30/08/2011 07:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η οικονομική πολιτική του ΛΑΟΣ: "κλείστε πέντε Πανεπιστήμια"

Ως το…. μέντιουμ της Ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε πριν από λίγο στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Σε λίγο θα έρθουμε στα πράγματα, θυμίζουμε ότι έχει πει πριν μερικές ημέρες…(για να αντιληφθείτε που το πάει δηλαδή…)

Μιλούσαν για τις συγχωνεύσεις των Τραπεζών και εκείνος είπε ότι το είχε προβλέψει εδώ και 25 ημέρες.

Πρέπει να καταλάβετε ότι θα πάμε όλοι μαζί… είπε εμφανιζόμενος ως ο απόλυτος ρυθμιστής του πολιτεύματος…της δημοκρατίας και της ζωής όλων των Ελλήνων (ως ο νέος σωτήρ)

Είπε ότι έχει την καλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα των τελευταίων ετών…(Άδωνις κλπ…)

Στην ίδια συζήτηση στην Βουλή, ο Ευ. Βενιζέλος προειδοποίησε – απείλησε, ότι υπό την προϋπόθεση πως θα δώσει το πράσινο φως η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, μέσα σε 10 ημέρες, θα κληθούν τα φυσικά πρόσωπα που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ, να διευθετήσουν τις εκκρεμείς φορολογικές τους υποθέσεις, διαφορετικά τα ονόματά τους θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα οι εταιρείες που φοροδιαφεύγουν

Ποια ήταν η «οικονομική» πρόταση του ΛΑΟΣ διά του Ά. Γεωργιάδη; «δεν με ενδιαφέρει που θα βρείτε τα λεφτά, κλείστε πέντε Πανεπιστήμια, κλείστε το κανάλι της Βουλής»…, είπε απευθυνόμενος προς τον Υπουργό:

"Τι πρέπει να κάνετε; Βρείτε τον τρόπο από αύριο κιόλας να μειώσετε δραματικά τα έξοδα του κράτους. Δεν ξέρω πως θα μειώσετε δραματικά τα έξοδα: Κλείστε πέντε πανεπιστήμια που δεν πάνε φοιτητές, κλείστε το Κανάλι της Βουλής, διώξτε κόσμο ο οποίος δεν δουλεύει στο δημόσιο. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε. Ως παράδειγμα τα φέρνω. Πρέπει να ρίξετε τις δαπάνες του κράτους σε τόσο μεγάλο σημείο, πρέπει να βάλουμε κάτω μία-μία τις δαπάνες, ώστε να βγούμε αύριο και να πούμε ότι η Ελλάς επιτυγχάνει πρωτογενές πλεόνασμα..."

Η οικονομική πολιτική του ΛΑΟΣ…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σταύρος avatar
  Σταύρος 30/08/2011 08:01:33

  Είσαστε όλοι εδώ μέσα, εμπαθείς με τον κύριο Πρόεδρα!
  Επειδή μίλησε για πέντε πανεπιστήμια, εσείς το δέσατε κόμπο στο μαντήλι.
  Κλείστε τέσσερα βρε παιδί μου!
  Εκεί θα τα χαλάσουμε;!
  Άλλωστε αρκετά βιβλία πουλά ο τηλεπλασιέ-βιβλιοπώλης-Βουλευτής κος Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης/Μανωλίδης, για εκπαίδευση κατ' οίκον!!!
  Κι αυτός (ο Πρόεδρας) από τον σανό για ζώα που πουλούσε ο πατέρας του ξεκίνησε, κι έφτασε αγράμματος ο ίδιος να εισέλθει στην Βο(υ)λή και να πουλά ιδεολογικό σανό στους ψηφοφόρους του!!!

 2. sawas avatar
  sawas 30/08/2011 08:51:19

  Σωστά, και 20 νοσοκομεία αν χρειαστεί, οι αρχαίοι (Σπαρτιάτες) ήταν λιγότερο άνθρωποι από εμάς όταν χρησιμοποιούσαν τον Καιάδα?
  Επίσης να βρούμε τρόπο να μειώσουμε τον στρατό. Μια καλή αρχή είναι να κάνουμε το στρατό μας δανικό/μισθοφορικό αφού είναι τόσο αξιόμαχος και κερδίζει διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς να τον δανείζουμε σε άλλες χώρες που έχουν εμπλοκές πχ Τουρκια και να εισπράττουμε σε ευρώ.

