#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/01/2011 17:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πολεμική τακτική της Τουρκίας[caption id="attachment_80101" align="alignnone" width="684" caption=" Επιθετικός χάρτης της Τουρκίας όπως δημοσιεύθηκε στην Gunes (Diaspora Grecque en France)"][/caption]Είναι τόσο μεγάλη η επιτηδειότητα της Τουρκίας να εμφανίζεται διαφορετική από ό,τι είναι στην πραγματικότητα , ώστε ακόμα και επιθετικό πόλεμο μπορεί να διεξάγει, όπως αυτός εναντίον της Ελλάδος και μαζί να υποκρίνεται τη φιλειρηνική χώρα. Το απίστευτο είναι ότι την υποκρισία της αυτή σιγοντάρει και η ... Ελλάδα.

Η Τουρκία εφαρμόζει την τακτική της γάτας που σκοτώνει ένα φίδι. Η γάτα προκαλεί το φίδι μέχρι να το εξαντλήσει τελείως, ώστε με ένα καίριο χτύπημα να το σκοτώσει. Ο στόχος της γάτας  είναι  η εξάντληση του φιδιού με τις συνεχείς προκλήσεις της. Την ίδια πολεμική τακτική της γάτας εφαρμόζει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος.

Οι πολιτικοί που μεγάλωσαν στα σαλόνια ίσως δεν είδαν τη γάτα να μάχεται με το φίδι και να το σκοτώνει, ούτε διάβασαν κάποιο σχετικό με την τακτική αυτή βιβλίο. Ο λαός όμως και οι Ένοπλες Δυνάμεις του γνωρίζουν τις ζημίες που υφίσταται η πατρίδα μας σε ανθρώπινες ζωές και σε άψυχο υλικό.

Η Τουρκία μας πολεμάει κανονικά και μας προκαλεί πολεμικές ζημίες κι εμείς λέμε ότι απλώς μας προκαλεί. Γιατί οι κυβερνήσεις της Ελλάδος ονομάζουν τον πόλεμο "προκλήσεις" και εξυπηρετούν την Τουρκία να εμφανίζεται στη διεθνή κοινή γνώμη ως φιλειρηνική χώρα, ενώ δεν είναι. Στο τί εξυπηρετεί την Ελλάδα η συμπαιγνία αυτή στην υποκρισία;

Γιατί η Ελλάδα δεν αποκαλύπτει τον πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της και τις ζημίες που υφίσταται; Οι Τούρκοι μας πολεμούν μέχρι πλήρους εξάντλησης και παράδοσης κι ο Έλληνας πρωθυπουργός ... χορεύει ζεϊμπέκικο μαζί τους. Μήπως δεν είναι η πραγματικότητα αυτή κι είναι ένας εφιάλτης;

Οι Τούρκοι τα τελευταία χρόνια διεξάγουν έναν πόλεμο κατά της Ελλάδος, αυτόν που οι πολιτικοί επιμένουν να ονομάζουν "προκλήσεις", ενώ είναι πόλεμος με τεράστιες ζημίες σε ανθρώπινες ζωές και σε υλικά πράγματα,εκτός από την οικονομική αιμορραγία που προκαλεί γιατί αναγκάζει την Ελλάδα να προβαίνει σε δυσανάλογες σε μια μικρή χώρα αμυντικές δαπάνες.

Η πολεμική τακτική της Τουρκίας κατά της Ελλάδος ονομάζεται στην πολεμική γλώσσα της Ανατολής, "Ο Δρόμος της Φωτιάς" και περιγράφεται στο βιβλίο του Μιγιαμότο Μουσάσι "Ο δρόμος του Σαμουράϊ"

