#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2011 16:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η 1η Απριλίου να βαφτεί πράσινη και να κηρυχθεί “ημέρα του ΠΑΣΟΚ”Ίσως ποτέ άλλοτε μια κυβέρνηση δεν είπε τόσα πολλά ψέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όχι ότι οι άλλοι πολιτικοί δεν λένε κατά καιρούς ψέματα, δεν τάζουν και δεν υλοποιούν ποτέ. Αλλά αυτό που γίνεται κάθε μέρα με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Γι’ αυτό και νομίζουμε ότι η 1η του Απρίλη θα πρέπει να βαφτεί πράσινη και να κηρυχθεί ημέρα του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκίνησε ο κ. Παπανδρέου από τα λεφτά που υπάρχουν αλλά μόλις έγινε κυβέρνηση τα λεφτά εξαφανίστηκαν. Οι συνταξιούχοι και φτωχοί ακόμη περιμένουν τη δεύτερη δόση του έκτακτου επιδόματος αλληλεγγύης.

Συνέχισε με τις υποσχέσεις ότι η Ελλάδα δεν θα πάει ποτέ στο ΔΝΤ, αλλά την ίδια ώρα συζητούσε με τον Στρος Καν για να έλθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Μέχρι την τελευταία στιγμή διαβεβαίωναν ότι η οικονομία πάει καλά, και λίγο μετά έκανε το σόου στο νησί και ανακοίνωσε την ένταξη στο Μηχανισμό στήριξης.

Υποσχέθηκε ότι το Μνημόνιο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα εκτός από εκείνα που ελήφθησαν πέρυσι το Μάιο. Από τότε το Μνημόνιο έχει αναθεωρηθεί δύο και τρεις φορές, έχουν ληφθεί κι άλλα σκληρά μέτρα ενώ έρχεται και νέα καταιγίδα.

Θα μειωθεί το έλλειμμα κάτω από 8% το 2010, έλεγαν αλλά το έλλειμμα είναι δύο μονάδες παραπάνω.

Θα δώσουμε πίσω, όταν βγούμε από την κρίση τους κομμένους μισθούς και τις συντάξεις, έλεγαν, αλλά πλέον μοιάζει με ανέκδοτο.

Σήμερα, διαβεβαιώνουν ότι η οικονομία πάει καλά, ότι θα βγούμε σύντομα από την κρίση, αλλά κάθε μέρα οι αριθμοί τους διαψεύδουν και παρουσιάζουν τν πραγματική εικόνα της οικονομίας.

Υπόσχονται ότι θα βγούμε δυνατοί από την κρίση, αλλά ο κόσμος στενάζει και γίνεται όλο και πιο φτωχός.

Ατελείωτος ο αριθμός των υποσχέσεων που αποδείχθηκαν ψέματα.

Επομένως, υπάρχει καλύτερη μέρα από το να γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ; Μήπως να μεταφέρουν την 3η του Σεπτέμβρη στην 1η Απρίλη;… Μέρα που είναι!

«Λεφτά υπάρχουν».

«Δεν γνώριζα το ύψος του ελλείμματος».

«Τα χειρότερα πέρασαν».

«Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει το 90% όσων έπρεπε να κάνουμε».

«Δε θα επιβληθεί κανένας νέος φόρος».

«Δε θα γίνουν επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

«Δε θα ξεπουλήσουμε την περιουσία της χώρας».

«Δεν αλλάζει ο κανόνας της μίας πρόσληψης για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις».

«Ανάπτυξη από το δεύτερο εξάμηνο του 2011».

«Το 2012 θα δανειστούμε και πάλι από τις αγορές».

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Καλή πρωταπριλιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. factorx avatar
  factorx 01/04/2011 16:21:00

  Ζητώ συγνώμη από το μπλογκ ή site που ανεβασα την φωτογραφία. μου την είχαν στείλει χωρίς την πηγή

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ factorx 01/04/2011 18:12:11

   Φάκτωρα,

   Έχει κάνει το αντινιούς τις απαραίτητες ενέργειες για να αρχίσει να εμφανίζεται στο "Google Ειδήσεις" ;

   Μανώλης Μ.

