#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/11/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα μας πάνε...εμπλοκή μέχρι τις γερμανικές εκλογέςΓερμανική… μπαμπεσιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμμονής της επίσημης κυβέρνησης να απαιτεί πιστή τήρηση των σκληρών μέτρων που θα περάσουν, πιθανότατα, την Τετάρτη. Ενώ όλοι πιστεύουν ότι με τα μέτρα 13,5 δις ευρώ και με τις εργασιακές αλλαγές θα καταρρεύσει η αγορά, θα βυθιστεί στην ύφεση η οικονομία και θα εκτιναχθεί η ανεργία (η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για σχεδόν 2 εκατ. άνεργους πολύ σύντομα), εντούτοις Μέρκελ και Σόιμπλε επιμένουν στην καταστροφική συνταγή.

Αυτή η εμμονή θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και εκδικητική αν πιστεύαμε στις θεωρίες συνωμοσίας κατά της Ελλάδας. Είναι πιθανότατα μια προσπάθεια να καλύψουν τα τραγικά τους λάθη με τα Μνημόνια που έχουν καταστρέψει σχεδόν όλη την Ευρωζώνη.

Κι ενώ ο Σόιμπλε δηλώνει ότι η Ελλάδα είναι σημαντικό να ανακτήσει την αξιοπιστία της» επαναλαμβάνοντας ότι «τα συμφωνηθέντα μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν» αφού σε αυτό το πεδίο «υπήρξαν καθυστερήσεις», εντός της Γερμανίας επικρατεί σύγκρουση απόψεων σχετικά με το πώς θα σωθεί η Ελλάδα, και κατ’ επέκταση και η Ευρωζώνη.

Διαβάστε για να καταλάβετε:  Κουρτ Λάουκ, σύμβουλος της Καγκελαρίου Μέρκελ: Μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Μια νέα διαγραφή ελληνικού χρέους θα ήταν οδυνηρή για τους πιστωτές μας, αλλά ακόμα πιο επικίνδυνη είναι η λύση απλώς να αυξάνουμε, να επεκτείνουμε ή να συγκαλύπτουμε περαιτέρω τους κινδύνους περαιτέρω εγγύησης του χρέους της Ελλάδας».

Και συνεχίζει για τη λιτότητα λέγοντας ότι αποδεικνύεται αντιπαραγωγική, ενώ για την περιβόητη πλέον έκθεση της τρόικας λέει ότι «τείνει να καταντήσει φάρσα».

Επίσης ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank, Ντάβιντ Φόλκερτς-Λαντάου, προτείνει να δοθεί νέα οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, παρά το ότι η Γερμανία αποκλείει ως τώρα τη χρηματοδότηση των υπερχρεωμένων χωρών πέραν του συμφωνηθέντων ορίων. Σε συνέντευξή του στην σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ,  και σε ερώτημα εάν η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα νέο σχέδιο ευρωπαϊκής βοήθειας, απάντησε: «Εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε το ευρώ υπό την παρούσα μορφή του, τότε η απάντηση είναι ναι». Και ξεκαθάρισε πως εάν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επιμένουν να αρνούνται το σενάριο μίας νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, τότε σύντομα θα πρέπει να χορηγήσουν στην Ελλάδα νέες πιστώσεις».

Όσον αφορά τέλος τις αξιώσεις της Τρόικας, δήλωσε ότι αυτές «έχουν φθάσει στα όρια του τι μπορεί να γίνει πολιτικά ανεκτό στην Ελλάδα»!

Τρίτο πακέτο στήριξης, το οποίο μάλιστα δεν θα είναι το τελευταίο, θεωρεί το πιο πιθανό σενάριο για την Ελλάδα ο επικεφαλής οικονομολόγος της Commerzbank Γιοργκ Κρέμερ.

«Οι διεθνείς δανειστές δεν θέλουν να ρισκάρουν μια ανοιχτή χρεοκοπία της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή ενός τρίτου πακέτου στήριξης της Ελλάδας και πιστεύω ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο», δήλωσε.

