#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/11/2013 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η χαμένη ντροπή των 300!Δεν είμαστε λαϊκιστές για να ζητούμε να πληρώνονται οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου με τον βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη όπως άκουσα προσφάτως από κάποια κομματικά χείλη. Αυτά είναι αστεία πράγματα και μακριά από εμάς τέτοιες ακραίες δήθεν «φιλολαϊκές» κορώνες.

Δεν «τσιμπάμε» επίσης με τις πομφόλυγες «βολεμένων» και καλοταϊσμένων γόνων, απογόνων και κληρονομικώ δικαιώματι και πλούτω επιγόνων, οι οποίοι αρέσκονται σε επιδεικτικές και αποσπασματικές  αποποιήσεις κάποιων προνομίων και επικουρικών αμοιβών και βοηθημάτων που προβλέπονται για τους τριακοσίους εκπροσώπους του Έθνους στην Βουλή.

Αντίθετα, πιστεύουμε πως οι Βουλευτές θα πρέπει να είναι οι υψηλότερα αμειβόμενοι  Έλληνες εργαζόμενοι, καθώς κατά τεκμήριο (θα έπρεπε να) αποτελούν την creme de la creme του Έθνους. Παραβλέπουμε το γεγονός πως κάποιους από τους βουλευτές δεν θα τους ανέθετε ο ιδιωτικός τομέας ούτε καθήκοντα κλητήρα, καθώς η ευθύνη ανάδειξής τους στο κοινοβούλιο, βαραίνει δυστυχώς τελικά στους ώμους ημών των πολιτών και ψηφοφόρων τους.

Αυτά όλα φυσικά, σε κανονικές και ομαλές πολιτικές και οικονομικές συνθήκες.

Στις συνθήκες όμως που βιώνει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα περίμενε κανείς από τους βουλευτές μας τουλάχιστον να επεδείκνυαν ένα ελάχιστο ίχνος φιλότιμου ή έστω κάποια ψήγματα πολιτικής ευθιξίας (στο χωριό μου την λένε και τσίπα).

Είναι όντως λαϊκισμός του χειρίστου είδους να ζητά κανείς οι βουλευτές να πληρώνονται λιγότερο από τους υπαλλήλους της βουλής (οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω είναι συνήθως και μέλη της οικογενείας τους, κουμπάροι ή φιλαράκια τους). Είναι όμως επίσης και γαϊδουριά όσο και κοινωνική ύβρις να αρνούνται πεισματικά και … διακομματικά οι εκπρόσωποι του καθημαγμένου λαού μας να συμμετάσχουν έστω και κατ’ ελάχιστον, έστω και συμβολικά βρε αδερφέ που λέει ο λόγος, στις περικοπές και τις δυσβάσταχτες φορολογικές επιδρομές στις οποίες υποβάλλουν εκ του ασφαλούς όλους εμάς τους απλούς πολίτες.

Και να πει κανείς πως έχουν και κανα δύσκολο έργο να επιτελέσουν οι τριακόσιοι τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, πάει στα κομμάτια. Όμως, αν κοιτάξουμε μέσα στο 2013, θα διαπιστώσουμε πως ελάχιστα κοπίασαν οι βουλευτές μας για να κερδίσουν το παντεσπάνι τους των 100.000 ευρώ ετησίως, αφορολόγητο κατά 75%. Γιατί, τι αλήθεια νομοθετήσανε εφέτος και ποιες μεγάλες συζητήσεις φέρανε εις πέρας εις τον περίλαμπρο ναό της Δημοκρατίας μας;

