#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/11/2010 09:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η σημασία των προεκλογικών ραντεβού του κ. ΠαπανδρέουΠρασίνισε ο Καλλικράτης, μεγάλη νίκη ΠΑΣΟΚ, τριετία για τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Γ. Παπανδρέου και άλλα πολλά τέτοια ρεπορτάζ στις εφημερίδες των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου. Αποκαλύπτεται έτσι η συμφωνία που φαίνεται να έχει κάνει ο πρωθυπουργός με τους εκδότες, κυρίως τον Γ. Μπόμπολα και τον Στ. Ψυχάρη.

Αλλωστε και οι δύο έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, με πρώτο και καλύτερο το οικονομικό για το οποίο καίγονται. Ο δεύτερος στο ΔΟΛ αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και αναζητά συνεχώς σωτηρία σε δάνεια από τις τράπεζες και φυσικά στην κρατική διαφήμιση.

Ο δε κ. Μπόμπολας διεκδικεί έργα πολλών δις ευρώ που θα τον καταστήσουν και πάλι κυρίαρχο μετά από μια περίοδο επενδυτικής ανομβρίας.Ο όμιλος Μπόμπολα εκτός από τα δημόσια έργα, δραστηριοποιείται στον τομέα της  διαχείρισης των σκουπιδιών, στην ενέργεια αλλά και στον τζόγο όπου θα ήθελε πολύ να μπει γερά στο παιχνίδι όταν ο ΟΠΑΠ πάψει να έχει το μονοπώλιο.

Στα έργα, οι επεκτάσεις της Αττικής οδού, έστω και κουτσουρεμένες, θα κοστίσουν πάνω από 1 δις ευρώ ενώ θα προκηρυχθούν διαγωνισμοί για τις νέες γραμμές του μετρό, για το αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου κ.λπ. Μήπως, λοιπόν, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ραντεβού στο Πεντελικόν μεταξύ Μπόμπολα και Παπανδρέου, που πρώτο αποκάλυψε το antinews (http://www.antinews.gr/?p=70100);

Μήπως, δηλαδή, με τη μεσολάβηση του μετρ της επικοινωνίας, Τ. Χυτήρη, έγινε το ραντεβού ώστε να κλειστούν κάποια dealsπου φυσικά είναι ανταποδοτικά. Δηλαδή «με στηρίζεις να προχωρήσω το Μνημόνιο και ότι ακολουθεί και σε βοηθώ να πάρει έργα και να ξαναμπείς στο παιχνίδι».

Καιρός γαρ εγγύς ώστε να μάθουμε γιατί ο πρωθυπουργός συναντάται παραμονές εκλογών με τον Γ. Μπόμπολα και γιατί φέρεται ότι θα κάνει το ίδιο και με άλλους μεγαλο-εκδότες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δάφνη says avatar
  Δάφνη says 16/11/2010 10:15:16

  Είναι γνωστό το οτι το ΠΑΣΟΚ έχει αλώσει όλα τα ΜΜΕ. Ας διερωτηθούμε όμως το γιατί. Γιατί άραγες το ΠΑΣΟΚ μπορεί και το κάνει αυτό καλύτερα απο τη ΝΔ?

  • Orestios avatar
   Orestios @ Δάφνη says 16/11/2010 15:23:54

   Γιατί πληρώνει

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Δάφνη says 16/11/2010 16:14:43

   Και γιατί δεν το νοιάζει που φέρεται παράνομα, ανήθικα και αντιπατριωτικά

 2. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 16/11/2010 10:16:00

  Παρακαλώ σκεφτείτε και θυμηθείτε κάτι: Όσο ο Καραμανλής κατήγγειλε τη διαπλοκή και τους εγχώριους νταβατζήδες (τσιράκια των διεθνών) ο λόγος είχε κινηματικά χαρακτηριστικά οράματος και συγκινούσε το λαό. Όταν συμβιβάστηκε (γιατί άραγε;), πρόσκαιρα επαναπαύτηκε στη στήριξη των μέσων τους, σταδιακά όμως αποκόπηκε από το λαό, έγινε κι αυτός μέρος του συστήματος που κατήγγειλε και κάποια στιγμά αυτά τα ίδια συγκροτήματα τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα! Αντώνη πρόσεχε! Ο λαός δεν αντέχει άλλη απογοήτευση! Μη φοβάσαι τους εκβιασμούς και τις απειλές τους! Μην κολώνεις με τις τρικλοποδιές που σου βάζουν! Δώσε όραμα, αξίες, αρχές (η κοίτη του ποταμού, θυμάσαι;) στο ζαλισμένο και αποπροσανατολισμένο λαό και μακροπρόθεσμα θα τους σαρώσεις!

  • karamanlikos avatar
   karamanlikos @ ΝΙΚΟΣ 16/11/2010 12:52:48

   Φίλε,
   θα έχεις ήδη καταλάβει ότι τώρα πια όλοι αυτοί οι εγχώριοι που ανάφερες εκτελούν χρέη εντολοδόχων ξένων συμφερόντων. Λειτουργούν "σαν πιστά σκυλιά" για να περισώσουν το κουφάρι της εξουσίας που εδραίωσαν τα Πασοκικά χρόνια...
   Η αδυναμία τους δίνει δύναμη στα χέρια των ξένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς τους για να περισώσουν το Ελληνικό μαγαζί τους!
   Τέτοιους υπαλλήλους θέλουν! Όχι Καραμανλήδες ή Σαμαράδες που ζουν τις αποφάσεις τους μέσα από τον πατριωτισμό τους.
   Όταν ο Αντώνης επέλεγε τη διαδρομή του ΟΧΙ στο μνημόνιο ήξερε τι ακριβώς τον περιμένει. Πρέπει να βρει την ισορροπία της άποψης του, της πολιτικής καιτου συμβιβασμού που καλείται κάθε λεπτό να κάνει... Δύσκολη εξίσωση... Δύσκολος δρόμος και πολλοί οι εχθροί... Έχουν ήδη ξεκινήσει την απαξίωση του Αντώνη... έχουν ήδη τοποθετήσει κατάλληλα τους Δούρειους ίππους... (όπως ο Μανώλης είχε τοποθετηθεί από τον ίδιο!). Για σκεφτείτε πώς έχασε ο Δράκος 12.000 ψήφους!!!.
   Δυστυχώς, θα φτύσει αίμα ο Αντώνης και προβλέπω ότι αν το μνημόνιο συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα θα του παραδώσουν τη χώρα για να πτωχεύσει στα χέρια δεξιού!

 3. Δάφνη says avatar
  Δάφνη says 16/11/2010 18:27:43

  Orestios και Μανώλης, συμφωνώ μαζί σας. Υπάρχει όμως κι ένας τρίτος λόγος. Οι Ελληνες δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει το σύνδρομο της Δεξιάς. Πιστεύουν ακόμη οτι το ΠΑΣΟΚ είναι κάτι διαφορετικό , είναι δηλαδή κάτι που έχει σχέση με τον σοσιαλισμό. Κι έτσι το ΠΑΣΟΚ περνάει τα πιο αντιλαικά μέτρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.