 2. Φυγόκεντρος avatar
  Φυγόκεντρος 01/04/2011 16:50:54

  ΠρωτΑπριλιάτικο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα

 3. kakofonix avatar
  kakofonix 01/04/2011 19:11:40

  Παιδιά το άλλο το αστειο με τα Greek statistics και οτι η Ελλάδα τώρα με το ΠΑΣΟΚ παίρνει τα εύσημα για την αξιοπιστία της από όλο τον κόσμο το ξερετε?

  Λοιπόν το έλλειμα για το 2010 το βγάζουν γύρω 10,5% όταν δεν έχουν στείλει ακόμη τα στοιχεία τους 405 φορείς του δημοσίου (αντιστοιχεί περίπου στο 35 - 40% των φορέων).
  Για φαντάσου όταν θα μπουν και τα υπόλοιπα στοιχεία πόσο θα πάει!!!

  Τυχαίο που το πρόβλημα το ανακοίνωσε ο Παπακωσταντίνου προχθές, τώρα που πρέπει να ανακοινώσει το έλλειμα και με αυτό τον τρόπο να το "μαγειρέψει" γύρω στο 10,5% ενώ είχε το χρόνο να πιέσει αν ήθελε να έχει τα στοιχεία από όλους στην ώρα του μέχρι τέλος του Ιανουαρίου? Δεν νομίζω...

 4. thanasis avatar
  thanasis 01/04/2011 19:34:58

  ο πινοκιο παπακωσταντινου μεχρι τωρα ειχε το αλοθι
  του νεου τωρα δεν εχει κανενα απεδειχθη λιγος
  και ανικανος καιρος να παρει το αεροπλανο
  και να μας αδειασει την χωρα να αναλαβη
  καποιος ο οποιος να ειναι γνωστης οικονομικων
  και οχι μερλιν διοτι το μαγικο ραβδι εσπασε
  και ο σκουφος δεν βγαζει λαγους

 5. spiros1 avatar
  spiros1 01/04/2011 19:42:31

  Επειδή σήμερα γιορτάζουν ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ, ας θυμηθούμε τα μεγαλύτερα ψέματα Των αρχηψευτών της υποτακτικής μνημονιακής κυβέρνησης του ΓΑΠ, του κυβερνητικού ψεύτη Πεταλωτή,
  Του Σφαγέα των εργαζομένων και συνταξιούχων Λοβέρδου, Του Βλαχοδήμαρχου, της Υπουργού των μεταναστών, του επαναστάτη φοιτητή του πολυτεχνείου, του Καρχιμάκη, του Κουτρουμάνη κλπ.
  Ας θυμηθούμε μερικά από τα ψέματα μεγατόνων που σερβίρισαν στον
  ελληνικό λαό.

  «Πρώτα ο Πολίτης. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τον Πολίτη ! Τέρμα στο Κράτος πελατειακής σχέσης». « το Κράτος στην υπηρεσία του πολίτη Τέρμα στο Κράτος πελατειακής σχέσης.
  Το Κράτος στους πολίτες και ΟΧΙ στους κολλητούς.

  «Διαφάνεια, Ασφάλεια, Ισότητα, Ισονομία, Ευνομία, ισοπολιτεία,
  Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Αξιοκρατία και Ανθρωπιά».

  «Με Πρώτο τον Πολίτη, ΘΑ γίνουμε Αντιεξουσιαστές στην Εξουσία !»
  «Πρώτα ο Πολίτης, Κράτος Ευνομίας, Δικαιοσύνης, Ισότητας, Πολιτεία Ευνομίας, δικαιοσύνη, νομιμότητα, αξιοκρατία. Ψωμί, Παιδεία Ελευθερία. Τέρμα πια στην κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.

  Ο Φορολογούμενος να γνωρίζει που πάνε τα λεφτά του, να πιάνουν τόπο τα λεφτά του φορολογούμενου, το Κράτος να σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων.

