#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/12/2010 23:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η WikiLeaks ρεζίλεψε δημοσιογράφους και κυβερνήσειςΟι αντιδράσεις που ξέσπασαν εναντίον της ιστοσελίδας WikiLeaks και του ιδρυτή της Julian Assange, μας θυμίζουν πως ο κόσμος μας είναι διεφθαρμένος, και πως  στη πραγματικότητα ζούμε σε έναν σύγχρονο  «μεσαίωνα». Κάποιοι διέρρευσαν στην ιστοσελίδα απόρρητα αμφιλεγόμενα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι διπρόσωπη και με βασικό λόγο ύπαρξης την εξαπάτηση και τον έλεγχο κάθε άλλης κυβέρνησης.

Τα ΜΜΕ, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παντού στον αγγλόφωνο κόσμο, δείχνουν μια απροκάλυπτη εχθρότητα προς τη WikiLeaks. Ο λόγος είναι  προφανής. Η σελίδα αποκαλύπτει την αλήθεια, την ώρα που τα ΜΜΕ καλύπτουν την αμερικανική κυβέρνηση και τις μαριονέτες της.

Γιατί να διαβάζει κάποιος τα συμβατικά ΜΜΕ όταν μπορεί να έχει πρόσβαση σε πρωτογενές υλικό μέσα από τη WikiLeaks; Ο μέσος Αμερικανός δημοσιογράφος, συντάκτης, κλπ. είναι εξαγριωμένος αφού η δειλία του έχει βγει στο φως εξαιτίας του Julian Assange. Τα αμερικανικά ΜΜΕ εκπορνεύονται, ενώ η WikiLeaks λειτουργεί με θάρρος.

Το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να ζητούν ακόμη και την εκτέλεση του Assange. Όλο και πιο πολλά ζόμπι που διατηρούν έδρες στο αμερικανικό κογκρέσο, καταγγέλλουν τον ιδρυτή της σελίδας ως προδότη του έθνους. Μα πόση άγνοια; Ο Assange δεν είναι καν Αμερικανός πολίτης , αλλά Αυστραλός υπήκοος. Μπορεί ένας Αυστραλός να είναι προδότης του αμερικανικού έθνους; Μην έχετε όμως την απαίτηση από τους κρετίνους που εκπροσωπούν τους λομπίστες να γνωρίζουν έστω και τα βασικά.

Ο ρατσιστής βαπτιστής ιερέας Mike Huckabee που ήταν κάποτε κυβερνήτης του Arkansas, και προς ντροπή της Αμερικής, τρίτος επιλαχών για την υποψηφιότητα της προεδρίας για  τους Ρεπουμπλικάνους, ζήτησε την εκτέλεση του Assange. Ο άνθρωπος αυτός του Θεού, ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να δολοφονήσει ένα Αυστραλό υπήκοο. Και μετά οι Αμερικανοί πολίτες απορούν και εξίστανται γιατί οι υπόλοιποι λαοί τους μισούν.

Το υλικό που δημοσίευσε η WikiLeaks αποδεικνύει πως η Αμερική κυβερνάται από γκάνγκστερς.  Κατάφεραν να πείσουν τον Βρετανό πρωθυπουργό Brown να «κανονίσει» την επίσημη έρευνα για το πώς ο πρώην πρωθυπουργός Tony Blair χειραγώγησε και παραπλάνησε τη κυβέρνηση, έτσι ώστε οι Βρετανοί να πολεμήσουν ως μισθοφόροι των ΗΠΑ στο Ιράκ. Ένα από τα σήματα που διέρρευσαν, δείχνει τον αξιωματούχο του βρετανικού υπουργείου Άμυνας Jon Day, να υπόσχεται στους Αμερικανούς ότι η κυβέρνηση του Brown έχει πάρει μέτρα «για να προστατεύσει τα αμερικανικά συμφέροντα!».

Κάποια άλλα σήματα φέρνουν την αμερικανική κυβέρνηση να απειλεί τον Ισπανό πρωθυπουργό Zapatero, διατάσσοντάς τον να σταματήσει τη κριτική εναντίον της ιρακινής εισβολής, ειδάλλως… Αλήθεια, πως τολμάνε αυτές οι κυβερνήσεις να πιστεύουν πως είναι κυρίαρχες;

Και δεν είναι μόνο οι διάφορες κυβερνήσεις που υπακούουν στα αμερικανικά κελεύσματα. Το ίδιο κάνει και το Amazon.com. O γερουσιαστής Joe Lieberman, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ισραηλινών στο αμερικανικό κογκρέσο, απείλησε την εταιρία, καταφέρνοντας να τη κάνει να αποσύρει το υλικό της WikiLeaks από την υπηρεσία hosting της  (http://news.antiwar.com/2010/12/01/facing-lieberman-boycott-amazon-ousts-wikileaks/ )

Ιδού λοιπόν. Από τη μια η αμερικανική κυβέρνηση και τα εκπορνευμένα ΜΜΕ δηλώνουν πως δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον ή το καινούργιο στα έγγραφα που διέρρευσαν, ενώ από την άλλη κάνουν τα πάντα για να σιγάσουν τη WikiLeaks και τον ιδρυτή της. Προφανώς, παρά τις επίσημες διαψεύσεις, τα έγγραφα έκαναν ζημιά. Μας ανοίγουν τα μάτια ώστε να δούμε πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι αυτό που δείχνει.

