#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/07/2012 16:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα παρακαλάμε να μην ξεμείνει από μπαταρία το κινητό του Σαμαρά;

 «Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»Η περίφημη αυτή φράση αποδίδεται στον Αρχιμήδη και στην ανακάλυψη του μοχλού. Δώσε μου κάπου να σταθώ και θα μετακινήσω τη γη. Εκτός από το ότι το χρησιμοποιούν ως σλόγκαν στην εταιρεία τους μερικοί καλοί μου φίλοι, νέοι μηχανικοί, θα αναρωτηθεί κανείς γιατί το θυμήθηκα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Σαμαράς ανέλαβε να… κινήσει ολόκληρη τη «Γη» της Ελληνικής μεταπολιτευτικής  πραγματικότητας, χωρίς να του έχουμε δώσει όμως και κανένα ιδιαίτερα πλεονεκτικό μέρος να σταθεί: Συγκυβέρνηση με τα ερείπια του ΠΑΣΟΚ και τον «εγώ έλειπα την τελευταία διετία, προφανώς» Βενιζέλο και έναν καλοπροαίρετο κυρ-Φώτη με πάμπολλα ροζουλί μπαγκάζια. Το όλον του βαθέος ΠΑΣΟΚ να λιμνάζει στα γαλήνια νερά της συνιστωσιολάγνας αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τη λοιπή αντιπολίτευση να αποκαθιστά πλήρως την έλλειψη γραφικότητας του ΛΑΟΣ με δύο καινούρια μοντέλα σουρεάλ δεξιοσύνης. Την ίδια τη ΝΔ να θυμίζει αναπαλαιωμένο από τυφλό αρχιτέκτονα (όπου τυφλός αρχιτέκτονας βάλε «ανανεωτική» σταυροδοσία του μέσου ψηφοφόρου) κτίριο και φυσικά τη Συγγρού να μοιάζει με γραφείο ευρέσεως εργασίας αναξιοπαθούντων πολιτευτών,  συγγενών και λοιπών φίλων του κινήματος (ώπα, αυτό είναι από άλλη παράσταση).

Φυσικά, δεν ξεχνάμε και την πρότερη κληρονομιά. Μια διεθνή γνώμη εμποτισμένη μέχρι το μεδούλι με την προπαγάνδα του «τεμπέλη  Έλληνα», μια αρμαθιά κομπλεξικούς  Ευρωπαίους ηγέτες που βρήκαν εξιλαστήριο θύμα για τις δικές τους αδυναμίες, τα δικά τους λάθη και τη δική τους έλλειψη οράματος για την Ευρώπη και, εννοείται, το διαχρονικό, εδώ και 3 δεκαετίες, μπάχαλο που ονομάζεται Ελληνικό Κράτος.

Παρ’ όλα αυτά, και μ’έναν ομμάτ που λένε και οι φίλοι μας οι Πόντιοι, εκεί αυτός. Να τον σπρώξει το μοχλό. Να το κινήσει το ρημάδι. Με λίγους προς το παρόν υπουργούς να έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει και να ψιλοκουνιούνται (και με κάποιους ήδη να έχουν πάρει ή να ετοιμάζονται να πάρουν των ομματιών τους) τρέχει να ξανασυνδέσουν το ρεύμα στο Άσυλο Ανιάτων και να δουλέψει ο κοσμάκης στη Χαλυβουργική να φάει ψωμί. Χώρια τα όσα άλλα γνωρίζουμε που γίνονται, σώζονται, προλαβαίνονται και δεν ακούγονται, ως επί το πλείστον με δική του παρέμβαση.

Και επειδή κάπου εδώ θα έχει βαρεθεί ο μέσος αναγνώστης μια ακόμα «αγιογραφία» του Σαμαρά, να περάσω στο κυρίως θέμα. Κύριοι, είμαστε σε μαύρα χάλια. Το λέγαμε κι εμείς, το έλεγε και ο Σαμαράς. Σε αντίθεση όμως με διάφορους ψεκασμένους και επαναστάτες του καναπέ δεν υποσχέθηκε καμιά μαγική συνταγή τζάμπα μαγκιάς και κωλοπετσωμένης δήθεν εθνικοφροσύνης. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Διαβάζω αριστερά και δεξιά διαμαρτυρίες που δεν μας χάρισαν οι Ευρωπαίοι ήδη το χρέος (γιατί προφανώς με τον όρο  επαναδιαπραγμάτευση αυτό περιμένανε) ή που εν μέσω της χρονιάς, άκου εκεί πρωτοτυπία, εκτελείται ο προϋπολογισμός και δεν αρχίσαμε να κόβουμε χαράτσια και να αυξάνουμε μισθούς! Μετά από 30 χρόνια φαγοπότι μερικών και την πλήρη οικονομική καταστροφή πολλών μας, πραγματικά, περιμένατε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα τα αδέσποτα να αφοδεύουν χρυσές λίρες και οι κάνουλες να ρέουν γάλα και μέλι?

Σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνω το ανελέητο σφυροκόπημα σε όποιο κακώς κείμενο προκύψει. Το βούρδουλα για τους τεμπέληδες, το φραγγέλιο για τους βολεψάκηδες, τη γάτα με τις εννιά ουρές για τα λαμόγια. Και λίγο καυτό λάδι από πάνω. Όμως, μη μας ξεγελάσει η θερινή ραστώνη στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα και αρχίσουμε για την τιμή των όπλων να βάζουμε τρικλοποδιές στους εαυτούς μας. Μετά από τόσα χρόνια φάπες στον επικοινωνιακό τομέα από τις διάφορες εκφάνσεις της ψευτοαριστεράς, ας μάθουμε και εμείς κάτι λίγο.

Ας σπρώξουμε κι εμείς λίγο το μοχλό για να ξεκουνήσει επιτέλους αυτός ο τόπος και ας μην λιποψυχάμε από αυτούς που, είτε από βλακεία, είτε από δόλο, σπρώχνουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Ας επικεντρωθούμε περισσότερο στην παραγωγή και διάχυση ιδεών, στην εποικοδομητική κριτική, στην ενεργό δράση μέσω της επισήμανσης όποιων κακώς κειμένων, έστω και από αυτήν εδώ την e-κκλησία του Δήμου (αν δεν το έχει άλλος θέλω το copyright), και λιγότερο στην έμφυτή μας γκρίνια και μιζέρια και στην αναμάσηση παραπολιτικών κουτσομπολιών και κατευθυνόμενων ειδήσεων. Υπάρχει κόσμος που ακούει, αρκεί να φωνάζουμε δυνατά και καθαρά τις ιδέες μας.  Γιατί, έτσι όπως το πάμε, θα κλέψω κάτι που διάβασα από μια φίλη στο facebook, θα παρακαλάμε να μην ξεμείνει από μπαταρία το κινητό του Σαμαρά για να δουλεύει το κράτος.

TopGunZ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 21/07/2012 16:46:00

  Πολύ ωραίο Tοπ!

 2. GreekInLux avatar
  GreekInLux 21/07/2012 16:51:51

  δυο τα λάικ!

 3. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/07/2012 17:09:23

  " Την ίδια τη ΝΔ να θυμίζει αναπαλαιωμένο από τυφλό αρχιτέκτονα (όπου τυφλός αρχιτέκτονας βάλε «ανανεωτική» σταυροδοσία του μέσου ψηφοφόρου) κτίριο"

  Ἐδῶ ὅμως θὰ διαφωνήσω μαζί σου. Αὐτὰ τὰ ξέραμε ἀπὸ πρὶν (φεουδαρχικοὶ στρατοὶ τῶν παλιῶν καραβανῶν κλπ), δὲν μποροῦμε νὰ ρίχνουμε τὴν μπάλα στὴν κερκίδα.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/07/2012 17:21:49

   Αν εννοείς την επιλογή να τους αφήσει να κριθούν, εξ' αρχής ήμουν υπέρ της. Πρέπει ο ψηφοφόρος να βρίσκεται προ των ευθυνών του.