  Επιβολή κανόνων Διαφάνειας, κοινωνικής Δικαιοσύνης.
  Καταπολέμηση της μεγάλης μάστιγας της Διαφθοράς και Ανομίας. Δεν θα επιβληθεί κανένας νέος φόρος, Δεν θα αυξήσουμε τον ΦΠΑ, Δεν Θα Μειώσουμε τις Συντάξεις, Δεν θα αυξήσουμε τα όρια Ηλικίας συνταξιοδότησης. Δεν Θα παγώσουμε τις Συντάξεις Τα μέτρα αυτά είναι άδικα και αντικοινωνικά.

  « Έχουμε σχέδιο, έχουμε προτάσεις, έχουμε όραμα.» «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα»
  Λεφτά υπάρχουν, δεν θα πληρώνουν ισοβίως τα αιώνια κορόιδα, δεν θα πίνουμε στην ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ. Σπάμε το πελατειακό Κράτος, Αξιοκρατία, Διαφάνεια.

  «Η Ελλάδα Ανήκει στους ¨Έλληνες Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι !»(Είναι του Πατρός)
  «… την επανάσταση του ‘’αυτονόητου’’ θα κάνουμε εμείς με τους πολίτες !
  Εμείς ΘΑ τα καταφέρουμε !».

  «συγκινούμαι ειλικρινά, όταν άνθρωποι του μόχθου με πιάνουν στο δρόμο και μου λένε, ‘’για την Πατρίδα και το μισθό μου να θυσιάσω’’». ΓΑΠ 2/3/1010.

  «Όποια περιουσία δεν δικαιολογείται από το «Πόθεν έσχες» θα κατάσχεται Αμέσως !».
  Πότε θα γίνει αυτό ? Την Δευτέρα παρουσία ?

  11/12/2009 ο ΓΑΠ διαβεβαίωνε ότι «κατηγορηματικά απορρίπτουμε το ΔΝΤ σαν ιδέα προσφυγής της Ελλάδος» Αποκαλύπτεται σήμερα ότι έλεγε ψέματα και ότι είναι «ψεύτης με περικεφαλαία».
  Αποκαλύπτεται ότι αυτός επεδίωκε την Υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Μας οδήγησε «Συνειδητά και προσχεδιασμένα »στα σαγόνια του καρχαρία, σε γιατρούς και χειρουργεία χωρίς την υπογραφή μας.
  Μας έστειλε δηλαδή «αδιάβαστους» ο λαοπλάνος του «Λεφτά υπάρχουν». Μιλάει σαν Τραπεζίτης και όχι σαν πρωθυπουργός. Ο λάτρης των απολυταρχικών καθεστώτων του Μουαμάρ Καντάφι, του Μπέν Αλί και του Μουμπάρακ. Το ΠΑΣΟΚ τους παρουσίαζε όλους αυτούς σαν πρότυπο, σαν φιλολαϊκούς ηγέτες. Ποιούς ? Τους στυγνούς Δικτάτορες.

  ΝΕΤ 25/2/11 08.45 «Άλλα μέτρα θα ήταν περιττό να τα συζητάμε». Πρωτόπαπας. Πρώην Εργατοπατέρας και νύν βουλευτής της μνημονιακής κυβέρνησης.

  30/7/2010 δηλώσεις στην Κρήτη Σε αγροτικό συνεταιρισμό στο Λασίθι, σε ένα στημένο σκηνικό με «Ηλικιωμένους, δήθεν αυθόρμητους αγρότες» χωρίς την Μωβ γραβάτα, αλλά με ανοιχτό Σοσιαλιστικό πουκάμισο. «Η χώρα μας θα βγει από την κρίση και πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος. Η Κυβέρνηση πάλευε, αυτό το κίνημα πάλευε πάντα για την ανεξαρτησία λαϊκή κυριαρχία ούτως ώστε ό Έλληνας να έχει το κεφάλι ψηλά ! Σήμερα καλούμαστε, και αυτό κάνει η κυβέρνηση, να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου ! »

  «Θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχει η άλλη Ελλάδα. Πληρώνουμε τις αμαρτίες προηγούμενων ετών και ιδιαίτερα των τελευταίων ετών. Θέλουμε να αναδείξουμε την Ελλάδα της Αξίας,» Και συνέχισε
  «η χώρα βούλιαζε, πήραμε μέτρα που πονέσαμε δεν έφταιγε για τα χρέη ο πολίτης ……ήταν έτοιμη να βουλιάξει, ήταν καθήκον προς την πατρίδα, η ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα είναι καταχρεωμένη, φταίνε νοοτροπίες του παρελθόντος». Ξύλινη γλώσσα, κούφια λόγια. Άλλωστε δεν έχει τίποτε άλλο να μας πει…. Τα ψέματα τελείωσαν…

  «Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες ! Λαθραία τσιγάρα υπάρχουν».

