#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/03/2011 12:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η παλιά τάξη πεθαίνει και γεννιέται μια νέαΖούμε σε μια νέα εποχή. Η αμερικανική πραγματικότητα έχει έρθει τα πάνω κάτω μέσα σε μόλις 20 χρόνια. Οι Αμερικανοί δεν έχουν πλέον την ανάγκη των φιλτραρισμένων ειδήσεων από τα συμβατικά τους ΜΜΕ, ούτε περιμένουν να τους τις διαβάσουν στις βραδινές ειδήσεις οι μεγαλοδημοσιογράφοι των CBS, ABC και NBC. Όχι, τώρα που υπάρχει το διαδίκτυο, οι ειδήσεις στα καλωδιακά κανάλια, και οι πολιτικές ραδιοφωνικές εκπομπές.

Η ιστοσελίδα The Drudge Report, του Matt Drudge παρακολουθείται από πολλούς περισσότερους Αμερικανούς απ ότι το αστέρι του CBS, Katie Couric. Ακόμη και η παλιά κρατούσα νοοτροπία, ότι όσο πιο πανάκριβο ένα πανεπιστήμιο τόσο πιο καλά, άρχισε επιτέλους να αμφισβητείται. Οι νέες τεχνικές σχολές, και τα online κολέγια πιστοποιούν πλέον εκατομμύρια νέους εξειδικευμένους και καταρτισμένους πολίτες.

Εν τω μεταξύ, η ανεργία αυξάνεται μεταξύ των πτυχιούχων ΑΕΙ, που πολλοί χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες δολάρια από τα σπουδαστικά τους δάνεια. Επομένως, η άποψη ότι οι γονείς θα πρέπει να δανείζονται μέχρι και $200.000 για να σπουδάσουν τα παιδιά τους, είναι πλέον ξεπερασμένη. Εξάλλου, ας μη ξεχνάμε ότι πολλοί που πέτυχαν στη ζωή, δεν χρειάστηκε να τελειώσουν πανεπιστήμιο. Μεταξύ αυτών και οι: James Cameron, Bill Gates, Tom Hanks, Steve Jobs, Tiger Woods, και πολλοί άλλοι.

Για πολλούς εργοδότες, το σημερινό πτυχίο πανεπιστημίου αντιστοιχεί στο παλιότερο απολυτήριο του λυκείου. Το χάος που προέκυψε πρόσφατα με την επιστημονική διαμάχη μεταξύ υποστηρικτών και αρνητών της παγκόσμιας υπερθέρμανσης, αποδεικνύει πως ακόμη και οι ακαδημαϊκοί με  διδακτορικά μπορούν να πουν ψέματα, και να αλλοιώσουν τα δεδομένα κατά το δοκούν, όπως και οι πολιτικοί. Ο αρχαίος σεβασμός προς την ακαδημαϊκή κοινότητα έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.

Μετά την ελληνική δημοσιονομική κατάρρευση, την κρίση ταυτότητας της ΕΕ, και τη χρεοκοπία της Καλιφόρνιας, δεν θα ξαναυπάρξουν σαφή και γενναιόδωρα συνταξιοδοτικά προγράμματα. Μια διαρκώς συρρικνούμενη τάξη νέων σε ηλικία εργαζομένων, δεν μπορεί πλέον να συντηρεί μια συνεχώς διογκούμενη, και προνομιούχα γενιά συνταξιούχων. Πολύ σύντομα οι 65άρηδες θα είναι οι νέοι 50αρηδες. Όλο και περισσότεροι ηλικιωμένοι θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι τα 70 τους, και ίσως και αργότερα.

Κάποιοι θεωρούν ότι τα προβλήματα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας οφείλονται στη συρρίκνωση του συνδικαλιστικού κινήματος, ή ότι τα συνδικάτα του δημοσίου τομέα βελτιώνουν την απόδοση των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα. Καμιά όμως θεωρία συνομωσίας δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί η συμμετοχή στις συνδικαλιστικές οργανώσεις στην Αμερική έχει πέσει κάτω από το 12% του συνολικού εργατικού δυναμικού.