Αν αφήσουμε στην άκρη τους πολιτικούς ακκισμούς πριμαντόνας, τις ύβρεις, τις ειρωνείες, τις μαγκιές και τις εκατέρωθεν πολιτικές «χαριτωμενιές» μιας προδήλως χαμηλού επιπέδου επιθεώρησης, το 2013 στην βουλή μας όλο κι όλο: θα έχει παιχτεί το κωμειδύλλιο της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, το δράμα του φόρου επί της ακίνητης περιουσίας των πολιτών και η όπερα μπούφα αργότερα της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2014. Πραγματικά, πολύ υψηλή η αντιπαροχή που καλούμαστε να πληρώσουμε τόσο σε χρήμα όσο και σε είδος, όλοι εμείς οι ρημαγμένοι από την ανέχεια πολίτες, για ένα τόσο φτωχό και θλιβερό αποτέλεσμα, ιδίως όταν  λάβουμε υπόψη πως οι αποφάσεις – συζητήσεις – ψηφοφορίες αυτές των εκπροσώπων μας, στην πραγματικότητα θα στρέφονται κατά κάποιον τρόπο ενάντια στην ίδια την κοινωνία και τα γενικότερα συμφέροντα των πολιτών, τα οποία δήθεν έχουν ορκιστεί οι ίδιοι να προασπίζουν!

Οποιοσδήποτε από τους ενοίκους του μεγαλόπρεπου κτιρίου της πλατείας Συντάγματος θεωρεί πως αυτή η σχεδόν θεατρική παραγωγή νομοθετικού, ελεγκτικού και πολιτικού έργου μιας ολόκληρης χρονιάς, αξίζει πράγματι τα λεφτά που ενθυλάκωσε, παρακαλείται να πάρει το … παξιμάδι του και να πάει στην περιφέρειά του να το ισχυριστεί αυτό ενώπιος ενωπίω με τους ψηφοφόρους του.

Άλλως, ας φροντίσουν όσο είναι καιρός οι βουλευτές μας να επανακτήσουν λίγη από την χαμένη κοινωνική τους τσίπα και να προχωρήσουν σε συμβολικές έστω μειώσεις των μισθών, των αποζημιώσεων, των ατελειών και των πληρωμένων από τους πολίτες εξόδων τους. Αν όχι αυτό, τουλάχιστον ας φροντίσουν να συμμετάσχουν με ένα πιο αποδεκτό ποσοστό του συνολικού τους εισοδήματος, στην άμεση φορολογία από την οποία υποφέρουν και στενάζουν ακόμη και οι πολίτες που βρίσκονται κυριολεκτικά στα όρια της φτώχειας και της επιβίωσης ακόμη. Αν ούτε κι αυτό, τότε ας ψηφίσουν τον αυτοπεριορισμό του αριθμού τους σε 200, ώστε τουλάχιστον να μας βγαίνει κομματάκι ελαφρύτερη η μισθοδοσία τους.

Επειγόντως, προχωρήστε σε κάποιο από τα παραπάνω αγαπητοί μας εθνοπατέρες/εθνομητέρες! Ακόμη καλύτερα και στα τρία μαζί αν μπορείτε. Θα μας υποχρεώσετε …

Akenaton

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kostas avatar
  Kostas 18/11/2013 10:13:42

  Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα .. Ολα γίνονται για το 10χιλιαρο στο παντελόνι το μηνα ακόμα και το ναι σε ολα στο πισω μέρος του μυαλού τους αυτο έχουν.. Πως να πληρωθεί το μηνιάτικο !

 2. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 18/11/2013 10:53:10

  Τώρα πού ξαναεκδηλώθηκε ο Σόυμπλε, αποκλείωντας κούρεμα μέ OSI τού ελληνικού δημόσιου χρέους, οι πατέρες τού έθνους πρέπει νά ζητήσουν αύξηση τών αποζημιώσεών τους καί δή σέ σκληρό νόμισμα, τριανταδυό αργύρια τουλάχιστον.

