#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/04/2011 23:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η νέα παγκόσμια τάξη προετοιμάζεται πυρετωδώς
Τα σενάρια κρίσεων είναι συνήθως τα ιδανικά  μέσα, με τα οποία οι διάφοροι δικτάτορες δικαιολογούν τον έλεγχο που ασκούν.

Το πιο προβεβλημένο παράδειγμα είναι ο νόμος που έκανε ο Χίτλερ λίγο μετά τον εμπρησμό του Reichstag, ή ο περιβόητος νόμος Patriot Act, που ίσχυσε στην Αμερική μετά την 9/11.

Οι οργανισμοί υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, όπως η Λέσχη της Ρώμης,  κρυμμένοι πίσω από καλές προθέσεις, προειδοποιούν εδώ και δεκαετίες πως θα επέλθει καταστροφή αν δεν οργανωθεί ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Πολλά από τα προβλήματα που επικαλούνται οι παγκοσμιοποιητές είναι πραγματικά, όμως αυτό που κάνουν είναι να παραπλανούν, και να αποσπούν τη προσοχή από το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα προκλήθηκαν από τους ίδιους. Πρόκειται για τους παγκόσμιους πλουτοκράτες που διευθύνουν ένα de facto σύστημα ελέγχου, ο σκοπός του οποίου είναι να μετατραπεί σε σύστημα de jure.

Όταν οι ολιγάρχες που κυβερνούν τον κόσμο, προτείνουν λύσεις, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε. Ένας από αυτούς που ξεσκέπασε ένα τέτοιο σχέδιο είναι και ο Λόρδος Christopher Monckton, που μελέτησε τα σχέδια περί κλιματικών αλλαγών. Απειλώντας με διπλωματικό επεισόδιο, ο Λόρδος κατάφερε να πάρει στα χέρια του το προσχέδιο της Συμφωνίας της Κοπεγχάγης, βάσει του οποίου θα έμπαινε ένας παγκόσμιος φόρος 2% σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές, ένας φόρος 2% στο ΑΕΠ, και θα δημιουργούνταν 700 νέες γραφειοκρατίες του ΟΗΕ, με όλα τα έσοδα από τους φόρους να πηγαίνουν στη Παγκόσμια Τράπεζα.

Ευτυχώς, η συνάντηση αυτή της Κοπεγχάγης του 2009, με θέμα τη κλιματική αλλαγή, ολοκληρώθηκε τελικά χωρίς την επιβολή νέων φόρων. Όπως δήλωσε ο Λόρδος Monckton: «Ακόμη μια φορά προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν το μέγεθος του τι επιχειρούν να κάνουν… προσπαθούν στα αλήθεια να στήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση».

Πριν από μερικές δεκαετίες, οι ολιγάρχες είχαν επιδιώξει κάτι παρόμοιο, με πρόσχημα το κλείσιμο του οικονομικού χάσματος μεταξύ Βορρά και Νότου, ξεχνώντας επιμελώς ότι η αιτία της μεγάλης απόκλισης μεταξύ αναπτυγμένων και μη χωρών οφείλεται κυρίως στα δικά τους οικονομικά και νομισματικά συστήματα. Ο τελικός σκοπός ήταν η συγκέντρωση περισσότερης ισχύος στα λίγα χέρια των αφεντικών του διεθνούς οικονομικού συστήματος, με το πρόσχημα της κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης. Το σχέδιο τους είχε την ονομασία «Νέα Παγκόσμια Οικονομική Τάξη», αλλά απέτυχε.

