Η προτροπή του κ. Φουντουλάκη να ψηφιστεί ο Μώραλης είναι εντός της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ;
22/05/2014 12:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η προτροπή του κ. Φουντουλάκη να ψηφιστεί ο Μώραλης είναι εντός της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γιώργος Φουντουλάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας σεβάσμιος άνθρωπος. Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής ΑΜΕΑ δίνει τον αγώνα του κι αυτός για τα δικαιώματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Αλλά γιατί θα πρέπει δηλαδή να κάνει δηλώσεις που εκθέτουν τον ίδιο και το κόμμα του; Τι βγήκε και είπε νομίζετε με αφορμή τη μάχη του Πειραιά: «Δεν είμαι σε θέση να προκαταλάβω τα πράγματα, όμως δική μου πεποίθηση είναι ότι ο Πειραιάς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει έναν δήμαρχο μνημονιακό. Πρέπει να καταψηφιστεί ο εκπρόσωπος του μνημονίου και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Μιχαλολιάκος.

Όπως γνωρίζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το ΚΚΕ στις περιφέρειες και τους δήμους που έχει παρουσία, ενώ το κόμμα δεν προτίθεται να στηρίξει τους εκπροσώπους του μνημονίου και της τρόικας.

Στον Πειραιά όπως με έχουν ενημερώσει οι σύλλογοι και οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον Μώραλη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, έχει ένα πλήρες πρόγραμμα που αφορά στα άτομα με αναπηρία ώστε ο Πειραιάς να γίνει μια προσπελάσιμη πόλη».

Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος είναι μνημονιακός και δε σέβεται τους ΑΜΕΑ και ο Μώραλης έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα γι' αυτούς διότι είναι αντιμνημονιακός.

Και γιατί όλο αυτό μας θυμίζει τη Δούρου με τα μνημονιακά και αντιμνημονιακά σκουπίδια; Και γιατί άραγε ο Μώραλης και όλοι οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που είναι πίσω του είναι αντιμνημονιακοί; Τόσα χρόνια που έκανε μπίζνες με το δημόσιο ο Κόκκαλης τι ήταν; Με το Μνημόνιο ή χωρίς αυτό; Ή μήπως τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η κρίση και η τρόικα του κόπηκαν οι προμήθειες; Όσο για τον κ. Μαρινάκη τι να πούμε. Αν κι αυτός δηλώσει αντιμνημονιακός θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα.

Όμως, η προτροπή του κ. Φουντουλάκη να ψηφιστεί ο Μώραλης είναι εντός της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η συμφωνία που έχει γίνει σε κεντρικό επίπεδο και η οποία έγινε γνωστή με τη συνάντηση Δούρου – Μαρινάκη. Οι... αντιμνημονιακές δυνάμεις συνασπίζονται και τα σκυλιά δεμένα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. babayaro avatar
    babayaro 22/05/2014 13:01:11

    Μπα,η εξηγηση μπορει να ειναι πιο απλη...ειναι φολα γαυρος ο προεδρος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.