Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βελουχιώτη κύριε Κατρούγκαλε
20/07/2015 15:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βελουχιώτη κύριε Κατρούγκαλε

Πάλι καλά που ο Κατρούγκαλος δεν φώναζε συνθήματα σαν αυτό: «Ο Χαϊκάλης ήταν κομμουνισταράς γι’ αυτό και δεν παρέδωσε τα όπλα του ο ΕΛΑΣ»

Ο κλαρινογαμπρός του ΣΥΡΙΖΑ Κατρούγκαλος αφού έκανε την αντιμνημονιακή του επανάσταση …με το δικηγορικό του γραφείο δήλωσε ότι το νέο μνημόνιο δεν είναι Βάρκιζα, γιατί λέει δεν παραδίδει τα όπλα η κυβέρνηση και όπου όπλα είναι η κυβερνητική εξουσία.

Δηλαδή ο τέως της δημόσιας διοίκησης και νυν της εργασίας υπουργός λέει ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, δεν έχουμε αριστερή παρένθεση αλλά συνέχιση της μάχης και πως η συνθηκολόγηση που λένε όλοι οι σύντροφοί του ακόμα και ο Τσίπρας δεν σημαίνει παράδοση των όπλων.

Οι άνθρωποι είναι αμήχανοι και θλιβεροί. Ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τη ζαλάδα της ψήφισης του μνημονίου και λένε αρλούμπες.

Εντάξει, μπορεί να έχει ο καθένας ό,τι άποψη θέλει για τα ιστορικά γεγονότα, μπορεί η Αριστερά και η Δεξιά να έχουν αναμετρηθεί και με τα όπλα αλλά είναι κωμικοτραγικό να συγκρίνει κανείς ιστορικές στιγμές που έκριναν όχι μόνο το μέλλον της χώρας αλλά και της ανθρωπότητας, με την ανάληψη του υφυπουργείου κοινωνικών ασφαλίσεων από το Χαϊκάλη.

Πρόκειται για κωμωδία με το πιο τραγικά άθλιο σενάριο. Πάλι καλά που ο Κατρούγκαλος δεν φώναζε συνθήματα σαν αυτό: «Ο Χαϊκάλης ήταν κομμουνισταράς γι’ αυτό και δεν παρέδωσε τα όπλα του ο ΕΛΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμητρα Μ. avatar
    Δήμητρα Μ. 20/07/2015 18:42:19

    "Στη Διοίκηση διαμορφώθηκε μία δουλική νοοτροπία, που λίγο-πολύ διατηρείται ως τα σήμερα, μιά και ο υπάλληλος, λειτουργεί άλλοτε ως ραγιάς και άλλοτε ως γενίτσαρος." ~Σαράντος Ι. Καργάκος

  2. Βιεννεζος avatar
    Βιεννεζος 20/07/2015 23:47:16

    Να κάνουμε παράφραση από παλιό Ελληνικό ροκ...Κατρούγκαλε ,Κατρούγκαλε κάνείς μας δεν ξέρει ποιος είσαι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.