  Ακόμα τι την θέλουμε την πυροσβεστική? Που είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων? Παίρνει φωτιά το δάσος? Απόδειξε πως είσαι πατριώτης και πήγαινε να την σβήσεις. Άκου να πληρώνουμε και από πάνω για το αυτονόητο.

  Αλλά και τους αστυνομικούς μπορούμε να μειώσουμε δραστικά με έναν πολύ απλό τρόπο, απελευθέρωση της αγοράς όπλου. Είσαι πάνω από 18? έχεις δικαίωμα για ένα επιδοτούμενο UZI, και σφαίρες για μια εβδομάδα. Πέφτει η δεν πέφτει μετά η εγκληματικότητα?

  Αν θέλεις να τρολλλλλαρεις έχει χώρο........από εδώ ίσαμε το κοινοβούλιο.

 3. Ntinos avatar
  Ntinos 30/08/2011 09:46:08

  Καλά, δεν έχετε καταλάβει τίποτα; Ότι ο μπουμπούκος ζητάει να κλείσει το κανάλι της Βουλής επειδή δεν έχει εκπομπή για τη Μανωλίδου; Και για τα πέντε πανεπιστήμια; Απλά επειδή θέλει να κάνει ΙΕΚ ΑΔΩΝΗΣ με τη μπουμπούκα Διευθύντρια...

 4. ο Μήτσος avatar
  ο Μήτσος 30/08/2011 09:51:32

  Με πρακτορείο "μοντέλων" ξεκίνησε την καριέρα του ο Καρατζαφέρης. Είναι επιχειρηματικό πνεύμα. Δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να υπάρχουν πανεπιστήμια...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ο Μήτσος 30/08/2011 09:59:16

   Αχα! αφού λοιπόν γνωρίζει τα του ''κάλλους'', να μας πει και τι μάρκα βαφής χρησιμοποιεί...(τριχών)

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ ΕΥΑ 30/08/2011 12:52:50

    ...μπα ο ΚΑΛΟΣ (φωνητικά) μόνο στον τόνο διαφοροποιείται Εύα....

    Εγώ προτείνω να μειωθούν οι αμοιβές των βολευτών από τις επιτροπές τα έξοδα που τους πληρώνουμε οι συνεργάτες τους και στη Βουλή να μείνουν 500 υπάλληλοι μετά από αξιολόγηση και με 12 μισθούς με βάση τον 3205/2003 με τους υπόλοιπους + τους αποσπασμένους να πάνε πχ στα ΚΕΠ...περισσότερα θα γλιτώσουμε Πρόεδρε αν ξέρει να κάνεις πρόσθεση το οικονομικό επιτελείο του ΛΑΟΣ ....Τι λες κύριε Καρατζαφέρη;

    ΥΓ

    Αλήθεια βρε Φάκτορα ο κύριος Άδωνις που καταπονούσε τα δάχτυλά του πληκτρολογώντας για συναίνεση στα Αντινέα, που χάθηκε; Μου λείπει ή κατάλαβε ότι εδώ έχει διάλογο και δεν είναι βήμα παραθυρικού μηντιακού για δικανικούς μονόλογους;

 5. avanti avatar
  avanti 30/08/2011 10:00:59

  Τι να τα κάνουμε τα Πανεπιστήμια, θα διαβάζουν τα βιβλία του ΄Αδωνη ... δεν τους χρειάζεται τίποτα άλλο. Αν πραγματικά το ΛΑΟΣ καταφέρει να συμμετάσχει σε κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές.... είμαστε άξιοι τοις μοίρας μας. Μιά χούφτα ηλιθίων (ψηφοφόρων) σε αυτή τη χώρα οδηγεί τις τύχες και των υπολοίπων.

