#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/08/2011 16:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η «συναινετική» τριπλέτα "ΚΡ.Α.Χ."Πολύ στα πάνω της η «συναινετική» τριπλέτα  ΚΡ.Α.Χ.  (Κυριάκος. Άρης, Χατζηδάκης).  Συγκεκριμένα  έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της επιφυλάσσουν ιδιαίτερη προβολή . Ο καθένας ασφαλώς κάνει τις επιλογές του.

Αυτό που με διαολίζει εμένα είναι η καραμέλα «οι φιλελεύθεροι βουλευτές». Οι υπόλοιποι βουλευτές τι είναι ανελεύθεροι αρχειομαρξιστές και νεοσταλινικοί ρήτορες; Αλλά ξέρουν πολύ καλά τους βαθμούς ανοχής του κόμματος  και κάνουν παιχνίδι. Τώρα που ετέθη ρητά «η κόκκινη γραμμή» θα κάνουν πίσω. Και μόλις ξαναβρούν πρόσφορο έδαφος θα ξεδιπλώσουν πάλι τις συναινετικές ρητορείες τους. Το προαιώνιο παίγνιο των «υποτελών φεουδαρχών».

Αν η ηγεσία της ΝΔ άκουγε τους «συναινετικούς», θα είχε καταντήσει ένας πολιτικός φορέας απόκομμα του ΠΑΣΟΚ, ένας μικρός  άμεσος ανταγωνιστής το ΛΑΟΣ, ψευδεπίγραφα φιλελεύθερος.

Υπάρχει όμως κι άλλη λύση για τους υπέρμαχους της «εθνικής ενότητας», με την οποία εννοούν τη στήριξη των καταστροφικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ. Να ιδρύσουν ένα νέο πολιτικό φορέα με ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ,  μέσα να πάρουν και τον Λοβέρδο  (που είναι και πρωτομάστορας της συναίνεσης)  και όποιον άλλο συμμαχητή ή συμμαθητή βρουν στην πορεία και να  θέσουν τις ιδέες τους ενώπιον του ελληνικού λαού.

Ξεκάθαρα πράγματα. Ο κόσμος στις επόμενες εκλογές θα κληθεί να επιλέξει πολύ συγκεκριμένες αντιλήψεις με φόντο την κρίση. Τα πολυσυλλεκτικά κόμματα -πανσπερμία ιδεών, απόψεων και προσωπικών στρατηγικών- με μια ενότητα  «εκπολιτιστικού συλλόγου» δεν υφίστανται πια.

Και για όσους ανησυχήσουν για το εκλογικό αποτέλεσμα, μετά από κάποιες πιθανές διαγραφές, η απάντηση είναι ότι η εξουσία για την εξουσία δεν ήταν και δεν είναι το ζητούμενο και επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ κυβερνά τριάντα χρόνια με τουλάχιστον δύο κόμματα στα  αριστερά  του.

Μικρός Οδυσσέας  

Υ.Γ. Όπως επίσης παρατηρώ στο Διαδίκτυο βλέπω να παίζουν πολύ αυτή  την τριπλέτα τα πρωτοπαλίκαρα γνωστού μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου που δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τον Μάκαρο και τα στοιχήματα (Θεός φυλάξει) και τώρα ψάχνει να βρει υποκατάστατο της Αγίας Οικογενείας. Με το μαλακό ρε παιδιά. Θα την κάψετε την τριπλέτα, επειδή στην μνήμη των ταλαιπωρημένων οπαδών της παράταξης θυμίζετε όσα κάνατε στον κακομοίρη τον Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 30/08/2011 17:07:31

  Ευφυέστατος ο τίτλος!
  Ο όρος ''φιλελεύθεροι'' μπορεί και να εννοεί ''ανοιχτοί''..μπάζουν από παντού..
  ΥΓ: Είμαι βέβαιη ότι ο ελληνικός λαός θα έχει πάρει αντισύλληψη πριν την ψήφο (η πανσπερμία είναι επικίνδυνη)

