#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/09/2011 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα βάλουν και άλλοι σαν τον κ. Βούρο το κεφάλι στην άμμο;(Ανανεωμένο) Ο Βουλευτής – ηθοποιός (πραγματικός) Βούρος αφού έβγαινε στα κανάλια όλο το Σαββατοκύριακο και έλεγε πως «σκεφτόταν» τι θα κάνει – αν δηλαδή ψηφίσει ή όχι το χαράτσι για τα ακίνητα, χθες το βράδυ του ήρθε το Άγιο Πνεύμα (προφανώς) και συνειδητοποίησε ότι τελικά δεν επρόκειτο περί μια οποιασδήποτε ψήφου αλλά ψήφου από την οποία εξαρτάται η σωτηρία της Ελλάδος. Έτσι, πρωί, πρωί επισκέφθηκε τη Βουλή και διένειμε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι «ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου» αυτό το αίσθημα ευθύνης το απέκτησε μέσα σε 48 ώρες;

Και συνεχίζει: «Δίνω ακόμα μια ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου».

Πρόκειται, αν καταλάβατε καλά για απειλή στον Γιώργο και τον Βενιζέλο. Κατόπιν τούτου αναμένεται ο μεν πρώτος να μην φάει απόψε στο δείπνο με τη Μέρκελ ο δε δεύτερος να αρχίσει ... νηστεία !!!

Σήμερα στη Βουλή θα αποδειχθεί λοιπόν πόσο οι αντάρτες του ΠΑΣΟΚ είναι του… γλυκού νερού, ή είναι πατριώτες, όπως τους αποκάλεσε ο Ηλίας Μόσιαλος. Άσχετα αν αυτός εννοούσε άλλο κι εμείς εννοούμε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί το χαράτσι στα ακίνητα το οποίο είναι πέρα από κάθε φαντασία άδικο μέτρο.

Στη συνεδρίαση για το μέτρο θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους οι πράσινοι βουλευτές οι οποίοι στα πηγαδάκια λένε ότι δεν πάει άλλο και μετά κάνουν τις πάπιες και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί με τον Γ. Παπανδρέου.

Το χαράτσι στα ακίνητα είναι μια καλή ευκαιρία να αποδειχθεί ότι οι βουλευτές εκλέγονται για να υπηρετούν τους πολίτες κι όχι τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο.
Όμως, απ’ ότι μαθαίνουμε γίνεται χαμός με διάφορους που πιέζουν για να εξαιρεθούν από τον έκτακτο φόρο. Γράφαμε άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες, αν θα πληρώσουν όλοι το φόρο (έστω κι άδικο), ή κάποιοι θα πιούν στην υγεία των κορόιδων.

Η κυβέρνηση λοιπόν άρχισε τις εξαιρέσεις. Βιομήχανοι και βιοτέχνες εξαιρούνται από το μέτρο, οπότε και 100.000 τ.μ. κτίριο να έχεις δεν πληρώνεις τίποτε. Στο όνομα δήθεν της ανάπτυξης.

Πληροφορίες λένε ότι σήμερα ίσως υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στην τροπολογία ώστε είτε να εξαιρεθούν εντελώς είτε να μειωθεί σημαντικά το τέλος για τους ξενοδόχους. Και καλά, οι μικροί του κλάδου που κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο να το καταλάβουμε, αλλά οι μεγαλοξενοδόχοι γιατί;

Όπως και να έχει το πράγμα αυτό που προέχει είναι να βρεθούν πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να καταψηφίσουν συνολικά το φόρο που βάζει νέα θηλιά στα νοικοκυριά.
Θα τολμήσουν ή θα βάλουν και πάλι το κεφάλι στην άμμο;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 27/09/2011 11:34:14

  Θα τολμήσουν να βάλουν το κεφάλι στην άμμο και θα πουν και ένα τραγούδι!

 2. Pikis avatar
  Pikis 27/09/2011 11:39:53

  Δηλαδή, εγώ που θα πληρώσω το χαράτσι, θα ενισχύσω την ανάπτυξη;
  Καμία εξαίρεση από τα χαράτσια. Ή τα πληρώνουμε όλοι ή κανένας.
  Τι ισονομία και κουραφέξαλα έχουμε;

  Σήμερα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση των ανδρείκελων του ΠΑΣΟΚ.