Όλα αυτά θα τα βλέπουμε πολύ συχνά. Τις ιδεολογικές συγκρούσεις εντός της Γερμανίας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την Ελλάδα. Διότι δείχνει ότι δεν υπάρχει σταθερή γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι οι γερμανικές παλινωδίες θα συνεχιστούν για τουλάχιστον μέχρι τις Γερμανικές εκλογές σε ένα χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι δυστυχώς ακόμη κι αν ψηφιστούν τα μέτρα και εφαρμοστούν, ο σκληρός και σφιχτός κορσές στην Ελλάδα δε θα χαλαρώσει. Οι σκληροί με αρχηγό τον Σόιμπλε θα συνεχίσουν να μιλούν για μεταρρυθμίσεις και για αξιοπιστία. Η Μέρκελ θα πονάει η καρδιά της από τα όσα περνάμε και διάφοροι οικονομολόγοι θα λένε ότι πρέπει ν πάμε σε νέο πακέτο βοήθειας. Και μέχρι η Μέρκελ να εξασφαλίσει ότι οι Γερμανοί ψηφοφόροι της δε θα την «μαυρίσουν» ακούγοντας για νέα βοήθεια, η Ελλάδα θα καίγεται στο καμίνι made in Germany.

Ας μη ματαιοπονούν ορισμένοι που πιστεύουν ότι με τα μέτρα ως διά μαγείας θα εξαφανιστούν οι πιέσεις στην Ελλάδα. Σκεφτείτε το εξής: Ήδη κατάφεραν με τις απανωτές καθυστερήσεις να μην… ματώσει ούτε ρουθούνι μέχρι να γίνουν οι αμερικανικές εκλογές. Το ζήτησε ο Ομπάμα κι έγινε η θέλησή του. Η Ελλάδα δεν «έσκασε» αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αργότερα.

Πιστεύει κανείς ότι θα θελήσει η Μέρκελ με τις εκλογές να έρχονται, να αφήσει μια χώρα να καταρρεύσει διαλύοντας και την ΕΕ; Πολύ δύσκολο το βλέπουμε αυτό. Άλλωστε οι Γερμανοί στηρίζονται πολύ στις ευρωπαϊκές αγορές. Θα μας πάνε λοιπόν μέχρι τις γερμανικές εκλογές, όπως λένε στο στρατό… εμπλοκή. Και δε θα μπορούμε ούτε να μιλήσουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΝΤΙ ΓΡΑΙΚΟΣ avatar
  ΑΝΤΙ ΓΡΑΙΚΟΣ 03/11/2012 10:23:34

  Αντέχουμε μέχρι τις Γερμανικές εκλογές? Ηδη στο μνημόνιο αναφέρονται άλλα 5 δις ώς μη προσδιορισμένα μέτρα, και να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας οτι μόλις βγούν και τα αποτελέσματα του 2012 μπορεί να έχουμε και επιπλέον τρύπες στον προυπολογισμό.
  Αρα, τι κάνουμε? Ξανά μέτρα ή χρεωκοπία, μέτρα ή έξοδος από το ευρώ, το λόμπι της δραχμής θα επιστρατεύσουμε?
  Προσωπικά έχω καταλήξει οτι υπάρχουν δύο σενάρια. Ή υπάρχει οργνωμένο σχέδιο να γίνουμε το Πακιστάν της Γερμανικής Ευρωπαικής Ενωσης άρα όλα τα λεγομένα περί ανάκαμψης επαννεκίνησης κλπ είναι απλά μπούρδες, ή δεν έχει αποφασισθεί ποιός θα αναλάβει το βάρος της αποτυχίας των μέτρων (ΔΝΤ ή ΕΚΤ) και την σίγουρη χρεωκοπία της πατρίδας μας.
  Το μόνο σίγουρο είναι οτι όλα τα μνημόνια έχουν αποτύχει, οι περικοπές γίνονται επί μισθωτών και συνταξιούχων μόνον, και η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή οργιάζει προστατευομενη από όσους υποτίθεται οτι την καταπολεμούν.

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ avatar
   ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ @ ΑΝΤΙ ΓΡΑΙΚΟΣ 03/11/2012 15:58:05

   οχι φιλε, τα επομενα μετρα δε θα ειναι μονο 5δις..

   θα ειναι τοσα, οσα κρινονται αρκετα, για να υπαρξει ταμειακο πλεονασμα δλδ ΑΝ λεω ΑΝ το ελλειμα για τον Α ή Β λογο ειναι 22δις μεχρι το Μαρτιο, αυτοματα τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ειναι υψους 22δις κ.ο.κ.