 3. Χου-χου avatar
  Χου-χου 18/11/2013 11:01:56

  ''Αρνούνται πεισματικα και...διακομματικά''
  Αγαπητέ Ακενατών,θα μπορούσες,ίσως,για λόγους εγκυρότητας του άρθρου σου,να αναφέρεις ποιό κόμμα έχει ζητήσει με επίσημη πρόταση νόμου,να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση και να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη;

 4. agnwstos avatar
  agnwstos 18/11/2013 11:12:47

  Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, για το ζήτημα των βουλευτικών αποζημιώσεων:

  «Το ΚΚΕ, επανειλημμένα, με προτάσεις νόμου και τοποθετήσεις στη Βουλή έχει ζητήσει τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης, την κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, των αποζημιώσεων για συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές και των άλλων βουλευτικών προνομίων. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει μείωση όλων αυτών στον Προϋπολογισμό της Βουλής για το 2014 αποτελεί έναν από τους λόγους που η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τον καταψηφίζει. Η θέση μας αυτή ξεκινάει από τη γενικότερη αντίληψη που έχει το ΚΚΕ για το ρόλο των εκλεγμένων στα διάφορα αντιπροσωπευτικά Σώματα που δεν μπορεί να σχετίζεται με κανένα προνόμιο συγκριτικά με την προηγούμενή τους κατάσταση.

  Ωστόσο, η προσπάθεια ορισμένων, που στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα εξαθλίωσης του λαού, να εμφανίσουν ως αιτία της κρίσης, του χρέους και των αντιλαϊκών μέτρων τα βουλευτικά προνόμια είναι υποκριτική και αποπροσανατολιστική με στοιχεία λαϊκισμού. Εχει στόχο να κρύψει το χαρακτήρα της καπιταλιστικής κρίσης και το οικονομικό "ξεζούμισμα" του λαού από τα μέτρα που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο.

  Ακόμα και αν εξοικονομηθούν κάποια χρήματα από τη μείωση των βουλευτικών προνομίων, οι τσέπες των εργαζομένων θα συνεχίσουν να αδειάζουν, όσο συνεχίζεται η πολιτική, που στοχεύει να φορτώσει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, προκειμένου να διασώσει την καπιταλιστική κερδοφορία.

  Ο λαός να υψώσει τη φωνή του, μαζί με το ΚΚΕ, για να καταργηθούν τα μέτρα εξόντωσής του και να παλέψει για μια φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση ενάντια στην ΕΕ και την εξουσία των μονοπωλίων και το πολιτικό σύστημα που τα στηρίζει».

 5. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 18/11/2013 11:59:49

  Οπως το γραφεις.......ο ιδιωτικος τομεας δεν θα τους εστελνε ουτε στο περιπτερο για τσιγαρα. Ειδικα η συγκεκριμενη βουλη ειναι οτι χειροτερο απο τη μεταπολιτευση και μετα, γιαυτο και οι ναζιστες παιρνουν πανω απο 10% με αυξανομενο ρυθμο. Βεβαια το λαθος και το....εγκλημα ειναι του Ελλην.λαου που μια ζωη στελνει οτι χειροτερο εχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο κονοβουλιο.

 6. tk avatar
  tk 18/11/2013 12:02:27

  Το ψάρι από το κεφάλι αρχίζει να βρωμάει και να ζεχνει. Ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρουν αυτοί ρε παιδιά, μην κοροιδευόμαστε. Όσο για τις ρητορικές τους, να μην πω τίποτα χοντρό για το τι να τις κάνουν διότι δεν έχουν απολύτως κανένα μα κανένα περιεχόμενο, αλλά και πάλι τα λόγια δεν μετράνε πλέον, ο κόσμος δεν τους πιστεύει, τέλος. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός κερδίζονται κύριοι με έργα, όχι με μπουρδολογίες και μάρκετινγκ. Όσο για το "..δεν είναι όλοι το ίδιο".."μην τα τσουβαλιάζουμε όλα"..κλπ. ναι, συμφωνώ εννοείται, δεν μπορείς να τα παίρνει η μπάλα όλα. Όμως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά λέει μια παροιμία, κι όλες αυτές οι ρημάδες είναι σωστές.