 6. fitsulas avatar
  fitsulas 30/08/2011 10:29:13

  Η Πάντειος και η Φιλοσοφική, τι ακριβώς προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία εκτός από το να μισθοδοτούν πράκτορες των πρεσβειών;
  Πολιτικές επιστήμες σου λέει και πλήρωνε μλκα πατέρα για να κάνεις το παιδί σου "επιστήμονα" κι ας μην ξέρεις τι επιστήμη πουλάει η Πάντειος.
  Πόσα σπίτια και πόσα οικόπεδα έχουν "σκοτωθεί" μπιρ παρά για να φτιαχτούν διπλωματούχοι σουβλατζήδες, ψήστες, τυλιχτές, ντελιβεράδες κοκ.
  Πλήρωνε μλκα πατέρα για να πάρει μόρια το παιδί σου και να μπει στο δημόσιο και να γλείψει ότι κοκαλάκι περισέψει από τους ΔΑΠίτες και τους ΠΑΣΠίτες.
  Αρκετά με τους αεριτζήδες "επιστήμονες", τα πανεπιστήμια πρέπει να γυρίσουν στην αφετηρία, τότε που ιδρυόντουσαν για να παράγουν μηχανικούς και γεοπόνους.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ fitsulas 30/08/2011 10:35:36

   Λάθος η σκέψη σου κατά την προσωπική μου άποψη..δε γίνεται μια κοινωνία να επενδύσει σε ένα μόνο είδος μόρφωσης.

  • avanti avatar
   avanti @ fitsulas 30/08/2011 10:49:08

   @fitsulas
   να διαβάσετε το " ονομα του ρόδου" (αν δεν...) εμένα μου το φέρατε στην μνήμη... τι να την κάνουμε τόση γνώση ..... άχρηστη πάει.

   • Απορία avatar
    Απορία @ avanti 30/08/2011 10:56:33

    Έτσι λοιπόν, όλοι σουβλατζήδες και "εισαγωγαί-εξαγωγαί".

    Άσε το όνομα του ρόδου και τράβα κανένα ταξίδι στο εξωτερικό να δεις με τι ταχύτητες τρέχει και τι εξειδίκευση απαιτεί μια σύγχρονη οικονομία.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ fitsulas 30/08/2011 10:53:10

   Όλες οι ειδικότητες χρειάζονται, απλά είχαν στηθεί ανορθολογικά και όχι με βάση τις παραγωγικές ανάγκες της χώρας.
   Πες μου σε ποιες άλλες αναπτυγμένες οικονομίες δεν υπάρχουν πολιτικές επιστήμες;
   Δεν χρειαζόμαστε θαρρείς σύγχρονη δημόσια διοίκηση;
   Ή απλά η πολιτική είναι πεδίο καφενειακού λόγου;
   Όλες οι επιστήμες χρειάζονται λοιπόν, αλλά όχι άκριτα εισάγοντας κόσμο και ντουνιά επειδή ο κάθε πρόεδρος τμήματος ήθελε να γίνεται πάρτι στο χώρο που αφέντευε.
   μην είσαι τόσο μηδενιστής, είναι πολύ λανθασμένη αυτή η καρατζαφέρεια ισοπέδωση.
   Χρειαζόμαστε παντού ικανούς τεχνοκράτες, αλλά όχι από τα παν/μια που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και που ελπίζω θα αλλάξουν τουλάχιστον σε επίπεδο νοοτροπίας.

  • Aίθρα avatar
   Aίθρα @ fitsulas 30/08/2011 14:44:26

   Η Φιλοσοφική τι κάνει; Τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τη λογοτεχνία μας να μην τη μελετάμε, ε; Σοβαρά το λέτε;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Aίθρα 30/08/2011 14:50:57

    Για τους νεοφιλελεύθερους, πάσα μη χρησιμοθηρική -και μετρήσιμη με τα κριτήριά τους- επιστήμη, είναι άχρηστη.

 7. Απορία avatar
  Απορία 30/08/2011 10:41:07

  "κλείστε το κανάλι της Βουλής"
  προφανώς υποθέτει ότι μας αρκεί να ακούμε τις "σοφίες" του διαμέσου του youtube όπου διατηρεί κανάλι με όλες τις "αγορεύσεις" του...

