#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/06/2012 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα πλημμυρίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστεςΣτην παρουσίαση του προγράμματός του ο Αλέξης Τσίπρας είπε για την λαθρομετανάστευση : «Να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα τα ζητήματα που άπτονται της μεταναστευτικής πολιτικής….Με τη σταδιακή παραχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων για το μεγάλο όγκο των μεταναστών που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το ελληνικό έδαφος». 

 

Όμως, τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι, όπως γνωρίζουμε, το διαβατήριο και η ταυτότητα. Η Ελλάδα μπορεί να εκδώσει τα έγγραφα αυτά μόνο σε Έλληνες πολίτες και όχι σε πολίτες άλλων κρατών. O κ. Τσίπρας μας λέει δηλαδή ότι θα κάνει Έλληνες όλους τους μετανάστες. Επειδή, όμως, αυτό δεν είναι νόμιμο,  η χορήγηση μη νόμιμων εγγράφων από την Ελλάδα θα οδηγούσε αυτόματα στο κλείσιμο των συνόρων της ακόμα και για τους Έλληνες πολίτες που θα αδυνατούσαν πλέον να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Αν, όμως, υποθέσουμε ότι είναι δυνατόν να δώσει η Ελλάδα κάποιας μορφής ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες για να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε είναι προφανές ότι κάθε  χρόνο η Ελλάδα θα γέμιζε από εκατομμύρια νέους μετανάστες οι οποίοι θα έβρισκαν εύκολη νομιμοποίηση και δίοδο στην Ευρώπη.

Έχει, τέλος,  αναρωτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η «ισότιμη ένταξη» των μεταναστών χωρίς διάκριση σε νόμιμους και παράνομους οδηγεί σε ανεργία, παραβατική συμπεριφορά, ανομία;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σφύριζας avatar
  Σφύριζας 02/06/2012 10:54:30

  Δεν πειράζει άσε να τους δώσει χαρτιά να δούμε μετά κάτι καμένους δεξιούληδες της φάπας τι θα λένε μετά.

 2. Nik avatar
  Nik 02/06/2012 11:40:39

  Αριστερές μεγαλοστομίες με μηδενική ουσία. Ας δούμε το θέμα από τη φιλομεταναστευτική άποψη: Είμαστε σε θέση να δώσουμε στους μετανάστες ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης; ΟΧΙ! Αυτό δεν είμαστε σε θέση τώρα να το κάνουμε ούτε για τους αυτόχθονες.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Nik 02/06/2012 11:42:11

   Το απόλυτο επιχείρημα για όσους ονειρεύονται μια χώρα μεταναστών με ποικίλες μειονότητες που "αυτοπροσδιορίζονται"

 3. KOSTAS70 avatar
  KOSTAS70 02/06/2012 11:41:28

  Και φανταστείτε ένας ζωσμένος με εκρηκτικά, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ν' ανατιναχτεί μέσα σε μετρό ή σχολικό λεωφορείο στη Δ. Ευρώπη. Πως θα χαρακτηριστούμε όλοι, και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ, οι Έλληνες; Θα ταυτιστούμε με τους Ταλιμπάν/Αλ Κάιντα και δεν ξέρω και με τι άλλο ή όχι; Δε σημαίνει αυτό οικονομική καταστροφή , αφού κανένας τουρίστας ή επιχειρηματίας δε θα θέλει να έχει σχέσεις με χώρα που υποθάλπει τρομοκράτες; Οι αφελείς μέχρι παροιμιώδους βλακείας θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομακτικά επικίνδυνες και κάποιος πρέπει επιτέλους δημόσια να τις καυτηριάσει.

 4. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 02/06/2012 12:15:05

  Πιως έδωσε το δικαίωμα σε αυτα τα σκουπίδια να παίζει μετο μέλλον το δικό μας των παιδιών μας κ´ τις πατρίδα μας;;;

 5. Twins avatar
  Twins 02/06/2012 20:11:28

  Ξέρεις πολλους Λαθρομετανάστες να πήγαινουν στην Βόρεια Κορεά ?

 6. AssosF1 avatar
  AssosF1 02/06/2012 20:38:47

  Δυστυχώς σε όποια σελίδα και φόρουμ διαβάζω ειδήσεις και απόψεις διακρίνω το Δεξιά και Αριστερά ? δεν υπάρχει το όλοι ένα.
  Περάσαμε εμφύλιο πόλεμο, όπου οι μισοί πολεμούσαν για να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι Αμερικανοί και οι άλλοι μισοί για να κάνουν κουμάντο οι Ρώσοι. Ούτε ένας δε σκέφτηκε "ρε παιδιά Έλληνες είμαστε, ας κάτσουμε να τα βρούμε μεταξύ μας"!!
  Και να που τα καταφέραμε τελικά! 35 χρόνια "δημοκρατίας" ήταν αρκετά για να ρίξουν την Ελλάδα στο καναβάτσο... Η χειραγώγηση από τα ΜΜΕ είναι τόσο προφανής αλλά κανείς δεν τη βλέπει!
  Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε με λογική και όχι με φόβο.
  το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα ψηφίσω τα 3 κόμματα που ποτέ δεν υπέρ
  ψηφίσαν νομοσχέδιο για την παιδεία και τα Εθνικά Θέματα.

  Δεν φοβάμαι το ΔΝΤ αλλά τις προθέσεις των πολιτικών.
  Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση εξόδου από το ευρώ.

  Όχι Δεξιά και Αριστερά

  Απλά είμαστε Έλληνες

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ avatar
   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ @ AssosF1 09/06/2012 15:45:15

   ΣΟΣΤΟΣ......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.