#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/08/2011 16:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα είναι μόνο κάτι κομμωτές και αστρολόγοιΜε πολύ ενδιαφέρον είδαμε τις ανακοινώσεις του ΣΔΟΕ ότι έπιασε διάφορους επαγγελματίες που η φοροδιαφυγή είναι το βασικό τους χόμπι. Κομμωτές, μεγαλογιατροί, αστρολόγοι και λοιποί… πατριώτες είχαν εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς αλλά δεν μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν. Για φανταστείτε τον κομμωτή: Από τις τρίχες είχε σε τραπεζικό λογαριασμό 1,5 εκατ. ευρώ αλλά δεν είχε δικαιολογία γι’ αυτά. Να έκανε άραγε κατ’ οίκον κομμώσεις στις μεγαλοκυρίες των βορείων προαστίων και δεν έδινε αποδείξεις.

Από τις έρευνες αποδείχθηκε επίσης ότι έξι γιατροί που δήλωσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια εισόδημα 6,2 εκατ. ευρώ, αλλά στις καταθέσεις τους βρέθηκαν κρυμμένα άλλα 11 εκατ. ευρώ. Εδώ δε θα έπρεπε να εκπλαγούν οι ελεγκτές, είναι γνωστή η διαφθορά στα νοσοκομεία με τα φακελάκια να δίνουν και να παίρνουν.

Το εντυπωσιακό είναι ο αστρολόγος που είχε 4 εκατ. ευρώ στην τράπεζα αλλά είχε ξεχάσει να τα δηλώσει στην εφορία. Λέτε τα άστρα να του είπαν ότι δεν είναι η σειρά του για έλεγχο;

Επίσης, τεχνική εταιρεία όπου οι ιδιοκτήτες της δεν μπορούν να δικαιολογήσουν καταθέσεις 16 εκατ. ευρώ, αλλά και μεγάλο σούπερ μάρκετ με καταθέσεις 35 εκατ. ευρώ, τα οποία ο ιδιοκτήτης του δεν μπορεί να δικαιολογήσει όταν αντιπαραβάλλονται με τις φορολογικές δηλώσεις του.

Ακόμη, μεγάλο τουριστικό γραφείο με έδρα σε νησί του Ιονίου πιάστηκε επίσης στα δίχτυα του ΣΔΟΕ. Νοίκιαζε πολυτελείς βίλες ανά την Ελλάδα έναντι 15.000 έως 30.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά η δήλωσή του ήταν λευκή.

 

Όλα αυτά τα ωραία αποκάλυψαν οι εφοριακοί και μπράβο τους, αλλά υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.

Κατ’ αρχάς γιατί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους; Αφού το επιτρέπει ο νόμος και ο κανονικός και ο ηθικός. Τόσο καιρό μας πιπιλάνε τα αυτιά ότι τα πάντα θα βγαίνουν στο φως και θα δοθούν λίστες με αυτούς που κρύβουν λεφτά. Ακόμη μια φορά το ξέχασαν, το ίδιο είχε γίνει και με άλλους μεγαλογιατρούς του Κολωνακίου που είχαν ελέγξει πριν μερικούς μήνες αλλά «ξεχάστηκε» η ιστορία.

Επίσης, μήπως, και αυτές οι υποθέσεις γίνονται απλά για λόγους εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης; Για να πούμε ότι κάποιοι κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά μετά από λίγο καιρό να μην ξέρουμε τις απέγινε ο έλεγχος και που κατέληξε. Διότι απ’ ότι ξέρουμε από τα δικαστικά, η μη αιτιολόγηση τόσο μεγάλων χρηματικών ποσών είναι σοβαρό αδίκημα, άρα μήπως να πάει και κανείς φυλακή;

Και δεύτερον, η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα είναι μόνο κάτι κομμωτές και αστρολόγοι; Όλοι αυτοί με τις βιλάρες στη Μύκονο, τη Χαλκιδική και τη Σαντορίνη τι είναι; Ολοι αυτοί που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα επιδεικνύοντας προκλητικά τον πλούτο τους τι είναι;