  επίσης μην ξεχαστεί η πρόταση που έκανε ο κωλοτούμπας από τηλεοράσεως να φιλοξενήσει η Ελλάδα τον καταζητούμενο Καντάφι επειδή, λέει, και ο πρώην "βασιλευς"(!) της Λιβύης ανετράπει από αυτόν όταν έκανε μπάνιο στα Καμμένα Βούρλα.
  h--p://www.youtube.com/watch?v=QcZb8xMDqgg&feature=related

  τα βούρλα, των βούρλων, ω βούρλα...

  Πέρα από την πλάκα τα άτομα είναι μεγάλα ψώνια, εγωπαθείς, κρυπτοφασίστες και επικίνδυνοι για τη χώρα. Ίσως θα έπρεπε η ΝΔ να πάρει την "αντιπολίτευση" προς αυτούς πιο σοβαρά.

 8. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 30/08/2011 10:45:16

  Γι αυτό δεν θα ψήφιζα ποτέ Καρατζαφέρη...
  Γιατί την ανάγκη για εξορθολογισμό και νοικοκυρέματος του κράτους, την μετατρέπουν σε ευτέλεια, ρηχή αντίληψη πετσοκόμματος και ευκαιρία κανιβαλίστικης-τυφλής παρέμβασης χωρίς σχέδιο και κυρίως χωρίς καμιά ουσιαστική συνέπεια.
  Εκεί δηλ., που ένας σοβαρός πολιτικός θα έλεγε για παράδειγμα: "διαθέτουμε πολλά παν/μιακά τμήματα της ίδιας ειδικότητας και δεν υπάρχει ευοίωνη προοπτική στην αγορά εργασίας, οι του λαός θα έλεγαν -κλείστε κανά πανεπιστήμιο να τελειώνουμε, για το θεαθήναι-!!!
  Εκεί που ένας σοβαρός πολιτικός θα έκανε λόγο για μείωση του κόστους λειτουργίας καναλιού της βουλής και ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης προς ενημέρωση των πολιτών, οι σοβαροφανείς θα έλεγαν: κλείστε τη τη π@@@...
  Ε, αυτό είναι ο ορισμός του ταλιμπανίστικου νεοφιλελευθερισμού.

  Το επόμενο φυσικά σημείο αμφισβήτησης είναι ότι μπορεί κανείς να δει τον Καρατζαφέρη από σκληροπυρηνικό δεξιό έως δηλωμένο οπαδό του τσε γκεβάρα, από χριστιανό έως δωδεκαθεϊστή _γιατί όχι και μουουλμάνο αν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα ως προς τη πληθυσμιακή σύνθεση_ και πάει λέγοντας...
  Φυσικά από το ανατριχιαστικό σημείο να μην πρσληφθεί κανείς στο δημόσιο για ΔΕΚΑ χρόνια (και ποιος σκοτίστηκε αν μια γενιά πάει χαμένη) έφτασε να λέει προσλάβετε και άλλους να ελέγχουν το αχανές δημόσιο!
  Η απλή λύση περιορισμού του δημόσιου τομέα και των μοναδικών προσλήψεων στη βάση ενός ενιαίου επιτελικού κράτους -δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας με σχετικές συνενώσεις και μια ευέλικτη σχολή κρατικών υπαλλήλων- και από εκεί και έπειτα εισαγωγή του νέου δημόσιου μάνατζμεντ, με κριτήρια απόδοσης στόχων, μετατροπή ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ, άρση της μονιμότητας και εισαγωγής στην αξιολόγηση βάσει στόχων για παραμονή στην εργασία, φαντάζει υπερβολική για τις αντιλήψεις αυτού του κόμματος.

  Και μετά η κλασική πια εικόνα "κωλοτούμπας" είναι φυσικό να διαχέεται στη κοινωνία.
  Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη.