Ο Assange κρύβεται. Φοβάται τη δολοφονία του από τη CIA ή την Mossad, και επιπλέον, η σουηδική κυβέρνηση άλλαξε γνώμη και μάλλον εξαιτίας των αμερικανικών πιέσεων και χρημάτων, τον διώκει για κατηγορίες  τις οποίες πριν από λίγο καιρό είχε θεωρήσει ως αναξιόπιστες. Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, δυο γυναίκες, μάλλον ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών, κατηγορούν τον Assange για βιασμό. Μια από αυτές ισχυρίζεται ότι έκανε συναινετικό έρωτα μαζί του, αλλά όταν έσπασε το προφυλακτικό και του ζήτησε να σταματήσει, αυτός συνέχισε… Σκεφτείτε το λίγο. Εκτός από τους έμπειρους πορνοστάρ που βαριούνται τη διαδικασία, πόσοι άνδρες μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους όταν πλησιάζουν στον οργασμό;

Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, να προσπαθεί να σπιλώσει το όνομα κάποιου που λέει την αλήθεια με βάση τέτοιες γελοίες κατηγορίες; Προφανώς ναι. Η Σουηδία έχει και αυτή μετατραπεί σε ένα ακόμη τσιράκι των ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί πολιτικοί έχουν συνηθίσει να ψεύδονται τόσο συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, που πλέον δεν διστάζουν και να το παρακάνουν. Η WikiLeaks ανάρτησε ένα απόρρητο έγγραφο με την υπογραφή της υπουργού Εξωτερικών Hillary Clinton με το οποίο ξεκάθαρα διατάζει τους διπλωμάτες να κατασκοπεύουν τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και τον Γ.Γ. του ΟΗΕ! Το σήμα αυτό είναι πλέον δημόσιο. Και κανένας δεν αμφισβητεί την αυθεντικότητά του. Και όμως, σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανού προέδρου ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο ποτέ δεν συνέβη και πως η Clinton είναι αθώα περιστερά.

Ποιον να πιστέψουμε; Τα έγγραφα ή τον Λευκό Οίκο; Όποιος πιστεύει το δεύτερο, είναι το άκρον άωτο της ευπιστίας.

S.A.- Global Research

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 04/12/2010 23:00:48

  Ακόμη κι αν η διαρροή προς το WikiLeaks ήταν "επιλεκτική", που μπορεί να ισχύει ως έναν βαθμό, και πάλι δεν μειώνεται η αξία της.

  Η αλήθεια είναι πάντα προτιμώτερη. Εστω και η επιλεκτική.

  Θραξ Αναρμόδιος

 2. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 05/12/2010 03:15:22

  Οι αντιδράσεις που ξέσπασαν εναντίον της ιστοσελίδας WikiLeaks και του ιδρυτή της Julian Assange, μας θυμίζουν πως ο κόσμος μας είναι διεφθαρμένος, και πως στη πραγματικότητα ζούμε σε έναν σύγχρονο «μεσαίωνα».

  Καθόλου. Ο Μεσαίωνας ήταν περίοδος αργής αλλά ουσιαστικής προόδου για τη Δύση σε όλους τους τομείς παρά τα σοβαρά προβλήματα. Τώρα πάμε ολοταχώς προς τα πίσω.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/12/2010 15:00:32

  "...το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να ζητούν ακόμη και την εκτέλεση του Assange. Όλο και πιο πολλά ζόμπι που διατηρούν έδρες στο αμερικανικό κογκρέσο, καταγγέλλουν τον ιδρυτή της σελίδας ως προδότη του έθνους. Μα πόση άγνοια; Ο Assange δεν είναι καν Αμερικανός πολίτης , αλλά Αυστραλός υπήκοος. Μπορεί ένας Αυστραλός να είναι προδότης του αμερικανικού έθνους; Μην έχετε όμως την απαίτηση από τους κρετίνους (γερουσιαστές) που εκπροσωπούν τους λομπίστες να γνωρίζουν έστω και τα βασικά".

  Όλα τα λεφτά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.