Μήπως η νέα ατζέντα της παγκοσμιοποίησης σε σχέση με τη κλιματική αλλαγή είναι μια ακόμη θεωρία συνομωσίας; Ή μήπως είναι αληθινή;

Το 2008, ο Simon Linnett, αντιπρόεδρος της  N.M Rothschild του Λονδίνου, δημοσίευσε μια εργασία μέσα στην οποία ορίζει τις «εκπομπές θερμοκηπίου» ως τη νέα μορφή της κοινωνικής αγοράς, ως ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα. Υποστήριξε πως ενώ οι ελεύθερες αγορές είναι αυτές που θα καθορίσουν την ισοτιμία των εκπομπών άνθρακα, αυτό που χρειάζεται είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι δυνάμεις της αγοράς, μαζί με έναν «παγκόσμιο θεσμό», συνιστούν ένα παγκόσμιο κράτος υπό τον έλεγχο της ολιγαρχίας.

Σύμφωνα με τον Linnett, αυτή η βιτρίνα της «διάσωσης του πλανήτη», στη πραγματικότητα αποτελεί μια μέθοδο επιβολής της νέας παγκόσμιας τάξης, όπου τα διάφορα έθνη παραδίδουν οικειοθελώς την αυτονομία τους σε έναν νέο παγκόσμιο θεσμό. Τα πράγματα δηλαδή είναι απλά. Η κλιματική αλλαγή είναι για τους πλουτοκράτες μια ακόμη πρόφαση, ώστε να επιβάλλουν τη πολιτική τους ατζέντα.

Όπως γράφει ο Linnett, κράτη που αρνούνται να παραδώσουν τη κυριαρχία τους, θα πρέπει να πειστούν να το κάνουν, ώστε να πειστούν η Ινδία και η Κίνα ότι όπως όλοι έτσι κι αυτές θα πρέπει να θυσιαστούν για το γενικότερο καλό του  πλανήτη. Και διευκρινίζει πως «Όταν τα κράτη ήδη απεμπολούν τον άμεσο έλεγχο στη νομισματική τους πολιτική μέσα από τη σύσταση ανεξάρτητων κεντρικών τραπεζών, αυτό είναι ένα πολύ μικρό τίμημα για μια τόσο σημαντική συμμετοχή».

Πρόκειται για μια από τις πιο αποκαλυπτικές δηλώσεις που έρχονται «από μέσα», σε σχέση με τους πραγματικούς στόχους της παγκόσμιας ολιγαρχίας. Ο Linnett επιβεβαιώνει  πως οι κεντρικές τράπεζες, κρατικές ή μη, αποτελούν απλά το μέσο για τη δημιουργία πίστωσης από πλευράς του ιδιωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, προσφέροντας στο διεθνές τραπεζικό σύστημα τα μέσα με τα οποία η ολιγαρχία ελέγχει τις νομισματικές πολιτικές των κρατών.

Οποιαδήποτε έννοια εθνικής κυριαρχίας, ή κομματικών υποσχέσεων για πλήρη απασχόληση κλπ. είναι απλά φτηνή ρητορική, αφού ένα κράτος δεν είναι κυρίαρχο, όταν δεν ελέγχει τη νομισματική του πολιτική.

Το βασικό ελατήριο του διεθνούς συστήματος είναι η δημιουργία κεντρικών τραπεζών, στην ιδιοκτησία των διεθνών τραπεζιτών, όπως οι Rothschild, που υπαγορεύουν τις οικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές όλων των κρατών, μέσα από τον έλεγχο της νομισματικής τους πολιτικής. Με το τελευταίο πρόσχημα της διάσωσης του πλανήτη από τη κλιματική αλλαγή, το διεθνές τραπεζικό σύστημα επιδιώκει τον πλήρη και κεντρικά οργανωμένο έλεγχο του πλανήτη.

Ο Linnett σημειώνει πως τα ευρωπαϊκά έθνη έχουν ήδη παραδώσει τον έλεγχο και τη κυριαρχία τους στην ΕΕ. Το επόμενο βήμα θα είναι: «Η παράδοση της κυριαρχίας τους σε ένα μεγαλύτερο παγκόσμιο όργανο, σε σχέση με το εμπόριο άνθρακα».  Ένας τέτοιος έλεγχος θα επέλθει σταδιακά, όπως όταν βράζουμε ένα ζωντανό βάτραχο, που δεν ξέρει τι του συμβαίνει, και που μόλις το συνειδητοποιεί, είναι ήδη πολύ αργά για να πηδήξει από τη κατσαρόλα.