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ TopGunZ 21/07/2012 18:54:47

    Κάτσε... Κάτσε! Κάτσε! Δηλαδὴ βάζουμε ἕναν τῦπο ποὺ ἐκλέγεται 400 χρόνια σὲ μιὰ περιφέρεια (μὲ ὅ,τι δεσμοὺς αὐτὸ συνεπάγεται) δίπλα σὲ ἕναν νεοεμφανιζόμενο ποὺ θέλουμε νὰ ἀναδείξουμε, καὶ μετὰ παίρνουμε ἴσες ἀποστάσεις χωρὶς νὰ πριμοδοτήσουμε ἔστω μὲ προβολὴ (π.χ. τηλεοπτικὴ) τὸν "ἀνανεωτικὸ" καὶ λέμε "οἱ ψηφοφόροι θὰ κρίνουν";;;

    Καὶ δὴ σὲ μιὰ ἐκλογικὴ ἀναμέτρηση (τῆς 6ης Μαίου, ἀφοῦ οἱ μετέπειτα λίστες ἦταν ἀποτέλεσμά της) ὅπου ὁ ἀριθμὸς τῶν μετακινούμενων ψηφοφόρων ἔχει μειωθεῖ μέχρις ἐξαφανίσεως, καὶ σταυροδοτοῦν κυρίως οἱ προαιώνιοι κομματικοὶ στρατοί;

    Καὶ αὐτὸ τὸ λέμε ἐγχείρημα ἀνανέωσης;

    I won't buy this one.

 4. ανώνυμος avatar
  ανώνυμος 21/07/2012 17:20:39

  Δικαίωμά σας να θέλετε να ζήσετε τον μύθο σας.
  Οι άνεργοι 1.500.000.
  Οι ανεργία στους νέους 50%.
  Οι συνταξιούχοι ανέρχονται σε 1.800.000.
  Η ΔΕΗ κόβει καθημερινά δεκάδες παροχές σε σπίτια που ζουν εξαθλιωμένοι.
  Τα συσσίτια αυξάνονται καθημερινά.
  Οι αυτοκτονίες το ίδιο.
  Και δεν έχει τελειωμό η ακολουθία.
  Αλλά οι Τράπεζες έχουν πάρει 168 δισ μέχρι σήμερα.

  Και ο Πρωθυπουργός επενέβη σε δύο περιπτώσεις όπου δεν θα έπρεπε να απασχοληθεί και ενθουσιαστήκατε.
  Εάν νομίζετε ότι αυτός είναι ο ρόλος του, ας αναλάμβανε Γ.Γ όλων των υπουργείων.
  Διότι για όλα τα υπόλοιπα δεν έχει κάνει ακόμα το παραμικρό.
  Ουδεμία προετοιμασία για οποιοδήποτε νομοσχέδιο.
  Ακόμα και στους δικούς του υπουργούς, τώρα δίνει εντολές.
  Μερικές εξαγγελίες, που θα περιμένουμε να γίνουν πράξεις...κάποτε.
  Ούτε το μάτι φταίει και περαστικά να είναι, ούτε το κινητό θα λύσει τα προβλήματα.
  Εάν δεν του κάνουν αυτοί που επέλεξε, τι περιμένει;
  Μας είχανε βομβαρδίσει με την φράση...δεν περισσεύει ούτε λεπτό και περνάνε ημέρες.
  Οι Ευρωπαίοι και η παγκόσμια οικονομική φάρα τους, συνεχίζουν να εκβιάζουν ανοικτά και δεν υπάρχει ούτε μία αντίδραση από πλευράς μας.
  Ωραίο κείμενο για εδώ μέσα και θα μαζέψει αρκετά κολακευτικά σχόλια.
  Η πραγματικότητα όμως εκεί έξω οργιάζει από απελπισία σε όλα τα επίπεδα εκτός από τους ιδιοτελείς και τους, ακόμα, βολεμένους.
  Και σε αυτούς περιέχονται πολλοί που ασκούν σήμερα διοίκηση.

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ ανώνυμος 21/07/2012 20:39:16