 7. asxetos avatar
  asxetos 18/11/2013 12:21:22

  ...μιλαμε για ανθρωπους με πολυ θρασος ,που οταν μιλανε για σωτηρια της πατριδας μας εννοουν την παρτη τους...που ψηφισαν περικοπες σε ολους ,μισθο βασικο στα 500 κτλπ αλλα οταν τους μιλας για τα δικα τους εισαι λαικιστης, κ πρεπει να μπορουν να ζουν αξιοπρεπως αυτοι ....οι υπολοιποι ελληνες οχι....

 8. Δήμητρα avatar
  Δήμητρα 18/11/2013 13:23:05

  Επιτρέψτε μου επί άρθρου: "Οι περικοπές, γιατί δεν αγγίζουν τους εθνοπατέρες; Από factorx στις 14/11/2013 " να παραθέσω αυτούσιο παρακάτω σχόλιο:

  " Επισκέπτης είπε:
  16/11/2013 στις 3:36 pm

  Κύριο Αρθρο

  Ο λαϊκισμός πρέπει να έχει κάποια όρια. Πολύς θόρυβος γίνεται για τις αμοιβές των βουλευτών και των υπουργών. Η αλήθεια είναι πως έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο που δεν επιδέχεται άλλες μειώσεις. Οι μισθοί, οι συντάξεις και τα προνόμια έχουν μειωθεί πολύ. Η δουλειά του βουλευτή ή του υπουργού είναι πλέον εξαιρετικά επώδυνη και γεμάτη δυσκολίες. Αν φτάσουμε στο άλλο άκρο, κανένας σοβαρός άνθρωπος που έχει μια στοιχειώδη επαγγελματική πορεία δεν θα ασχολείται με την πολιτική ή θα αναζητεί «παράπλευρα» έσοδα όντας ενεργός πολιτικός. Και αυτό θα κάνει μεγάλη ζημιά στον τόπο.

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 16/11/2013 ".