Η αρχή έγινε με την ΕΕ, η οποία απέδειξε τη προθυμία των χωρών της Ευρώπης να παραδώσουν τη κυριαρχία τους σε έναν μεγαλύτερο φορέα.

Ο οδικός χάρτης χαράχτηκε. Είμαστε έτοιμοι για μια νέα παγκόσμια τάξη.

 

S.A. από το Foreign Policy Journa

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 05/04/2011 23:34:28

  Νέα Τάξη?
  Δεν είναι τόσο νέα.
  Σαφρακιασμένη είναι και έρχεται κατευθείαν από το παρελθόν.
  Λέτε να ονομάσουν την εποχή "Νέα Αναγέννηση"???
  Όπως τότε?

 2. Εnzo avatar
  Εnzo 05/04/2011 23:42:44

  λογαριαζουν χωρις τους κινεζους χωρις τους ρωσους χωρις τους ινδους χωρις τους βραζιλιανους.
  αν θα γινει θα γινει για την δυση.

 3. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 05/04/2011 23:51:58

  Πολύ βαθιά νερά για σχολιασμό. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και σοβαρή βιβλιογραφία για σοβαρή εμβάθυνση του θέματος. Θα ήθελα να δώ μια ανάρτηση για το city of London. Ανήκει στην Αγγλία; Ποιός το διοικεί; Είναι η Wall Street η καρδιά τού παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος; ή είναι ένα μεγάλο παράρτημα τού city of London;

  • Nick avatar
   Nick @ Ιαπετός 06/04/2011 01:35:55

   @Enzo:

   Εϊναι οικογενειακό μυστικό η αξία και το είδος της περιουσίας των Rothschild. ;)

   Άσε που αν αληθεύουν αυτά που γράφονται τότε ο 2ος πλουσιότερος στο κόσμο θα βλέπει τους Rothschild στη 1η θέση με... τηλεσκόπιο.

 4. Nick avatar
  Nick 06/04/2011 00:08:48

  Πάντα το City ήταν η καρδιά του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Άλλωστε εκεί γίνονται οι περισσότερες συναλλαγές παρά οπουδήποτε αλλού. Ακόμη και σε βιβλία Finance Αμερικανικών πανεπιστημίων θα το διαβάσεις.

  Το ποίος το ελέγχει, εδώ λίγο-πολύ το ξέρουμε. Μη ξεχνάμε και την ανάμιξη των Rothschild. ;)

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Nick 06/04/2011 00:19:58

   Ανήκει στην Μ.Βρετανία ή είναι ανεξάρτητο;
   Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να το επισκεφθεί, όταν το θελήσει ή πρέπει να ζητήσει άδεια;
   Υπήρχαν δύο τύποι αποικιών. Ποιές ήταν βασιλικές αποικίες καί ποιές τού στέμματος;
   Η east Indian Company ήταν ιδιωτική αποικία;

   • Nick avatar
    Nick @ Ιαπετός 06/04/2011 00:28:07

    Η East India Company ναι ήταν ιδιωτική με ιδιωτικό στρατό και υφίσταται ακόμη και σήμερα ως κλειστό club.

    Τα άλλα που ρωτάς δεν τα ξέρω. Πάντως ο πλούτος της Βασιλικής οικογενείας στο City (λέγεται ότι) βρίσκεται.

    • Ιαπετός avatar
     Ιαπετός @ Nick 06/04/2011 00:33:32

     Είσαι ενημερωμένος. Αν σε ενδιαφέρει, ψάξε το βιβλίο τού Ευστάθιου Moullin. Είναι παλιό, αλλά πολύ καλό. Δεν ξέρω άν κυκλοφόρησε στα ελληνικά

     • Nick avatar
      Nick @ Ιαπετός 06/04/2011 00:37:59

      Ευχαρίστως.