  • Απορία avatar
   Απορία @ Γιώργος Μεσσηνία 30/08/2011 10:51:07

   "Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα" αλλά από την άλλη μεριά έχουμε έναν μη σοβαρό λαό, αμαθή, αμόρφωτο, ανενημέρωτο, που λίαν προσφάτως έδωσε κάποια εκατομμύρια ψήφους σε κάποιον απίθανο τύπο από τη μινεσότα, γνωστών "ικανοτήτων" και νοημοσύνης, επειδή του έταξε ότι λεφτά υπάρχουν.

   Δεν ξέρεις τι παπαριά μπορεί να κάνει πλέον ο Έλληνας. Γι'αυτό χρειάζεται προσοχή.

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ Απορία 30/08/2011 10:59:05

    Μα αυτό είναι το θέμα, πως με το "λεφτά υπάρχουν" τσίμπησαν γιατί δεν ήθελαν να δουν τη πραγματικότητα και έχουμε τώρα μια κυβέρνηση από τη μια να έχει ρημάξει τον κοινωνικό ιστό γιατί αντί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να τελειώνουμε με το σήριαλ του μνημονίου, χτυπάει τα εισοδήματα και στεγνώνει η αγορά και από την άλλη κάποιοι 5-6 αποφασισμένοι και συνεπείς υπουργοί που πάνε να κάνουν μεταρρυθμίσεις υποδαυλίζονται από τον παλαιοπασοκισμό που εξακολουθεί να παραμένει αμετανόητος.
    Και μην ακούω για διαφάνεια και τέτοια γιατί τρελαίνομαι, τα παραθυράκια πάντα υπήρχαν και δυστυχώς θα υπάρχουν.

 9. Σταύρος avatar
  Σταύρος 30/08/2011 11:25:45

  Να γιατί έχει έρεισμα στην κοινωνία ο Καρατζαφέρης είτε θετικό είτε αρνητικό.
  Με το που είπε την συνηθισμένη καθημερινή μακακία του, αντί να δείξετε το φεγγάρι, δείχνετε το δάχτυλο!
  Όπου κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή!
  Το καταλάβατε;
  Τέλος.
  Γελοιοποιήστε τον τώρα, για να γελάσει το χειλάκι μας!!!

  • alakran avatar
   alakran @ Σταύρος 30/08/2011 12:05:08

   Μέσα στη βουλή ο Σπηλιωτόπουλος τον κατηγόρησε για "οβιδιακές μεταμορφώσεις" και αυτός απάντησε: "Δεν ξέρω για οβίδες,αλλά από βλήτα υπάρχουν πολλά εδώ μέσα".
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

   • sawas avatar
    sawas @ alakran 30/08/2011 13:06:39

    Αν θυμάμαι καλά μίλησε για "βλήματα".
    Έκρινε εξ ιδίων.......

    • alakran avatar
     alakran @ sawas 30/08/2011 13:29:20

     καλά θυμάσαι, εγώ βιάστηκα.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Σταύρος 30/08/2011 15:05:59

   Σωστότατα Σταύρο!

 10. Kostas2874 avatar
  Kostas2874 30/08/2011 12:22:59

  Και γιατι να μην κλεισουν τα πανεπιστημια ; Σαμπως οπως γιναν μαθαινει κανεις τιποτα απο κει ; Τα πανεπιστημια σημερα υπαρχουν για να τα ελεγχουν οι φασιστες του κκε

  • Αίθρα avatar
   Αίθρα @ Kostas2874 30/08/2011 14:50:07

   Επιτέλους, να μη λέμε ό,τι να'ναι. Όποιος θέλει, μαθαίνει. Με δυσκολία, με περιττή κούραση, αλλά μαθαίνει. Οι φασίστες που λέτε (όχι μόνο του ΚΚΕ) υπάρχουν. Και άλλα προβλήματα εκτός αυτών επίσης. Εμείς πρέπει να κλείσουμε το Πανεπιστήμιο ή να λύσουμε τα προβλήματά του ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά;

 11. Pilot avatar
  Pilot 30/08/2011 12:59:27

  "Είπε ότι έχει την καλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα των τελευταίων ετών…(Άδωνις κλπ…)"
  και συνεχίζει να την εμπλουτίζει, πάντα με ότι πιο εκλεκτό υπάρχει στο χώρο... (Κιλτίδης)

