#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/06/2011 15:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θέμα Παπακωνσταντίνου θέτουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο…Θέμα παραμονής στο ΠΑΣΟΚ και στο κυβερνητικό σχήμα, του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου θέτουν κορυφαία στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προς τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε ενημερώσει την Τρόικα και τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης για αλλαγές που είχε εξαγγείλει ότι θα έκανε στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, εάν παρέμενε στη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών, οι βουλευτές θεωρούν ότι τους κορόιδευε (τυχαίο;) και ζητάνε πλέον την «παραδειγματική τιμωρία» του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kiki avatar
  kiki 24/06/2011 15:58:32

  Εναμισυ χρονο τι καναν , αυτοι οι εκπροσωποι της πρασινης γλυτσας.
  Γελοιοι αμοιροι αβουλοι ξεφτιλισμενοι.
  τωρα το θυμηθηκαν, αντε απ εδω , σαλτιπαγκοι.

  • manos avatar
   manos @ kiki 24/06/2011 16:02:27

   Γειά σου ρε Κική λεβεντιά. Ολη η Ελλάδα καμάρωσε τους συμπατριώτες σου που βάδισαν μέχρι την Αθήνα. Να'στε καλά που βγάλατε ασπροπρόσωπη την επαρχία.

   Οσον αφορά στο άρθρο με κάλυψες πλήρως. Από το Δεκέμβρη του 2009, τον έγλυφαν και του γλυκομιλούσαν. Τώρα που έχασε τα πρωτεία "Ουαί τοις ητημένοις".

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 24/06/2011 17:47:00

  Με απλά λόγια: Ο Παπακ και ο ΓΑΠ είχαν βρει το κόλπο ότι αυτά που σας λέμε "τα θέλει η τρόικα". Και περνούσαν ό,τι ήθελαν, Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ, με την αιτιολογία ότι "δεν γίνεται αλλιώς".

  Εδώ στο antinews ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε αναδείξει με ένταση ότι επρόκειτο όχι για πρόγραμμα των ξένων, αλλά για πρόγραμμα ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που φυσικά ενέκριναν χωρίς πρόβλημα οι ξένοι (στη δική τους πλάτη θα εκτελούνταν το πρόγραμμα;). Δέστε την περυσινή ανάρτηση, ελάχιστες ημέρες μετά την ψήφιση του Μνημονίου: "ΔΝΤ: Τα μέτρα αποφασίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση!!!" (http://www.antinews.gr/2010/05/08/44569/).

  Τώρα που βγαίνει στη σέντρα η απάτη, πρέπει να τεθεί το ερώτημα: Ο Παπακωνσταντίνου ήταν που τους εξαπατούσε ή ο ΓΑΠ που σέρβιρε σε όλους το παραμύθι ότι το ένα ή το άλλο "δεν το δέχεται η τρόικα"; Ρητορικό, φυσικά, το ερώτημα.

  Θέτω και ένα άλλο ευρύτερο ερώτημα, όχι ρητορικό: Θεωρώ δεδομένο ότι η εμπλοκή του ΔΝΤ και το Μνημόνιο κινείται απο σκοτεινές (αλλά όχι πλεόν τόσο αφανείς) δυνάμεις, που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα, τα εθνικά της θέματα, το φυσικό της πλούτο, τη γεωστρατηγική της θέση, την πολιτιμσική της ιδιαιτερότητα. Θέλουν δηλαδή με απλά λόγια να μας βλάψουν. Είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο σχέδιο δεν μπορεί να εμπλέκεται το σύνολο της Ε.Ε., της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, των ΗΠΑ κλπ. Δηλαδή, ένα τέτοιο σχέδιο αν υπάρχει (που εγώ π.χ. λέω ότι υπάρχει), πρέπει υποχρεωτικά να κρατιέται μυστικό και να κινούνται τα νήματα με άλλες, ευλογοφανείς αφορμές (π.χ.: "δεν μπορεί να αποπληρώσει η Ελλάδα το χρέος της" ή "χρειάζεται πολιτική εσωτερικής υποτίμησης για να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική" και λοιπές αρλούμπες).

  Όταν οι ευλογοφανείς αυτές αφορμές ξεσκεπάζονται, τότε το σχέδιο καταρρέει. Όπως θα καταρρεύσει και αυτό το σχέδιο κατά της Ελλάδας, με το ξεσκέπασμα που σιγά σιγά θα γίνει παντού. Από τη ΝΔ του Σαμαρά, μέχρι τις υγιείς δυνάμεις του λοιπού πολιτικού κόσμου, και τους ανώνυμους, που είτε γράφουν από το πληκτρολόγιό τους, είτε κατεβαίνουν στο Σύνταγμα. Θέλω να πω ότι το σχέδιο προϋποθέτει παραπλάνηση πολλών και κομβικών ανθρώπων και αυτή δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιτευχθεί.

