#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/06/2011 13:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μόνη λύση στο αδιέξοδο είναι οι εκλογέςΑρνείται να υπογράψει την πολιτική του καταδίκη προσφέροντας συναίνεση στο μνημόνιο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς και επιμένει στην επαναδιαπραγμάτευση όπως ξεκαθάρισε με τις δηλώσεις του από το Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Έχει σημασία ότι δεν τον είπε σε μία κομματική συγκέντρωση όπου θα μάζευε εύκολο χειροκρότημα αλλά μετά από έναν κύκλο συναντήσεων και αντίστοιχων πιέσεων με Φιγιόν, Μαρτένς, Μπαρόζο και Ρομπάι.

Του ζητούν επιτακτικά συναίνεση και σε αγαστή σύμπνοια - σε σημείο που προκαλεί ερωτηματικά για την μεταξύ τους συνεννόηση- αξιωματούχοι της ΕΕ, ηγέτες χωρών της Ευρώπης και η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Από κοντά και ελληνικά επιχειρηματικο-εκδοτικά συμφέροντα και ένιοι βουλευτές της ΝΔ που παραδόξως ευθυγραμμίζονται με μία πολιτική που οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι είναι αποτυχημένη.

Επιμένουν εγχώριοι κύκλοι και διεθνείς παράγοντες να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ο κ. Σαμαράς την «δημοσιονομική κατοχή της χώρας» όπως χαρακτήρισε την κατάσταση ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος(η φράση του αποδόθηκε και δεν την διέψευσε).

Το παιχνίδι είναι πλέον γνωστό: πρώτα βγαίνουν οι ευρωπαίοι Μπαρόζο, Ρομπάι, Γιούνκερ, Τρισέ κλπ και ζητούν από τον κ. Σαμαρά να προσφέρει συναίνεση στο μνημόνιο. Η στάση τους συνιστά ωμή και απροσχημάτιστη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας. Οι διεθνείς αρχές συζητούν και διαπραγματεύονται με τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας δεν πιέζουν τον Σαμαρά, την Παπαρήγα και τον Τσίπρα.

Ο κ. Παπανδρέου αντί να υπερασπιστεί την εσωτερική δημοκρατία και την ανεξαρτησία της χώρας ευθυγραμμίζεται με τις αρχές που έχουν επιβάλει «δημοσιονομική κατοχή στην χώρα». Μετά τον πρώτο κύκλο διεθνών πιέσεων για συναίνεση ο κ. Παπανδρέου προκάλεσε συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών και σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απέβησαν άκαρπες.

Την εβδομάδα που διανύουμε οι ευρωπαίοι πιέζουν ξανά για συναίνεση και ήδη από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ότι ο κ. Παπανδρέου θα ζητήσει συνάντηση με τον κ. Σαμαρά ή και σύσταση κοινής επιτροπής εμπειρογνωμώνων των δύο κομμάτων.

Σκοπός των ασφυκτικών πιέσεων είναι να αναγκαστεί να υποκύψει ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να μην υπάρξει πολιτική έκφραση στην διαρκώς ογκούμενη κοινωνική δυσαρέσκεια. Ελπίδα τους είναι ότι μία κομματική συμφωνία κορυφής θα ποδηγετήσει έστω προσωρινά την κοινωνία που διαμαρτύρεται.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αυξημένα και βάσιμα επιχειρήματα μετά τον αρχικό του όχι στο μνημόνιο πέρυσι τον Απρίλιο. Η πολιτική του μνημονίου απέτυχε και η κυβέρνηση φάνηκε ανίκανη ακόμη και να εφαρμόσει αυτή την πολιτική. Δεν παρέχει πλέον εχέγγυα ότι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής από τους ίδιους ανθρώπους θα είναι πιο αποτελεσματική. Αν η πολιτική αυτή παραδόξως αποδώσει, τα οφέλη θα τα έχει η κυβέρνηση. Αν αποτύχει που είναι βέβαιο ο κ. Σαμαράς θα είναι συνυπεύθυνος και θα καταστραφεί μαζί με τον κ. Παπανδρέου. Παράλληλα όμως θα στερήσει την χώρα από την εναλλακτική λύση και θα αφήσει την αντιπολίτευση να ασκείται μόνο από τις οργισμένες κοινωνικές δυνάμεις της πλατείας.