Ένα άλλο απολίθωμα μιας περασμένης εποχής είναι και το κοινωνικό κράτος. Μόνο κάποιοι λίγοι πολιτικοί δεινόσαυροι συνεχίζουν να απαιτούν περισσότερες δημόσιες δαπάνες, περισσότερες κοινωνικές παροχές, και περισσότερους φόρους. Καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι πολίτες, έχουν αντιληφτεί ότι η κοινωνία έφτασε στα όρια της όσον αφορά σε πολιτικές αναδιανομής, και σε παροχές.

Τα μεγάλα λόγια του Ομπάμα για μοίρασμα της πίτας, και για «άρπαγες» τραπεζίτες, δεν βοήθησαν στο να μειωθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού ύψους $1.3 τρισεκατομμυρίων, ούτε η ανεργία που αγγίζει το 9.5%. Για αυτό και το γύρισε τώρα, και αντί να δημοκοπεί υπέρ των εργαζομένων, και κατά της Wall Street, άρχισε να γράφει πύρινα  άρθρα στη Wall Street Journal, διαβεβαιώνοντας τις επιχειρήσεις ότι το κράτος θα τις προσφέρει αμέριστη βοήθεια, και …πολύ λιγότερους ελέγχους.

Οι φυλετικές σχέσεις έχουν επίσης επαναπροσδιοριστεί. Οι μικτοί γάμοι, η φυλετική ενσωμάτωση, και η μετανάστευση, έχουν καταστήσει τους όρους «μαύρος», «άσπρος», «κίτρινος», ξεπερασμένους. Τα παλιά κρατικά προγράμματα φυλετικής προσέγγισης, με ποσοστώσεις, μοριοδοτήσεις, κλπ. δεν ταιριάζουν πλέον με την καθημερινότητα. Τα φυλετικά όρια έχουν ξεθωριάσει. Το να είσαι λευκός δεν σημαίνει ότι είσαι και προνομιούχος. Τα παιδιά ενός οικονομικά πετυχημένου νέγρου δεν χρειάζονται κάποιο τεχνητό πλεονέκτημα έναντι των παιδιών ενός φτωχού λευκού.

Το ίδιο πάνω κάτω έχει επέλθει και στις άλλες χώρες. Η Ρωσία δεν αποτελεί πια το σύμβολο του παγκόσμιου κομμουνισμού, αλλά είναι μια αδίστακτη καπιταλιστική πετρελαιοπαραγωγός χώρα. Η σύγχρονη πολιτιστική επανάσταση της Κίνας, αφορά στο πώς να μαζέψει κανείς απίθανα ποσά χρημάτων, και να οδηγάει πολυτελή αυτοκίνητα.

Η ΕΕ έχει περιοριστεί στο να ψάχνει που να ρίξει το φταίξιμο, και τα μέλη της στήνονται στην ουρά, παρακαλώντας τη Γερμανία για μετρητά. Κάθε άλλο παρά το όραμα για το οποίο κάποτε περηφανεύονταν, αυτό της αδελφοσύνης των ευρωπαϊκών λαών.

Το γειτονικό στις ΗΠΑ Μεξικό, είναι τώρα μια αποτυχημένη χώρα, παραδομένη στα ναρκωτικά, και μοιάζει πιο πολύ με το Αφγανιστάν, παρά με τους γείτονές του στο Βορρά.

Αντιδρώντας σε αυτόν τον νέο ανεστραμμένο κόσμο, τα παγκόσμια ΜΜΕ, οι μόνιμοι πανεπιστημιακοί, οι καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, τα προνομιούχα συνδικάτα, οι καλοζωισμένοι συνταξιούχοι, και οι καθεστωτικοί πολιτικοί, όλοι αυτοί διαμαρτύρονται, πως ζούμε τάχα σε μια νέα άναρχη εποχή, χωρίς καθόλου πολιτισμό.

Μπορεί να είναι και έτσι. Παράλληλα όμως βλέπουμε και την εξαφάνιση μιας παλιάς καθεστηκυίας τάξης. Και αυτό που γίνεται ολοφάνερο, μέσα από τις αντιδράσεις, είναι ότι η παλιά βολεμένη φρουρά δεν θέλει να το παραδεχτεί.