  • madprof avatar
   madprof @ ΕΥΑ 31/08/2011 09:05:54

   "Ο κόσμος στις επόμενες εκλογές θα κληθεί να επιλέξει πολύ συγκεκριμένες αντιλήψεις με φόντο την κρίση. Τα πολυσυλλεκτικά κόμματα -πανσπερμία ιδεών, απόψεων και προσωπικών στρατηγικών- με μια ενότητα «εκπολιτιστικού συλλόγου» δεν υφίστανται πια."
   Δηλαδή όλη η άλλη Νομενκλατούρα της νουδούλας (sic!) είναι αραγής ιδεολογικά και πολιτικά;
   O «συναινετικός» συνασπισμός του πολυσπερματοϋβριδικού ΠασοκοΝουδουΛαοΝτορο προτεκτοράτου είναι η προσωποποίηση του “ΚΡ.Α.Χ.”, για να μην χανόμαστε!

 2. jkr avatar
  jkr 30/08/2011 17:16:42

  Μπορεί να τους διώξει ο Σαμαράς με κάποια αφορμή;;; +5%, όπως με την Ντόρα.
  Αν τολμούν ας πάνε να ξανακάνουν το κόμμα Νεοφιλελευθέρων του 1,5% του 1977.

 3. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 30/08/2011 18:21:31

  Οι τρείς αυτοί κύριοι δεν θα έχουν για πολύ ακόμα μέλλον στη Νέα Νέα Δημοκρατία.

 4. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 30/08/2011 18:23:28

  Ανθρωποι μικροί, με απωθημένα και σκοτεινές πλευρές........Ουτε να φερθούν αλλιώς τους αφήνουν , ούτε και ν'αλλάξουν, γι'αυτό και απόλυτα προβλέψιμοι.Η δύναμη η δική μας , είναι στα χέρια μας. Μαυρίστε τους!!!!

 5. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 30/08/2011 18:38:45

  Υπομονή, θα δούμε στις κάλπες πόσο έξυπνα θα φερθεί - εάν φερθεί - ο Ελληνικός λαός.

 6. Κατ.Κατ. avatar
  Κατ.Κατ. 30/08/2011 19:26:16

  Μόνο αυτοί οι τρεις είναι για μαυρισμα;....έχουμε να μαυριιιιισουμε. Υγεία ν´αχουμε.

 7. stefanos avatar
  stefanos 30/08/2011 19:37:03

  Μάλλον τα ...καλοπαιδα δεν είναι ενήμερωμένα από το Φαήλο ότι το μεσαιοχωρίτικο κωσταλέξι πέθανε και ότι οποιαδήποτε ανασύστασή του με οποιοδήποτε τρόπο από τα μέσα της διαπλοκής και τους υποστηριχτές της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Στον Αρούλη που μάλλον προαλείφεται για αντικαταστατης της Ντορέτας θα έλεγα ότι τα λαιφστάιλ παλικάρια δε μας συγκινούν αντίθετα μας απωθούν. Και μια παραίνεση προς τον Αντώνη:Δε ξέρω μέχρι πότε θα κάνεις υπομονή με τους "φιλελευθερους" αλλά εμάς τα νεύρα μας γίνονται τσατάλια.

  Υ.Γ: Εάν είναι να μας το κάνεις σαν τον Πούτιν( υπομονή και συγκατανευση στην αρχή και μετά να τους πάρει και να τους σηκώσει) πάω πάσο.

 8. Orestios avatar
  Orestios 30/08/2011 20:15:41

  Οι υποψήφιοι για μαύρισμα να μην ανησυχούν.
  Το μαύρισμα θα είναι ομοιόμορφο και θα υπάρχει μπόνους αποτρίχωσης μπικίνι.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Orestios 30/08/2011 20:18:50

   χαχα! προβλέπεται συνωστισμός στα ινστιτούτα!

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΕΥΑ 30/08/2011 20:58:42

    Και στα "τρελά αγόρια" θα δίνεται μαστίγιο για αυτομαστίγωμα, κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ θα κάνει στραβές (πάντα δηλαδή)

 9. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 30/08/2011 20:21:32

  Η δύναμη είναι στα χέρια μας!
  Όλοι εκλέγονται με σταυρό...
  Να μην τους σταυρώσουμε και να σταυρώσουμε άλλα,νέα και αξιολογότερα πρόσωπα!
  Όπως κάναμε τον Αντώνη πρόεδρο, έτσι θα τα αλλάξουμε όλα!
  Με την ψήφο μας!