   ...Διακρίνω στα γραφόμενά σας, την επίμονη ....ανυπομονησία, την επικριτική διάθεση, τον άδικο καταλογισμό ευθυνών, την αυστηρή κριτική και την αρνητική προκατάληψη, που διακατέχουν τους ΄΄οπαδούς΄΄ συγκεκριμένων κομματικών σχηματισμών, οι οποίοι δρουν συντονισμένα στο διαδίκτυο, με σκοπό τη δόλια υποκίνηση της εκτός τόπου και χρόνου ...αγανάκτησης της κοινής γνώμης. Όλα αυτά που αναφέρετε, έχετε επίγνωση οτι τα καταλογίζετε ως παραλείψεις και αντιφάσεις ενός ανθρώπου που ανέλαβε την Πρωθυπουργία μόλις προ ολίγων ημερών;;; Είχε υποσχεθεί οτι θα αλλάξει άμεσα τη φρικτή μας πραγματικότητα σε δύο μήνες και μου διέφυγε;;;; Αλλά κι έτσι ακόμα να ήταν, δεν έχει περάσει ούτε ο ένας μήνας και οι....αδημονούντες να δουν τον κ. Αντώνη Σαμαρά με το κασκέτο του ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ [κι εγώ πιστεύω πως θα του πηγαίνει, αλλά λέω να περιμένω λίγο να δω αν έχει αποφασίσει να το φορέσει τελικά :-))], να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης, να εξολοθρεύει τους κακούς και να μοιράζει ακούραστα δουλειές, ευρώ, ευημερία για όλους, δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ....απογοήτευση και τον αποτροπιασμό τους για τη διάψευση των ελπίδων τους(και καλά) !!!! Αν ήσασταν λοιπόν όλοι εσείς οι αυστηροί κριτές, οι απαιτητικοί και ευσυνείδητοι πολίτες, τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας πρώτα και μετά με τους προδότες που από Σημίτη κι ύστερα αλώνιζαν και ξεπουλούσαν, ποτέ δε θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα, στο χείλος της αβύσσου δηλαδή. Θυμηθήκατε να ...απαιτήσετε τα πάντα εδώ και τώρα, από τον κ. Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα οι πιό ανυποχώρητα απαιτητικοί, είσαστε εσείς, που ούτε στιγμή δεν τον εμπιστευθήκατε. Γι αυτό, να με συγχωρείτε, αλλά θα θεωρήσω υποκριτική την πρόωρη αρνητική κριτική σας, την πεσιμιστική σας μελλοντολογία περί αθέτησης των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού και θα σάς προτείνω να κάνετε λίγο υπομονή, ώστε να κρίνουμε πράξεις και όχι υποθέσεις, επιλογές και όχι έωλες εικασίες.... Πολλοί από εμάς, δεν ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία, ούτε....ζούμε το μύθο μας όπως λέτε. Απλά, εμπιστευόμαστε τον κ. Αντώνη Σαμαρά και επιθυμούμε να του δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να μάς αποδείξει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ. Σάς αρέσει ή όχι, αυτή την ευκαιρία, έστω και κάτω από μη ιδανικές συνθήκες, θα την έχει. Ηρεμήστε λοιπόν και ας περιμένουμε. Μόλις ξεκίνησε ....

   • ανώνυμος avatar
    ανώνυμος @ BLACKQUEEN 21/07/2012 21:44:35

    Μου καταλογίσατε τόσα πολλά και να φαντασθείτε ότι δεν κατέχω ούτε μία απλή διοικητική θέση...
    Με "μπερδεύετε" και εσείς με τους διάφορους οπαδούς όπως και ο αρθρογράφος, αλλά φαίνεται είναι απότοκο των ημερών που ζούμε να διαμορφώνεται άποψη για κάποιον σχολιαστή, αβασάνιστα.
    Τουναντίον από αυτά που απλόχερα με εγκαλείτε, ασκούσα πάντα κριτική όπου θεωρούσα ότι έπρεπε, και ιδιαίτερα όπου έβλεπα, την δικαιολόγηση της καθυστέρησης που πάντα το "κράτος" απολάμβανε.
    Κάνετε δε, το ίδιο λάθος δύο φορές, όσον αφορά τους χρόνους, ενικό και πληθυντικό.
    Δεν απευθύνθηκα σε πολλούς όσον αφορά τον "μύθο σας", αλλά μόνον στον αρθρογράφο, χωρίς ίχνος προσβολής.
    Δεν γνωρίζω τι έκαναν οι υπόλοιποι πολίτες σε θέματα αυστηρότητας, απαίτησης και ευσυνειδησίας, γνωρίζω πολύ καλά την δική μου στάση ενώ εσείς όχι.
    Σαφέστατα και δεν θα σας υποδείξω ποιον να εμπιστεύεστε, που να ανήκετε και σε ποιον θα δώσετε ευκαιρία, είναι δικαίωμά σας.
    Επί της ουσίας, για την μη εμφανή προετοιμασία για δράσεις άμα τη λήψει των καθηκόντων της από την πλευρά της κυβέρνησης, δεν είδα κάποια απάντηση.
    Εύχομαι να είστε πάντα τόσο εύθικτος αλλά και μεγαλόκαρδος.

