίς συμφωνία, απλά θα διαπραγματευόταν κάποια καλύτερα ισοδύναμα, και μέχρι εκεί. εφόσον σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 80% θέλει ΕΕ, ας το αποδείξει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.