21/04/2010 18:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θέμα με συνάντηση Κατσέλη εκπροσώπου της Goldman Sachs

Σε απάντηση της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη παρέπεμψε ο κ. Πεταλωτής κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η υπουργός είχε συνάντηση με στέλεχος της Goldman Sachs. Όπως ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, η κα Κατσέλη γνωριζόταν με το στέλεχος αυτό, με την προηγούμενη ιδιότητά του ως συμβούλου του ΟΗΕ για θέματα μετανάστευσης και συναντήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το εν λόγω στέλεχος ζήτησε να έχει μια ενημέρωση για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης και δεν έγινε καμία συζήτηση για τη Γκόλντμαν Σαξ, στην οποία φέρεται ότι είναι στέλεχος. «Αυτή είναι μια απάντηση, που μας καλύπτει», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Greenhorses avatar
  Greenhorses 21/04/2010 19:21:54

  Εμάς δεν μας καλύπτει καθόλου εξεταστική επιτροπή άμεσα για να διευκρινιστεί ποιος είναι ο ρόλος της Goldman sachs, δίνει συμβουλές στην διαχείριση του χρέους; Ποιο αγόρασαν CDS έχει αγοράσει και η Goldman sachs;

  * Τι ακριβώς ειπώθηκε με την Λούκα που αποκάλυψε το ποντίκι.
  * Τι επαφές είχε ο Γιωργάκης όπως είχε αποκαλύψει το Παρόν.
  * Ποιοι συμμετείχαν σε ραντεβού 28 Ιανουαρίου σε εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη με στελέχη της εταιρίας όπως αποκαλύφθηκε στους τελευταίους φάκελους.
  * Γιατί πρώην στγέλεχως την ίδιας εταιρίας ανέλαβε στο ΟΔΔΗΧ με αμοιβή μάλιστα πολύ μικρότερη από όσο έπαιρνε από την Goldman
  * Γιατί έγινε το Τ+3 Τ+10 στα ομόλογα.
  Ποιος έκανε την διαρροή πρόσφατα.
  * Να ερευνηθούν οι μέρες εκρηκτικής ανόδου των spreads με δηλώσεις.

  Άμεσα εξεταστική.

  Ξυπνάτε στην ΝΔ και μην βγαίνουν στα παράθυρα άσχετοι με τα οικονομικά ο μόνος που έχει αναφέρει ενδιαφέρονταν πράγματα τον τελευταίο καιρό είναι ο Σαμαράς ο Κεφαλογιάννης που μίλησαν με στοιχεία για το πως φούσκωσε το έλλειμμα, ποιος δημιούργησε το πρωτογενές έλλειμμα, την στάση που είχε το ΠΑΣΟΚ ακόμα και για να ιδιωτικοποιηθεί η Ολυμπιακή και σαμποτάρισε κάθε προσπάθεια να παρθούν μέτρα κτλ κτλ.

 2. Orestios avatar
  Orestios 21/04/2010 20:36:22

  Εκείνο το βαθύ λαρύγγι τί απέγινε? Γιατί το κρύβουν?

  • Greenhorses avatar
   Greenhorses @ Orestios 21/04/2010 21:10:09

   Γιατί έκανε καλά την δουλειά του.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Orestios 21/04/2010 21:28:11

   Όχι απλά καλά. Άριστα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.