Μεγαλογιατροί, μεγαλο ή και μικροδημοσιογράφοι που κάνουν χλιδάτες διακοπές με σκάφη τι είναι;

Αλλά και εκείνες οι 100-200 οικογένειες που έχουν μοιράσει τον πλούτο της χώρας σε κομμάτια τι είναι; Ελέγχθηκαν ποτέ; Μόνο στάχτη στα μάτια με κομμωτές;

Καλές οι προσπάθειες και από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και το ΣΔΟΕ αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μένουμε στάσιμοι στις ίδιες περιπτώσεις. Και φυσικά η ατιμωρησία είναι κοινό στοιχείο σε όλες τις υποθέσεις. Κανείς δεν πάει φυλακή, κανείς δεν υφίσταται τίποτε περισσότερο από ένα πρόστιμο ή ακόμη και από ένα «φακελάκι» για να κλείσει η υπόθεσή του. Ετσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα, έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. maria avatar
  maria 16/08/2011 16:59:03

  αν υποψιαστώ πως η κομμώτρια είναι ο τρύφων σαμαράς, θα αποθάνω...

 2. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 16/08/2011 17:17:03

  Πόσα εισπράξανε από τα 41 δις οφειλόμενα που αν δεν πλήρωναν θα έπρεπε από την 1/8/2011 να είχαν μπεί φυλακή οι οφείλοντες πάνω από 150.000 ευρώ;
  Είχε βουίξει ο τύπος και τα κανάλια από τις δηλώσεις.
  Δεν εισπράτουν ληξιπρόθεσμα 41 δις και γυρίζουν στα περίπτερα και στα κουρεία για πενταροδεκάρες.
  Άγριο δούλεμα για κουτόφραγκους και ξεφτίλα του συστήματος.
  Και δεν δίνουν αναλυτικά στοιχεία ούτε για τον προυπολογισμό ούτε για το χρέος.
  Ούτε τις δαπάνες στη διαύγεια με το έτσι θέλω,αν και είναι όρος του μνημονίου.
  Γενική διάλυση με αναιμικές αντιδράσεις.

  .

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 16/08/2011 17:30:35

  Θ' αλλάξω φύλο κι επάγγελμα, δεν πάει άλλο...(κόμμα δεν πρόκειται ν' αλλάξω..)

 4. maria avatar
  maria 16/08/2011 17:43:04

  @ΕΥΑ...αν αλλάξεις κόμμα, μεγάλο κακό θα σέβρει.
  μια φίλη μου που άλλαξε κόμμα, πέθανε η γάτα της.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ maria 16/08/2011 18:04:56

   Εύγε!
   Βρήκες το δρόμο το σωστό..

 5. Απορία avatar
  Απορία 16/08/2011 17:45:31

  Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.

  Γερμανικό έντυπο βγήκε και μίλησε για 600 δις ευρώ καταθέσεις ελλήνων στην Ελβετία. Και το 1/3 από αυτά να είναι αλήθεια τελικά μιλάμε για 200 δις ευρώ.

  ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ μάγκες.

  "Περιέργως" η κυβέρνηση ψάχνει μόνον τα ποσά που βγήκαν στο εξωτερικό τα δύο τελευταία χρόνια προφασιζόμενη δήθεν ότι παλαιότερα δεν μπορεί να ελέγξει τα transactions που είχαν γίνει. Μούσια δηλαδή.

  Έλα ντε όμως που τα τελευταία δύο χρονια λεφτά έβγαλε στο εξωτερικό μόνον η "μαρίδα".

  Τα χοντρά ψάρια έβγαζαν έξω λεφτά (ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ) εδώ και χρόνια τώρα.