 3. lianos avatar
  lianos 27/09/2011 11:42:45

  Ρητορικό μάλλον το ερώτημα.
  Εδώ ψήφισαν μεσοπρόθεσμα και εφαρμοστικούς, σ' έναν ακόμα φόρο θα κολλήσουν....

 4. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 27/09/2011 11:46:08

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ/ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ/ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!) ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ.
  ΒΕΒΑΙΑ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΣΟ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...
  ΜΕΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!
  ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΚΟΤΕΣ"... "ΣΩΤΗΡΕΣ"...

 5. ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ avatar
  ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 27/09/2011 11:47:38

  -Κοροϊδα βουλευτές του Πασοκ, ο αρχηγός σας και οι περι αυτόν πλουτίζουν στο ενδεχόμενο χρεοκοπίας που μεθοδικά οδηγούν τη χώρα και σεις καθόσαστε και τρώτε τα αυγά και τα γιαορτια του αγανακτισμένου κόσμου.
  -Στηρίξτε για άλλη μια φορά την παρέα του γιωργάκη σας, γεμίστε τις τσέπες τους, βυθίστε τον λαό στην απόγνωση στην καταστροφή.
  -Αλλά να γνωρίζετε ένα πράγμα:
  Το τέλος σας θα είναι ανάλογο της ζημιάς που θα κάνετε στον λαό. Και ο λαός θα σας το ξεπληρώσει αργά ή γρήγορα.

  Το κακό γυρνάει πίσω σ΄αυτόν που το προκάλεσε!
  Ψηφίστε σήμερα ¨χωρίς συνείδηση¨, όπως το συνιθίζετε, και μην μας κάνετε τους ψευτοεπαναστάτες!

  • papado avatar
   papado @ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ 27/09/2011 12:22:11

   Εχει ελέγξει κανείς άραγε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους μετά την ψήφιση του μνημονίου ; Λέω ...μήπως κέρδισαν το τζόκερ οπως ο πρόεδρος της Βουλής κ. Αποστολάτος....

   • avanti avatar
    avanti @ papado 27/09/2011 13:22:28

    +100000000 όχι μόνο τους εδώ λογαριασμούς αλλά και τους άλλους στην Ελβετία..... Εάν κάποιος πιστεύει ότι οι 155 κάνουν την πάπια και στηρίζουν την όλη προδοσία χωρίς κανένα κέρδος, συγνώμη που θα το πω, αλλά είναι μεγάλο κορόϊδο. Δεν θα πάψω να το λέω, οι ποσοκοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα χωρίς το ανάλογο όφελος, πάγια πολιτική γραμμή του ιδρυτού!!!!!!

 6. Kargia avatar
  Kargia 27/09/2011 11:49:29

  Δυστυχώς δεν βρίσκω bookmaker να το παίξω και να κερδίσω όσα μου πάρουν μέσω του χαρατσιού. Και για να σοβαρευτούμε: Τα κουνούπια γίνονται πιο επιθετικά -τσιμπάνε- όταν έρχετε το τέλος της ζωής τους. Καθώς τα κουνούπια και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) στερούνται λογικής και συναισθήματος και δρουν καθαρά με βάση την αυτοσυντήρηση* τους, είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι δεν θα δούμε νέο Κουρουπλή.

  *Στο "αυτοσυντήρηση" βάλτε ότι κατεβάζει ο νου σας: Απειλές, ρουσφέτια, μια θεσούλα, μια αναβάθμιση σε τοπικό επίπεδο για τις επόμενες εκλογές κ.ο.κ

 7. Lampros avatar
  Lampros 27/09/2011 11:50:49

  Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να καταψηφίσουν τα πασόκια. Αποκλειεται. Λίγο κλαμα, λίγο καμια ατακα πιασάρικη επιπέπδυ καφενείου (για τις συντάξεις ρε γαμωτο, ή τι κακός που ειναι ο Καραμανλής που φταιει), συν το καθιερωμένο κλάψιμο στον Χατζηνικολάκη, και μετά χειροκροτημα στον ΓΑΠ...
  Σε τρεις μηνες παρακαλώ επαναλάβατε απο την αρχή την διαδικασία.