 12. Αχθος! avatar
  Αχθος! 30/08/2011 23:06:13

  Αν  δεν υπηρχαν οι "ηλιθιοι ψηφοφοροι" που μεμφεσαι αγαπητε,ακομα θα ετρωγες στη μαπα την κυρια με το ηλιθιεστερο χαμογελο και την περι αυτην ...ωραία ατμοσφαιρα!
  την κυρια ελσα, την κυρια Μαριονεττα,  εναν κυριο με βαρια κωφοτητα, τουν κυριο Λουλουλη τον ....την...
  Η ιδια μωρία που επικαλεισαι στους... Τιμωρους,  που εκαναν τον Καρατζαφερη πολιτικο υποστεγο, εκανε υψικαρινους και υπεροφρυδες ολους αυτους που συνεδραμαν στην καταστροφη της πατριδας μας απο την μεταπολιτευση και μετα! Μεσα στη λαικη πατριωτικη δεξια που ωριζε η ΝΔ και ψηφιζαμε αδιαμαρτυρητα οι εκ μεταφορας ηλιθιοι.
  Χεσμενους μας ειχαν! Αγαπησαν την Ρεπουση και τα παραφερναλια της και φτυσαν την οργη του παππου μου, περιγραφοντας συνωστισμο τον εξανδραποδισμο και την σφαγη!
  Αλλα, άλλο "τιμωρω και ελεγχω",  άλλο να πιστευει ο Δοκιμος Αποδεκτης Της ψηφου μας οτι θα μονιμοποιηθει στην συνείδησή μας με μια λευκη επιταγη που εχουμε πλεον οπισθογραψει! Το κακο με τον κυριο Καρατζαφερη ειναι οτι και αυτος πιστευει οτι ειμαστε ηλιθιοι!
  Και την έπαρσή του αυτη, την καλαμοκαβαλαρια του, θα την πληρωσει στην καλπη.

  Η διαμαρτυρια του Αδωνι Γεωργιαδη προς τον Φαηλο Κρανιδιωτη για το ποιος ειναι ο ...Πορθητης του Ασυλου, προβάλει την αμετροεπεια και προδιδει τον στοχο του Λαος  να αποδομησει την λαικη πατριωτικη δεξια που εκφραζεται πλεον στην ΝΔ, χαρι και  σε... μας, τους ηλιθιους βεβαιως βεβαιως!
  Ο Φαηλος στο αρθρο του περγραφει το προφανες! Οτι ο Σαμαρας... ξεντιντιτεψε οριστικα και αμετακλητα την ΝΔ και, επιτελους, ξεκαθαρα, προσυπεγραψε με την επιλογη του να ψηφισθει ο νομος Διαμαντοπουλου, την καταργηση που καθιστα τα Πανεπιστημια, Ασυλα ανιατων πληγων για την Ελλαδα.
  Ετσι για πολλοστη φορα, εγινε απολυτως αντιληπτο και στον ...ηλιθιεστερο των ψηφοφορων του, οτι το μονο που δεν θελει το Λαος, ειναι το κοινο μετωπο των  πατριωτικών δυναμεων απεναντι στην Παγκοσμιοποιημενη Συμπραξη των Προθυμων Νεοταξικων. 