    • BLACKQUEEN avatar
     BLACKQUEEN @ ανώνυμος 21/07/2012 22:06:19

     ''Σαφέστατα και δεν θα σας υποδείξω ποιον να εμπιστεύεστε, που να ανήκετε και σε ποιον θα δώσετε ευκαιρία, είναι δικαίωμά σας.'' Σάς ευχαριστώ πολύ που μου επιτρέπετε τόση ελευθερία.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. :-))
     ''Επί της ουσίας, για την μη εμφανή προετοιμασία για δράσεις άμα τη λήψει των καθηκόντων της από την πλευρά της κυβέρνησης, δεν είδα κάποια απάντηση.'' Δεν υπάρχει κάτι να σάς απαντήσει κνείς, παρά μονάχα οτι επιδεικνύετε μια παράξενη και αδικαιολόγητη...ανυπομονησία, ίδια με όλων εκείνων που βιάζονται να...γκαζώσει ο Α.Σ μήπως και στουκάρει το συντομότερο σε κανα τοίχο, ώστε να ...αναλάβουν τη ...διάσωση του έθνους. Λίγη υπομονή, σύνεση και ψυχραιμία, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
     ''Εύχομαι να είστε πάντα τόσο εύθικτος αλλά και μεγαλόκαρδος.'' ΕΥΘΙΚΤ Η είμαι όσο και όταν απαιτείται. ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔ Η είμαι πάντοτε, είναι επιλογή μου. Ευχαριστώ πάντως για τις..ευχές σας κι αφού είναι Σαββατόβραδο ..φιλοφρονήσεων, εγώ σάς εύχομαι στην εκτός διαδικτύου ζωή σας να είστε πιο δίκαιος, πιό ψύχραιμος και λιγότερο προπέτης, ανυπόμονος και απαισιόδοξος. Καλή σας νύχτα.

     • ανώνυμος avatar
      ανώνυμος @ BLACKQUEEN 21/07/2012 22:43:06

      Έχετε δίκιο είναι Σάββατο, όποτε ας αφήσουμε την "γκρίνια" από Δευτέρα.
      Καλό και ευχάριστο Σαββατόβραδο.

 5. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 21/07/2012 17:25:25

  Αν δεν θελήσουμε εμείς να σωθούμε, κανένας δεν μπορεί να το κάνει για μας. Αν πάλι θέλουμε να γκρινιάζουμε και να ζούμε μέσα στη μιζέρια μεμψιμοιρόντες και επικρίνοντες, γιατί είναι πιο εύκολο από το να κάνουμε υπομονή και να προχωρήσουμε με ότι έχουμε ,( αλλά πάντα με το νου στο στόχο μας ν'αλλάξουμε ότι μπορούμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο, μέσω της δουλειάς, της δράσης και της μηδενικής ανοχής σε καταστρεπτικές νοοτροπίες και δολερούς παράγοντες ), πάλι κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει . Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ν'αναλάβουμε και το τίμημα της επιλογής μας.....

 6. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/07/2012 17:29:36

  Η κυβέρνηση δεν είναι reality show ξέρετε, οπότε το ότι δεν μπορείτε να βλέπετε μια κάμερα να τρέχει πίσω από το Σαμαρά 24-7 δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Σας βλέπω φανατικό συνδρομητή κάθε παραφυάδας του καθεστωτικού τύπου, δεν εξηγείται αλλιώς. Γενικά σας ευχαριστώ γιατί επιβεβαιώνετε αυτό που θέλω να πω, δηλαδή ότι ο μέσος Έλληνας έχει πάρει εδώ και καιρό διαζύγιο με το ρεαλισμό και την κριτική σκέψη. Για το 1,5 μύριο ανέργους, τέλος, τι μου το λέτε, για νέο? Και εγώ ανήκω σε αυτούς. Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε αυτά που μεθοδικά γκρέμιζε επί χρόνια το μεταπολιτευτικό σύστημα, να χτιστούν σε μια μέρα. Όποιος ήθελε παραπάνω από το Σαμαρά, ας έτρεχε όπως οι περισσότεροί μας να πείσει και 2-3 ακόμα να ψηφίσουν. Από τον καναπέ και με ψηφαλάκια διαμαρτυρίας σε ελικόπτερα και μαρξιστές λίγο χλωμό το κόβω κάποιος να έχει δικαίωμα να γκρινιάζει...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ TopGunZ 21/07/2012 17:30:34

   Το σχόλιο απάντηση στον "ανώνυμο" @5:20.

