#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2008 03:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η gay κοινότητα προσφεύγει στην Ευρώπη;

Για τις 10 Ιουνίου έχει ορισθεί η εκδίκαση της πρωτοφανούς αίτησης ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας) από τρεις κατοίκους της Λέσβου που αξιώνουν την παύση της χρήσης των «"εθνικών" τοπικών χαρακτηρισμών Λέσβιος, Λεσβία, Λέσβια, Λέσβιο, Λεσβιακός –ή, ό» (δες κι εδώ). Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΚΕ επισημαίνει ότι η λέξη «λεσβία» χρησιμοποιείται διεθνώς και επισήμως με τη συγκεκριμένη σημασία από τον 19ο αιώνα και προσθέτει: «Αν οι ενάγουσες και ο ενάγων θεωρούν ότι η χρήση του συγκεκριμένου όρου «προκαλεί και προσβάλει το δικαίωμα της προσωπικότητας... καθώς ενέχει προσβολή της αξιοπρέπειας (τους)», αυτό οφείλεται στην ομοερωτοφοβία που συναντάται δυστυχώς σε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι σε μία κοινωνία όπου καμία και κανένας πολίτης δεν θα ήταν Β' κατηγορίας εξ' αιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού του/της, κανείς λεκτικός προσδιορισμός δεν θα μπορούσε ούτε να προκαλέσει ούτε να προσβάλλει καμία και  κανένα συμπολίτη μας».

Όπως μαθαίνω στο μεταξύ, σύντομα θα υπάρξει προσφυγή της gay κοινότητας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, με την οποία θα καταγγέλλεται ο αποκλεισμός της από το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, τον πολιτικό γάμο και άλλους θεσμούς. Η κίνηση είναι επιβεβλημένη και καλό θα ήταν η κυβέρνηση να μην περιμένει την επίσης αναμενόμενη επίπληξη της Κοινότητας για να αναγνωρίσει την πραγματικότητα. Αλλά να το κάνει μόνη της τώρα, επειδή η κοινωνία είναι πολύ πιο ανεκτική από τους παπάδες, τη γνώμη των οποίων φοβάται. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. agrotis avatar
  agrotis 09/05/2008 05:27:46

  καλά στέφανα !

 2. Ιακωβίνος avatar
  Ιακωβίνος 09/05/2008 06:04:18

  αν κάνουν αγωγή με τα σκευάσματα του ιακώβου, υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν φύλο; όπως η ανατολικογερμανίδα αθλήτρια αντρέα που μετεξελίχθηκε στο χρόνο σε αντρέας;

  πέρα από τα αστεία, γιατί η επιστήμη δεν προχωρά σε τέτοιες έρευνες, αφο΄γίνεται, όπως φάνηκε, αυτό. το να αλλάζει κάποιος το φύλο του κατά βούλήση, παίρνοντας αναβολικά κλπ στεροειδή.

 3. Ιακωβίνος avatar
  Ιακωβίνος 09/05/2008 06:05:31

  στη φύση υπάρχουν αρκετά είδη που αλλάζουν ρόλο (και γεννητικά όργανα) στη πορεία της ζωής τους.

  ?

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/05/2008 07:42:40

  αφού λύσαμε όλα τα άλλα στραβά ας λύσουμε και αυτό.

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 09/05/2008 11:32:03

  Θα πρέπει να αυτο-συμμαζευτούν οι γκαίηδες, γιατί άρχισαν να εκλαμβάνουν ως αδυναμία την λόγω ευγένειας ανοχή της κοινωνίας στην ιδιαιτερότητά τους και έχουν γίνει προκλητικά ξετσίπωτοι, ή, στα ελληνικά, α-φιλότιμοι. Επειδή αυτοί ΔΕΝ έχουν παιδιά, δεν πάει να πει ότι πρέπει να αδιαφορούν για τα παιδιά. Ας μην ξεχνούν ότι για να υπάρχει ένας γκαίης, απαιτείται ετερόφυλο ζευγάρωμα. ΑΡΑ: οφείλουν να το τιμούν. Δηλαδή, να το εκθειάζουν και να το προστατεύουν.