      Ψάξε τώρα τι σχέση έχει ο οίκος των Rothschild με το City και τη νίκη των Βρετανών στο Βατερλώ. Υπόψιν, γράφτηκε και σε βιβλίο η όλη ιστορία και ο συγγραφεας μηνύθηκε από την οικογένεια (Rothschild) για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο.

  • drider avatar
   drider @ Nick 06/04/2011 01:03:05

   Money masters - κλασσικό
   h**p://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936#

 5. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 06/04/2011 00:10:52

  H διεθνής αγορά ρύπων είναι πραγματικά φιάσκο και φούσκα. Τελείως παράλογη, μόνο οικονομολόγοι ή απατεώνες θα μπορούσαν να τη συλλάβουν ως ιδέα.

  Όσο για την παγκόσμια διακυβέρνηση, αληθεύει ότι μας την πέφτουν αγρίως, προς το παρόν παρηγοριέμαι με τη σατιρική προσέγγιση του Τσάρλι Τσάπλιν, h++p://www.youtube.com/watch?v=IJOuoyoMhj8

 6. Aris avatar
  Aris 06/04/2011 00:19:38

  Κάτι από Λιακόπουλο μου θυμίζει το άρθρο... Γραφικό τον ανεβάζουν, γραφικό τον κατεβάζουν, είναι ο πρώτος που μίλησε για την Ατζέντα 21 και το παραμύθι με την κλιματική αλλαγή...

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ Aris 06/04/2011 18:32:46

   Ο Λιακοπουλος ειναι τσιρακι του Σορος και του Ταβιστοκ.

 7. Εnzo avatar
  Εnzo 06/04/2011 00:49:05

  μετα την μαχη του Βατερλω ανεβηκε η οικογενεια και κατεκτησε την τραπεζα της αγγλιας και ολο αυτο τον πλουτο,
  αληθεια η οικογενεια γιατι δεν αναγραφεται ποτε στους 100 πλουσιοτερους του κοσμου?

 8. Konstantinos avatar
  Konstantinos 06/04/2011 01:38:38

  Δέστε και αυτά που λέει ο Alex Jones χρόνια τώρα, στα prisonplanet.com και infowars.com ή στο youtube όπου υπάρχουν και κάποιες μεταφρασμένες εκπομπές του.

 9. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 06/04/2011 02:02:57

  Το γνωρίζω. Ευχαριστώ.

 10. The Saint avatar
  The Saint 06/04/2011 05:08:50

  Oλα βαίνουν σύμφωνα με τις Γραφές...

 11. ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 06/04/2011 05:25:28

  Αντί σχολίου:

  Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  ή αλλιώς
  ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  Ευαγγελιζόμενοι τον “άνθρωπο”
  οι χαμαιλέοντες της Ιστορίας
  οι αλλοθιγενείς ανθρωπιστές
  καθαγιάζουν την εξουσία τους
  κι επιβάλλουν τα σχέδιά τους
  οργανώνουν τις κοινωνίες μας
  με τρόπο σχεδόν εντελή
  κι όλα τα κάνουν άψογα
  μ’ “ανθρωπιά”
  ανθρώπινα πολύ ανθρώπινα
  οι “ανθρωπιστές”
  με “σεβασμό” και με “αγάπη”
  μας ταξινομούν
  μας ορίζουν
  μας στιγματίζουν
  μας δικάζουν
  μας καταδικάζουν
  μας φυλακίζουν
  μας εκτοπίζουν
  μας βομβαρδίζουν
  μας αφανίζουν
  όλα τα κάνουν μ’ “ανθρωπιά”
  ανθρώπινα πολύ ανθρώπινα
  οι “ανθρωπιστές”
  με “καλοσύνη” και μ’ “ευγένεια”
  χειραγωγούν τα συναισθήματά μας
  με “κατανόηση” και με “συμπόνια”
  καταπνίγουν τον αυθορμητισμό μας
  και με “λεπτότητα” υποβάλλοντας
  τη σκέψη μας
  σ’ ένα σύνολο τεχνικών προσαρμογής
  επιτυγχάνουν το απάνθρωπο
  μας μεταλλάσσουν σε γρανάζια
  ενός πελώριου κτηνώδους μηχανισμού
  της βίας
  των άναρχων συμφερόντων
  της νέας ολιγαρχίας
  του παγκόσμιου κράτους
  όλα τα κάνουν μ’ “ανθρωπιά”
  ανθρώπινα πολύ ανθρώπινα
  οι “ανθρωπιστές”