Η μόνη λύση στο αδιέξοδο είναι οι εκλογές τις οποίες αποφεύγει ο κ. Παπανδρέου που θέλει απλώς να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία αφού ξέρει ότι δεν θα έχει άλλη τετραετία. Με την επιμονή του στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μετά τις συναντήσεις με τους ευρωπαίους ο κ. Σαμαράς αποκτά χαρακτηριστικά εθνικού ηγέτη και παράλληλα ρίχνει γέφυρες με τους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος και όσους συμφωνούν μαζί τους έστω κι αν ακόμη δεν κατεβαίνουν στις συγκεντρώσεις.

Ξέροντας ότι συμπλέει με την κοινωνική πλειοψηφία ο κ. Σαμαράς κάνει το επόμενο βήμα: λέει ότι εφόσον η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει τότε ανακύπτει εκ των πραγμάτων θέμα εκλογών. Η συνέχεια θα είναι να τις ζητήσει ευθέως ώστε να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους κόμματα αλλά και κοινωνία.

Σπύρος Γκουζάνης στο Πρώτο Θέμα

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Scarface avatar
  Scarface 09/06/2011 13:50:56

  Πρέπει να τονίσουμε με ιδιαίτερη έμφαση ότι χρειαζόταν πολύ μεγάλους κοχόνες, από το Πρόεδρο της ΝΔ, τον Αντώνη Σαμαρά, να κάνει τώρα αυτό το ταξίδι.
  Και ο Σαμαράς απέδειξε ότι τους έχει.

  Σε ένα περιβάλλον που ήξερε ότι θα είναι στην καλύτερη περίπτωση "εχθρικό", αποτόλμησε και πήγε να εξηγήσει τις θέσεις του και να πει στους εταίρους μας ότι υπάρχει και άλλος δρόμος.
  Πήγε και διαπραγματεύθηκε ενώ ήξερε, ότι θα συναντήσει κόντρες και αγκάθια.
  Για αυτό και μόνο πρέπει να του πούμε ένα τεράστιο μπράβο.
  Πρέπει να του καταλογίσουμε ότι είναι αγωνιστής και όχι ρίψασπις.

  Συγχαρητήρια Πρόεδρε.

  • Ίωνας avatar
   Ίωνας @ Scarface 09/06/2011 14:07:48

   Φίλε μου, ο Πρόεδρος έκανε το τελευταίο ταξίδι, για να δείξει στους τοκογλύφους ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που υπάρχει για έξοδο από την κρίση , είναι αυτός που τόσο καιρό τους δείχνει. Τους έχει κάνει παγκοσμίως ρεζίλι. Και σίγουρα ο κ. Σαμαράς διαθέτει τεράστια κοχόνες, αλλά δεν τους τα έχει δείξει ακόμα. Φαντάσου τί έχει να γίνει όταν μετά την πρόγευση, που τους έδωσε,αρχίσει να τους τα δείχνει. Και για να μην το ξεχνάμε. Τους αντιμετωπίζει άνετα και τελείως ατάραχος, την στιγμή που εκείνοι συμπεριφέρονται σαν υστερικές, ανέραστες γεροντοκόρες. Ενδεικτικό δεν είναι για το τί θα ακολουθήσει?

 2. σερτης avatar
  σερτης 09/06/2011 13:51:38

  και να συνεχίσει να αρνιέται.Η κοινωνία μας έχει ξεχραβαλωθεί και όλοι αναιξερέτως έλπιζουν στο σαμαρά, ακόμα και αυτοί που δε θα πάνε να ψηφίσουν, ακόμα και οι αριστεροί.Το θέμα είναι ο σαμαρας να συνεχίσει να διαμηνύει σε όλους αυτά που λέει και να μην υποκύψει.ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο, ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο

 3. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 09/06/2011 14:05:39

  Αντε ντε Αντωνάκη μου.
  Ζήτα εκλογές . Ν΄αρχίσει να τρέμει κι ο χονδρός αναίσθητος αντιπρόεδρος
  που θα του τελειώσει το φαϊ.
  Με την ευχή μου Αντωνάκη μου.