  Στην σημερινή χρονική συγκυρία έχουν υπερβεί κατά πολύ το "ΜΕΤΡΟΝ" και προκαλούν δυσαρμονία στην Φύση, δηλαδή, "ΥΒΡΙΝ". Φυσιο-ΛΟΓΙΚΑ, λοιπόν, θα τους έρθει σε κάποια στιγμή κατακούτελα η "ΝΕΜΕΣΙΣ", που είναι η "εκτελεστική εξουσία" της Φύσης, επιφορτισμένη με την Ευ-θύνη να ξαναφέρνει στον "ίσιο δρόμο", να εξ-ισο-ρροπεί, τυχόν παρέκκλιση από τα "γράδα" της, από τους Νόμους της.

  Το έκανε μια φορά με το AIDS. Εξολοθρεύτηκε το 80% της γκαίη κοινότητας της Καλιφορνίας! Σημειωτέον ότι, η άλλη κατηγορία ατόμων που έπληξε ήταν οι ηρωινο-κοκαϊνο-μανείς. Εμείς, οι γαλουχημένοι μονοθεϊστικά, ήτοι ασιατικο-ανατολικο-ιουδαϊκά, (δηλαδή: ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ, αφού "έλλην" = μη πιστός στο ιουδαιο-χριστιανικό Δόγμα), έχουμε χάσει την συν-αίσθηση του ελληνικού Κοσμο-ειδώλου ή Κοσμο-θεωρίας, ότι η Φύση στο σύνολό Της είναι ένα σώμα, ένας ζωντανός οργανισμός, και σαν τέτοιος έχει ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Να, τώρα, που της ταράξαμε το οικο-σύστημά της, άρχισε την διαδικασία αποτίναξης των παρασίτων. «Στα τέτοια της» για τους ανθρώπους! Όποιος δεν σέβεται το Σπίτι της, (που τον φιλοξενεί, κι όλας!), "τρώει σουτ".

  Είχα και έχω αγαπημένους φίλους και αγαπητούς γνωστούς γκαίη. Δεν σηκώνουν. ΟΜΩΣ, σημαία. Είναι συνεσταλμένα αξιοπρεπείς, γνωρίζοντας την τραγικότητα της μοίρας που τους έλαχε, και δεν είναι συνεχώς και παρά φύσιν «χαρούμενοι»- gay. Είναι όταν πρέπει και όπου πρέπει. Σε περιβάλλον που δεν τους γνωρίζουν, κανένας «δεν παίρνει πρέφα, τι μπουζούκι βαράνε», ΑΝ δεν σηκώνει χαλαρότητα η συνάντηση, ή δεν θέλουν οι ίδιοι. Πολλούς απ΄ αυτούς τους εμπιστεύομαι πιο πολύ από κάτι «άντρηδες». Σέβομαι τα γούστα τους και σέβονται τα δικά μου. Αυτοί γουστάρουν να τους χαϊδεύουν άνδρες, εγώ τρελαίνομαι και με την σκέψη. Στα άλλα όλα συμφωνούμε. Όπως συμβαίνει με φίλους αντίθετων οπαδικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Γιατί να μην είμαστε «κολλητοί»; «Κωλητοί» δεν θέλουμε να ’μαστε!

  Οι λεσβίες δεν είναι πρόβλημα, αν εννοούμε ως λεσβίες αυτές που δεν πάνε με άνδρες. Δεν υπάρχουν πάνω από καμιά πενηνταριά (και πολλές λέω!) στην Ελλάδα. Και είναι, κατά την ταπεινή μου και μη επιστημονική, αλλά, πάντως, βιωματική άποψη, κλινικές ψυχολογικές περιπτώσεις. Οι άλλες, που περιστασιακά πήγαν ή πηγαίνουν με γυναίκες, δεν είναι λεσβίες. Και, anyway, κάνουν παιδιά, που είναι και η βασική αιχμή αυτών εδώ των σκέψεων. Ούτε χάνουν το φύλο τους, μόλις έρθουν σε επαφή με την φίλη τους. Δεν μιμούνται τους άνδρες, όπως οι γκαίη τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν είναι περίεργο να αγκαλιάζονται, να κρατιούνται από το χέρι, να περιποιείται η μια την άλλη, απ’ όταν είναι κοριτσάκια. Σκέψου το ίδιο για ένα αγόρι ή άνδρα. Αμέσως τον πέρασες από την άλλη μεριά, των «κουνιστών», που ’λεγε κι ο μέγας Σταυρίδης...