  • ανώνυμος avatar
   ανώνυμος @ TopGunZ 21/07/2012 18:12:45

   Το ύφος της απάντησής σας δείχνει ότι η κριτική σας σκέψη, που δεν είναι του μέσου Έλληνα, με κατατάσσει αβίαστα στο τσούρμο που αρέσκεστε να κατατάσσεται όσους διαφωνούν με την άποψή σας.
   Την συμβουλή σας δε, περί του τι έπρεπε να κάνω προεκλογικά και για το εάν έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική, την προσπερνάω ως απλή και αγαθή έκφραση.
   Σε κανένα σημείο δεν ανέφερα ότι δεν εργάζεται, οπότε θεωρώ άστοχη την παρατήρησή σας.
   Επί της ουσίας, αυτών που αναφέρω ότι υστερεί, δεν διάβασα κάτι.

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ ανώνυμος 21/07/2012 18:32:50

    Ενώ αν είχε τα χαρίσματα του .. αεροψεκασμένου ; Θα είχε κιόλας λύσει τα μισά από όσα αναφέρατε ! Και ας βρέθηκε το όνομά του στο ημερολόγιο του Άκη ! Ή θα είχε δώσει λύση ...αλά ισπανικά ; ή θα είχε γλιτώσει με ρωσικό δάνειο όπως η Κύπρος ;

    • ανώνυμος avatar
     ανώνυμος @ roadrunner 21/07/2012 19:11:50

     Σεις είπατε...

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ ανώνυμος 21/07/2012 19:48:40

      και σεις ...ταυτοποιηθήκατε...

     • ανώνυμος avatar
      ανώνυμος @ roadrunner 21/07/2012 21:19:24

      Εγώ σας απήντησα καθ΄ότι ευγενής, μήπως δεν έπρεπε;

 7. victoria (true) avatar
  victoria (true) 21/07/2012 17:40:57

  Τοπ εξαιρετικό!
  Τη φράση του Αρχιμήδη χρησιμοποίησα μόλις αυτή τη βδομάδα... Τουλάχιστον χαίρομαι που κάποιοι σκεφτόμαστε παρόμοια κι ας μη γνωριζόμαστε καν!

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 21/07/2012 18:00:03

  Πολύ σωστά TopGunZ!

  Καταλογίζω μόνο ένα φάολ στον Πρόεδρο που κράτα το κινητό κολλημένο στο αυτί, πράγμα που είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την υγεία λόγω της ακτινοβολίας. Ισχύει για όλα τα ασύρματα τηλέφωνα (ακόμη και της σταθερής τηλεφωνίας ).
  Ειδικά αν η χρήση του κινητού είναί όση γράφεις στον τίτλο, επιβάλλονται hands-free , skype κτλ.

  • Γρύνη avatar
   Γρύνη @ roadrunner 21/07/2012 18:41:03

   ο Σαμαρας θυσιασε το ματι του !!!!
   στο αυτι θα μεινει;
   θα σακατευτει ο ανθρωπος με τοσους ανικανους που τον περιστοιχιζουν!!!!

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Γρύνη 21/07/2012 20:04:10

    Γρύνη καλή μου, η ακτινοβολία δεν βλάπτει μεμονωμένα το αυτί. Επηρρεάζει βλάποντας εγκεφαλικά κύτταρα και νεύρα, εκτός από τις πραφανείς λειτουργίες της ακοής.

    Προ μνημονίου και οικονομικής κρίσης, βγαίναν στο φως κάποιες έρευνες, σχετικά με το πως να προφυλάσσουμε γενικότερα την υγεία μας και τον βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας (πχ αντι-αλκοολικές, αντι-καπντιστικές, αντι-AIDS εκστρατείες, ασφαλούς οδήγησης και άλλα).
    Στον καιρό του μνημονίου φθίνει γενικώς και η ευρύτερη κουλτούρα μας, περί ποιότητας ζωής, υγείας, ευεξίας, πρόληψης, προφύλαξης κτλ.
    Και αυτή η έκπτωση στην κουλτούρα μας περί ποιότητας ζωής και υγιεινής, θα συντελέσει μαζί με άλλους παράγοντες (αναφέρθηκαν σε άλλη ανάρτηση νομίζω) σε αύξηση ασθενειών και θνησιμότητας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.