#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2008 23:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πολιτική πρωτοβουλία στον...Γιώργο Παπανδρέου

Με ένα «αρχηγικό» διάγγελμά του σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου απαίτησε να ριχθεί «φως σε όλα: για την υπόθεση της SIEMENS, για τα ομόλογα, για τις υποκλοπές, για το Υπουργείο Πολιτισμού, για την κομματική προστασία των καρτέλ, για την εγκληματική παράδοση του ΟΤΕ». Διαμηνύοντας ότι «εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε», κάλεσε επίσης τον Πρωθυπουργό να αποδεχθεί άμεσα την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens και επέκρινε το κυβερνών κόμμα άτι δεν «έχει την πολιτική βούληση, σε αντίθεση μ’ εμάς, να προχωρήσει στην εκκαθάριση υποθέσεων κατάχρησης του δημόσιου χρήματος». Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε τέλος με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία πρακτική και κανένα πρόσωπο που έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων του Κινήματος, προκειμένου «να απελευθερωθεί επιτέλους η πολιτική ζωή του τόπου από την κηδεμονία και την ομηρία από αδιαφανή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα».

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις προσωπικές απόψεις και προτιμήσεις οφείλουμε να πούμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου απέκτησε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία έναντι του Κώστα Καραμανλή και μάλιστα στο πιο σοβαρό ζήτημα του δημόσιου βίου, την διαφθορά. Έδειξε επίσης ότι διαθέτει και ικανότητες «τακτισιέν», αφού όπως αποδεικνύεται την είχε καλά στημένη στον Κ. Σημίτη που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Ποια είναι η εικόνα που δημιουργείται; Ενός Παπανδρέου που δεν διστάζει να αποκαθηλώσει το «σύστημα Σημίτη» που κηδεμόνευε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και ενός Καραμανλή που δέχεται το αίσχος των τιμολογίων, ανήμπορος να κάνει και μια δήλωση έστω εναντίον της διαπλοκής του δικού του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymous avatar
  anonymous 20/06/2008 00:07:41

  BRAVO ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ!!!
  http://ca.youtube.com/watch?v=6WH0mKykNHQ&NR=1

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/06/2008 00:28:22

  factor, ψυχανεμίζομαι, που το πας, που το πας...

  και ανάρωτιέμαι, όπως και ο ανώνυμος 12:21, ο Ρουσσόπουλος που το πάει, γιατί μου θυμίζει τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, μιλάμε και κυνηγάμε τους πάντες και κάποιος κλειστος κύκλος στο απυρόβλητο.

  με έκραξαν μια δυο φορές που το είπα, αλλά η μύτη μου μου λέει οτι ο ΓΑΠ δεν έιναι προσκυνημένος, για αυτό δεν τον αγαπάει η ...Τρέμη.

 3. Basil avatar
  Basil 20/06/2008 00:47:07

  Η μέθοδος λέγεται "δοκιμή και σφάλμα" δοκιμάζεις κάτι και δεν σου βγεί δοκιμάζεις άλλο. Αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος δεχόνταν ένα εσωτερικό πόλεμο και προσπαθούσε με περίεργες λύσεις να δώσει μια διέξοδο προς τα εμπρός, ενώ το πρόβλημα ήταν ενδογενές. Δεν ξέρω ποιός την είχε στημένη σε ποιόν. Μου φαίνεται πιθανόν ο ταπερμαν να ζήτησε πολιτική καλυψη και να μην την πήρε και να έστησε όλη αυτή την ιστορία με στόχο να εκβιάσει τον ΓΑΠ που για άλλη μια φορά θα φαινόταν πίσω από τις εξελίξεις. Ο ΓΑΠ επέλεξε τη ρήξη που επιδοκιμάστηκε. Αρα εδώ έχει διέξοδο και ρήξη με το αμαρτωλό παρελθον. Δεν βλέπω όμως αγωγούς και πατριωτικά ΠΑΣΟΚ και γεωπολιτικά παίγνια. Τίποτα από τις αναλύσεις ο καλός ΓΑΠ (αντιαμερικάνος) και κακός Σημίτης (αμερικανόδουλος) ή και το αντίστροφο κακός ΓΑΠ (αμερικανόδουλος) και καλός Σημίτης (ευρωπαιστής). Αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Το μαγαζί του κοιτάζει ο άνθρωπος και ναι έχει μια πρωτοβουλία αφού δεν είναι στην κυβέρνηση. Θα ακολουθήσει και ο άλλος σε λίγο.