"Οι Τούρκοι πολεμούν, δεν προκαλούν απλώς την Ελλάδα" Στο βιβλίο «Ο δρόμος του Σαμουράϊ» του Μιγιαμότο Μουσάσι (1584-1645), στο κεφάλαιο «Ο δρόμος της φωτιάς» ο συγγραφέας περιγράφει την τεχνική του μάχεσθαι. Διαβάζοντας το κεφάλαιο αυτό νομίζει κανείς ότι ο συγγραφέας περιγράφει λεπτομερώς την πολεμική τακτική που εφαρμόζει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Ο Σαμουράϊ εξηγώντας την στρατηγική του, δίνει τις παρακάτω οδηγίες ως προς την τεχνική του μάχεσθαι: «Να εξωθείτε τον εχθρό, εκεί όπου μπορεί να στραβοπατήσει. Να του προκαλείτε την αίσθηση, ότι κινδυνεύει, με το να τον ταλαιπωρείτε και να τον ξαφνιάζετε. Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι να διατηρείτε συνεχώς το πνεύμα του εχθρού αναποφάσιστο. Η πρωτοβουλία θα ανήκει έτσι πάντοτε σε σας.»

« Να δημιουργείτε τρόμο με το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Να δημιουργείτε σύγχυση. Πρέπει να κάνετε τον εχθρό, να χάσει την αποφασιστικότητά του. Προσποιηθείτε και κάνετε να νομίζει ο εχθρός, ότι θα εμπλακείτε στενά μαζί του, μόνο και μόνο για να του προκαλείτε σύγχυση. Αυτή είναι η ουσία της τέχνης του μάχεσθαι».

Αυτή είναι η ουσία της τέχνης του μάχεσθαι την οποία εφαρμόζουν οι Τούρκοι εναντίον της Ελλάδος. H Ελλάδα κρύβει τον πόλεμο που δέχεται από την Τουρκία! Τον ονομάζει "πρoκλήσεις"! Ποιον εξυπηρετεί η πολιτική αυτή; Σε περίοδο πολέμου η  χώρα που δέχεται την επίθεση ανακοινώνει τις ζημίες τις οποίες υφίσταται, ώστε να έχει το δικαίωμα , σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να ζητήσει αποζημιώσεις από την επιτιθέμενη χώρα. Γιατί με την Τουρκία η Ελλάδα σωπαίνει; Δεν πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός και η διεθνής κοινή γνώμη  τις ζημίες που προκαλεί η Τουρκία στην Ελλάδα με την πολεμική της τακτική;

Αναρτήθηκε από Μ.Ε.Λ στο http://moschoblog.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 15/01/2011 17:58:35

  Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι αδύναμη. Επικοινωνιακά μας κατάντησαν αδύναμους οι ασβοί των εργολάβων. Δεν θέλει ούτε μυαλό ούτε παιχνίδι. Το κατακεφαλήν εισόδημα στην Τουρκία είναι 1800 Ευρώ και στην Ελλάδα 15.000-18.000 Ευρώ, Δεν υπάρχει γάτα με φίδι. Έναν Έλληνα χρειαζόμαστε, όχι από το “ Δρόμο της Φωτιάς” του Μιγιαμότο Μουσάσι, αλλά από τις "πύλες της φωτιάς" του ΠΡΕΣΣΦΙΛΝΤ ΣΤΙΒΕΝ, που περιγράφει την προετοιμασία στην αρχαία Σπάρτη

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/01/2011 18:15:41

  Δεν έχει άδικο το άρθρο. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Αλλά ρε παιδιά, είναι κουραστικά γραμμένο. Επαναλαμβάνεται. Ζαλίστηκα για να το τελειώσω. Είμαι ο μόνος;

 3. BABIS avatar
  BABIS 15/01/2011 18:25:36

  Απλώς εδώ και πολλές δεκαετίες δεν έχουμε κράτος. Οι υποτελείς πολιτικοί μας με την άρχουσα τάξη δεν άφησαν να οργανωθεί το Ελληνικό Κράτος. Ο Στρατός θα έπρεπε σήμερα να είναι καλύτερος απο τον Στρατό του Ισραήλ αλλά δεν είναι. Ακόμη και οι προμήθειες του Ελληνικού Στρατού εξαρτώνται απο τις μίζες που θα πάρει η άρχουσα τάξη μαζί με τους λακέδες της τους πολιτικούς. Φυσικά η Τουρκία τα γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά και τα εκμεταλεύεται κατάλληλα.
  Θα υπάρξει καινούργιο ΓΟΥΔΙ? Μόνο τότε θα υπάρξει και ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