  Ακομα και να υποθέσουμε ότι τα λεφτά αυτά τα απόκτησαν νομίμως, π.χ. παίζοντας έξυπνα και τίμια στο ...χρηματιστήριο το 1999, πλήρωσε έστω ένας από αυτές τις 100 "οικογένειες" τους φόρους που θα έπρεπε να αντιστοιχούν σε αυτά τα ποσά;

  Σιγά μην πλήρωσε, αυνάνες ήταν;
  Τόσα φράγκα έσπρωχναν άλλωστε στα κόμματα για ομερτά, τσάμπα τα'διναν;

  Η αρχή του μίτου αρχίζει στα ταμεία των κομμάτων, συνεχίζει στα μεγαλοστελέχη τους, φτάνει στις γνωστές νταβατζοοικογένειες και στο τέλος τελειώνει στη Γενεύη, στη Ζυρίχη και σε κάτι νησάκια της Καραϊβικής.

  Απλά είναι τα πράγματα, ο μίτος γνωστός και με την μία άκρη φανερή. Αυτό που προς το παρόν λείπει είναι πολιτικός καθαρός και με μεγάλους όρχεις να τον ξετυλίξει.

  Όξόμεθα!...

  • Alexandros avatar
   Alexandros @ Απορία 16/08/2011 19:30:18

   Και μόλις την περασμένη εβδομάδα η Γερμανία ήρθε σε συμφωνία με την Ελβετία, να φορολογούνται οι καταθέσεις Γερμανών στις ελβετικές τράπεζες με το ίδιο ακριβώς φόρο που ισχύει στη Γερμανία.

   Όλα αυτά βέβαια, με βάση το περίφημο CD με τους ξένους μεγαλοκαταθέτες στις ελβετικές τράπεζες. CD το οποίο ακόμα δεν έχει ζητήσει επίσημα η Ελλάδα.

   • Απορία avatar
    Απορία @ Alexandros 16/08/2011 19:43:02

    Εκτός από "νταβατζήδες" ξέρεις και πόσοι πολιτικοί θα είναι μέσα στο CD;...

    Οπότε ποιος να ζητήσει το CD, το ΠΑΣΟΚ; το ΛΑΟΣ; η Ντόρα; το ΣΥΡΙΖΑ; οι "παλαιές αμαρτίες" της ΝΔ; Ποιος;

    Υ.Γ.:
    Το ΚΚΕ δεν χρειάζεται να πάει στην ελβετία τα λεφτά, τα έχει στον περισσό, αφού ούτως ή άλλως εκεί μέσα πόδι εφοριακού δεν πατάει...

  • Ακις avatar
   Ακις @ Απορία 17/08/2011 07:06:02

   Εσυ πιστευεις πως υπαρχει πολιτικος στην Ελλαδα που μπορει να φερει τα χοντρα λεφτα πισω;

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/08/2011 17:56:16

  Χαζεύω το εκκαθαριστικό μου...

  Στα υποθετικά 100 ευρώ φόρο που πλήρωσα (και θα πληρώσω -- αν τα βρω) για το 2010:

  28% κοινωνική ασφάλιση και συντάξεις
  21% τόκοι
  10% παιδεία (είμαστε σαϊνια;)
  9% τοπική διακυβέρνηση (η νέα μαφία!)
  7% οικονομικές σχέσεις -- ανάπτυξη (ποιόν κοροϊδεύουν;)
  6% άμυνα
  4% υποδομές και μεταφορές (χμμ... )
  4% διεθνείς σχέσεις (;)
  4% δικαιοσύνη και ...προστασία του πολίτη
  7% αθλητισμός, πολιτισμός, θρησκεία, αγροτική ανάπτυξη, περιβάλλον...

  ΔΕΝ θα ήθελα να ήμουν Πρωθυπουργός για μια εβδομάδα, αλλά στο Οικονομικών, θα σας πέκανα να κελαϊδάτε πουλάκια μου. ΚΟΨΤΕ ΕΞΟΔΑ, ΚΟΨΤΕ ΦΟΡΟΥΣ. Προτιμώ μια αδερφή κομμωτή που λέει και τον καφέ από πολλούς που εισπράττουν κερατιάτικα για τίποτα.