  To έργο που βλέπουμαι είναι:
  ΓΑΠ The return of the jedi

  προσεχώς:
  ΚΚ and the temple of the doom

  Τώρα για γεωπολιτικά παίγνια θα δούμε σε λίγο. Δεν νομίζω ότι o ΓΑΠ θα διαφοροποιηθεί από τις αρχικές του θέσεις.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/06/2008 00:51:57

  έχει αρχίσει και έχει πλάκα...

 5. Basil avatar
  Basil 20/06/2008 00:54:16

  Καλησπέρα archaeopteryx

 6. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 20/06/2008 00:54:27

  Κοιτα ανδεις που εβγαλε τσαμπουκα ο Γιωργάκης!!!

  Να δω τι παπαριές θα πει ο Πρετεντεράκος για να τα μπαλώσει τωρα...

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/06/2008 00:55:51

  τα σέβη μου, κόσμο βλέπω, περιμένουμε κάτι; αισθάνομαι σασπένς...

 8. χρηματιστης avatar
  χρηματιστης 20/06/2008 00:56:34

  factor προσοχη σε συμψηφισμους..τιμολογια πληρωμενα με 420000ευρω δωρακι σε κομμα?..και10000000 μαρκα στον καναδα..ας περιμενουμε να βγουν κι αλλα..

 9. Basil avatar
  Basil 20/06/2008 00:57:22

  και καληνύχτα τα λέμε...

 10. Προφήτης avatar
  Προφήτης 20/06/2008 01:14:00

  Παίζει πίπιζα ο αρχαιοπτέρυξ και μαζεύτηκε κόσμος ...
  Χαιρετώ όλους τους φίλους.

  Ο Κωστάκης έγινε ο καλύτερος τακτικιστής-μαθητής του μπαμπά.
  Κι ο Γιωργάκης παίρνει τώρα franchising την κατά της διαπλοκής "τεχνογνωσία" από τον μαθητή.
  (Όταν δίδασκε ο μπαμπάς, κοιμόταν).

  Κάτι μού λέει ότι και επόμενες γενιές Ελλήνων θα γνωρίσουν κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου....

 11. Le canard avatar
  Le canard 20/06/2008 02:38:23

  Exei ton Kotzia plai tou

 12. factorx avatar
  factorx 20/06/2008 10:39:52

  Τιμημένο ΚΚΕ, καναρινάκι

 13. Προφήτης avatar
  Προφήτης 20/06/2008 13:14:48

  Το ΚΚΕ "έχασε"; Χαχαχα.
  Κυβερνά.
  Και για να πούμε την αλήθεια, οι άνθρωποι που πέρασαν από κει καμμία σχέση με τους φλώρους της ΝΔ.

