Θεωρίες... συνωμοσίας
06/10/2015 21:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεωρίες... συνωμοσίας

Τι να πει κανείς για ένα site που έχει τίτλους «Σαμαροφύλακες στη λίστα του Τζιτζικώστα» και «Πληροφοριοδότης Σαμαρά ο Καραγκούνης» και αμέσως από κάτω έχει... τσόντα και τον τίτλο «Κάποιος να γλείψει το γλειφιτζούρι της Elisa Meliani»

Το γνωστό για... τα Μεϊμαράκια συναισθήματα site ή καλύτερα το... συγκρότημα που πάει όπου φυσάει ο άνεμος, επιχειρεί να συνδέσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα με τον Σαμαρά. Δημοσιεύματα μίσους κατά του πρώην πρωθυπουργού, θεωρίες συνωμοσίας για πράγματα που δεν ισχύουν και επιθέσεις μόνο και μόνο για να ενισχυθεί ο Βαγγέλας.

Λες κι ο κόσμος θα ψηφίσει επειδή θα του το πει ο Σαμαράς ή οποιοσδήποτε άλλος. Ο Νεοδημοκράτης θα ψηφίσει γιατί έχει μάτια και βλέπει. Βλέπει το παλιό, βλέπει και το νέο, καταλαβαίνει ποιοι παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του και ποιοι χρησιμοποιούν μέσα ενημέρωσης, επιχειρηματίες και εφοπλιστές προκειμένου να επιβάλουν τους δικούς τους ανθρώπους στη Νέα Δημοκρατία.

Αλλά τι να πει κανείς για ένα site που έχει τίτλους «Σαμαροφύλακες στη λίστα του Τζιτζικώστα» και «Πληροφοριοδότης Σαμαρά ο Καραγκούνης» και αμέσως από κάτω έχει... τσόντα και τον τίτλο «Κάποιος να γλείψει το γλειφιτζούρι της Elisa Meliani».

Το επίπεδο εκείνων που στηρίζουν τον Μεϊμαράκη και όσων τον προωθούν είναι ιδιαίτερα χαμηλό και θα πρέπει να απασχολήσει πολύ τους πολιτικούς αυτούς. Διότι αν είναι να κάνουν την εσωκομματική διαδικασία... τσόντα και να γίνουν ρεζίλι, καλύτερα να παραδώσουν το κόμμα και να φύγουν από τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Jim Beam avatar
    Jim Beam 06/10/2015 22:43:13

    Να παρακαλέσει λιγο ακόμα ο Βαγγελης τον ΤΣΙΠΡΑ να συγκυβερνήσουν και να μην ρίχνουν άλλη λάσπη στον Σαμαρά! Όσο για τους Σαμαροφυλακες καλό θα ειναι να μην βιάζονται !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.