  Προφανώς και κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης που έχουν αναγκάσει οι εν λόγω κ.κ. και κ.κ. να περιέλθει η μεγαλύτερη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία "αν και έχει περιέλθει σε δεινή κατάσταση δεν αναζητά "παράπλευρα" έσοδα!!!! " και μιλάμε για το υγιές κομμάτι που δεν χρηματίστηκε και δεν χρηματίζεται.... από την όποια θέση του, και ούτε επιδίδεται στο κυνήγι εύκολου χρήματος και χρηματοδότησης ..... αλλά πράττει ως Έλλην το καθήκον του....
  Οι Έλληνες κ.κ. σας έδωσαν Λαϊκή Εντολή να πράξετε ως Έλληνες και προς το συμφέρον του πολύπαθου Ελληνικού Λαού.
  Αγαπητοί μου, το λιγότερο που πρέπει να πράξετε όταν δεν έχει ο Απλός Έλληνας να πάρει γάλα στο παιδί του, χάνει το σπίτι του και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ είναι να ΠΑΤΕ σπίτια σας εντός και εκτός Επικρατείας , στα γραφεία σας -όσοι δεν είστε ανεπάγγελτοι- και στα/στις επιδοτούμενα/-ες /χωραφο-επιχ/σεις σας και χωράφια-επιχ/σεις συγγενών και φίλων σας.
  Περιοριστείτε σε 4.000,οο χωρίς αμοιβές από επιτροπές και επερωτήσεις και άλλα συναφή.... και απ'όλες τις φοροαπαλλαγές -φοροελαφρύνσεις και προνομιακές παροχές παντός τύπου που ξεχνάτε προκλητικά ότι απορρέουν από αυτούς που έχετε καταδικάσει καταδικάζετε καθημερινά σε περισσότερα μέτρα.....και φροντίστε άμεσα ( όπως εσείς γνωρίζετε και εμείς που το βιώνουμε) να φορολογείστε με τις αντίστοιχες κλίμακες των ταπεινών και αδύναμων ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ . Πάρτε έξτρα μέτρα αφού πρώτα θα αποδείξετε τον πατριωτισμό σας.Και φροντίστε όσοι είστε ενάρετοι και έντιμοι .... να αναγκάστε να πληρώσουν οι ληστές από τις λίστες και όλοι αυτοί (τραπεζίτες -μέτοχοι) που διέθεταν χρήμα στους ανίδεους με επιτόκια πολ/σια απ'αυτά που δανειζόντουσαν οι ίδιοι από το εξωτερικό (δανεισμός με 1% και διάθεση στους πελάτες από 3% έως 19% για αγροτικά-επιχ/κά -στεγαστικά-κατ/κά πιστ. κάρτες !!!) για όλα αυτά τα έτη ....Ας μην ξεχνάτε ότι τα όποια κόκκινα δάνεια προέρχονται πρώτον και κύριον απ'όλους τους αλλαδαπούς που ακόμα κι αν τους ψάχνουν κάποιους δεν θα τα πάρουν (οι τραπεζίτες και οι υπάλληλοί τους καταλαβαίνουν ...... ), δεύτερον από τους μικρούς και μεγάλους απατεώνες (εκ των οποίων πολλοί εξ'αυτών τα έχουν στο εξωτερικό.....) τρίτον από απατεωνίσκους ...και τέταρτον το μικρότερο ποσοστό από νοικοκυραίους οι οποίοι και δέχονται τις πιέσεις πανταχόθεν.
  Ας ανακεφαλαιοποιήσουν από εδώ και μπρος τα μαγαζιά τους με τα κέρδη -μετοχικά κεφάλαια που είναι προϊόντα αισχρής "νόμιμης" τοκογλυφίας και από τα κέρδη που παρουσιάζουν ακόμα και στην κρίση!! Ποιός ο λόγος περαιτέρω ανακ/σης;Έτσι δεν κάνει κι ο απλός νοικοκυραίος χρηματοδοτεί με την υπερφορολόγησή του, με περικοπες υγείας και παιδείας και ενισχύει με το υστέρημά του (αποταμίευση που δεν ήταν προϊόν μίζας-τοκογλυφίας και άλλων ενάρετων πράξεων) ,ποιόν και ποιούς , είπαμε;
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ το ΛΑΟ ΣΑΣ και άνευ συμβούλων καταστροφής ακριβοπληρωμένους με συμβόλαια /συμβάσεις μικρής χρονικής διάρκειας αλλά αμοιβές που ξεπερνούν αυτές εργαζομένου 40 έτη και πλέον... Αξιοποιείστε ικανούς και ηθικούς με παιδεία-ήθος και γνώσεις συνδυαστικά με εργασιακή εμπειρία σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα και συνθήκες. Και όσοι έκλεψαν να τιμωρηθούν αλλά μαζί τους και αυτοί που τους παρείχαν/παρέχουν προστασία!
  Ο κόσμος δεν αντέχει : είτε είναι στο δρόμο είτε στο σπίτι του και δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις ανάγκες της υποτυπωδους διαβίωσής σε βασικά είδη και αμφιβόλου προέλευσης -υγείας και παιδείας, κυρίως των παιδιών του από την υπερφορολόγηση που του έχετε επιβάλλει κυρίως με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σας .
  Και αν υπάρχει ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας στηρίξτε τον Πρωθυπουργό της χώρας με όλες τις δυνάμεις σας και όλη την κοινωνία.Δεν περισσεύει κανείς κ.κ. παρά μόνο οι κλέφτες-εκμεταλλευτές.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ Δήμητρα 19/11/2013 12:00:15

   Πες τα στην "Καθημερινή", που κι αυτή έχει απολέσει την ντροπή της προ πολλού.

   • Δήμητρα avatar
    Δήμητρα @ Επισκέπτης 21/11/2013 16:14:04

    Αγαπητέ προς ενημέρωσή σας, ταα λέω όπου και όποτε απαιτείται....