 8. SOTPAP avatar
  SOTPAP 27/09/2011 11:58:55

  Ενδιαφέρον δεν έχει η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουν. Γιατί αν δεν ψηφίσουν και πέσει η Κυβέρνηση, οι μισοί απο αυτούς δεν θα εκλεγούν ξανά, με τα ποσοστά που έχει το κόμμα τους.
  Ενδιαφέρον για μας έχει αν θα υπάρξει μια καθαρή δήλωση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα καταργήσει άμεσα τον άδικο αυτό φόρο, όταν γίνει κυβέρνηση. Άμεσα, κι όχι μετά το 2014 που λήγει το Μεσοπρόθεσμο.
  Σήμερα οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία όχι τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά τι θα δεσμευθεί για το συγκεκριμένο χαράτσι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ SOTPAP 27/09/2011 13:06:06

   +1000

 9. Απορία avatar
  Απορία 27/09/2011 11:59:54

  Ο μεγάλος όγκος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αυτος της βάσης δηλαδή, πρέπει να συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν έχει κανένα πολιτικό όφελος να μένει στο ΠΑΣΟΚ.

  Αφού παρθεί η 6η δόση ή εαν αυτή δεν έχει έρθει το πολύ μέχρι τελος Οκτωβρίου οφείλουν να διαμηνύσουν στον πρωθυπουργό ότι ανεξαρτητοποιούνται.

  Οι υπόλοιποι, οι πρωτοκλανάτοι, που "πιστεύουν" ακόμα στον Γιωργάκη ας του κάνουν παρέα στη μινεσότα που θα αράξει ως συνταξιούχος.

  Υπάρχει ακόμα καιρός να διασωθούν κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ας αδράξουν την ευκαιρία. Με το που περάσει ο Οκτώβριος κλείνει το "παράθυρο".

 10. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 27/09/2011 12:25:46

  Θα βάλουν το κεφάλι στην άμμο και θα τραγουδάνε τα "40 παλικάρια" με αγανάκτηση, οργή, και πατριωτισμό.

 11. Big L avatar
  Big L 27/09/2011 12:26:44

  Τί ώρα είναι η ψηφοφορία?

 12. xzetta avatar
  xzetta 27/09/2011 12:28:43

  αποκλείεται να μην ψηφίσουν. οταν ηταν μικροί έπεσαν στο καζάνι με το ζωμό και απο τότε έχουν αυτό το "αίσθημα ευθύνης".

 13. Tem avatar
  Tem 27/09/2011 13:00:20

  Κάποιοι μπορεί να τολμήσουν. Η ελπίδα υπάρχει....

 14. factorx avatar
  factorx 27/09/2011 13:07:44

  Όταν ήμασταν παιδιά υπήρχε ένα παιχνίδι που το λέγαμε αμπάριζα. Ο παίκτης όσο ακουμπούσε στη βάση του. Όποτε μπορούσε, έβγαινε λίγο πιο μακριά, κυνηγούσε λίγο και έτρεχε πίσω στην ασφάλεια της βάσης. Αυτό κάνουν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συστηματικά.
  Παράδειγμα ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος όντας πολύ καλύτερος ηθοποιός από τον Λοβέρδο, βγήκε τον Ιούλιο με το μεσοπρόθεσμο και έλεγε ότι δεν θα ξαναψηφίσει άλλα μέτρα που θα κόβουν χρήματα από την σύνταξη του πατέρα του και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.
  Και τώρα έβγαινα στα ραδιόφωνα και ψέλλιζε κάτι για παραιτήσεις από το βουλευτικό αξίωμα, ότι 2 χρόνια δεν έχει δει τον Παπανδρέου κ.α.. Σιγά όμως μην πέταγε 7.000 ευρώ το μήνα για να παίζει σε σήριαλ. Έτσι πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι ψηφίζει (εννοείται για τελευταία φορά). «Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που τις έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε εμένα και τη ψήφο μου». Επειδή εμείς εδώ δεν είμαστε κακόπιστοι θεωρούμε ότι η έκκληση να λειτουργήσει η κυβέρνηση με «ίδιο αίσθημα ευθύνης» απέναντι στον κ. Βούρο, δεν αφορά προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες του βουλευτή.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ factorx 27/09/2011 14:02:43

   Κι αυτός στη λίστα με τις ντομάτες, τα γιαούρτια, τ΄αυγά
   τις πέτρες και την κρεμάλα. Στου Γουδή.