 4. kiki avatar
  kiki 15/01/2011 18:50:14

  Η Ziraat bank, θελει να αγορασει την Ελληνικη βιομηχανια Ζαχαρης, καθως και να μπει στην Αγροτικη Τραπεζα.
  Εμεις συζηταμε τι και πως, και γιατι ο ντιντης, και γιατι ο παπιος που λεγαμε μικροι
  Δηλαδη οι αγροτες αυτης της πουλημενης χωρας θα χρωσταμε στους Τουρκους, και θα κανουν κατασχεσεις στις περιουσιες Ελληνων πολιτων οι τουρκοι.
  Μπραβο ωρε, μπραβο σε ολους σας, σε ολα τα κομματα.
  Να μια αλλη κατοχη χωρις πολεμο, χωρις αιμα και διαφορα ηρωικα.
  Ο Πανταλακης μετα το τεστ συζηταει και με τους τουρκους για την Αγροτικη.
  Συζητησεις και αναρτησεις, σε μια χωρα υπο κατοχη, και σχολια και εγω μεσα σαυτους οτι δεν πρεπει να παιξουμε το παιχνιδι τους.
  Αλλα πεστε μου, τι γινεται με την πρωτη κατασχεση περιουσιας ελληνα αγροτη, στα βορεια θαναι προς Θρακη μερια,δεν θα αντιδρασουμε θα το φαμε δεν θα πεταχτουμε εξω να παρουμε με τις πετρες τους κλητηρες, δεν θα επαναστατησουμε.
  Καθε μερα και μια ειδηση για την υποτελεια και τον εξευτελισμο μας.
  Γκιαουρηδες, και προσκυνημενοι.

 5. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/01/2011 18:54:17

  Ακούσατε για καταδλιωξη ενός αγνώστου υποβρυχίου στην Τζια? Αληθεύει?
  Ξέρει κανείς τίποτα

 6. zvaras avatar
  zvaras 15/01/2011 19:48:23

  ναι αλήθεια είναι.......

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/01/2011 19:54:29

  Εμένα μου αρέσει το σενάριο του ανεξάρτητου Κουρδιστάν. Και οι Αρμένηδες στα πατρογονικά τους εδάφη. Και η Τουρκοι πίσω στην έρημο Τακλαμακάν, αν και, αυτό, χλωμό.

  • anonymous avatar
   anonymous @ archaeopteryx 16/01/2011 23:01:27

   Ξέχασες και την αυτόνομη; Δημοκρατία του Πόντου ;)

 8. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/01/2011 21:07:06

  Ουάου! Καταπληκτική ανάρτηση! Ακριβώς αυτό συμβαίνει! Εύγε στο συγγραφέα!

  Ας φάμε λοιπόν τη γάτα προτού να μας ζαλίσει...

 9. GSV avatar
  GSV 15/01/2011 21:10:55

  Ερωτηση:
  Εφοσον η Τουρκια αποτελει μια παγκοσμια υπερδυναμη (οπως τη παρουσιαζουν τα Μ.Μ.Ε) γιατι δεν καταλαμβανει τη Βορεια Ελλαδα? Η καποια νησια στο Αιγαιο? Τα Μ.Μ.Ε παρουσιαζουν μια Ελλαδιτσα ξεχαρβαλωμενη απεναντι σε ενα εναν γιγαντα? Γιατι ο γιγαντας κιοτευει?

  Απαντηση:
  (Κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο!)

 10. Παγγαίος avatar
  Παγγαίος 15/01/2011 21:27:27

  Η τακτική που αναφέρετε συνδυάζετε και από την διακυβέρνηση της χώρας από άτομα αμφιβόλου πατριωτισμού (τα ονόματα είναι γνωστά) αλλά και από ελάχιστους που ήθελαν αλλά δεν είχαν τον κατάλληλο τρόπο για να πετύχουν (τα ονόματα είναι επίσης γνωστά)

  ο Έλληνας σήμερα είναι σε αδιέξοδο (οικονομικό,κοινωνικό,εθνικό,πολιτισμικό,πολιτικό) και ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο εαυτός του.