   ολοι καταλαβαινουμε πλεον οτι απο 01-01-13 μιλαμε για ρωσσικη ρουλεττα και ξαφνικο θανατο αν ειμαστε στην παραπανω περιπτωση

 2. χρηστοσ avatar
  χρηστοσ 03/11/2012 11:29:02

  Συμφωνω απολυτως
  Ολα πλεν τα αποφασιζει η Γερμανια με εμας να ειμαστε απλοι θεατες
  Εχει χαθει πλεον η Εθνικη κυριαρχια
  Εχει χαθει καθε ιχνος δημοκρατιας
  Το πακετο μετρων δυστηχως θα περασει αλλα το οτι κατα πασα πιθανοτητα η ΔΗΜΑΡ δε θα το ψηφισει και το ΠΑΣΟΚ να ειναι στα προθυρα διαλυσης
  οδηγει στο γεγονος οτι σε λιγο καιρο θα οδηγηθουμε σε νεες εκλογες
  με το Σαμαρα να εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για αυτη την κατασταση
  Ειναι πολυ λιγος

 3. δημης avatar
  δημης 03/11/2012 12:35:01

  "Θα μας πάνε…εμπλοκή μέχρι τις γερμανικές εκλογές"
  ΝΑΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΜΑΣ ΘΑΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....

 4. blue nile avatar
  blue nile 03/11/2012 12:38:12

  Αυτή η εμμονή που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και εκδικητική όπως γράφει το άρθρο είναι κάτι πολύ πιο απλό.
  Εδώ και 30 μήνες τα μνημόνια χωρών όπως η Ιρλανδία η Πορτογαλία και η δική μας περίπτωση είναι ένας τρόπος επανακεφαλαιοποίησης των χρεωκοπημένων γερμανικών τραπεζών με χρήματα του Γερμανού φορολογούμενου που συμβαίνει με μια στάση στις νότιες χώρες χωρίς αυτός να το ξέρει.
  Για να του κλείσουν τα μάτια έχει στηθεί το παραμυθάκι με τους τεμπέληδες νότιους που μπεκροπίνουν στον ήλιο και τώρα πρέπει να τιμωρηθούν για την προθύστερη οκνηρία και αντιπαραγωγικότητα τους.
  Είναι φυσιολογικό αυτό ο μέσος Γερμανός ψηφοφόρος να αντιδρά σε κάθε άκουσμα για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα η οποία μπορεί να συμβεί με μια περίοδο χάριτος που θα πάρουμε για να ξεφύγουμε από την ύφεση.
  Ο ίδιος Γερμανός θέλει νότιο αίμα.
  Η Μέρκελ του το δίνει με τα εξαθλιωτικά μνημόνια για να μπορέσει να έχει την ψήφο του στις επόμενες εκλογές.
  Και εμείς τι κάνουμε για να αποφύγουμε την αιμμοραγία μας που όσο αφήνεται μας οδηγεί σε βέβαιο θάνατο;
  Τα ακατανόητα...
  Αντί να συντασόμαστε με τις άλλες νότιες χώρες τον περασμένο Ιούνιο όταν αυτές παλεύαν για αποσύνδεση του τραπεζικού χρέους εκπροσωπηθήκαμε στο eurogroup από τον Παπούλια !!!
  Αντί να έχουμε κάνει σημαία την έκθεση του ΔΝΤ για τη μη βιωσιμότητα του χρέους και να προσεταιριστούμε την Λαγκάρτ, υποκύπτουμε στη γερμανική λύση-διάλυση που θα καταστρέψει ολοσχερώς την ελληνική κοινωνική οικονομία.
  Ακόμα δεν μπορούν να μας πετάξουν από το ευρώ χωρίς να διαλυθεί το σύμπαν.
  Αυτό δεν θα ισχύει για πολύ, σε ένα με δύο χρόνια θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι και θα μας εκπαραθυρώσουν.
  Όταν εμείς θα έχουμε διαλύσει κάθε ίχνος πραγματικής οικονομίας.
  Τότε που η πτώση μας θα είναι τρισχειρότερη...
  Οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ευρώ αρνούμενοι τον παρόντα μνημονιακό κόλαφο και αποζητώντας μια λύση που να έχει έστω και μια μικρή πιθανότητα επιτυχίας.
  Το γράφω και αλλού αλλά είναι εφικτός ο στόχος εξαφανισμού των πρωτογενών ελλειμμάτων.
  Αρκούν μέτρα 2,2-2,4 δις μη οριζόντιων περικοπών για τους επόμενους 12 μήνες.
  Για να φτάσει το δημόσιο σε σημείο να πληρώνει μισθούς συντάξεις και προμηθευτές και τότε τους αναγκάζουμε σε διαπραγμάτευση.
  Την οποία θα κάνουν γιατί ξέρουν ότι πλέον η Ελλάδα δεν φοβάται την διάλυση που θα επιφέρει η διακοπή της χρηματοδότησης γιατί καλύπτει τα έξοδα της με ιδίους πόρους.
  Αντίθετα επιλέγεται από την κυβέρνηση αντί για μέτρα 2,2-2,4 δις που θα πετύχουν το σκόπο τους γιατί δεν θα είναι οριζόντια, να πάρει οριζόντια μέτρα ύψους 7,5 δις που πέρα από τη διάλυση της οικονομίας θα κομίσουν κάτι πολύ χειρότερο.
  Την πλήρη αδυναμία μετά από ένα και κάτι χρόνο να πιάσουμε τον στόχο εξαφανισμού των πρωτογενών ελλειμμάτων.
  Την υποθήκευση της δυνατότητας της οποιασδήποτε μελλοντική κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με την τρόικα.