  Ευχαριστώ

 12. Αθωος Περαστικος avatar
  Αθωος Περαστικος 06/04/2011 08:20:35

  Oι Rothchild ειναι αυτοι που επωφεληθηκαν απο την ηττα του Ναπολεοντα στο Βατερλω, οταν διεδωσαν εγκαιρα και πριν τα γεγονοτα μαθευτουν, οτι οι Αγγλοι ειχαν χασει τη μαχη με αποτελεσμα τη καταρρευση του χρηματιστηριου του Λονδινου. Ετσι αγορασαν εναντι πινακιου φακης, τις τραπεζες και τις βιομηχανιες της Αγγλιας...

  • Theoprovlitos avatar
   Theoprovlitos @ Αθωος Περαστικος 06/04/2011 19:11:41

   Ο Rotchild (μαζι με άλλους) ειναι και ο χρηματοδοτης του κινηματος των νεότουρκων που ξεκινησε από την παρ ολιγον ανεξαρτητη Μακεδονια.

 13. irida avatar
  irida 06/04/2011 09:00:19

  Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό με την πγκόσμια τάξη πραγμάτων εξιτάρει και διεγείρει και τη φαντασία. Τελευταία ο παπανδρέου κι όχι μόνο μίλησε για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Προφανώς προετοιμάζουν τον κόσμο να δεχτεί αυτό που ετοιμάζεται. Τιποτα ξεκάρφωτο κι ανεπιτήδευτο. Αν όμως η νεα τάξη πραγμάτων είναι τόσο ισχυρή και δυνατή κανείς δεν δύναται να ξεφύγει από την κυριαρχία της. Μα κανείς και σε κανένα επίπεδο. όσο κι αν στα μάτια μας φαντάζει δυνατός. Η προσωπική μου απορία ειναι η εξής: από τη στιγμή που αδυνατώ να ορίσω το θάνατό μου κι ειναι κι δεδομενος τι νόημα έχει να προσπαθώ να ορίσω και να καθοδηγησω τις ζωές όλου του πλανήτη!Μπορεί να το επιθυμώ αλλά ποτέ να μην το πετύχω. Οπότε χωρίς νόημα είναι για μένα. Βέβαια κάποιοι φτιαχνονται ακόμα και με το κυνήγι όλου αυτού. οκ σεβαστό απλά μη κατανοητό. Κι είναι πάλι όλα είναι τόσο απόλυτα στημένα κι ελεγχόμενα; Στην Ελλάδα είναι αλλά αλλού; Δύσκολο θέμα. Κάποιος πιο πάνω είπε πως όλα βαίνουν σύμφωνα με τις γραφές. Οι γραφές απλά προείπαν όσα θα γίνουν. δεν τα όρισαν. Ο ευαγελλιστής Ιωάννης είδε τόσο μακριά...δεν καθόρισε την πορεία. Η ερμηνεία της Αποκάλυψης είναι από τα πιο επικίνδυνα θέματα.Μπορει να λοξοδρομήσει τον ερμηνεύοντα..

 14. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/04/2011 10:34:41

  *Το σχέδιό τους για μείωση του ελλείμματος στις ΗΠΑ κατά 75% μέσα στα επόμενα χρόνια, ανακοίνωσαν οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Σε αυτό περιλαμβάνονται περικοπές δαπανών ύψους 6 τρισ. δολ., καθώς και μείωση φόρων, με το ανώτατο ποσοστό φορολογίας να διαμορφώνεται έως 25%......!