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:09:03

  Η μονη λυση ειναι να πουν ΟΛΟΙ την αληθεια στο λαο, και μετα να παμε σε εκλογες!
  Εκλογες χωρις αληθειες ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ ! οποιος το τολμησει, εχει κανει κρατηση στη στενή!!
  Τερμα τα εγκληματα στην πλατη οτυ λαου με πολιτικα ψεμματα και στρογγυλεματα.
  Οταν το 80% του Χρεους ειναι ΤΟΚΟΙ !!! να πουν ΑΥΤΗ την αληθεια ΔΗΜΟΣΙΑ...

  Τι θα πουν στις εκλογες?? Εγω εχω καλυτερο προγραμμα απο σενα? χαχχαααα

  Νεο Δανειο δεν ειναι ταφοπλακα!! η ταφοπλακα εχει μπει ειδη.. φωναζουμε 2 χρονια τωρα ! Το Νεο Δανειο απλα θα ειναι ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ! Πρωτοφανες στα Παγκοσμια Χρονικα ! Μπαμ και φαπα ! Ποιος θα το τολμησει??

  Ποιες Εκλογες??

  ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Μπαμ και Κατω ! και οποιος αντεξει...

  ΠΠ

 5. Σταράτα avatar
  Σταράτα 09/06/2011 14:14:52

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.Ο ΤΟΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.

  • Ίωνας avatar
   Ίωνας @ Σταράτα 09/06/2011 14:43:54

   Φίλε Σταράτα, με τόσα χρήματα που διέθεσε το Ελληνικό Κράτος για τις ιδιωτικές τράπεζες, έπρεπε ήδη να τις έχει κρατικοποιήσει. Ας κρατικοποιήσει όμως ΠΡΩΤΑ και ΚΥΡΙΑ την Τράπεζα της Ελλάδος! Ναι, συνέλληνες. Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ! Ο ταμίας του Ελληνικού Δημοσίου, ο εκδότης χαρτονομίσματος, ο διαχειριστής του Ελληνικού χρυσού,βρίσκεται ανέκαθεν στα χέρια ιδιωτών, υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας και φυσικά αδιαφάνειας. Το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει μόνο το 6% των μετοχών της Τράπεζας της Ελλάδας και έχει υπογράψει ότι το ανώτερο ποσοστό κατοχής μετοχών της Τ. τ. Ε. δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεπεράσει το 35%!!!!!!!! Και ΝΑΙ, όλα αυτά τα υπέγραψαν και τα συνωμολόγησαν ...Έλληνες(?). Επειδή όλα αυτά ακούγονται από υπερβολικά έως τερατώδη, αναζητήστε στο διαδίκτυο την σχετική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη ¨Το κουτί της Πανδώρας¨. Αποσπάσματα αυτής της εκπομπής εμπεριέχονται και στο βίντεο που ανέβασε η επιτροπή αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου.

   • Sta_a avatar
    Sta_a @ Ίωνας 09/06/2011 16:59:26

    Το ίδιο και το Federal Reserve Bank στις ΗΠΑ. Ειναι ιδιωτική και εκτυπώνει χρήμα. Επισης, υπάρχει εισφορά υπερ του Federal Reserve για κάθε δολλάριο που δουλεύεις αλλά δεν υπάρχει νομος που το υποστηρίζει αυτό.

 6. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 09/06/2011 14:28:08

  Είναι από τις σπάνιες φορές που μια κυβέρνηση ενός κράτους μισεί τόσο πολύ τους πολίτες της...Τα όσα συμβαίνουν,το αποδεικνύουν.Η κυβέρνηση είναι παράνομη.Εξελέγη με ψεύτικο πρόγραμμα.Εξαπάτησε το λαό και συνεχίζει να τον εξαπατά με χυδαιότατο τρόπο...Σε συνεργασία με τους δανειστές,διαλύει τα πάντα.Αδιέξοδα στη δημοκρατία δεν υπάρχουν.