 

S.A.-ihaveNet.com

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αντισταση avatar
  αντισταση 05/03/2011 13:15:02

  ΑΡΓΕNΤΙΝΗ-ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΝΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

  http://papaioannou.wordpress.com/2011/03/05/%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%88%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1-10-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5/

 2. βαγόνι avatar
  βαγόνι 05/03/2011 14:26:51

  ".....η κοινωνία έφτασε στα όρια της,όσον αφορά σε πολιτικές αναδιανομής
  και σε παροχές"
  Η κοινωνία έφτασε στα όρια ανοχής της ή... το κεφάλαιο;
  Η κοινωνία είτε θα ζητήσει την "συνολική αναδιανομή", όχι την απλή
  κευνσιανή, είτε θα χρεωκοπήσει. Τριακόσια και πλέον χρόνια ποικίλων
  παραλλαγών του "φιλελευθερισμού" έχουν ήδη εξαντλήσει,προ πολλού,
  το ιστορικό τους απόθεμα.....πάμε γι' άλλα!

 3. la poderosa II avatar
  la poderosa II 05/03/2011 14:29:59

  Ποτε δεν περιμενα να διαβασω εδω μεσα ενα τοσο ακραιο νεοφιλελευθερο μανιφεστο. Για κανε καμμια αιτηση στην Δημοκρατικη συμμαχια, επισυναπτοντας το αρθρο, κι ισως σε δεχτουν!

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ la poderosa II 05/03/2011 14:53:12

   Εδω μεσα δημοσιευονται πασης φυσεως αρθρα απο ξενο τυπο απο πολυ αριστερα εως δεξια.
   Οι αποψεις αυτες ειναι πολυ διαδεδομενες στις ΗΠΑ οπως και οι ομπαμικες τουλαχιστον.Εν πασει περιπτωσει για οσους νομιζουν οτι τελειωσε ο φιλελευθερισμος εχω να πω οτι ηδη ειμαστε στον τριτο χρονο απο την εναρξη της κρισης και σε καμμια χωρα του κοσμου δεν υπαρχει κρατικοποιηση εταιριων (πλην αυτων που χρεωκοπησαν και αποφασισθηκε να μη κλεισουν) και προς το παρον δε διαφαινεται μη φιλελευθερη διεξοδος απο κανενα κρατος του κοσμου.
   Το αρθρο απλως περιγραφει αυτη τη πραγματικοτητα.Για το μελλον θα δουμε.

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 05/03/2011 14:34:22

  Δεν εχει καταλαβει ΚΑΝΕΙΣ οτι εφοσον χρωστας και παιρνεις Δανεια για να πληρωσεις τα Χρωστουμενα... ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ !!! Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν? Θελει πτυχεια?? Διπλωματα και παπλωματα??

  Ποια κοινωνια και που ειναι οι εργαζομενοι?? Δεν δανειζονται οι ιδοι αλλα τα Κρατη αντ αυτων και ολοι μαζι στον κουβα του συστηματος.

  Ποια Δημοκρατια? Ποια Θρησκεια?? Ειδατε με τη Σαρια τι εγινε.. ποσα χρωστανε !! χαχαχα

  Στηλωστε τα ποδια και πειτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... μολων λαβε παρα του οταν εχοντος.

  ΠΠ

 5. drider avatar
  drider 05/03/2011 14:53:32

  Σπουδαία νέα... Η παλιά "νέα τάξη" πραγμάτων "πεθαίνει" για να τη διαδεχθεί η νέα "νέα τάξη".

  Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά το άρθρο συνοψίζει γνωστές απόψεις των διαφόρων ελίτ (κατά κύριο λόγου της απέναντι όχθης του Ατλαντικού αλλά όχι μόνο):

  1) Περί πιστοποίησης, εξειδίκευσης και κατάρτησης των νέων. Αλήθεια η "άρχουσα" τάξη προτρέπει τα παιδιά της να σποδάσουν σε on-line πανεπιστήμια; Οι εργοδότες δεν θα τρίβουν τα χέρια τους αν έχουν φθηνό, ευέλικτο, καταρτιζόμενο δυναμικό αντί για πραγματικούς επιστήμονες με γνώσεις και οράματα;

  2) Το κοινωνικό κράτος είναι απολίθωμα; Για να φέρω ένα παράδειγμα από την Ελλάδα, ο "τρίτος" πυλώνας ασφάλισης θα μπορούσε να είναι μια εταιρία σαν την Ασπίς; Γιατί το νομοσχέδιο του Ομπάμα για την υγεία ήταν μια επανάσταση για τα δεδομένα της Αμερικής;

  3) Οι φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική καλά κρατούν. Αλλιώς εξήγησε το φαινόμενο του πολύ μεγάλου ποσοστού ανεργίας των νέων Αφροαμερικάνων. Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στήριξης της Αμερικάνικης οικονομίας είναι η προσφορά άφθονου φθηνού εργατικού δυναμικού από το Μεξικό - οι ισπανόφωνοι μετανάστες είναι το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο δημογραφικά κομμάτι του αμερικάνικου πληθυσμού.

  4) Η Ρωσία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει λόγω των ενεργειακών της αποθεμάτων. Το ίδιο και η Κίνα λόγω των τεράστιων παραγωγικών δυνατοτήτων της και των τεράστιων αποθεματικών της σε δολλάρια. Οπότε είναι δευτερεύον αν εσύ και εγώ ή οποιοσδήποτε διαφωνεί με τα συλλογικά τους οράματα ως χώρες.

  5) Όσο για την ΕΕ, θα είναι διαρκώς χαμένη όσο επιμένει να παίζει ένα παγκόσμιο παιγνίδι νομισματικής και όχι μόνο επικράτησης. Όσο οι Ευρωπαίοι δέχονται αδιαμαρτύρητα ή και συμμετέχουν στα παιγνίδια των "αγορών¨. Γιατί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ευρώπης ήταν πάντα ακριβώς η διαφορετική της κουλτούρα και στα κοινωνικά θέματα και ζητήματα...

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 05/03/2011 18:31:46

  έχω μια πιο απλή θεώρηση των πραγμάτων.

  Μέρχι πρόσφατα, ο (δυτικός) κόσμος ήταν μεσαιωνική φεουδαρχία, γεμάτη ελέω θεού βασιλιάδες και πάπες που τσακωνόταν και μεταξύ τους. Μερικοί την έκαναν και πήγαν στην Αμερική. Αυτοί, προσωρινά, γλύτωσαν από την πολλή φεουδαρχία. Μέχρι τον 19ο αιώνα σκυλοτρώγονταν Γαλλοι και Άγγλοι, από τα τέλη του 19ου προέκυψαν και οι Νεογερμανοί. Οι Νεογερμανοί βασικά ζήλευαν τις παλιές τους δόξες, και τους Αγγλους.

  Οι Νεογερμανοί από το 1900 μέχρι σήμερα προσπαθούν να επεναφέρουν όλο τον κόσμο "τους" στα μέτρα τους και να πάρουν μερίδιο αγοράς από τους Αγγλους. Από τον πρώτο ΠΠ προέκυψε η ΕΣΣΔ. Οι Νεογερμανοί χρησιμοποίησαν την ίδρυση της ΕΣΣΔ για να ξεφορτωθούν το Ανατολικό τους μέτωπο. Κάπου στην πορεία βρήκαν και τρόπο να ελέγξουν τον σοσιαλισμό, σαν τρόπο επιστροφής στην φεουδαρχία των ονείρων τους. Μετά έκαναν τον δεύτερο ΠΠ. (τι είναι ο σοσιαλισμός με εθνικά κριτήρια;)

  Από τον δεύτερο ΠΠ προέκυψαν οι ΗΠΑ πιο δυνατές.