  Το ερώτημα τώρα που θέλω να θέσω προκύπτει από τα εξής δεδομένα: α) Ο ΓΑΠ μας έβαλε στο Μνημόνιο "για να μας σώσει", λέγοντας όμως στην ουσία ψέματα, διότι ουσιαστικό προβλημα με τη δανειοδότηση της χώρας δεν υπήρχε. β) Ο ΓΑΠ μας έβαλε συνειδητά στο Μνημόνιο, επίτηδες δηλαδή τα έκανε όλα. γ) Σκοτεινές δυνάμεις κινούσαν αυτήν την εξέλιξη, για να βλάψουν τη χώρα - άντε, να πάρω την επιεική και σχεδόν ομολογημένη εκδοχή ότι το έκαναν για να βλάψουν το ευρώ στα πλαίσια νομισματικού πολέμου (παράλληλη αιτία με τα άλλα που λέγαμε παραπάνω, περί σχεδίου κατά της Ελλάδας). δ) Έρχεται τώρα σε αυτά το σημερινό δεδομένο ότι ο Παπακωνσταντίνου έλεγε ψέματα για όλα αυτά τα καταστροφικά που θέσπισε ότι "δεν γίνεται αλλιώς, δεν συμφωνεί η τρόικα". ε) Τελευταίο δεδομένο, ένα σχέδιο αυτού του συνωμοτικού τύπου, δεν είναι δυνατόν να το ξέρουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

  Και το ερώτημα είναι: Ο ΓΑΠ και ο Παπακ, που μας έλεγαν ψέματα για τη δήθεν "υποχρεωτικότητα" των μέτρων από έξω, ήταν σε αυτούς τους λίγους που κινούσαν τα νήματα κατά της χώρας (άντε, τα νήματα κατά του ευρώ) ή στους "παραπλανημένους" που πίστεψαν ότι αυτή η πολιτική είναι τάχατες "αναγκαία";

  Έχει τεράστια σημασία η απάντηση, για να ξέρουμε αν πρόκειται όντως για εσχάτη προδοσία ή για εσχάτη βλακεία. Το σημερινό δεδομένο του ψέματος για το "έτσι τα θέλει η τρόικα" συνηγορεί υπέρ του απόλυτου δόλου στις ενέργειες του ΓΑΠ...

  • tpe avatar
   tpe @ Επώνυμος 24/06/2011 21:43:23

   Να θέσω κι εγώ ένα ακόμα ερώτημα (απάντηση ίσως):
   Πόσα μέλη της κυβέρνησης ΓΑΠ είναι μέλη της λέσχης Μπίλτερμπεργκ?

   Για το 2011 μπορείτε να τους δείτε εδώ:
   http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/695--2011.html
   Για το 2010 εδώ:
   http://antiratsistis.blogspot.com/2010/06/blog-post_3298.html

   Προφανώς είναι εντελώς, μα εντελώς, μα εντελώς όμως, συμπτωματικό πως όλοι οι ΥΠΟΚ και ΥΠΕΘΑ έχουν περάσει από εκεί μέσα...
   Εντελώς, έτσι;

 3. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 24/06/2011 17:59:45

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΜΙΜΗ! ΜΕ ΤΙ ΓΛΥΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ!!!

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 24/06/2011 18:05:37

  ΄΄Ο ΟΠΑΠ, που εποπτεύει ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, δίνει χορηγία 3,6 εκατομμύρια ευρώ στο Μουσείο Μπενάκη, στο οποίο πρόεδρος είναι η μητέρα του, για μια βυζαντινή έκθεση που θα γίνει στην Αμερική το 2013! Στην οργανωτική επιτροπή της έκθεσης έχει διοριστεί από τον κ. Γερουλάνο, η μητέρα του, ως πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Η αδελφή του, κ. Ειρήνη Γερουλάνου, είναι διευθύντρια και. μέλος της διοικητικής επιτροπής, ο πατέρας του υπουργού, κ. Μαρίνος Γερουλάνος!΄΄ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

 5. kikeron avatar
  kikeron 24/06/2011 18:36:43

  ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ....ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΙΣΗΣ (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...)

 6. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 24/06/2011 19:10:16

  Παληα,το εδω ο παππας εκει ο παππας,με την συμπαιγνια των ΜΜΕ που ολα ειναι δικα τους το περνουσαν στο ποπολο(το εγχωριο)μια χαρα και προς χαρι της εξουσιας με μερικες μικροαλλαγες ταιζαν κουτοχορτο ολο το συμπαν.
  Ελα ομως που μολις τολμησαν να εξαγουν τετοιου ειδους μαγκιες ''οι κουτοφραγκοι''μας σαπισαν στην φαπα και την κλωτσια.Τερτιπια του στυλ ''δεν φταιω εγω αλλα ο προηγουμενος''να τα ξεχασουν,εκει δεν ειναι Βαλκανια.

 7. δημης avatar
  δημης 24/06/2011 21:01:52

  "Θέμα Παπακωνσταντίνου θέτουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ"
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ;;;;;
  -ΜΠΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΥΚ-ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ-ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" -ΜΜΕ (ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΛΠΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.