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:31:15

  Κανω "πραξεις"
  - εχουμε ΓΑΠ-ΝΧ πανω
  - εχουμε ΠΑΠΑΚι υπογραφντα ( σε συστατικη επιστολη Σημιτη και δεν γνωριζουμε που ακριβως εργαζοταν !!!! )
  - εχουμε Χριστοδουλου ΟΔΔΗΧ ( πρων Goldman Sachs και Εθνικης επι swaps )
  - εχουμε Ελληνες Τραπεζιτες ευτυχισμενους ( ντεφακτο )
  - εχουμε το Λαο στην πεινα, στην απεξω, και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ
  - εχουμε ΓΝΩΣΗ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  Εγω ο ηλιθιος ΓΙΑΤΙ ρωταω εαν βγουμε μια μερα απο την μαυρη τρυπα???
  ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

  ΠΠ

  • Ίωνας avatar
   Ίωνας @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:54:37

   ΠΠ, απαντάω εγώ ο 2 φορές ηλίθιος. ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ! Αρκεί να βρεθεί ο ΕΝΑΣ, που θα μας δείξει ότι αυτή η μαύρη τρύπα απλά, δεν υπάρχει. Αποτελεί εικονική πραγματικότητα. Νομίζω ότι ήδη, αυτός ο ΕΝΑΣ, έχει βρεθεί κι ετοιμάζεται για τα περαιτέρω. Σε παραπέμπω στο παράδειγμα που έλεγε ο Θεικός Πλάτωνας, σχετικά με τους αλυσοδεμένους στην σπηλιά, η οποία αποτελούσε γι αυτούς την μοναδική πραγματικότητα,μέχρι που οι φύλακες απελευθέρωσαν ένα απ αυτούς. Αυτός βγήκε έξω,είδε πώς ήταν ο πραγματικός κόσμος και ξαναγύρισε στην σπηλιά, λέγοντας στους δεσμώτες την αλήθεια. Την συνέχεια, φυσικά,την φαντάζεσαι...

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ίωνας 09/06/2011 15:10:40

    ;)
    ετσι ειναι Ιωνα.. αρκει να μιλησουν την ΑΛΗΘΕΙΑ !

    ΠΠ

 8. Ν Ζουλης avatar
  Ν Ζουλης 09/06/2011 14:34:14

  Επειδη μενω εξωτερικο και ελαχιστα με ενδιαφερει πλεον που θα καταντησει η Ακτη Ελεφαντοστουν των Βαλκανιων, συμφωνω με χιλια να γινουν εκλογες. Μαλιστα αν μπορω θα ψηφισω και Σαμαρα και ελπιζω να βγει, για να δω αν υπαρχει και παρακατω πατος στο βαρελι.
  Κατι σαν κοινωνικο πειραμα.
  Καλη τυχη πατριωτες

  • Iokasti@gr avatar
   Iokasti@gr @ Ν Ζουλης 09/06/2011 16:18:38

   καλος πατριωτης εισαι του λογου σου!!

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ Ν Ζουλης 10/06/2011 09:10:05

   Ε όχι ρε μεγάλε, μην ψηφίσεις καλύτερα, μήπως λερώσεις και τα χεράκια σου. Μείνε εσύ στον πολιτισμό και άσε εμάς τους "Αφρικανούς" να λύσουμε τα προβλήματά μας μόνοι μας. Μόνο μην ξεχάσεις να περάσεις από την Ελληνική πρεσβεία της χώρας που μένεις να παραδώσεις την ταυτότητά σου και να αποποιηθείς την Ελληνική υπηκοότητα. Αρκετούς γενίτσαρους έχουμε εδώ, δεν χρειαζόμαστε και απ' έξω. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:44:24

  O Γειτονας... δινει συγχωροχαρτι στο ΠΑΠΑΚι
  «Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλουμε κάτω και να πυροβολούμε τον υπουργό Οικονομικών. Στο κάτω-κάτω, η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης είναι συνολική πολιτική και δεν την εφαρμόζει μόνος του»
  χαχαχαα
  ο Γειτονας που πηρε τη σακουλα του Τσουκρατου ! αυτος !! κλπ κλπ
  ο λαγος της πρασινης σταχτης.

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:47:58

   " we !!NEED!! global financial governance and we need it fast ! "
   Αυτο φωναζε ο άλλος ο "γειτονας" τω τοκων !!