 9. dioklis avatar
  dioklis 18/11/2013 13:43:02

  Στις ( καλές) μέρες χειροκροτητές ! Στις δύσκολες κλάψ!!κλάψ!! Από την απελευθέρωση και μετά όποιος κυβερνά θεωρεί ότι η χώρα του ανήκει και βεβαίως την χρησιμοποιεί ως λάφυρο . Επιζητάτε τον οίκτο του κατακτητή ζητώντας του να επιδείξει λίγο τσίπα ;!

 10. kotstak avatar
  kotstak 18/11/2013 14:10:51

  Τα προβλήματα στον καπιταλισμό δημιουργούνται επειδή οι πολιτικοί αμείβονται "σοσιαλιστικά".

  Αυτό που πρέπει να γίνει "χθες", είναι μισθός 1.000 ευρώ σε όλους (και πολλά είναι) και μεγάλα μπόνους ΜΟΝΟΝ σε αυτούς που συμμετέχουν δημιουργικά με ρεαλιστικές προτάσεις (οι άλλοι να τρέφονται με "παξιμάδια" ή να φύγουν, ώστε να είναι "ανοιχτός ο δρόμος" σε αυτούς που μπορούν).

  Το ίδιο πρέπει να γίνει και με την χρηματοδότηση των κομμάτων.
  Για ποιο λόγο οι πολίτες να χρηματοδοτούν τα "ΟΧΙ";

  Αν τα χρήματα με τα οποία χρηματοδοτούνταν οι λαϊκιστές, δίνονταν ως μπόνους σε δημιουργικούς πολίτες, τώρα θα είμαστε Ελβετία.
  Τα μπόνους πρέπει να δίνονται σε αυτούς που οι προτάσεις τους υλοποιήθηκαν και το αποτέλεσμα από την υλοποίηση των προτάσεών τους ήταν θετικό και μετρήσιμο.
  Αν η πρόταση ήταν κάποιου κόμματος, το μπόνους αυτό να το πάρει εις διπλούν το κόμμα.
  Το μπόνους αυτό πρέπει να είναι:
  .Για τους πολίτες 1-3‰ για 20 χρόνια.
  .Για τα κόμματα 1% για 10 χρόνια.
  Το ποσοστό είναι από το όφελος που θα προκύπτει με την υλοποίηση της πρότασης. Το δημόσιο πρώτα παίρνει και μετά δίνει.

  Με την υλοποίηση της πρότασής μου, μέσα σ' ένα μήνα θα "στρώσουν" όλοι οι πολιτικοί.

 11. Αβαδδών avatar
  Αβαδδών 18/11/2013 15:11:36

  Οι βουλευτές του ΚΚΕ αποδίδουν ολόκληρη την αποζημίωσή τους στο κόμμα και λαμβάνουν από αυτό μισθό 800 ευρώ το μήνα. Επίσης οι του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούν το 50% των αποδοχών τους στην παράταξη...

  • Eva avatar
   Eva @ Αβαδδών 19/11/2013 07:42:00

   Οι βουλευτές του συριζα έδιναν 20% , όσοι ήταν εγγεγραμμένοι στο κόμμα και όχι οι συνεργαζόμενοι.Το άλλο 20% ισχύει.

 12. Eva avatar
  Eva 19/11/2013 07:36:37

  Σαφώς και δεν γίνεται να αμείβονται λιγώτερο απο τους υπαλλήλους της βουλής.

  Και επ ευκαιρία τι έγινε με την κινητικότητα, την διαθεσιμότητα, δεν περισσεύει κανένας υπάλληλος της Βουλής ?
  Ντροπή.

 13. διον avatar
  διον 19/11/2013 11:50:00

  ....παντως οι γερμανοι βουλευτες παιρνουν 7690...κ οι αυστριακοι 4000...

 14. διον avatar
  διον 19/11/2013 16:14:52

  ....οι Ισπανοι 2814,οι αγγλοι 5478

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.