  Πόσο % του πληθυσμού παρασιτολογεί χωρίς να παράγει; Έμμεσα ή άμεσα;

  Όπως είπε και η Θάτσερ, καλός είναι ο σοσιαλισμός, μέχρι να τελειώσουν τα other people's money.

  • alakran avatar
   alakran @ archaeopteryx 16/08/2011 18:14:56

   !!!!!!!!!!

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ archaeopteryx 16/08/2011 18:32:17

   Βρε αρχαίε το έχουμε πει:

   δεν πειράζουμε τις τσέπες των αφεντικών των φίλων μας και τις δικές μας.... ο έλεγχος είναι για τους ...ανώνυμους που πληρώνουν

   ;-)

 7. Θ.Α. avatar
  Θ.Α. 16/08/2011 18:20:58

  Δεν είναι μόνο αυτοί. Βάλανε χέρι και σε κάτι καθηγητάδες πανεπιστημίου οι οποίοι ''δούλευαν καλά'' τους Ειδικούς Λογαριασμούς (τους μόνους που άφησε να υπάρχουν ο αλήστου μνήμης Αλογοσκούφης). Ε ρε και να το κάνανε σε όλα τα ΑΕΙ, ΤΕΙ και τις πάσης φύσεως Εθνικές Σχολές (!!!!), τι έχει να βγεί στη φόρα. Έλα όμως που πολλοί καθηγητάδες είναι σε θέσεις ευθύνης αυτής της Κυβέρνησης (Μέσω OpenGov πάντα...), πως να πάμε σε βάθος το θέμα ??? Ας το καταγράψουν όμως εκεί στη Συγγρού. Θα τους χρειαστεί σύντομα. Αρκεί να μη προκύψει κανένας νέος Αλογοσκούφης πάλι.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Θ.Α. 16/08/2011 18:30:11

   Ναι καλά εδώ στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν ακόμα τις ευθύνες για μερικές χιλιάδες τόνους πετρέλαιο και εσύ μιλάς έτσι για ...τους κύριους καθηγητές;
   Εδώ δικαστικοί και καθηγητές πρέπει να ...εξαιρεθούν καθώς μας "σώζουν" καλύτερα και από τους πολιτικούς μας...

   ΥΓ

   Φαντάζομαι μια χώρα που
   να ΄χει εκπαίδευση και να μην παράγει παπαγαλάκια
   να ΄χει δικαιοσύνη και όχι θέσεις για συνταξιούχους δικαστικούς

   Αλλά έτσι θα είχαμε και πολίτες με παιδεία ....τώρα έχουμε παρέες.

 8. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/08/2011 18:25:35

  Θαύμα παιδάκι μου θαύμα
  πάταξε την φοροδιαφυγή
  και έπιασε τους φοροφυγάδες (...όχι σαν το Κολωνάκι φαντάζομαι)
  Ζήτω το ΣΔΟΕ και οι εφοριακοί
  Αιτούμαι να χαριστούν τα ΔΙΒΕΤ σε όλους τους από καθαρίστριες μέχρι Γ Δ/ντες.
  Η δε πολιτική τους ηγεσία αν προλάβει θα πεταχθεί και μέχρι την Ελβετία ...πόσα θα πάρει είπαμε η Γερμανία από τις σοκολάτες για τις καταθέσεις Γερμανών πολιτών; όσα πήρε η Νορβηγία από την SIEMENS;

  Μπα εδώ είναι Ελλάδα και απλά δίνουμε και εμπράγματα στους Φιλανδούς (h__p://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=301965)...ξέρω ξέρω άδικα μεν αναγκαία δε σαν το 23% της εστίασης ...το πολύ πολύ να βγάλουμε και κανένα νόμο με αναδρομική ισχύ...αν κολλήσουμε σε νομικές λεπτομέρειες.