 10. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 30/08/2011 20:36:19

  Με τέτοια τριπλέτα στα χαφ, ποιος Ινιέστα, ποιος Ξάβι και ποιος Μέσσι! Χαφάρες που λέει κι ο κυρ Νίκος!
  Μανία όμως αυτά τα παιδιά να επιτίθενται μόνο από το κέντρο. Καθόλου ανάπτυξη από τα πλάγια ρε παιδί μου. Εδώ η δεξιά πτέρυγα πετάει. Έχει εξτρέμ που φυσάει. Δώστε και καμιά πάσα εκεί στον ασβέστη ρε παιδιά να ανοίξει το παιχνίδι.

  • danaos avatar
   danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 30/08/2011 20:45:51

   Γιάννη, ο ένας ειδικά έχει ειδικότητα στο μπακότερμα! Οι άλλοι "κατενάτσιο" της δεκαετίας του εβδομήντα. Φτάνουν δε φτάνουν μέχρι το κέντρο. Έχω όμως την εντύπωση ότι θα κοπούν στα εργομετρικά!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 30/08/2011 20:50:35

    Λες ε? Κι εγώ που νόμιζα ότι έχουν κάνει καλή προετοιμασία στην Ψαρού (οι δύο τουλάχιστον).

 11. danaos avatar
  danaos 30/08/2011 21:10:55

  Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα ενοχληθεί ο Μικρός ότι μπαίνω στα χωράφια του. Αλλά μιας και το 'φερε η κουβέντα θα κοπούν στο ζύγισμα λόγω βαριδίων. Όσο για την Ψαρού άφησέ το καλύτερα!!!

 12. φωνη avatar
  φωνη 30/08/2011 21:11:57

  Επειδη συνεχιζεται απο πολλα μεσα ενημερωσης,πολιτικους παραγοντες και αναλυτες η αναγκη συγκυβερνησης θελω να ξανά αναφερθώ στο θεμα.

  Θα απαριθμησω τα πολιτικα χαρακτηριστικα αυτων που θετουν το θεμα και γιατι:

  Α)Πολιτικα στελεχη κυβερνητικα(ΠΑΣΟΚ)

  Α.Διαμαντοπουλου,Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,Α.Λοβερδος κλπ.Ειναι 'ηλιου φαεινοτερο' οτι στο ΠΑΣΟΚ αρχισε η 'κουρσα διαδοχης' του ΓΑΠ και θελει ο καθενας απ'αυτους να δειξει οτι μπορει να συσπειρωσει 'πολιτικους φορεις' στο ονομα μιας επικαλουμενης συγκυβερνησης,χωρις ομως να περιγραφουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ αυτης της συγκυβερνησης και αν αυτοι τα υπηρετησαν αυτα ολα τα τελευταια χρονια.(Να θυμησουμε εδω τι ειδους αντιπολιτευση εκαναν επι Καραμανλη,ποση αντιστοιχη ευαισθησια εδειξαν για συναινεση,τι ελεγαν στην συνεχεια για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την Αξια υπηρετησης αυτου).

  Καμια σχεση δεν εχει η πολιτικη διαδρομη και οι προτεραιοτητες αυτων των στελεχων με την πορεια του προεδρου κ.Αντωνη Σαμαρα που εξ αρχης ειχε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ για την πορεια της οικονομιας,της κοινωνιας και της Δημοκρατιας μας και βρισκοταν στον αντιποδα αυτης της πολιτικης.Θυμιζουμε μιλουσε για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ οχι προσφυγη στο ΔΝΤ,δεν στηριξε το μνημονιο προεβλεψε την επιταχυνση της κρισης και κατα καιρους εδωσε 'μαθηματικες απαντησεις' (Ζαππειο2)στα προβληματα που προκαλεσαν οι παραπανω με τις επιλογες τους.