  Η ιστορία θα κρίνει το υπάρχον πολιτικό σύστημα για το έγκλημα που ετοιμάζεται να διαπράξει.
  Αφού μας πάνε εμπλοκή μέχρι τις γερμανικές εκλογές ας μας απαντήσει κάποιος από τη κυβέρνηση για αυτό το διάστημα.
  Πόσοι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν;
  Πόσα παιδιά θα πεινάσουν;
  Πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτα;
  Πόσοι θα μεταναστεύσουν;
  Πόσο θα αυξήσει την επιροή της η ΧΑ ;
  Θα μπορέσει ποτέ η οικονομία να ορθοποδήσει μετά το μνημονιακό όλεθρο;

  Εύχομαι να έχω λάθος...

  Αλλά τι μπορούσαμε να περιμένουμε;

  Όταν η Siemens έχει λαδώσει εκατοντάδες πολιτικούς και έχει συνεργαστεί άψογα με όλες τις κρατικοδίαιτες ελίτ του τόπου που κατασπάραξαν παρέα το δημόσιο χρήμα, υπήρχε περίπτωση να αντισταθούμε στις θελήσεις της Μέρκελ και του Σόιμπλε;

  • μχ avatar
   μχ @ blue nile 03/11/2012 14:02:16

   Δίκιο έχεις. Αυτά πάνω - κάτω λέει και ο Βαρουφάκης.
   Το moto στο euro με κάθε κόστος έχει ημερομηνία λήξεως και από εκεί και μετά ότι προβλέπεται από το ισχύον Σύνταγμα της χώρας για όλους...

   • μχ avatar
    μχ @ μχ 03/11/2012 14:30:33

    Ούτως η άλλως δημοψήφισμα προτάθηκε ( ίσα -ίσα για να καεί ) αλλά δεν έγινε..

  • The Camel avatar
   The Camel @ blue nile 03/11/2012 20:22:46

   Κατ' αρχάς για να έλθει το πρωτογενές έλλειμμα στα ίσα θα απαιτηθούν πάνω απο 2,5 δισ. ευρώ γιατί η οικονομία θα εξασθενήσει έτσι κι αλλιώς. Πιθανόν 3 με 4 δισ. ευρώ. Επιπλέον, το πρωτογενές έλλειμμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν αντιληφθεί ο κόσμος οτι οι πιθανότητες εξόδου απο το ευρώ έχουν αυξηθεί σημαντικά.
   Εχω την αίσθηση οτι θα πρέπει να έχουμε πρωτογενες πλεόνασμα 3 με 6 δισ. ευρώ για να αντιμετωπίσουμε μια παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας αν διαταραχθούν οι σχέσεις μας με τους δανειστές καθότι πολλοί εδώ θα σταματήσουν να πληρώνουν φόρους, εισφορές.

   • blue nile avatar
    blue nile @ The Camel 04/11/2012 00:09:27

    Aν οι περικοπές δεν είναι οριζόντιες αρκούν τα 2,5 δις.
    Αν είναι οριζόντιες τότε και 13,5 δις μέτρα δεν θα φτάσουν...

 5. ανεμος avatar
  ανεμος 03/11/2012 14:44:40

  Ο Σαμαράς το είπε ξεκάθαρα: TEΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
  Η παράσταση που παίζουν οι Γερμανογάλλοι εδώ και 3 χρόνια, έλαβε τέλος.
  Τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν αλλα δεν θα εφαρμοστούν. Τώρα το ξέρουν όλοι.
  Η Ελλάδα δεν θα βγεί ποτέ απο το Ευρώ διότι αμέσως θα διαλυθεί η Ευρωζώνη.
  Τα συμπεράσματα δικά σας και κανονίστε την ψήφο σας σύντομα...