  ΥΓ

  Θέλεις € κύριε Βενιζέλο;
  Ρώτα τον κύριο Προβόπουλο και τους λοιπούς Τραπεζίτες ποιοι και πόσα βγάλαν έξω € αν τα δικαιολογεί το Ε1 και απλά τα δεσμεύεις ως μαύρο χρήμα
  Τόσο απλά αλλά καλύτερα να σχολιάζουμε τρίχες κομμωτών ή μήπως δεσμεύτηκαν οι καταθέσεις; ή πήγαν φυλακή οι φοροκλέπτες; μπα δεν χρωστάγαν 5,001 € αλλά λίγο παραπάνω.
  Η φοροδιαφυγή είναι απλή να πιαστεί αλλά είναι δύσκολο πολύ αν είναι να αρχίσει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία από τις τσέπες της από τις τσέπες των αφεντικών της και τις τσέπες των φίλων της ...σιγά σιγά θα ζητήσουν μερικοί και Ε1 πολιτικών ...ήμαρτον...
  Είναι δε ευκολότερο να βγάζει ανακοινώσεις.... σε λίγο καιρό θα βγει άλλη...

  • Δ.Μ. avatar
   Δ.Μ. @ Ο Ιθαγενής 16/08/2011 20:16:32

   "Μπα εδώ είναι Ελλάδα και απλά δίνουμε και εμπράγματα στους Φιλανδούς (h__p://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=301965)…ξέρω ξέρω άδικα μεν αναγκαία δε σαν το 23% της εστίασης …το πολύ πολύ να βγάλουμε και κανένα νόμο με αναδρομική ισχύ…αν κολλήσουμε σε νομικές λεπτομέρειες. "

   Μη ενημερωμένο σε βρίσκω...
   Αυτά ήταν παραμύθια της χαλιμάς γιά "ιθαγενείς". Διάβασε αυτό:Η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Γιούτα Ούρπιλαϊνεν δήλωσε την Τρίτη ότι η χώρα της κατέληξε σε συμφωνία με την Ελλάδα στο ζήτημα των εγγυήσεων που ζητούσε από την Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στο δεύτερο πακέτο διάσωσης από την ευρωζώνη, όπως αναφέρει το Reuters.

   Η Φινλανδία είχε ξεκαθαρίσει και στη Σύνοδο Κορυφής ότι δεν θα συμμετείχε στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας χωρίς την εξασφάλιση εγγυήσεων.

   Η εγγύηση αφορά τελικά -και παρά τα όσα (ενίοτε μάλιστα ακραία) έχουν ακουστεί- την κατάθεση χρηματικού ποσού από την πλευρά της Ελλάδας.

   «Περιττεύει να σημειωθεί ότι το χρηματοδοτικό αυτό σχήμα δεν έχει κανέναν εμπράγματο χαρακτήρα» τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος που επιβεβαιώνει την είδηση και παρέχει διευκρινίσεις για τη συμφωνία.
   Πηγή:www. in.gr/16-08-2011

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Δ.Μ. 16/08/2011 22:15:25

    Σωστά ....θα καταθέσουμε χρήματα λοιπόν για να μας δώσουν ...δανεικά;

    Φαντάζομαι θα κατατεθεί η συμφωνία ...μεταφρασμένη; Γιατί μερικοί ίσως έχουν προβλήματα με τα Αγγλικά, όπως οι προηγούμενες παραινέσεις...τροικανών να διαβάζουν ορισμένοι τι υπογράφουν..

    ΥΓ

    Η Φιλανδία τα του οίκου της κοιτά να εξασφαλίσει εμείς;
    Αλήθεια πως καταλήξαμε σε συμφωνία (για εγγυήσεις) χωρίς να περάσει η συμφωνία από την Βουλή; έστω ...ενημερωτικά;

    Εξάλλου το Δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από τις νομικές ερμηνείες και στην ανάγκη έχουμε και ρυθμίσεις αναδρομικής ισχύος ...σωστότερα;

    Πάντως έχω να καταθέσω και εγώ μια πρόταση προς διαβούλευση ας τους δώσουμε το Ακροπόλ ως εμπράγματη εγγύηση ...