 11. parsifal avatar
  parsifal 15/01/2011 21:38:37

  Ακριβώς οπως τα λέγει η ανάρτηση. Ο γίγαντας δεν "κιοτεύει" GSV... Περιμένει, υπολογίζοντας στην δεξαμενή των 70 εκ κατοίκων, στο στρατηγικό βάθος της χώρας του, στην εμφυτη λόγω Ισλάμ δουλοπρέπεια, πειθαρχία και συμμόρφωση τωνΤούρκων στους εκάστοτε αρχηγούς τους και σε αλλα πολλά. Π.χ. ολα τα παραπάνω οδήγησαν σε μια ακμάζουσα πολεμική βιομηχανία ενώ η δική μας μετά το ''πανωσήκωμα" του 74 - 85 απαξιώθηκε , αλώθηκε απο τους κρατικοδίαιτους διαπλεκόμενους, υπονομεύθηκε απο τα συνδικάτα και τις συμορίες και καταστράφηκε ενώ οι δολιοφθορείς της συνεχίζουν το εργο τους αποβλακώνοντες και αδρανοποιούντες την κοινωνία με τον τζόγο και τον ΟΠΑΠ... Θυμάτει κάποιος την ΑΛΦΑ Ηλεκτρονικά, τους πυροσωλήνες και ποιός αποψίλωσε, λεηλάτησε και διέλυσε αυτό το υπόδειγμα επιχειρήσεως εθνικής σημασίας ?
  Υπογεννητικότητα, διάλυση του κοινωνικού ιστού δια της ανομίας, λοιδωρία κάθε εννοίας Εθνους και Πατρίδος, επιβολή της ιδεολογίας της "πάρτης" χωρίς σκέψη για το αύριο και ους αλλους, σκουπίδια στα ΜΜΕ, σκουπίδια στα Πανεπιστήμια και τα σχολεία, γελοίοι, μικρόνοες, ακαπνοι και αστοιχείωτοι ηγέτες, καρριερίστες στρατιωτικοί χωρίς "esprit de corps" απο φόβο μήν τους πούν ... χουντικούς... Σκηνικό ζόφου και διαλύσεως, συντηρούμενο απο την αθρόως υποκινούμενη λαθρομετανάστευση και τους μητραλοίες "αντιρατσιστές" αριστερούς συνειδητούς πιά δολιοφθορείς και εχθρούς του Εθνους.
  Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και δεν χρειάζεται να διαβάσει Μουσάσι : Κάπως ετσι απονευρώθηκε, χαλάρωσε και τελικά επεσε η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία (το "Βυζάντιο" δεν μου αρέσει...). Οι Τουρκομογγόλοι το εχουν ξαναδεί το εργο, μας γνωρίζουν καλώς και ... περιμένουν !

  • GSV avatar
   GSV @ parsifal 15/01/2011 22:19:40

   Εχει ταξιδεψει κανεις στα βαθη της Τουρκιας?

   Μη ξεγελιεστε απο την εικονα της "Ευρωπαικης" Κωνσταντινουπολης και των "φιλοξενων" τουριστικων ακτων της Μικρας Ασιας!!

   Η Τουρκια που φοβομαστε εμεις δεν ξεπερνα τα 10 εκατομυρια!!

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ parsifal 15/01/2011 23:23:34

   Επίσης να συμπληρώσω, αν επιτρέπεις και μια άλλη παράμετρο. Η Τουρκία δημογραφικά θα έχει πρόβλημα σε είκοσι χρόνια...

   Όχι γιατί τότε θα είναι 100 εκατομμύρια, αλλά γιατί τότε η αναλογία Κούρδων προς Τούρκους θα είναι πολλαπλώς δυσμενέστερη από ότι σήμερα, αφού για κάθε ένα Τούρκο που γεννιέται αντιστοιχούν σχεδόν δύο Κούρδοι...

   Και εκεί θα έχουν σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης εθνοτήτων εντός του ιδίου του κράτους τους...