   Παρτε μια συλλογικη ευθυνη ρε ΠΑΣΟΚΟΙ και ξεφορτωθειτε μας ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

   ΠΠ

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 14:56:10

    ΠΟΙΟΣ Πρωθυπουργος ΠΟΙΑΣ Χωρας ξεκινα μια προταση του με
    "WE NEED GLOBAL.. κατι "
    ΠΟΙΟΣ ??? ο GLOBAL THINKER ?
    o GLOBAL ΦΙΛΟΣ??

    να παει στο GLOBAL να κυβερησει. Εδω ειναι LOCAL !! και ακομη δεν εχεις δει τπτ. αγορακι μου.

    ΠΠ

 10. αγροτης avatar
  αγροτης 09/06/2011 14:44:26

  εκλογες τωρα και αληθειες και να μπορεσει ο ΣΑΜΑΡΑΣ να φανει πραγματικος πολιτικος για να παει τη χωρα εκει που πρεπει, τερμα στα λαμογια και στους δηθεν σωτηρες του εθνους που φεραν τον σοσιαλισμο ουστ............!

 11. giakobo avatar
  giakobo 09/06/2011 14:48:18

  ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ
  ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 12. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 09/06/2011 14:52:17

  Το έχω ξαναγράψει.Είναι αδίστακτοι...και χαμαιλέοντες...Εδώ και 30 χρόνια έχουν καθίσει στο σβέρκο του λαού χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο για να παραμείνουν στην εξουσία...με οποιοδήποτε κόστος...Ποτέ τους δεν αγάπησαν ούτε την Ελλάδα ούτε τους Έλληνες....Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.....

 13. Kostas D avatar
  Kostas D 09/06/2011 14:59:33

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!
  Να σωθει η χωρα επιτελους..... ουυυφφφφφ σκασαμε.........

 14. AB avatar
  AB 09/06/2011 15:06:57

  Επειδή το θέμα πλέον με τη συναίνεση έχει καταντήσει γελοίο και τραγελαφικό, πρέπει ο Σαμαράς εφόσον έχει πίστη σε αυτά που λέει να τους κόψει το βήχα, στέλνοντας τελεσίγραφο στα κυβερνητικά και ευρωπαϊκά λαμόγια και να τους πει, όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τους όρους του μνημονίου τότε ξέρετε που θα με βρείτε, αυτό βέβαια από την πλευρά τους ισοδυναμεί με την ομολογία της πλήρους αποτυχίας τους και είναι κομματάκι δύσκολο να αποδεχτούν πως ένα κόμμα μαζί και τον αρχηγό του που μέχρι πρότινος τους είχαν στην ανυποληψία σήμερα τους έχουν φορέσει γυαλιά.

 15. Λάκης avatar
  Λάκης 09/06/2011 15:20:35

  o εγωισμός του ΓΑΠ μας οδηγεί στην καταστοφή. Θα μας πάρει στο λαιμό του. Δε βγαίνουμε πέρα έτσι. Τόσα λεφτά, τόσα δανεικά και η ύφεση μεγαλώνει!
  Εκλογές!

 16. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 09/06/2011 15:22:19

  Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας είναι οι μόνοι εν ενεργεία αρχηγοί κομμάτων που μέχρι στιγμής μπορούν να κοιτούν άφοβα την Ιστορία κατάματα.

  • Iokasti@gr avatar
   Iokasti@gr @ Δημήτριος Κοκκαλάκης 09/06/2011 16:19:24

   +++++++++++++++++++

 17. Λάκης avatar
  Λάκης 09/06/2011 15:22:37

  Θα μας πάρει στο λαιμό του ο ΓΑΠ. Εκλογές τώρα.

 18. Κρης avatar
  Κρης 09/06/2011 15:26:48

  9-12 Ιουνίου - σήμερα έως και την Κυριακή ,
  στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Hotel Kempinski»
  στο St MoritzSt Moritz συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Bilderberg

  θα είναι εφέτος και ''δικοί'' μας ;
  Δεν μπορεί να μην ''πιάσουν'' στο στόμα τους την πατρίδα μας.

 19. captain avatar
  captain 09/06/2011 17:57:39

  Ο Jeffry ειναι υπερ της αυτοδιαθεσης και αυτοπροσδιορισμου των παντων πλην των Ελληνων....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.