 14. nas avatar
  nas 20/06/2008 15:37:49

  χαίρομαι που βλέπω ένα σωρό (νέους) φίλους να βλέπουν με "κατανόηση" τον "Γιωργάκη" που έγινε... Γιώργος.
  χαίρομαι που μαθαίνω -κάπως αργά- και γαλλικά, αφού (προφανώς) ο "παίχτης" που είπα εγώ για τον Παπανδρέου, είναι στα γαλλικά...«τακτισιέν»! Αγαπητέ Factorx(α) δεν είναι κακό ανεξάρτητα από τις "προσωπικές απόψεις και προτιμήσεις" να πούμε ότι (πράγματι) ο Γιώργος Παπανδρέου απέκτησε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία έναντι του Κώστα Καραμανλή και μάλιστα στο πιο σοβαρό ζήτημα του δημόσιου βίου, την διαφθορά.
  Όπως επίσης η εικόνα ενός Παπανδρέου που δεν διστάζει να αποκαθηλώσει το «σύστημα Σημίτη» που κηδεμόνευε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και ενός Καραμανλή που δέχεται το αίσχος των τιμολογίων, ανήμπορος να κάνει και μια δήλωση έστω εναντίον της διαπλοκής του δικού του κόμματος, θα πρέπει να χαροποιεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα απο το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του... και το λέω αυτό πρός όλους εκείνους που συμμετέχουν στη συζήτηση του "αμφιθέατρου" που λέγεται ANTI WEBLOG: σκεφθείτε έναν Παπανδρέου, να ψελίζει δικαιολογίες, να προσπαθεί να συγκαλύψει πρόσωπα, να λαϊκίζει φτηνιάρικα... όσο και να φαίνεται πως όλοι σας δεν έχετε σε υπόληψη τους πολιτικούς των "αστικών" κομμάτων, η στάση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι στάση ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ λαμβανομένου υπ' όψην του συστήματος στη χώρα μας...απο κεί και πέρα, ασφαλώς και ο καθένας επιβάλλεται να κρίνει με την δική του οπτική γωνία όλα τα υπόλοιπα...

 15. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 20/06/2008 18:07:51

  Στο σκάκι όταν κάποιος "θυσιάζει" κομμάτια για να αποκτήσει την υπεροχή της παρτίδας πρέπει να έχει μετρήσει καλά τις κινήσεις του αντιπάλου, αλλιώς η κίνηση αυτή λέγεται "πατάτα". Οπως και να έχει πάντως η παρτίδα φαίνεται να τελειώνει...

 16. Σπύρος avatar
  Σπύρος 20/06/2008 21:01:10

  Καλά ο Γιωργάκης σαν ΥΠ.ΕΞ επί Λογιστή δεν είχε ιδέα γιά την διαφθορά???
  Απο παρθενογέννεση προήλθε και τώρα εμφανίζεται ξεκομμένος απο το παρελθόν??
  Απλά το απολύτως διεφθαρμένο καθεστώς Σημίτη εμφανίζεται επιτέλους στο φώς και ο Γιωργάκας παριστάνει τον Ποντιο Πιλάτο μπάςκαι κρατήσει το μαγαζί τού πατέρα του .
  Ας απαντήσει ο ΓΑΠ για τίς πάμπολες Μ.Κ.Ο που χρηματοδοτούσε σαν ΥΠ.ΕΞ αλλα και γιά τον σύμβουλό του τον Αλεξ Ρόντο και μπορεί και να τον συμπαθήσουμε ως αρχηγό μικρού κόμματος..
  Υ.Γ.
  Οι 160 ΄διανοούμενοι ανανιστές ΄πού υπέγραψαν υπέρ τού διεφθαρμένου καθεστώτος Σημιτη-μεταξύ αυτών και ο Αυγερινός!!!!!!!!!!!-θα πρέπει να ντρέπονται γιά άλλη μιά φορά...
  Αλλά είχαν ποτέ τους τσίπα για να την βρούν τώρα??

 17. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 21/06/2008 15:46:36

  @Σπύρος: "μεταξύ αυτών και ο Αυγερινός". Ποιος Αυγερινός; Αυτός ο προχθεσινός, του Τσουκάτου; Μη μου πεις!

 18. Σπύρος avatar
  Σπύρος 21/06/2008 17:53:23

  Ναι.
  Ειχε υπογράψει αντί-αντί-προχτές για τον Σημίτη..
  Μάλλον δεν πρόλαβαν να του το σφυρίξουν οτι έπεται ο Τσουκάτος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.