  "Δεν ανήκουμε εμείς «οι ταξιδιώτες», τα περιφρονημένα στρουθία, που οι ιδέες μας είναι σημαντικότερες από τις ανάγκες μας και τα συμφέροντά μας, στην κατηγορία των απαίδευτων και άκριτων ψηφοδώρων οπαδών.
  Δεν ήμαστε Η-Λίθιοι!
  Μπορούμε να διακρίνουμε την υστεροβουλία στις …αθώες κατινιές αρχηγού, υπασπιστών και κολαούζων, όταν επιχειρούν σπιλώσεις, λοιδωρίες, υπεκφυγές, υπονοούμενα και παραποιήσεις των λόγων και των γεγονότων του που αφορουν τον τωρινο εχθρο , τον Αντωνη Σαμαρα,  «ξεχνώντας»  τι εσερναν, ποσο υπεσκαψαν, ποσο συνεβαλαν, στη "δολοφονια χαρακτηρα" του Κωστα Καραμανλη!
  Ναι, μπορεί εκείνοι που έφυγαν και προσήλθαν στην πολιτική στρούγκα του ΛΑΟΣ να θελήσουν την επιστροφή τους, λόγω της προοπτικής Σαμαρά στο κόμμα της ΝΔ, αλλά πρέπει να μη λησμονήσει ότι έχει μερίδιο ευθύνης, σ΄ αυτήν την απόφαση."
  Μπορεί να μην πείσει τους άλλοτε δεδομένους, «απέχοντες» της ΝΔ, να τον ακολουθήσουν, γιατί θα θελήσουν να δώσουν μια ευκαιρία στην προοπτική μιας αξιοπρεπούς, ευθυτενούς, εξωτερικής πολιτικής, όπου οι αγώνες θα δίνονται με πρώτο μέλημα την δήλωση θέσεων και όχι διαρκών επιδείξεων υποχώρησης και υποταγής, εν μέσω χαχάνων και διαχύσεων.

  Ο Τακτικιστης και Παικτης του Μπριτζ κυριος Καρατζαφερης, αν δεν ηταν τοσο τακτικιστης και τοσο παικτης, θα μπορουσε να κερδίσει με κόπο μεν τους 10 βουλευτές, της πρώτης περιόδου! Αλλά θα έχει “ορίσει” δε,  τον χώρο του από ανθρώπους που πρώτα απ’ όλα θα τον σέβονταν και θα τον εκτιμούσαν, όντας υπερήφανοι για την επιλογή τους.

  Αντίθετα, με την τακτική να υποσκάπτει, να διαβάλλει και να ξεχειλώνει με ψέμματα και μισές αλήθειες τον "φυσικό" του-απο την αποψη των στοχων-  σύμμαχο, ποτέ δεν θα πείσει οτι παλευει για την απαλλαγη της χωρας απο την κατοχη των  εχθρων της και των στρατων τους!

  Γιατι οσο να το δικαιολογησουν, οσο να το υποστηριξουν ως θαρραλέα επιλογη, με την ψηφιση του Μνημονιου, "περπατησαν" απεναντι απο την συνειδηση του λαου και κει θα μεινουν, οσο με τον ιδιο ...περιεργο τροπο συνεχιζουν να υποτιμουν την μνημη μας, τα ....αυτια μας και την νοημοσυνη μας!

 13. λαλακης avatar
  λαλακης 31/08/2011 13:55:31

  Και βεβαια θα πρεπει μα κλεισουν και πανεπιστημια και νοσοκομεια και σχολεια για να σωθει η Ελλαδα.
  Ο κοσμος καιγεται και θα πρεπει οι Ελληνες να ασχολουνται ακομα
  με την χρηματοδοτηση απαρχαιωμενων πανακριβων κρατικων δομων
  οταν σε λιγο θα κυριαρχουν ιδιωτικα κολεγια και ιεκ τουλαχιστον
  σε σπουδες οικονομικων ,διαφημισης κλπ.
  Δηλ σε τομεις που σχετιζονται με την παραγωγη πλουτου.
  Και βγαινει σιγουρα πιο φθηνα να στειλει κανεις το παιδι του σε ιδιωτικο
  ιεκ-κολεγιο στην πολη του απ οτι να το στειλει σε τει ζωικης και ανθοκομιας
  σε αλλη πολη.
  Απλα πραγματα.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ λαλακης 01/09/2011 03:22:18

   ΕΕΕΕΕΕΕπππππππ!
   Ρε αδερφέ!
   Μη το παρακάνουμε, βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντέξι!
   Μετά αναρωτιέμαι γιατί ο κόσμος ακούει για φιλευθερισμό, μεταρρυθμίσεις, εξορθολογισμό, νοικοκύρεμα και του σηκώνεται η τρίχα...
   Κάτι τέτοια ακούει και σεληνιάζεται, λογικό είναι.
   Άλλο συμμάζεμα φίλε λαλάκη, άλλο πράγμα ο ταλιμπανίστικος φιλελευθερισμός.
   Εκτός αν αστειεύεσαι οπότε πάω πάσο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.