  Επειδη λοιπον δεν μπορουν να πατησουν σε μια 'δικη τους πολιτικη' και να αντιπαρατεθουν με τον Αντωνη Σαμαρα ερχονται και ξανα ερχονται στο θεμα της Συγκυβερνησης ετσι ωστε να δημιουργηθει η 'αντιληψη' οτι προκειται να συνυπαρξουν περιπου παρομοιες πολιτικες.

  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ(ΦΩΤΕΙΝΟ) ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

  Β)Στελεχη που προερχονται απο την 'κεντροδεξια'

  β1)κ.ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

  Η κ.Μπακογιαννη δηλωνει οπου 'βρεθει και σταθει' οτι ειναι υπερ της Συγκυβερνησης και οτι εαν δεν την επιλεξουν τωρα τα κομματα ,θα την επιβαλλει ο λαος.

  Να θυμισουμε μερικες απο τις 'πραξεις' της κ .Μπακογιαννη απο τα χρονια του Καραμανλη:

  1)Οταν ο Καραμανλης στηριζε τον τοτε Προεδρο της Κυπρου Τ.Παπαδοπουλο κατα του σχεδιου ΑΝΑΝ,εκεινη με πρωτοβουλια της ενεκρινε ψηφισμα στο ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ υπερ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ και ο πατερας της αποκαλουσε τον Προεδρο της Κυπρου τρελο.

  2)Οταν ο κ. Καραμανλης προωθουσε την 'ενεργειακη συμφωνια' με Πουτιν(μεγαλη 'μπουκια' για την ελλαδα ελεγε ο Αντωνης Σαμαρας) εκεινη χωρις κανεις να της το Ρωτησει επικροτουσε με δημοσιες δηλωσεις την τοποθετηση 'πυραυλων' στην ΠΟΛΩΝΙΑ και ΤΣΕΧΙΑ εις βαρος του ΠΟΥΤΙΝ απο τον τοτε Προεδρο Μπους.(Υπονομευση της πολιτικης Καραμανλη)

  3)Οταν ο κ .Καραμανλης ελεγε το βροντερο ΟΧΙ κατα των ΣΚΟΠΙΩΝ στο βουκουρεστι εκεινη διαβεβαιωνε την Κοντολιζα Ραις,οτι δεν θα το πει.(Ακυρωση πολιτικης Καραμανλη)

  4)Οταν προταθηκε απο το διδυμο 'Σουφλιας-Ντορα' η καθοδος σε εκλογες τον 'Οκτωβριο του 2009' τοτε ο σημερινος Προεδρος Αντωνης Σαμαρας με δημοσιες δηλωσεις ταχθηκε κατα των εκλογων και την ληψη μετρων οικονομικων μεχρι το Μαρτιο που εληγε η θητεια του Προεδρου της Δημοκρατιας.(Εκεινη ετοιμαζοταν για την διαδοχη Καραμανλη για την οποια και εργαζοταν και αποδειξη αυτου οι 1000 υπογραφες κομματικων στελεχων που ειχε ετοιμες).

  5)Καλο ειναι να μας μιλησουν και λιγο 'εκτενεστερα' για την πολιτικη που κρατησαν με τον κολλητο της Μαρκογιαννακη για τα γεγονοτα του Δεκεμβριου του 2008.

  Αυτο για τη περιοδο Καραμανλη να δουμε τωρα και μερικα για την ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΣΑΜΑΡΑ).

  Καθ'ολη την προεκλογικη πορεια για την αναδειξη Προεδρου της Νεας Δημοκρατιας ελεγε και ξανα ελεγε οτι το 'συστημα ΠΑΣΟΚ' και Μεσα Μαζικης Ενημερωσης κλπ προτιμουσαν τον Σαμαρα για προεδρο.

  Ο λαος με 'πρωτοφανη μαζικοτητα' ΄'ιστορικων διαστασεων' ανεδειξε προεδρο τον κ .Αντωνη Σαμαρα.

  Ο προεδρος 'τραβηξε σφουγγαρι' και της προτεινε την αναληψη δυο μεγαλων τομεων εργασιας εκεινη δεν δεχθηκε να εργαστει για την συγκροτηση της Νεας Ν.Δημοκρατιας και αντ'αυτου ψηφισε στη βουλη το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(προταση ΓΑΠ,ειναι το συστημα ΠΑΣΟΚ που ηθελε για προεδρο τον Αντωνη και στην συνεχεια δημιουργησε την Δημοκρατικη Συμμαχια.