 15. TURBO_X avatar
  TURBO_X 27/09/2011 13:08:47

  Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε από ότι τέτοια νούμερα είναι γεμάτη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Τον Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη τους ξεχάσατε;

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ TURBO_X 27/09/2011 13:35:13

   Ο Ρομπόπουλος πήρε το δάνειο που ήθελε και το βούλωσε.

 16. ΖΑΡΙΑΝΟΣ avatar
  ΖΑΡΙΑΝΟΣ 27/09/2011 13:12:02

  Μήπως, αν δεν πλήρωνε η πρώτη κατοικία, το μέτρο να είχε κάποιο νόημα;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΖΑΡΙΑΝΟΣ 27/09/2011 13:18:51

   Πώς να υπολογίζεται η "πρώτη" κατοικία; Με τον ίδιο τρόπο που υπολογίζεται και για την έκπτωση των τόκων των δανείων; Γιατί, αν είναι έτσι, άσε καλύτερα. Μπορεί ένα ζευγάρι να αγόρασε ένα δυάρι 60 τετραγωνικών και μετά από κάποια χρόνια η οικογένεια να μεγάλωσε και να αγόρασαν άλλο σπίτι, 110 τ.μ., νοικιάζοντας το πρώτο. Για ποιο θα πληρώσουν χαράτσι αν εξαιρεθεί η "πρώτη κατοικία";

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΖΑΡΙΑΝΟΣ 27/09/2011 13:41:42

   Και, πέρα από αυτό, ας το δούμε στο καθαρά ιδεολογικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή εξυφαίνεται η ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ της ατομικής ιδιοκτησίας των Ελλήνων. Είναι δυνατόν εμείς να συζητάμε αν θα (υπερ)φορολογηθεί η "πρώτη" κατοικία ή οι "επόμενες";

   Νομικό πλαίσιο για τη (λογική) φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, υπάρχει ήδη. Έίναι ο ΦΜΑΠ (ΕΤΑΚ τα αμέσως προηγούμενα χρόνια). Πώς έρχονται τώρα να φορολογούν διπλά και τριπλά την κατοχή ακίνητης περιουσίας;

   Πρέπει να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ όλοι -γιατί πιστεύω πως ακόμα δεν το έχουμε κάνει- τι σημαίνει αυτό το χαράτσι και ποια είναι η μεσοπρόθεσμη στόχευσή του. Θέλει να μετατρέψει τον Έλληνα νοικοκύρη, που έκανε το κουμάντο του και απέκτησε κάποια ακίνητα με το υστέρημά του, σε ΑΝΕΣΤΙΟ, περιπλανώμενο υποχείριο των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. 'Ενας Έλληνας χωρίς σπίτι, χωρίς εστία, θα είναι και πιο ευεπίφορος σε μετακινήσεις από χώρα σε χώρα για εργασία, ανάλογα με το πού συμφέρει τις εταιρείες να μεταφέρουν εκάστοτε την παραγωγή.

 17. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 27/09/2011 13:14:59

  Μην ξεχνάμε και το άλλο μελό πριν από μόλις τρεις μήνες, αυτό του βολευτή Αθανασιάδη, που έσκουζε στα κανάλια προαναγγέλλοντας ανεξαρτητοποίηση καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, και όταν ήρθε η ώρα κάθισε σαν καλή κοτούλα μέσα στο κοτέτσι και ζήτησε την ώρα της ψηφοφορίας το λόγο από το έδρανό του (!) για να... αιτιολογήσει τη θετική του ψήφο!