  Ενώ έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους από την ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί, σώθηκαν από την ΕΣΣΔ. Και όπως νωρίτερα την είχαν κάνει οι Εβραίοι γιαν να σωθούν από τους Γερμανούς, την έκαναν οι Γερμανοί για να σωθούν από τους Ρώσους. Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν άψογα τον Ψυχρό Πόλεμο, άφησαν την ΕΣΣΔ να διαλυθεί, και τις ΗΠΑ, αυτοκρατορία μεν, τέζα δε. Και μας ξαναπροέκυψαν το 1990.

  Από το 1990 γυρίζουμε πίσω στα σχέδια του 1900 που δεν είναι τίποτα άλλα παρα η επιστροφή στην Αγία Γερμανική Αυτοκρατορία. Η Πράσινη Ανάπτυξη είναι Γερμανική επιννόηση καπελώματος βασικά της Αμερικής. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και οι καταλαδωμένοι επιστήμονες είναι Γερμανική μεθόδευση. Made in Germany το 1985. Τα περί Ροθστάϊλντ, Εβραίων, καζινοκαπιταλιστών, κακών αγορων, σπεκουλαδόρων κλπ, Γερμανική κουλτούρα και προπαγάνδα. (Για αυτό προτιμούν την αγορά άνθρακα από την αγορά χρήματος). Τα περί Σόρος, Μόρος κλπ, προπέτασμα καπνού για να αποπροσανατολιζόμαστε εμείς. Οι Γερμανοί έχουν ψήσει τους Αμερικάνους ότι φταίνε (ακόμα) οι κομμουνιστές, και δεν υπάρχει κομμουνιστή ούτε για δείγμα, και όποιος παριστάνει τον κομμουνιστή, πληρωμένος από Γερμανούς είναι.

  Παράδειγμα που θα σας αρέσει: Ποιός έβαλε τους Αμερικάνους να την πέσουν στην Γιουγκοσλαβία; Oι Γερμανοί με τον φόβο της Ρωσίας. Και δεν αποκλείω καθόλου να χαϊδεύουν ή να τσιγκλίζουν την Ρωσία, για αυτό ακριβώς τον σκοπό. Δεν έχω στοιχεία, αλλά ΔΕΝ πιστεύω ότι μόνοι τους ξύπνησαν οι Αραβες να την πέσουν στην ΝΥ το 2001.Κάποτε θα μάθουμε, και θα λέμε "ααα για αυτό όλα ξεκινούσαν από το Αμβούργο";

  Συμφωνώ με το άρθρο στο εξής. Ναι, οι δήθεν καλοπροαίρετες κοινωνικές παροχές ηταν η απαρχή της διάλυσης της Αμερικής. Μερικοί βλέπουν εβραϊκές ή Σοβιετικές επιροές, και σίγουρα υπήρξαν. Αλλά το Cloward-Piven είναι μάλλον Γερμανική μεθοδολογία, το φάγαμε και το τρώμε στην Ελλάδα από το 1981. Ο αριστερισμος μας μπορεί να προέρχεται απο Ψυχροπολεμικά κατάλοιπα, αλλά η Γερμανική προσπάθεια να ξεφορτωθεί και τους Αμερικάνους και τους Ρώσους, εξοντώνοντάς τους, κάλλιστα βολέυτηκε από αριστερισμό εδώ, και βολεύεται μια χαρα τόσο με αντιαμερικανισμό, όσο και με αντιεβραϊκά σύνδρομα.

  Την Αμερική, αν την παρασύρει κάτι προς τα κάτω, θα είναι το Cloward Piven που ξεκίνησε επι Καρτερ και γιγαντώθηκε επί Κλίντον. Του Ομπάμα του φορούν καπέλα Μάο. Εγώ τον Ομπάμα, και τον Κλίντον, τους βλέπω σαν Γερμανικά πιόνια.

  Νέα Τάξη είναι η Νέα Γερμανία. Έχει καπελώσει και την Αμερική (αντιστέκονται οι Ρεπουμπλικάνοι και οι libertarians). Χρησιμοποεί την Ρωσία για μπαμπούλα, αλλά εχθρός της είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι. Μπίλτερμπεργκ, μασόνοι κλπ είναι προπετάσματα καπνού για να τρώνε το φαϊ τους τα μικρά παιδιά.