    • Ο Ιθαγενής avatar
     Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 16/08/2011 22:38:52

     ...και για να μιλήσουμε απολύτως σοβαρά μερικές παρατηρήσεις μόνο:

     1. "Ωστόσο, όπως είπε η Φινλανδή υπουργός, το ποσό που θα κατατεθεί θα είναι -μαζί με τους τόκους του- ανάλογο του ποσού της συνεισφοράς της Φινλανδίας στα κεφάλαια που θα λάβει η Ελλάδα από τον EFSF." που θα μας επιστραφεί μετά την αποπληρωμή του δανείου.

     2.Η φινλανδική Βουλή θα συζητήσει και θα κληθεί να εγκρίνει τη συμφωνία σε επίπεδο Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, μετά τις 6 Σεπτεμβρίου, όταν επανέλθει από τη θερινή διακοπή.

     3.Το χρηματοδοτικό σχήμα που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο χώρες θα υποβληθεί προς έγκριση στο Euro Working Group (Eurogroup σε επίπεδο των εκπροσώπων των Υπουργών)

     Αν και ορισμένοι ακόμα ζητήσουν το ίδιο θα καταθέσουμε σε μετρητά το ύψος της βοήθειας πλην των τόκων ...τότε δεν χρειαζόμαστε βοήθεια αν έχουμε τόσα μετρητά.

     Ξανά ρωτώ πέρα από νομικές τεχνικές και πολιτικές διαφωνίες, λεπτομέρειες και κοινοβουλευτικές επικυρώσεις, αλλά καθαρά οικονομικά που βλέπεις το θετικό;

     Οταν στην διάρκεια της δανειακής σύμβασης θα πρέπει να υπάρχει ισόποση (πλην τόκων) κατάθεση κεφαλαίου εκ μέρους μας και ταυτόχρονη καταβολή δόσεων αποπληρωμής;

     Με μπακάλικα μαθηματικά είναι ή όχι διπλή ταμειακή επιβάρυνση;

     Μπορείς να μου πεις μια ανάλογη δανειακή σύμβαση (ακόμα και μεταξύ πιστωτικού ιδρύματος και ιδιώτη) παγκοσμίως;

     ...συγνώμη αλλά οικονομικά έχω σπουδάσει και όχι νομικά, προσθέσεις κάνω και όχι αγορεύσεις μπορεί να κάνω και λάθος.

     • σιδεράκιας avatar
      σιδεράκιας @ Ο Ιθαγενής 16/08/2011 23:25:32

      Εϊπαν ακόμη οι Φινλανδοί ότι το ποσό που θα τους δώσουμε θα το επενδύσουν σε ομόλογα ΑΑΑ. Κι ερωτώ....
      Ας πούμε ότι οι Φινλανδοί είναι να μας δώσουν μέσω του μηχανισμού 1 δις. Με τη σημερινή κατάσταση εμείς για να πάρουμε 1 δις πληρώνουμε επιτόκιο 4,5% (σημερινά στοιχεία). Τα δίνουμε στους φίλους μας κι αυτοί τα τοκίζουν με....να πούμε 2-3% και δανείζουν εμάς με 4,5%.
      Το αρχικό ποσό εμείς πρέπει να το επιστρέψουμε σε 3 μήνες.
      Στους Φινλανδούς θα τα επιστρέψουμε σε πόσα; 15 χρόνια;
      Μπορεί να κάνει κάποιος τον υπολογισμό να δούμε τι κοστίζει σε ευρώ το δούλεμα;!

