15/12/2009 21:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μόνη περίπτωση να πατάξει η κυβέρνηση την διαφθορά, είναι να μας βαρεθεί η διαφθορά και ν΄ αυτοκτονήσει

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 15/12/2009 21:39:41

  Το δόγμα καραγκιόζη:
  Θα με δείρει,
  θα με δείρει,
  θα κουραστεί,
  θα ιδρώσει,
  θα αρρωστήσει,
  θα πεθάνει.
  Τόσα χρόνια στο ΥΠΕΞ ο Υπουργός Εξωτερικών το εφάρμοσε με συνέπεια. Το ξέρει καλά.

 2. sirmar avatar
  sirmar 15/12/2009 23:43:38

  Η μονή περίπτωση δια να πατάξει τη διαφθορά είναι να γίνει νόμος που θα βραβεύει τη διαφθορά .Π.χ. ποιος κλάδος τα περνη ώστε να περνη βραβείο να πει άδεια καταστήματος 1000 εύρο χειρούργος 500 εύρο πολεοδομία 1500 έως 3000 ανάλογος το έργω. Και πάει λέγοντας εφορίες νομαρχίες έτσι βρε αδελφέ θα ξέρεις τι πληρώνεις και θα περνης και απόδειξη.
  Το λέω αυτό διότι δια να πατάξουν τη μαύρη συναλλαγή στην Αίγυπτο και να απαλλαγή από τους πιτσικομηδές το κράτος έβαλε τρις λίρες πάνω από το συνάλλαγμα δηλαδή
  Συναλλαγή είχε 2,2 λίρες το δολάριο .
  Όταν πήγαινες να χαλάσεις δολάρια στο κεσέ έπαιρνες επίσημα 5 λίρες το δολάριο.
  Έτσι οι μαυραγορίτες την πάτησαν
  Έτσι και εδώ ταρίφα δια κάθε συναλλαγή και να τα περνη εφ όσον δώσει απόδειξη
  Αυτό να γίνει με νόμο του κράτους που θα τον ψηφίσουν όλα τα μπουμπούκια

 3. Αναρμόδιος avatar
  Αναρμόδιος 16/12/2009 10:49:14

  Αναμνήσεις από την στρατιωτική μου θητεία.

  Ηταν ένας στην διμοιρία μου που είχε να πλυθεί ο ίδιος, και να πλύνει τα ρούχα του, κάνα χρόνο. Βρώμαγε ο αέρας περνώντας. Βρώμαγε ο θάλαμος. Εζεχνε ο τόπος. Αν έξυνες με τον (στρατιωτικό) σουγιά (που δεν κόβει και πολύ) το τζάκετ του, η βρωμιά θα έβγαινε σε φέτες. Σαν να ήταν βούτυρο.

  Στα παρακάλια, τις συμβουλές και τις φοβέρες συναδέλφων του και ανωτέρων όλο δήλωνε ότι θα πάει να πλυθεί. Αυτοκάθαρση δηλαδή κι αυτός. Αλλά αποδείχτηκε πως τα λόγια του ουσιαστικά ήταν τακτικοί ελιγμοί για να αποφύγει το νερό και το σαπούνι.

  Τελικά μια μέρα οι συνάδελφοί του, συνυπολογίζοντας τα έως τότε αποτέλεσματα της αυτοκαθάρσεώς του, και πολύ αγανακτισμένοι πλέον, τον πήγαν σηκωτό τον ίδιο, τα ρούχα του και τον στρατιωτικό του σάκκο, στα μπάνια. Και τον τοποθέτησαν με το ζόρι κάτω από ένα ντους υποχρεώνοντάς τον να μείνει μισή μέρα κάτω από το νερό μέχρι να μουλιάσουν όλα. Ετσι κάναμε την κάθαρσή μας ως διμοιρία. Και ξεβρωμίσαμε.

  Συμπέρασμα: Η αυτοκάθαρση έχει μικρά έως και μη μετρήσιμα αποτελέσματα. Η μόνη επιτυχημένη αυτοκάθαρση που ενθυμούμαι είναι εκείνη της Εκκλησίας όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί ο αλήστου μνήμης αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Εσείς την ξεχάσατε?

 4. yannidakis avatar
  yannidakis 16/12/2009 10:50:34

  εκτος κι αν παμε κοντρα σε ολα, ως γνησιος παλαβος λαος και τα καταφερουμε με πιο ορθοδοξο τροπο.
  Ας μας μεινει στο τελος η κοπελα της φωτογραφιας "ντυμενη" ετσι αλλα χωρις ξιφος :[

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.