 18. φωνη avatar
  φωνη 27/09/2011 13:25:09

  Κάποτε στο μέλλον όταν φύγει ο Παπανδρέου και όλος αυτός ο βούρκος με τους Βούρους...όλοι όσοι στήριξαν αυτήν την κατοχική κυβέρνηση θα είναι σαν τους χουντικούς και χειρότερα. Θα λέμε στο μέλλον, ο Βούρος ήταν "μνημονιακός", και θα είναι χειρότερη μομφή από το να ήσουν με τη χούντα. Θα περάσουν στο περιθώριο, στις μαύρες σελίδες της ιστορίας και πολλά από τα ισχυρά ονόματα του τώρα στο μέλλον θα ντρέπονται που τα φέρουν οι απόγονοί τους. Οι απόγονοι του Βούρου και του κάθε Βούρου της κατοχικής κυβέρνησης θα λένε "απλή συνωνυμία" όπως λέει υποκριτικά τώρα ο Αντρίκος.
  Δε θα ζούμε πάντα σε αυτό το καθεστώς, και η χούντα έφυγε και η γερμανική κατοχή και η τουρκική κατοχή. Θα φύγει και αυτή η κατοχή και όσοι τώρα στήριξαν και στηρίζουν το μνημόνιο ή σιωπούν φοβικά θα είναι οι χουντικοί, οι δοσίλογοι, οι κοτσαμπάσηδες του αύριο.

  • juliet avatar
   juliet @ φωνη 27/09/2011 14:07:35

   Φωνή
   καλό μεσημέρι ,είσαι καλά;
   Αρχίζω να απελπίζομαι ,το αύριο είναι αβέβαιο μ΄ολους αυτούς τους βάτραχους ,μόνο κραυγές και μετά στη λίμνη να κρυφτούν.
   Μερικές φορές η λύση η οποιαδήποτε είναι προτιμότερη απο την αναμονή.
   Κυριακή πρωΐ με τον Αναγνωστάκη και το Χασαπόπουλο είπε ότι έβγαζε περισσότερα σαν ηθοποιός για να του πει ο Αναγνωστάκης δική σας επιλογή ήτανε ,να γίνεται βουλευτής .
   Στα Βριλήσσια είχανε γεμίσει οι κολώνες Ανεπιθύμητος γι΄αυτόν και τον Πρωτόπαπα.
   Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση ,σ΄όποιο μέρος απομακρυσμένο πας θα σου πούνε η χούντα μας έφτιαξε το δρόμο και μας έφερε το φως.
   Τώρα όπου και να πας σε λίγο θα λένε το Πασοκ μας έφτιαξε δρόμους που τους πήρε το νερό(μικρό κόστος ένεκα του μαθηματικού τύπου-κακοτεχνίες τις λένε)και μας έκοψε το φως.Πως αλλάζουνε οι καιροί οι σωτήρες του χθες -δυνάστες του σήμερα .

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ juliet 27/09/2011 14:10:27

    Εξαιρετική η αντιδιαστολή μεταξύ των δύο χουντικών καθεστώτων!

   • φωνη avatar
    φωνη @ juliet 27/09/2011 16:05:18

    Καλησπέρα, Juliet!
    Η ψυχική δύναμη είναι πολυτιμότερη από τα ευρώ.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ φωνη 27/09/2011 15:51:12

   Κοτζαμπάσηδες- Oι νταβατζήδες του ‘21

   http://www.clickarta.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=361:-o-21&catid=48:2009-09-05-22-46-37&Itemid=130

 19. Jimakos avatar
  Jimakos 27/09/2011 13:26:18

  Πήρε κι αυτός λιγο χρόνο στα κανάλια, αφού σαν βουλευτής ειναι ανύπαρκτος. Νομίζω κατι ΑΕΚτζήδες τον είχαν ψηφίσει.

 20. knight rider avatar
  knight rider 27/09/2011 13:31:06

  Οταν θα τον παλουκώνουν και αυτόν στο Σύνταγμα θα ήθελα να ξέρω τι δικαιολογίες θα λέει τότε!