  ΠΠ

  • effie B. avatar
   effie B. @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/04/2011 10:49:11

   εδω ταιριαζει η εξαιρετη αναρτηση made possible by Strange:
   http://www.antinews.gr/2011/04/06/95121/

 15. giannis avatar
  giannis 06/04/2011 17:16:43

  κι εγω θα συμφωνησω με το σχολιο ενος αναγνωστη πιο πανω οτι αυτη η νεα ταξη πραγματων δεν ειναι τελικα και τοσο νεα στις δομες της. ουτε καν στις διαδικασιες τις. ισως να ειναι νεα απο πλευρας μεσων, πχ της συχρονης τεχνολογιας, οχι ομως και σκοπων

  οσο για τα λαμογια τους ροθτσαιλντ, ειναι γνωστοι. αυτο που δεν βλεπω παντως στα ελληνικα μπλογκς ειναι να ξεσκεπαζονται ολοι οι πλουτοκρατες που μας πατανε στο κεφαλι. αυτοι οι 1.200 τοπ των τοπ του περιοδικου φορμπς για το 2010... με καθαρη οικονομικη θεση απο ενα δις δολλαρια και πανω.

  ο δε μπιλακος, ο γκειτς, ο "φιλανθρωπος" ηταν για πανω απο μια δεκαετια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ο υπ αριθ. 1 πλουσιοτερος ανθρωπος του κοσμου, κι επειδη η περιουσια του ξεπερασε καποια στιγμη τα 100 δις δολλ. ο εκονομιστ τον βαφτισε "εκαντοταδισεκατομμυριουχο" (centibillionaire). με τι ασχολειται σημερα ο μπιλακος εκτος απο το γκολφ;

  ετσι ειναι, πρωτα πατας επι πτωματων ανθρωπων και πτωματων χωρων, μετα ξαφριζεις τα καλυτερα μυαλα παγκοσμιως να δουλεψουν για την παρτι σου και για τα συμφεροντα σου (αλλο που δεν θελουν σε ατομικο επιπεδο) κι οταν κανεις αυτοκρατοριες δισεκατομμυριων προβαινεις σε φιλανθρωπιες....

 16. strongman avatar
  strongman 06/04/2011 17:54:00

  Ρε φιλε, και εναντίον του Χίτλερ και εναντίον της φάρας των Σορός, Ρουμπίνι κτλ. δεν πάει, διαλεκτικά δηλαδή. Η ο μεν η οι δε είχαν δίκιο, με πιάνετε; Και ο Χίτλερ αυτούς πολεμούσε και τελικώς έχασε (;)... Τι μας τους παρουσιάζεις λοιπόν ως ιδιους;

 17. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 06/04/2011 18:59:53

  O Rotchild ειναι ο χρηματοδοτης του πατερα του Σιωνισμου Ουγγροεβραιου Μπεντζαμιν Χερτζλ καθως και του κινηματος των Νεότουρκων και του Σιωνιστικου κινηματος γενικοτερα. Οταν ζητηθηκε το 1896 από τον Σουλτανο να παραδωσει την Παλαιστινη για να δημιουργηθει το Ισραηλ οι Νεότουρκοι επαναστατησαν και τον εξόρισαν. Φυλακιστηκε στην βιλλα των Αλλατινι (της γνωστης οικογενειας που παρεδωσε την σκυταλη στο Στεφανο Μανο) ενω εκεινος που εξορισε τον Σουλτανο ηταν ο μεγαλοχρηματοδοτης και ομοεθνης των Αλλατινι Εμανουελ Καρασσο.

