29/01/2008 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θεματική υποχώρηση Βενιζέλου

Υποχώρησε ξαφνικά απόψε, «χάρη της ενότητας», ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και με δήλωσή κάλεσε «τους πανεπιστημιακούς και τους ενεργούς πολίτες της κεντροαριστεράς να μην προχωρήσουν στη δημιουργία ομίλου προβληματισμού, καθώς κάποιοι θέλουν να τον εμπλέξουν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ».«Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος, ας υποχωρήσω εγώ, χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Είναι προφανές ότι στην εξέλιξη αυτή, έπαιξαν ρόλο οι πιέσεις και οι προειδοποιήσεις που έλαβε από την ηγεσία του Κινήματος. Δεν έχουμε ενημερωθεί καλά ακόμα, αλλά είναι επίσης προφανές ότι ρόλο πρέπει να έπαιξαν και οι απειλές για συνταρακτικές αποκαλύψεις από τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τι λέτε κι εσείς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 29/01/2008 22:35:26

  Ε, καλά, δεν θα κάνει "Ομιλο", θα κάνει κατευθείαν κόμμα...

 2. Suhoi avatar
  Suhoi 29/01/2008 22:50:36

  Πληροφορούμαι ότι ο Ρουσόπουλος καλεί σε οφφ δι ρεκορντ ενημερώσεις δημοσιογράφους και τους λέγει ότι ο Νικολουτσόπουλος (δικηγόρος που πήγαινε με την Τσέκου στα κανάλια και τον Θέμο) μαζί με τον Πολυζωγόπουλο προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία εναντίον του Ζαχόπουλου για να καταφέρουν πολιτικό πλήγμα στην κυβέρνηση. Αυτό συνιστά αλλαγή γραμμής, αφού έως τώρα πίσω από όλα ήταν ο Αναστασιάδης. Εάν πάει προς αυτή την κατεύθυνση πάντως, τι θα γίνει εντός του ΠΑΣΟΚ; Ο Πολυζωγόπουλος έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ του Παπανδρέου. Θα κτυπήσει ο Καραμανλής τον "σύντροφό" του Γιώργο; Μάλλον βλέπω έναν ακόμα αποδιοπομπαίο τράγο, τον Νικολουτσόπουλο. Οχι βέβαια, ότι έχει καθαρή τη φωλιά του, αλλά εάν πράγματι δεν επιχειρήθηκε η προώθηση των ΝτιΒιΝτι με στόχο το οικονομικό κέρδος από τον δικηγόρο, αλλά ο στόχος ήταν πολιτικός, ακι πράγματι εμπλέκεται ο Πολυζωγόπουλος, τότε πρέπει να την πληρώσει και ο τελευταίος. Αραγε, ήταν εις γνώσιν του προέδρου του ΠΑΣΟΚ η οποιαδήποτε παρόμοια μεθόδευση;

 3. Anonymous avatar
  Anonymous 29/01/2008 23:12:51

  Καλά πολιτεύτηκε.
  Δεν τον βοηθούσαν οι περιστάσεις...

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 30/01/2008 01:58:50

  1. Οι μίζες της Siemens σαφώς επηρεάζουν. Η "Κ" παραπληροφορεί όταν στο ξαναζεσταμένο (άραγε γιατί) θέμα μιλά για 2% που θα πήγαινε "σε όλα τα κόμματα".
  Το 2% προοριζόταν μόνο για το ΠΑΣΟΚ.
  Και χειριστής αυτού ο βασικός άνθρωπος της Siemens, μαντέψτε : Κόκκαλης. (Αχυρ)Άνθρωποι τού οποίου είναι δύο βασικοί παράγοντες στην αναταραχή τού τελευταίου 5μήνου : ο υπαρχηγός του Βενιζελου Λοβέρδος και ο Θεμ. Αναστασιάδης.

  2. Πέραν αυτών ο Βενιζέλος, απλά, είναι κότα - οι ηγέτες δεν ζητάνε άδεια. Όπως και οι συγκυριακοί "συν αυτώ". Που να προχωρήσει όταν μαζί του θα πήγαιναν μόνο 2-3 βουλευτές, και όλοι μαζί όδευαν στον πολιτικό θάνατο.
  Ο Βενιζέλος είναι πάνω απ΄ όλα μισητός γιατί σε κάνει να συμπαθείς το Γιωργάκη.

  3. Η εισαγωγή Νικολιτσόπουλου στο Αιγηνήτειο αποτελεί
  - ομολογία -αν μη τι άλλο ουσιώδους συμμετοχής
  - σύσταση "μην αγγίζετε, μπορεί να σαλτάρω"
  - δικαιολόγηση αποχής από την δικαστική διαδικασία με εντολή ψυχιάτρων.

  4. Απλός πολίτης ων και μη παροικών την Ιερουσαλήμ δεν έχω ακόμα αντιληφθεί σε τι ακριβώς συνίσταται το "σκάνδαλο Ζαχόπουλου", εκτός από έγκλημα κατά της αισθητικής και του καλού γούστου και απόδειξη τού πόσο σκληρά πλάσματα είναι οι γυναίκες για να μπορούν να συνευρίσκονται με τέρατα.

 5. γιαν... avatar
  γιαν... 31/01/2008 04:39:54

  Ειναι κότα!

 6. NS avatar
  NS 31/01/2008 22:16:35

  "4. Απλός πολίτης ων και μη παροικών την Ιερουσαλήμ δεν έχω ακόμα αντιληφθεί σε τι ακριβώς συνίσταται το “σκάνδαλο Ζαχόπουλου”, εκτός από έγκλημα κατά της αισθητικής και του καλού γούστου και απόδειξη τού πόσο σκληρά πλάσματα είναι οι γυναίκες για να μπορούν να συνευρίσκονται με τέρατα." Συναγωνιστή Προφήτη, πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι έχω ακριβώς την ίδια απορία!!!! Το MEGA π.χ. (μεταξύ πολλών άλλων) ξεκίνησε μιλώντας μέσω κας Τρέμη για σοβαρές ενδείξεις καραμπινάτων σκανδάλων (στημένοι διαγωνισμοί, αναθέσεις, αποχαρακτηρισμοί κλπ.) και κατέληξε προ ημερών με την κα Τρέμη να λέει on camera και χωρίς να κομπιάσει καν (αυτό θα πεί επαγγελματίας) ότι δεν είδε το DVD γιατί από τα όσα της είπε η "φίλη του Ζαχόπουλου" σχημάτισε την εντύπωση ότι "δεν υπήρχε κανένα θέμα πολιτικού σκανδάλου". Και δεν βγήκε ένας από τους καλεσμένους να της πεί τίποτα !!! Και αυτό ενώ συνεχίζει το MEGA και η κα Τρέμη να μιλάνε για σκάνδαλο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ. Τί να πώ!! Πιστεύω ότι το μεγάλο σκάνδαλο είναι πως καταφέρνουμε να είμαστε τόσο ψύχραιμοι (ή χοντρόπετσοι - και μιλάω και για εμένα βέβαια) και δεν τους παίρνουμε αυτούς τους προβοκάτορες με τις ντομάτες και δεν μποϋκοτάρουμε τα σκουπιδοκανάλια τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.