 21. a824 avatar
  a824 27/09/2011 13:34:50

  Αν θελετε να μαθετε πως απο κοκκορας γινεσαι κοτα δες τε το ΒΟΥΡΟ

 22. ορτικι ορτικαδ avatar
  ορτικι ορτικαδ 27/09/2011 13:38:30

  ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

  Οι παπουδες μου ελεγαν μια παροιμια:
  Οτι κανει η γιδα στο πουρναρι το βρισκει στο τομαρι.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ορτικι ορτικαδ 27/09/2011 14:05:06

   Το γομαρ΄, όπως λέει και ο αστείος Αστέριος.

 23. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 27/09/2011 13:45:15

  ΠΡΟΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ:
  ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ, ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

 24. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 27/09/2011 14:32:50

  Οι κυβερνώντες ξεχνούν το προφανές: όταν βάζεις το κεφάλι στην άμμο και γίνεσαι αρσενικός ή θηλυκός στρουθοκάμηλος, αφήνεις τα νώτα σου εκτεθειμένα..

  • juliet avatar
   juliet @ ΕΥΑ 27/09/2011 14:35:10

   Εύα,γειά σου
   και αν έχεις και καπούλια ευστραφή ..........

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ juliet 27/09/2011 14:59:32

    Πάμπολλοι από την κυβέρνηση πληρούν τις προδιαγραφές που θέτεις juliet! Καλησπέρα!

 25. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 27/09/2011 14:50:33

  Τα "ξυπνοπούλια" που στέλνουν επιστολές, διατυπώνουν ...ενστάσεις, εκφράζουν την ...ανησυχία τους, αφήνουν ...ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης, και μετά υπερψηφίζουν, είναι χίλιες φορές πιο εμετικά από εκείνους που ψηφίζουν και έχουν τουλάχιστον την αυτοσυνειδησία να το κλείνουν το ρημάδι.
  Σε ό, τι αφορά τον Βούρο, ας τον χαίρονται εκείνοι που τον ψήφισαν επειδή είναι γνωστός και "βγαίνει" στη τηλεόραση, όπως συνηθίζουμε να λέμε.
  Τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουμε προσέλκυαν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς επιστημονικούς χώρους.

  • juliet avatar
   juliet @ Γιώργος Μεσσηνία 27/09/2011 14:58:53

   Εφορία Χαλανδρίου 2004 ,περιμένω να εξυπηρετηθώ και νάσου και ο Βούρος ,έγινε χαμός( σαν το κορίτσια ο Μπάρκουλης)από τις υπαλλήλους,ακούω τι κακό μας βρήκε και ο φίλος να τις παρηγορεί που τους βρήκε τέτοιο κακό που ανέλαβε η επάρατος δεξιά.
   Ελπίζω να θυμούνται τα τότε και να θαυμάζουνε το κόκκορα που είπε να λαλήσει πρωΐ για το χάραμα της νέας μέρα και κακάρισε το μεσημέρι γιατί έγινε κότα.

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ juliet 27/09/2011 15:05:42

    Γεια σου juliet!

    • juliet avatar
     juliet @ Γιώργος Μεσσηνία 27/09/2011 18:21:26

     Γειά σου ,Γιώργο
     είδες, έχω γείτονες με μεγάλα ιδεολογικά οράματα και με παντελόνια στενά που χωράνε μικρά απίδια !!μη παρεξηγήσεις εννοώ τσέπες που χωράνε αχλάδια.

 26. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 27/09/2011 14:59:39

  ειπε οτι θα ψηφισει ο βουρος για το καλο της πατριδας. ενταξει. και το ξυλο που θα φαει αυτος και οσοι ψηφισαν το μνημονιο οταν ξεκινησει η προεκλογικη περιοδος για το καλο της πατριδας θα ειναι.
  καποιοι για το καλο της πατριδας καποτε εκτελεστηκαν στα τρια μετρα.
  εχει ο καιρος γυρισματα.

 27. k avatar
  k 27/09/2011 16:51:05

  ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ... ΤΑ ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

  • juliet avatar
   juliet @ k 27/09/2011 18:16:23

   Aν διάβαζες πιο πάνω θα καταλάβαινες ''τα κορίτσια'' που δεν θέλανε να την δεξιά και θέλανε πήδημα στο γρασίδι -πράσινο δεν είναι;συγγνώμη θέλανε ελευθερία απο την επάρατο δεξιά.