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ avatar
   ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ @ ανεμος 03/11/2012 16:00:13

   τα μετρα δε θα εφαρμοστουν απλα

   δλδ θα εφαρμοστουν τα κοψιμματα σε μισθους/συνταξεις, απο τις μεταρρυθμισεις 0

   καποιος θα βρεθει να τραβηξει το σωληνακι συντομα

 6. λαλακης avatar
  λαλακης 03/11/2012 17:13:22

  Βασικα η τρικομματικη βρισκεται σε αδιεξοδο.
  Προσπαθει να αγορασει χρονο βλεποντας στο βαθος τις Γερμανικες εκλογες
  αγνοωντας οτι η κοινωνια δεν αντεχει και εξαθλιωνεται , ο ιδ τομεας διαλυεται κ η γραφειοκρατια μενει ανεπαφη.
  Τα προσθετα μετρα θα ειναι πολυ παραπανω απο 5 δισ οπως ψευδως λενε
  οι κυβερνωντες , τυχον κουρεμα θα φερει νεο μνημονιο και νεα μετρα
  και το κυριοτερο τα λεφτα της πολυποθητης δοσης πιθανοτατα θα μπουν σε
  ειδικο λογαριασμο που σημαινει οταν και αν γουσταρουν θα τα εκταμιευουν
  λιγα λιγα .
  Οι δε ρητρες που συμφωνηθηκαν θα οδηγουν αυτοματα σε μετρα περικοπων.
  Η τρικομματικη κυβερνηση εξελισσεται σε φαρσοκωμωδια που συντομα
  θα τελειωσει με προωρες εκλογες μεσα σε κλιμα πληρους αβεβαιοτητας.

  • μχ avatar
   μχ @ λαλακης 03/11/2012 20:43:49

   ...το 4ο μνημόνιο προβλέπει κατάργηση των εκλογών για οικονομικούς λόγους αλλά και ουσίας...

 7. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 03/11/2012 21:33:00

  Η τρικομματική (και στη Γερμανία !!!) κυβέρνηση CDU-CSU-FDP έχει σύσκεψη κορυφής σήμερα, για το πώς θα συνεχίσει τον 1 χρόνο θητείας που της απομένει.
  Έχουν σοβαρές διαφωνίες σε θέματα "ύψιστης πολιτικής ουσίας" (δηλαδή παροχών - συνταξιοδοτικά, ασφαλίσεων υγείας και οικογενειακών επιδομάτων).
  Πρόσθετο μπαρούτι κάτω από το συνασπισμό βάζει η συνεχής δημοσκοπική πτώση του FDP (3 %) και η αποκάλυψη κομματικής διαπλοκής στα MME: Tο Βαυαρικό CSU επιχείρησε να ελέγξει κομματικά το δημοφιλές κρατικό κανάλι ZDF, "ρίχνοντας" τους 2 άλλους κυβερνητικούς εταίρους.

 8. μχ avatar
  μχ 04/11/2012 14:59:22

  ΤΡΙΑ
  Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, το τρία είναι ο Νόμος βάσει του οποίου όλα διατάσσονται. Στην έννοια του 3 περιέχεται η αρχή του μέσου και το τέλος. Δια της τριάδος υφίσταται ο Κόσμος όπως λέει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, δια του Μοιραίου, της Ανάγκης και της Τάξης. Ο 3 σύμφωνα με τον θέων σχηματίζει με τον 1 και το 2 σύνθεση με τον αριθμό 6 που είναι ο πρώτος τέλειος αριθμός ίσος κατά τα μέρη του (3+1+2=6) ο οποίος αθροιζόμενος με το τετράγωνό του 2 παράγει το 10 (6+4=10). Τριάδα ως σύμβολο είναι οι τρεις όψεις ενός όλου όπως Ενέργεια (Μονάδα), Αντίσταση (Δυάδα) και Κίνηση (Τριάδα), δηλ. (Ενέργεια, Ύλη, Ζωή) (Αρχή, μέσον, τέλος). Εκφράζει την οργάνωση χωρίς την οποία καμία δραστηριότητα δεν είναι δυνατή. Αποτελεί την προφανή διατύπωση της ισορροπίας δυο αντιθέτων με την βοήθεια ενός τρίτου όρου. Το τρίγωνο είναι αναμφίβολα ο ορατός συμβολισμός του 3. Δεν μπορεί να επέλθει δεσμός και αρμονία μεταξύ δύο πραγμάτων χωρίς τη μεσολάβηση ενός τρίτου όρου ενδιάμεσου. Όπως για παράδειγμα μεταξύ γης και φωτιάς το ενδιάμεσο είναι το υγρό που είναι κοινό και στον αέρα και στο νερό

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.