  «Πονάμε, πονάμε, πονάμε…» (παρουσιάζονται και ως φιλεύσπλαχνοι, ως φιλάνθρωποι).
  «Ματώσαμε…. Πονάμε… Πραγματοποιούμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες μας ψήφισε ο Λαός»

  Ποιος θα ξεχάσει την Κακοστημένη συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου σε μια αποθήκη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ? Ποιος θα ξεχάσει τον Μαραθωνοδρόμο ΓΑΠ με το κολλάν ?
  Ποιος θα ξεχάσει τον κωπηλάτη ΓΑΠ ή την Ιθάκη, Τον τιτανικό, τα παγόβουνα, τα γεμάτα πιστόλια ?

  Γιαννακά βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ. «Τα γιαούρτια είναι Μεμονωμένα επεισόδια, δεν είναι πλειοψηφικό ρεύμα. Δεν ντρέπομαι που σήμερα η κυβέρνησή μου προσπαθεί να βγάλει την χώρα από την πτώχευση. Η γενίκευση κάνει κακό στην Δημοκρατία. Σέβομαι την οργή του Ελληνικού λαού ! Τώρα θα κόψουμε 22 δις ευρώ από τους Έλληνες και αναλογίζομαι την οργή τους ! Το μνημόνιο είναι πραγματικότητα. Είχαμε το δίλημμα πτώχευση ή σημερινή πραγματικότητα !».

  27/3/11 Λοβέρδος χασάπης συνταξιούχων. «Αν είχαμε περιορίσει την σπατάλη των Φαρμάκων δεν θα χρειαζόταν περικοπή στις συντάξεις. Η οργή του κόσμου προκύπτει από τις περικοπές του εισοδήματός του. Εμείς κάνουμε καλό. Είμαι υπερήφανος, επειδή χειρίστηκα υπουργεία, που βγήκα πρώτος και είπα την αλήθεια !». Είναι υπερήφανος ο χασάπης των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
  Παραδέχεται, ομολογεί την ανικανότητά του. Δηλαδή μας έσφαξε, είναι και υπερήφανος.
  Δεν έχει καν τύψεις. Συγχαρητήρια κύριε «δεν υπάρχει σάλιο».

  Ξύλινη γλώσσα, κούφια λόγια, χιλιοειπωμένα. Άλλωστε δεν έχουν τίποτε άλλο να μας πούνε….
  Τα ψέματα τελείωσαν… Τέρμα πια η ξευτίλα. Μας βουλιάξανε.
  Σήμερα σας λέμε «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το Λαό». Το Καταλάβατε ? Γκέγκε ή νέκε γκέγκε ?
  Τα όνειρα έχουν αξία όταν τα βλέπεις στον ξύπνιο σου κι όχι στον ύπνο σου. !
  Όπως βλέπετε Κύριε Πεταλωτή ο Λαός έχει «ισχυρή μνήμη».
  Χρόνια σας Πολλά και του χρόνου να μας έχετε αδειάσει την γωνιά, να μας αφήσετε ήσυχους…

 6. Γιαννης avatar
  Γιαννης 01/04/2011 20:17:25

  Ξεχάσατε και το Περίφημο "Εγγυώμαι Προσωπικά" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. GSV avatar
  GSV 01/04/2011 20:19:52

  Βρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εστι σοσιαλισμος? Ποτε δεν καταλαβα!! Κατι σαν μεταμφιεσμενο κουμουνισμο μου κανει!! Τι ειναι αυτος ο σοσιαλισμος??Εαν μπορει καποιος ας βοηθησει!!! Εχω μπερδευτει πληρως! Σοσιαλιστης δεν το επαιζε και ο χιτλερ? Γιατι τον λεμε ακροδεξιο?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.