  Τώρα θα πουλάει στην Αμερική ενωμένο μέτωπο κατά της Κίνας. Τώρα προσπαθεί να ξαναπάρει την Βόρεια Αφρική, και ο καιρός θα δείξει ποιος κάνει τις φασαρίες κάτω.

  Ακούγομαι εξωφρενικός; Θα δείξει.

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ archaeopteryx 05/03/2011 19:14:52

   'Οχι εξωφρενικός...απλώς,απαλλάσσεις τους Αγγλοσάξωνες-τους WASP εν
   γένει-απο την συνενοχή!
   Η τροπή που έδωσαν στην ιστορία οι προτεστάντες και η ηθική του
   καπιταλισμού αγγίζουν τα ακρότατα όρια τους!

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ βαγόνι 05/03/2011 19:59:28

    εν τάξει. Οι Αγγλοι ήταν πειρατές, διέδωσαν το όπιο, είναι αδερφές, ό,τι θες. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν φταίει ο καπιταλισμός (ή ο σοσιαλισμός) για τα προβλήματά μας. Φταίει η άπληστία η πονηριά, το ψέμα και η ανελευθερία. Ειδικά για την κατάσταση στις ΗΠΑ φταίνε 3-4 πόλεμοι από τον Β'ΠΠ και μετά (και για τον Ψυχρό κρίνε εσυ ποιός φταίει) και, συμπληρωματικά το C.R.A. (h++p://en.wikipedia.org/wiki/Community_Reinvestment_Act). Πριν δύο χρόνια θα σου έλεγα φταίει η κατάργηση του Glass Steagall (επί Κλίντον) και το έχω γράψει κιόλας. Με φρίκη διαπίστωσα ότι το Glass Steagall καταργήθηκε από πίεση των μεγάλων τραπεζών (Citi κλπ) και σαν ανατάλλαγμα, οι του Κλίντων έχωσαν και άλλα τοξικά sub primes. C.R.A. Οι "δεξιοί"¨Αμερικάνοι κατηγορούν τους ...αριστερούς και τους Δημοκρατικούς για αυτό. Εμένα μου έχει μπει η ιδέα ότι άλλοι κρύβονται πίσω από την αριστερή προβιά από το 1985-90 και μετά. Πώς μου μπήκε η ιδέα; Βρήκα ποιος ανακάλυψε την Ανθρωπογενή Κλιματική Αλλαγή. Ο ίδιος, νομίζω, είναι. Στο ίδιο χρεώνω και τα καλά που μας έκανε ο Σημίτης... Αριστερός δεν ήταν και αυτός; Χαχαχα. Deutschland.

    Και δεν έχει καμία σχέση με το αν χωνεύω τους μεν ή του δε. Την ελευθερία χωνεύω.

 7. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 05/03/2011 19:18:27

  Μη ψάχνετε τάξεις, ιστορία,πολυπολιτισμικότητα και λοιπές αποδείξεις.
  Αυτό που έρχεται είναι ισοπεδωτικό. Τα συστήματα soros σε πλήρη ανάπτυξη,
  οι δυνάμεις της ανατροπής και της προδοσίας απλωμένες. Η γενική αναταραχή έφτασε στη γειτονιά μας και πιστεύω είναι οπλισμένη και εντός των συνόρων.
  Η μεσογειακή ένωση προωθείται, στα βαλκάνια έχουμε ταραχές σε όποια χώρα έχει φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία (Κροατία, Σκόπια,Αλβανία). Επίσης στην Ιταλία. Στην Ελλάδα τα πράγματα θεωρούνται δεδομένα,κανονισμένα ακόμη και να κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές (που δεν πρόκειται να γίνουν). Ο Σαμαράς θα πέσει στην πρώτη εξέγερση των "χρήσιμων ηλιθίων"

  Ο Ναός του Σολομόντα θα ξεπροβάλει ,κάτω από το Τέμενος του ΟΜΑΡ, ό,τι και να γίνει. Εξάλλου ο τελευταίος σεισμός στην περιοχή έχει δημιουργήσει τεχνητό ρίγμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.