 12. Νίκος avatar
  Νίκος 15/01/2011 21:42:38

  Τίποτα το καινούργιο. Το λέμε χρόνια τώρα. Είμαστε σε πόλεμο. Απλά η ελληνική ελιτ πιστεύει στην μεταφυσική διπλωματία και στρατηγική. Δλδ, νομίζει ότι η τουρκική ελίτ είναι σαν και αυτούς. Άμα μπει στην ΕΕ θα ηρεμήσει απο το πολύ φαϊ και τα ευρωπαϊκά κεκτημένα (οποία βλακεία).

 13. η Dimi avatar
  η Dimi 15/01/2011 21:57:50

  Η τουρκική Ziraat στη Κομοτηνή, λέγεται ότι δίνει αυθημερόν δάνεια στους Ελληνες Αξιωματικούς της Θράκης. Χωρίς εγγυήσεις. Μόνο με φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και το Εκκαθαριστικό Εφορίας.

  Πέραν «της προθυμίας» της τουρκιάς να μοιράζει αφειδώς δάνεια, το εξόχως προσβλητικό κι ανησυχητικό είναι ότι οι συμβάσεις των δανείων αυτών προς υπογραφή, είναι στην αγγλική ή, τουρκική γλώσσα. Οχι, στην Ελληνική! Με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται γιά υποθηκεύσεις, κατασχέσεις και υφαρπαγές κατοικιών, καταστημάτων και Γης, στη κορυφαίας σημασίας γιά την Ελλάδα, περιοχή.

  Τελικά, τα παθήματα ΔΕΝ φαίνεται να γίνονται μαθήματα γιά ορισμένους ανεγκέφαλους Ελληνες..

  «Σήμερα ακούω πολλούς να λένε «ο Θεός να βάλει το χέρι Του». Το εύχομαι αλλά προσεύχομαι αυτή τη φορά ο Θεός να βάλει το χέρι Του υπό μορφή μπουνιάς, γιατί μας χρειάζεται.»
  ~Σαράντης Καργάκος: Καθητής, Φιλόλογος, Ιστορικός, Συγγραφεύς.
  Γνώστης της Ελληνικής όσοι ελάχιστοι παγκοσμίως.

 14. popolaros avatar
  popolaros 15/01/2011 22:23:44

  «Να εξωθείτε τον εχθρό, εκεί όπου μπορεί να στραβοπατήσει. Να του προκαλείτε την αίσθηση, ότι κινδυνεύει, με το να τον ταλαιπωρείτε και να τον ξαφνιάζετε. Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι να διατηρείτε συνεχώς το πνεύμα του εχθρού αναποφάσιστο. Η πρωτοβουλία θα ανήκει έτσι πάντοτε σε σας.»

  « Να δημιουργείτε τρόμο με το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Να δημιουργείτε σύγχυση. Πρέπει να κάνετε τον εχθρό, να χάσει την αποφασιστικότητά του. Προσποιηθείτε και κάνετε να νομίζει ο εχθρός, ότι θα εμπλακείτε στενά μαζί του, μόνο και μόνο για να του προκαλείτε σύγχυση. Αυτή είναι η ουσία της τέχνης του μάχεσθαι».
  ------------------

  Έχω την εντύπωση ότι αυτή την τακτική εφαρμόζει το νεοπασοκ, εδώ και ένα χρόνο, στον ΕΧΘΡΟ του.
  Τον Ελληνικό Λαό.

  • of8almos avatar
   of8almos @ popolaros 16/01/2011 01:11:29

   Αψογο σχόλιο...

 15. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 15/01/2011 23:01:10

  @Ανώνυμο
  Σχετικά με το αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο:
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16844&Itemid=139

 16. αν.βορινος avatar
  αν.βορινος 15/01/2011 23:11:56

  O συντακτης του ανωτερω σημειωματος προσεγγιζει επακριβως την πραγματικοτητα στις ελληνοτουρκικες σχεσεις.Η Χωρα καθευδει και εχει παραιτηθη απο τα εθνικα και ιστορικα της δικαια εδω και δεκαετιες .Απο το 1922 μετα την ατυχη εκβαση της Μικρασιατικης Εκστρατειας, η Ελλας εκτος των αλλων πασχει απο φοβικα συνδρομα εναντι της Τουρκιας της οποιας η γεωστρατηγικη ισχυς και σημασια βαινει συνεχως και προιοντος του χρονου αυξανομενη ενω η δικη μας ελαττουμενη .Η οποια ελιτ εαν υπαρχει στην Ελλαδα ειναι τυφλωμενη απο προοδευτικιλα και πασοκοσυνασπιστιλα διαταραχες μη επιδεχομενες βελτιωση.Απαιτειται ανατροπη αλλα δεν υπαρχουν προυποθεσεις για αυτο.Τι μελλει γενεσθαι??

