17/08/2009 19:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεσμικές πρωτοβουλίες με ορίζοντα τον επόμενο Ιούνιο ανακοίνωσε ο κ. Παυλόπουλος, εν μέσω έντονων φημών περί επικείμενου ανασχηματισμούΕνώ εντείνονται οι πληροφορίες για επικείμενο ανασχηματισμό και αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό και οι σχετικές κόντρες στην κυβέρνηση είναι σκληρές (με απίθανες διαρροές) ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος επιχείρησε σήμερα να κατασιγάσει την εκλογολογία ανακοινώνοντας  θεσμικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έως τον επόμενο Ιούνιο.

 Στις πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο κ. Παυλόπουλος, ύστερα από συνάντησή του μες τον πρωθυπουργό περιλαμβάνονται: Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, η χρηματοδότηση των κομμάτων αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό και η είσοδος στην ιεραρχία υπαλλήλων που υπηρετούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Αν και ακούγονται πολλά, αποφεύγουμε να εισέλθουμε σε εικοτολογίες επειδή το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει καταστήσει κανέναν κοινωνό των αποφάσεών του.

Κοινό τοπίο πάντως των φημών περί του ανασχηματισμού είναι ότι θα είναι «δομικός» και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Trikala avatar
  Trikala 17/08/2009 19:25:34

  kai to oktobrio ekloges!

 2. Swell avatar
  Swell 17/08/2009 20:32:24

  Παρντόν, η νομοθεσία έφταιγε που τα 'παιρναν τα δύο κόμματα;

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Swell 17/08/2009 20:45:13

   θα πλήρωνα για να πάρω απάντηση στο ερώτημα σου swell... Καταλήγω ότι είναι στην ιστορική μας συνείδηση. Στην ίδρυση του νεοελληνικού έθνους το 1800, στην "επιβίωση" της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, στους μηδίσαντες και μη... ανεξήγητο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.