#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/02/2008 17:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πραγματική αποστολή του κ. Κλαδά στην ΥΠΕΕ

Τελευταία τα «σκάγια» των αντιπαραθέσεων εντός του ΣΔΟΕ, έχουν πάρει και τον διευθυντή του και χειριστή σχεδόν όλων των μεγάλων υποθέσεων, κ. Ευ. Καραμάνο, ο οποίος φέρεται να πρόσκειται στην «ομάδα Αλογοσκούφη». Με «ανώνυμες» (!) καταγγελίες και τα σχετικά. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι το ΣΔΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των αντιπαραθέσεων, όχι μόνο εξαιτίας της Ζαχοπουλιάδας και των Θεμο-Μάκηδων, αλλά κυρίως λόγω των μεγάλων υποθέσεων που χειρίζεται: Σκάνδαλο Siemens, κυκλώματα διεξαγωγής παράνομων στοιχημάτων μέσω Ιντερνέτ, σκάνδαλο φρεγατών-Thales, λογαριασμοί Αναστασιάδη, λαθρεμπόριο καυσίμων, κ.λ.π. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτές και πολλές άλλες υποθέσεις, είναι πρόσωπα με μεγάλη δύναμη, που θέλουν να περιορίσουν –ή να ελέγξουν- τις οποιεσδήποτε αποκαλύψεις.

Υπάρχει όμως, και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κλαδάς εστάλη στο ΣΔΟΕ, με την εξής αποστολή: Να περάσει νομοθετικές διατάξεις για αλλαγή της αποστολής του Σώματος. Κοντολογίς, να σταματήσει να ασχολείται με μικροϋποθέσεις και να καταπιάνεται μόνον με τις πολύ σοβαρές περιπτώσεις επιχειρηματικών απατών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, λαθρεμπορίου, κ.ο.κ. Αποστολή του ήταν δηλαδή να ελέγξει το ΣΔΟΕ και να το μετασχηματίσει σε μακρύ χέρι του μεγάρου Μαξίμου. Αυτό όμως διαταράσσει πολλά κατεστημένα συμφέροντα και δεν θα εκπλαγούμε και πολύ αν αποκαλυφθεί στο μέλλον ότι μία από τις κύριες αφορμές της μεγάλης σφαγής που ακολούθησε ήταν κι αυτή.

Ένδειξη: Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει στο παρελθόν επί ΠΑΣΟΚ, ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Κανελλόπουλος, ο οποίος, ύστερα από απουσία ετών, επανήλθε τώρα, με αφορμή την «υπόθεση Θέμου», και εμφανίζεται λαλίστατος στα παράθυρα της TV κατακεραυνώνοντας τη σημερινή ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Ερώτηση: Με την ευκαιρία, ποιος πρωτοκλασάτος σημερινός ένοικος του Μαξίμου τηλεφωνούσε, επί ΠΑΣΟΚ, στον κ. Κανελλόπουλο, για να μάθει εάν το ΣΔΟΕ είχε μαζέψει «ράμματα» για τη γούνα φίλου του και προστάτη του μεγαλοεπιχειρηματία; Γνωρίζει τίποτα γι αυτό ο κ. Κλαδάς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. factorx avatar
  factorx 15/02/2008 18:16:56

  Ο εισαγγελέας εφετών Δημήτρης Δασούλας επέστρεψε στην εισαγγελέα Μαρία Γκανέ την δικογραφία για τον Κλαδά, που η ίδια είχε εισηγήθηκε την αρχειοθέτηση της . Της ζητάει να κάνει περαιτέρω έρευνα. Με αυτό τον τρόπο ή θέλησαν να σκεπάσουν τις αντιδράσεις των ΜΜΕ και το μόνο που κατάφεραν είναι να εκθέσουν πάλι την δικαιοσύνη

 2. Le canard avatar
  Le canard 15/02/2008 18:21:51

  Τελικά ο Τριανταφυλλόπουλος προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες προς τον Θέμο. Αν και τον βρίζει συνεχώς, είναι αυτός που θα "φάει" τον Κλαδά. Αυτό δεν θέλει κι ο Θέμος; Εχω την αίσθηση ότι αυτό το παιδί, ο Μάκης, δεν έχει καθόλου μυαλό. Ούτε την εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, θα πάρει τελικά, ούτε και θα κερδίσει κάτι από την υπόθεση

 3. antinor avatar
  antinor 15/02/2008 21:37:10

  ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΥΟ,ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

 4. Nick avatar
  Nick 16/02/2008 01:42:51

  Ο Κοντομηνάς λέγεται ότι φεύγει για Κύπρο (γνωστή για τις off shore και την αμνηστία που παρέχει).

  Ε, δε μπορει. Οι Ολλανδοί της Eureko ακόμη να πιστέψουν ότι του έδωσαν 1 δισ. Ευρώ για την Interamerican.

 5. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 16/02/2008 17:11:54

  Και ο Factorx και όλα τα σχόλια ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.