  • anonymous avatar
   anonymous @ αν.βορινος 15/01/2011 23:54:54

   Δεν υπάρχουν φοβικά σύνδρομα αγαπητέ. Απλά έτσι πρόσταζαν οι Άγγλοι παλιότερα και οι Αμερικανοί σήμερα. Η Ελλάς είναι προτεκτοράτο τους. Σου διαφεύγει μάλλον αυτό.

 17. Ikaros avatar
  Ikaros 16/01/2011 04:32:30

  The minister of Foreign Affairs,Mr Droutsas was visiting Los Angeles in the fall of 2010.
  In a private meeting with Greeks he was advised about the importance of
  Greek lobby in USA in order to protect Greece from the real threat,Turkey.
  Turkey is best in the US lobby,more supporters from Muslim countries and
  one of the strongest military forces in the world.
  Greece has no chance of defending this fanatic muslim army.
  Without strong and effective US lobby with Israeli cooperation our future
  with Turkey is very weak.
  Defending our country is critical,we need our politicians to
  support this ,we can do the rest.Mr Droutsas knows how .

 18. xenios avatar
  xenios 16/01/2011 09:45:03

  Έχω λίγο ψιλοβαρεθεί το δόγμα των «εξωτερικών απειλών».

  Ας ξεστραβωθούμε να δούμε τι κάνουμε εμείς και ας αφήσουμε τους άλλους.

  Μόνο αν έχουμε μια χώρα δυνατή, δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς να μας απειλήσει. Η μισή καταγωγή μου είναι από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Μεγάλωσα και βίωσα με τις περιγραφές της φρίκης, του διωγμού του Ελληνισμού.

  Σήμερα όμως σκέφτομαι, ότι αν δεν υπήρχαν τα τεράστια Ελληνικά λάθη, ίσως οι δικοί μου να μην είχαν βιώσει την χειρότερη στιγμή του Ελληνισμού.

  Οι Τούρκοι θα είναι πάντα Τούρκοι. Τι να κάνουμε βρε παιδιά, είχαμε την καντεμιά να συνορεύουμε μ' αυτούς και όχι με την Ελβετία. Τραβήξαμε τα πάνδεινα, αλλά μέχρι εδώ, δεν μπορώ άλλο τα συνωμοσιολογικά σενάρια.

  Δικιά μας δουλειά, είναι να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρή και να μην λοξοβλέπουμε.
  Πρώτα να δούμε την στραβωμάρα μας και το που φέραμε εμείς μόνοι μας, με τα χεράκια μας, την χώρα μας εδώ.

 19. anhsyxos thrakas avatar
  anhsyxos thrakas 16/01/2011 16:10:28

  Ο κος "ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΝΑΝ" Υπουργός Εξωτερικών και Global Affairs της Ελλάδος Μιστερ Droutsas, τον έχει δει αυτόν τον χάρτη?Είναι περήφανος για τον π....κολλητό του (επίτηδες παραλείπω το πρώτο συνθετικό της λέξης..) κο Νταβούτογλου..?Το ΓΑΠ τον έχει δει τον χάρτη..?Καλή γειτονία και μ@@@@κίες.ΓΟΥΔΙ στους Προδότες και στα φερέφωνά τους....

 20. ο ξένος avatar
  ο ξένος 16/01/2011 20:49:52

  Πολύς λόγος για ένα χάρτη που δημοσιεύτηκε σε μια από τις 188 τοπικές εφημερίδες που κυκλοφορούν στην Τουρκία.
  Να τον έχει δει ο ΓΑΠ;
  Πολύ αμφιβάλλω αν τον έχει δει και ο Νταβούτογλου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.