Θα κυβερνήσει η κυβέρνηση;
11/03/2015 12:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα κυβερνήσει η κυβέρνηση;

Nομοθετικό έργο, μηδέν!

Είναι προφανές ότι αν δεν σταματήσει τις τζάμπα μαγκιές στις διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία. Η χώρα θα βυθίζεται στην άβυσσο, με την χρεοκοπία να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Εκτός όμως από τις συζητήσεις με τους πιστωτές, δηλ. την τρόικα που έγιναν θεσμοί, υπάρχει και η καθημερινότητα των πολιτών. Και μην ξεχνάμε ότι έχουν περάσει έξι εβδομάδες που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές και πέντε περίπου που κυβερνάει με τους ΑΝΕΛ.

Έχει δει κανείς νομοθετικό έργο, εκτός από τις εκδηλώσεις που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή;

Αυτή την εβδομάδα για παράδειγμα η Βουλή είχε τρεις συνεδριάσεις: η μια ήταν για την ημέρα της γυναίκας, η άλλη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και η τρίτη θα είναι η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Άρα, νομοθετικό έργο, μηδέν! Και μην προχωρήσουμε στην εσωτερική κυβερνητική ασάφεια επί πολλών θεμάτων.

Άρα το μήνυμα είναι: κυβερνήστε, γιατί όπως επεσήμανε και το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή στις 26/2, εκτός από τη διαπραγμάτευση υπάρχει και η διακυβέρνηση. Και εκεί θα κριθεί η κυβέρνηση…

I.M.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. greg avatar
  greg 11/03/2015 14:12:03

  Γιατί; Καλά δέν περνάμε κι έτσι; Κάποιος δικός τους (ηλικιωμένος), μού 'λεγε προεκλογικά τόν καημό του. Ας κάνουμε κυβέρνηση καί δέν μέ νοιάζει τίποτα. Νά βγούμε μόνο κι άς πεθάνω.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ greg 11/03/2015 16:02:59

   Ας περιμένει λίγο ακόμη ο ηλικιωμένος γνωστός σας... όταν θα ψάχνει τη σύνταξη και δεν θα τη βρίσκει ...και τότε το ξανακοιτάμε, αν θα τον νοιάζει ή όχι ...

   • Eva avatar
    Eva @ roadrunner 11/03/2015 18:24:18

    Μα το ξερει ο άνθρωπος οτι δεν θα τη βρεί γι αυτό το ειπε.

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ Eva 11/03/2015 18:53:43

     Ξέρεις Εύα πόσα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα περιμένουν τις συντάξεις από ηλικιωμένους, σαν και το γνωστό σου ; Και ξέρεις τι κλάμα θα ρίξουν όλοι αυτοί, όταν θα ψάχνουν το μηνιαίο μερίδιό τους, από τον συνταξιούχο παππού ; Ο φίλος σου, είτε έλεγε μεγάλα λόγια για να εντυπωσιάσει ή είναι μια ακραία περίπτωση φανατικού αριστερού με απωθημένα από την εποχή του εμφυλίου ...

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 11/03/2015 16:00:30

  Το μηδενικό νομοθετικό έργο του Σύριζα είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι σιωπηλά, αλλά έμπρακτα (ή μάλλον άπρακτα) εγκρίνει και επαυξάνει το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, για την οικονομία, τα εργασιακά, την υγεία, την παιδεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, κτλ. Το μήνυμα που εκπέμπεται προς πάντες τους ενδιαφερόμενους ακροατές είναι ότι η κυβερνώσα αριστερά συμφωνεί με τις υπάρχουσες μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα. Και το μήνυμα γίνεται ισχυρότερο με κάθε επόμενη ημέρα που αθροίζει το μηδενικό νομοθετικό έργο, στο μηδέν ξανά. Αυτή είναι η πραγματικότητα... είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει στους παραπλανημένους συριζαίους ψηφοφόρους (αλλά είπαμε μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.