  Συμπερασμα.Αυτην που δεν συνεργαστηκε εντιμα με τον Καραμανλη,αυτη που δεν επελεξε τη συμμετοχη της στην ανασυγκροτηση της ΝΕΑΣ Ν.Δημοκρατιας προτεινει τωρα οτι και το 'συστημα ΠΑΣΟΚ' ,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  β2)ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

  Δεν χρειαζονται και πολλα σχολια.Θυμομαστε τις παραινεσεις του στον ΓΑΠ να παει στο ΔΝΤ και βλεπουμε καθημερινα να εκθειαζει τον σημερινο υπουργο οικονομικων Ευαγγελο Βενιζελο για το θεαρεστο εργο που επιτελει.Ειναι ο μονιμος διαστρευλωτης των θεσεων Σαμαρα.

  Σε ολους τους παραπανω ο προεδρος με την συνεντευξη του στον 'Κοσμο του Επενδυτη' απαντησε καθαρα και σταρατα.Μιλησε για τους 'κανονες και τις αξιες' ανασυγκροτησης της ΝΕΑΣ Κεντροδεξιας,του μιλησε για το τελος στα βιλαετια και τζακια και τις καλυβες του Καραγκιοζη.

  Ζητησε ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ απο τον λαο για να εφαρμοσει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ που επιτελους ολο και περισσοτεροι αντιλαμβανονται οτι εχει αναγκη η χωρα.

  Οσοι λοιπον απευχονται την αυτοδυναμια του Προεδρου επι της ουσιας δεν θελουν την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αλλα τη Νοθευση της,γι'αυτο και ζητουν συγκυβερνηση δηθεν στο ονομα της σωτηριας της χωρας,αλλα προσβλεπουν στη προσωπικη τους σωτηρια.Για το 'ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ' επελεξαν να 'θολωσουν' το ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

  (Να μην ξεχνουν,οτι το ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ειναι κομματι του ελληνικου πολιτισμου

 13. BlueSky avatar
  BlueSky 30/08/2011 22:44:14

  Επειδή τα ΄χω πάρει με αυτά τα ερπετά, να τους διαγράψει και να τελειώνουμε. Τους περιμένει η δώρα μητσοτάκη να ανεβάσει το ποσοστό της από το 0,4 στο 0,5.

  • EPICOUROS avatar
   EPICOUROS @ BlueSky 30/08/2011 22:48:09

   Μάλλον κανεις λάθος, απο το 0,4 θα πάει στο 0,3.

 14. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 31/08/2011 00:18:47

  Κυριάκος, Άρης, Χατζηδάκης- Το τρίο "κονσένσους".

 15. ΚΩΣΤΑς Β. avatar
  ΚΩΣΤΑς Β. 31/08/2011 00:24:28

  Εδώ και τώρα,τώρα όμως,να τελειώνουμε με τους υπέρμαχους του μνημονίου μεσα στο χώρο μας.Εδώ και τώρα τέλος με τους εκπροσώπους της ελίτ στην ΝΔ.τΊ ΈΧΟΥΝ ΆΡΑΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ;;;;;;Εκτός απο τα μμε ,μπορούν άραγε να κυκλοφορίσουν έξω;;;

 16. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 31/08/2011 12:08:14

  Πρωτίστως ΔΙΑΓΡΑΦΗ αυτών κι άλλων τινων κυρίων εκφραστών της φεουδαρχίας από την πολιτική/κομματική συνείδηση των Νεοδημοκρατών.
  Και να τους δοθεί η ευκαιρία (καθότι "φιλελεύθεροι") δια της κάλπης να βγουν στην ελεύθερη αγορά προς αναζήτηση εργασίας. Να δοκιμάσουν τον αυτορρυθμιστικό ρόλο των αγορών. Κι επειδή αυτό δε θα συμβεί, διότι προστατεύονται κεϋνσιανικά, τουλάχιστον να πάψουν να μας πουλάν παραμύθι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.