 9. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 16/08/2011 18:43:57

  Γιατί δεν ελέγχουν τα εισοδήματα και τις καταθέσεις Διευθυνόντων συμβούλων ΔΕΚΟ , Γενικών γραμματέων υπουργείων, Διευθυντών τεχνικών υπηρεσιών , Επιβλεπόντων μηχανικών; Eκεί να δείτε πακέτα και πώς ανοίγουν ΣΤΟΜΑΤΑ ΌΛΩΝ των βρομιάρηδων - παρτάκηδων.Εκεί να δείτε κυρίους και κυρίες που τους βλέπετε κάθε μέρα δίπλα σας στην δουλειά σας, άνθρωποι πέραν πάσης υποψίας που σου δίνουν συμβουλές περί εντιμότητας - σεβασμού - ήθους - αξιοκρατίας.

 10. Alexandros avatar
  Alexandros 16/08/2011 21:58:23

  "Κατ’ αρχάς γιατί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους; Αφού το επιτρέπει ο νόμος και ο κανονικός και ο ηθικός. Τόσο καιρό μας πιπιλάνε τα αυτιά ότι τα πάντα θα βγαίνουν στο φως και θα δοθούν λίστες με αυτούς που κρύβουν λεφτά."

  Τι το κάναμε εδώ, Αμέρικαν Μπαρ; Η μάλλον Νορβηγικό; Να υπενθυμίσω στους αγαπητούς σχολιαστές, ότι στη Νορβηγία οι φορολογικές δηλώσεις όλων των πολιτών είναι άμεσα προσβάσιμες στο διαδίκτυο. Κάθε πολίτης μπορεί απλά να δει από το ιντερνετ, τι και πόσα έχει ο κάθε πολιτικός, γιατρός, κομμωτής ή οποιοσδήποτε άλλος συμπολίτης του.

  Αντε ΓΑΠ, αφού δεν έκανες την Ελλάδα Δανία του Νότου, κάνε την Νορβηγία του Νότου. Τολμάς; Μάλλον όχι γιατί έχει να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

 11. tiramola avatar
  tiramola 17/08/2011 00:02:34

  Τους είχε πιάσει και ο Καραμανλής...

  • Agrofylakas avatar
   Agrofylakas @ tiramola 17/08/2011 06:45:20

   Κάτι λίγοι είχαν μείνει. Τους πολλούς τους είχε πιάσει ο Ανδρέας, και ο Κινέζος.
   Άσε μας ρε Τιραμολα, που έχτε μούτρα και μιλάτε ακόμη, πρασινοφρουροί και πρασινορουφιάνοι του κερατά.

  • siakkas avatar
   siakkas @ tiramola 17/08/2011 07:08:07

   Αυτό το κάτι μαγικό που πίνεις πρέπει να είναι πάρα πολύ ωραίο! Αφού είσαι καλός άνθρωπος γιατί δε μας το λες;

 12. Akis avatar
  Akis 17/08/2011 07:11:24

  Κανεις τους δεν ειχε πιασει , ουτε ο Αντρεας ουτε οι Κωστακιδες ουτε κανεις... δεν εχει νοημα να μου παρουσιαζεις το λιγοτερο κακο απ'τη στιγμη που κακο ειναι... αρα κομματι της πραγματικοτητας που ζουμε...

 13. sagini avatar
  sagini 17/08/2011 14:26:27

  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ ΚΕ ΔΙΩΤΗ,
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ??
  ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ??
  ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΟΝΟΜΑΤΑ......
  ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ.
  ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΕ ΔΙΩΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

 14. Ψηλορείτης avatar
  Ψηλορείτης 17/08/2011 17:23:57

  Κατάργησαν όπως φαίνεται και το πατριωτικό blog omadaneoneforiakon.blogspot.com Αν προσπαθήσετε να το επισκεφτείτε θα σας βγάλει σε σε σελίδα του google.Μάλλον τα πολλά κλικ που είχε τώρα τελευταία η σελίδα δεν άρεσαν σε κάποιους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.