 6. espectador avatar
  espectador 09/05/2008 12:06:11

  Γερων και ακομη "αυτοικανοποιηση"?

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/05/2008 13:18:21

  βρε παιδιά, μηπως χάνουμε και δεν το ξέρουμε;

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 09/05/2008 15:08:24

  @espectador: διευκρίνησε, φίλε/η, το φύλο σου, για να σου απαντήσω ανάλογα.

 9. Ιακωβίνος avatar
  Ιακωβίνος 09/05/2008 16:36:59

  βρε σεις, ο νηπιογέρος υπογράφει σε άλλα σχόλια με θηλυκό όνομα (συνώνυμο-αποτέλεσμα της σπρωξιάς) :-)

  πω πω πω μπλέξιμο

 10. Ιακωβίνος avatar
  Ιακωβίνος 09/05/2008 16:44:46

  Νηπιόγερε, με βάση τη στατιστική, στους 100 ανθρώπους, οι 10 θα τον παίρνουν βαθιά μέσα, μέχρι τον οισοφάγο (πολιτικός ο όρος "τον παίρνουν" - κι αφορά και τα δυο φύλα) , οι επόμενοι 15 και παιρνοδίνουν συχνά, οι άλλοι 50 άμα λάβει μια φορά δοκιμαστικά, να γνωρίσουν την εμπειρία... οι επόμενοι 15 απεχθάνονται την ιδέα της ομοφυλοφιίας και οι τελευταίοι 10 μ,πορεί και να σκοτώσουν, αν τους πεις "ομοφυλόφιλο" είναι οι στρέιτ 101 %

  Και στους ανθρώοπυς γίνεται ότι και στην υπόλοιπη φύση. δεν έχεις δει τρία και κουαρτέτα με τους χιμπατζήδες; πάρε το νάσιοναλ τζεογκράφικ...

 11. Slobodan avatar
  Slobodan 09/05/2008 17:51:49

  Δηλαδή να μην πάω για εξετάσεις για τον προστάτη μου;

 12. Factorx avatar
  Factorx 09/05/2008 18:39:23

  Για συγκρατηθείτε λίγο

 13. Σπύρος avatar
  Σπύρος 10/05/2008 00:06:38

  Τό σύμφωνο συμβίωσης είναι αναγκαίο...
  Ζούνε χρόνια άνθρωποι μαζί,δέν ειναι δυνατόν όταν πεθαίνει ο ένας απο τούς δύο να εμφανίζεται κάποια μακρινή ξαδέλφη να παίρνει τήν όποια περιουσία.
  Ο Γάμος είναι άλλη ιστορία...
  Οι περισσοτεροι ομοφυλόφιλοι γελάνε ακούγοντας περί ΄γάμου΄.
  Θα έλεγα μάλιστα οτι όποιος αποδέχεται την ερωτική του επιλογή δεν χρειάζεται ΄νομιμοποίηση΄παραδοσιακού τύπου...
  Αυτή ειναι απαραίτητη ,προφανώς,σέ όσους δεν έχουν αποδεχτεί την ερωτική τους ταυτότητα και χρήζουν εξωτερικής ΄επικυρώσεως΄.
  Αλλά δέν χάλασε και ο κόσμος εάν κάποιος θέλει να ντυθεί νυφούλα..
  Οι ΄επίσημες΄οργανώσεις των ομοφυλοφίλων βγάζουν την μεγαλύτερη υστερία και προκαλούν μεγάλο κακό με την στάση τους στούς ομοφυλόφιλους εκείνους πού επιθυμούν να προφυλάξουν την ιδιωτική τους ζωή..
  Μοιάζουν με τά φασιστοειδή εκείνα που ξεκινησαν στην Αμερική την μέθοδο τού ΄outing'όπου απεκάλυπταν με το ζόρι οτι κάποιοι επώνυμοι ήταν gay..
  Aνθρωποι πού δεν έχουν αποδεχτεί την ταυτότητά τους είναι αυτοί πού σκούζουν πιό πολύ...Οπως κάνουν και κάποιοι άνδρες πού διαφημίζουν τίς κατακτησεις τους..
  Πιό χοντρό ζήτημα ειναι το θέμα τής υιοθεσίας...
  Αλλά αυτό ειναι άλλο ζήτημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.