   • Γενίτσαρος Πανεπιστημίου avatar
    Γενίτσαρος Πανεπιστημίου @ juliet 27/09/2011 18:29:33

    k
    Την ίδια απορία θα έχεις, αν κοιτάξεις όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ . Εκλέγονταν με τα ρουσφέτια, τόσα χρόνια.

 28. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 27/09/2011 19:46:05

  Μαύρα διχτυωτά καλσόν και ροζ πλερέζες για τα ατίθασα αγόρια μας.
  Με έξοδα του "κοινο" βουλίου, βεβαίως βεβαίως.

 29. juliet avatar
  juliet 27/09/2011 20:25:10

  χαχαχα, με πόνο καρδιάς και με τη πλερέζα της θλιμμένης χήρας ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!!!!!!!!βούρος ο ηρωας.

 30. k avatar
  k 27/09/2011 20:36:39

  ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. Μ΄ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

 31. perastikos avatar
  perastikos 27/09/2011 23:14:26

  βρε παιδια ο Βουρος πριν βγει βουλευτης ηταν ενας μετριος ηθοποιος. νομιζετε ειναι ευκολο γι' αυτόν να φησει το βουλευτιλίκι και τα 100 χιλιαρικακια και να ψαχνει δουλεια στο σανιδι με 3 και εξηντα? βρε ουστ που μας το παιζει και καμπόσος.

 32. juliet avatar
  juliet 28/09/2011 09:00:59

  Το σενάριο πάντα ίδιο ,πριν απο την ψήφιση ενός φορολογικού μέτρου ,βγαίνει κάποιος και φωνάζει ,τώρα πια θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι βαλτός.
  Μετά τα ΜΜΕ ,τον παρουσίαζουν αναδεικνύουνε τις θέσεις του ,τις διαφωνίες του, λέει τις π@π@ριές του και μετά στη βουλή ψηφίζει.
  Πριν απο λίγα χρόνια θυμόσαστε την διαφήμιση της νοιοκυράς που είναι σταθερή στο απορρυπαντικό της και έρχεται ο νέος-α και της προσφέρει το καινούργιο ,αυτή λέει όχι δεν αλλάζω ,και ξεσκεπάζει το κουτί και της λέει και καλά κάνετε .Και το απορρυπαντικό είναι το ίδιο!
  Προσπαθούνε με το τρόπο αυτό να μας σπείρουνε αμφιβολίες .....μήπως είναι για καλό ...μήπως έτσι πρέπει να γίνει;
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ juliet 28/09/2011 17:30:12

   +1000000000000000
   Έτσι!

 33. Νικόλαος avatar
  Νικόλαος 28/09/2011 11:04:10

  ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ........ Οὔτε νὰ τὸν φτύσης ἀξίζει!!

 34. ΖΑΡΙΑΝΟΣ avatar
  ΖΑΡΙΑΝΟΣ 28/09/2011 13:29:30

  Βρε καλόπαιδα τόσο καιρό φωνάζαμε να πληρώσουν την κρίση οι έχοντες και κατέχοντες.
  Όποιος λοιπόν έχει πολλά ακίνητα, 3,4,10,20, νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία που λέμε. Σωστά;
  Μέχρι εδώ νομίζω ότι συμφωνούμε.
  Ε, ας πληρώσει λοιπόν, έστω κι έτσι. Πως αλλιώς δηλαδή θα του τα πάρουν.
  Ένας οικογενειάρχης όμως που έχει ένα σπίτι, μέχρι έστω 120 τ.μ., γατί να πληρώσει.
  Εκεί κατά τη γνώμη μου είναι η αδικία και αν έχετε ενστάσεις δεκτές.

  • k avatar
   k @ ΖΑΡΙΑΝΟΣ 28/09/2011 15:54:38

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12000 € ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50000€ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΦΕΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.

 35. ελλ avatar
  ελλ 28/09/2011 15:39:26

  Προσ Γιαννη Βουρο ειναι πολλα τα λεφτα βουρο αλλα που θα κρυφτεις και συ και οι ομοιοί σου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.