  Εν συνεχεια το ιδιο λομπυ το οποιο χρηματοδοτησε το κινημα των νεοτουρκων παρεδωσε τον τουρκικο στρατό σε ομοεθνεις τους στρατιωτικους και τραπεζιτες εκ Γερμανιας και αρχισαν οι εθνοκαθαρσεις των Αρεμνιων, Ποντιων και Ελληνων. Αφου τελειωσαν με τους χριστιανους, επεστρεψαν στην Γερμανια όπου τα ιδια ακριβως προσωπα του ιδιου λομπυ αρχισαν το ξεπαστρεμα των ομοεθνων τους προκειμενου να τους εξαναγκασουν σε υποχρεωτικη μετοικεσία.

  Ενας εξ αυτων, στελεχος της κυβενρησης των Νεοτουρκων ο οποίος βοηθησε και στην "σωτηρια" των εβραιων ωστε να σταλουν στην Παλαιστινη πεσκεσι ήταν και ο Κεντ, πατερας του σημερινου παγκοσμιου διοικητη της Κοκα-κολα ο οποίος ειναι Τουρκος. Άλλοι που διαδραματησαν αναλογο ρολο ηταν ο Φιλιπς (ξαδελφος του Καρλ Μαρξ) της γνωστης βιομηχανιας ηλεκτρικων ειδων, ο Σορος (Γερμανος με αλλαγμενο επωνυμο) ο Βαλλεμπεργκ, Σουηδος τραπεζιτης και θειος της γυναικας του Κοφι Αναν κλπ.

  Ο Στεφανος Μανος παρεστη προχθες στην υποδοχη του Σορος μαζι με τον Πετρο Ευθημίου.

  Παραπομπες και στοιχεια χιλιαδες. Σημειωνω οτι ο αποδομητης κος Βερεμης του 1821 ειναι στελεχος του κομματος της Δρασης του Στεφανου Μανου ( ο γιος του οποίου εχει διευθυντικη θεση στη Τραπεζα Πειραιως) , στο οποιο κομμα ανηκουν ακομα και οι Κυριοι Χασδαι Καπον (οικονομικος αντιδημαρχος της Θεσσαλονικης και μετοχος της Proton Bank στην οποια ανελαβε καθηκοντα προεδρου ο ομογενής του, τέως πρεσβης των ΗΠΑ, Δαυιδ Σπεκχαρντ, η Τιλντα Καρασσο (παλιες οικογενειες τη Θεσσαλονικης) ο Αντιδημαρχος Αθηναιων Αβρααμτινης, ο δημαρχος Θεσσαλονικης Μπουταρης κλπ.

  ΔΕΝ ειναι αξιον απορίας το οτι ο κος Σορος και σια ανεθεσαν την ενταξη της Τουρκιας στον καταλληλοτερο πρωθυπουργό...

 18. Φίλος avatar
  Φίλος 06/04/2011 20:15:06

  Ορισμένα αποσπάσματα σχετικά με το θέμα, απ το ΤΑΟ:
  "...
  Σαν ένα απαλό φως το Τάο
  θα υπερισχύσει πάνω στη σκληρότητα και τη δύναμη,
  γιατί τα ψάρια δεν έπρεπε να βγαίνουν απ’ τα βαθιά νερά τους
  και τα επικίνδυνα πράγματα δεν έπρεπε να δείχνονται σε κανέναν.
  ...
  Όταν η δύναμη δεν προβάλλεται
  τότε είναι αληθινή.

  Όταν η δύναμη επιδεικνύεται,
  τότε είναι μηδαμινή.

  Η ύψιστη δύναμη είναι ήρεμη:
  δεν είναι ανάγκη να δράσει
  αλλά η μικρή δύναμη συνεχώς ασχολείται και προσπαθεί.
  ... "

  Αστε τους να προσπαθούν λοιπόν, να πετύχουν τους σκοπούς τους, να ενοποιήσουν την οικουμένη. Είναι καλός σκοπός, αλλά με λάθος κίνητρα.

  Μετά από μεγάλες προσπάθειες, η... "μικρή δύναμη που συνεχώς ασχολείται και προσπαθεί" θα ηττηθεί.

  Δεν το ξέρει ακόμη αλλά... θα το μάθει.

  Υπομονή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.