#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/03/2009 15:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μοναδική πολιτική ατζέντα

Ενισχύστε την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών

Δώστε ξανά τις γειτονιές στους κατοίκους τους.
___________________________________________________________________________________________________________
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση. Είναι και η έξαρση της εγκληματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μεταλλάχθηκε σε χώρα σαν αυτές που κάποτε βλέπαμε στο σινεμά. Η Ελλάδα των ανοιχτών παραθύρων και της καλόπιστης γειτονιάς ανήκει πλέον στο παρελθόν.


Καλώς ή κακώς οι οικονομικές δυσχέρειες αντιμετωπίζονται με περικοπές, σφίξιμο του ζωναριού, μέτρα λιτότητας, υπομονή και ...δεήσεις. Το αίσθημα όμως της ανασφάλειας ή αυτό του φόβου να κυκλοφορήσεις στο δρόμο μη τυχόν και σε πυροβολήσουν κάποιοι Τσετσένοι κακοποιοί  δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Χτυπάει στον πυρήνα τόσο του καθενός από εμάς όσο και σ` αυτόν της κοινωνίας γενικότερα.


Δεν γίναμε ξαφνικά απολογητές της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, πολύ περισσότερο επειδή πρόκειται μόνο για τάξη των διαπλεκομένων και για ασφάλεια των λίγων πολιτικών και επιχειρηματικών οικογενειών που διαφεντεύουν τις ζωές μας και τις τύχες του έθνους. Ούτε είμαστε κόμμα, ή οργάνωση, για να κάνουμε πολιτικές αποδείξεις.


Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς Αϊνστάιν για να αντιληφθεί την μόνη σημαντική πολιτική ατζέντα που μπορεί να υιοθετήσει άμεσα ένα κόμμα, ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου:


Στον τομέα της Οικονομίας: Να ελεγχθεί με αποφασιστικά μέτρα το τραπεζικό καρτέλ. Να εξυγιανθούν οι Τράπεζες. Να ανακουφισθούν τα νοικοκυριά από τις τοκοχρεωλυτικές δόσεις. Να πέσουν αμέσως οι τιμές με κοινή συμφωνία όλων για να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των λαού.


Στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας: Να εξουδετερωθούν επιτέλους οι «κουκουλοφόροι». Έπιασαν την 17Ν κι αυτούς δεν μπορούν να τους βρουν; Να αποκατασταθεί η ακαδημαϊκή ελευθερία στα Πανεπιστήμια. Να απαλλαγούν οι Πολίτες από τον καθημερινό τρόμο στους δρόμους. Να αποδοθούν ξανά οι γειτονιές στους κατοίκους τους.


Όποιος τα κάνει όλα αυτά, θα έχει επιτύχει μια πραγματική αλλαγή προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 16/03/2009 15:56:42

  Υπάρχει και συνέχεια

 2. BORDELLO avatar
  BORDELLO 16/03/2009 16:03:19

  FactorX right on target χωρίς πολλά λόγια!

 3. BLACK avatar
  BLACK 16/03/2009 16:05:02

  Προσωπικά και παρότι μένω στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας δεν έχω αισθανθεί ποτέ κανένα κίνδυνο να με πυροβολήσουν τσετσένοι οι να με λιθοβολήσουν αναρχικοί.
  Αντίθετα αισθάνομαι σοβαρό κίνδυνο να πεθάνω από την απογοήτευση που ζω σε μια χώρα στην οποία το πρόβλημα μας είναιο κουκουλοφόρος που καίει μαγαζιά που ανήκουν σε γουρούνια (αν βγάζεις 10.000 το μήνα και δίνεις στην πωλήτρια 600, είσαι γουρούνι, πως να το κάνουμε;)
  Σε μια χώρα που ο Βουλγαρακης θα ξαναβγεί βουλευτής και στο μέλλον θα κληροδοτήσει την έδρα στον γιο του (και γιο επίσης της μεγαλοαπατεώνησας)
  Το σύνολο των ζημιών που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι φέτος είναι σαφώς μικρότερο από τη ζημιά του Εφραίμ, όμως και ο Εφραίμ ξεχάστηκε.

  Συγχαρητήρια FactorX, είναι πολύ ωραία να προπαγανδίζουμε την μοναδική πολιτική ατζέντα, για να ξεχνάμε επιδέξια τις τόσες άλλες πολιτικές αντζέντες.

  Πριν πάει ο Εφραίμ ο Ρουσόπουλος και οι όμοιοι τους φυλακή, κάθε κουκουλοφόρος είναι απλώς πταίσμα...

 4. BLACK avatar
  BLACK 16/03/2009 16:22:23

  όταν γράφω μια απάντηση στην οποία ασκώ καθόλα κόσμια κριτική στον FactorX και αμέσως το σχόλιο μου σβήνεται, είναι προφανές ότι εδώ μέσα είναι ένας ναός της Δημοκρατίας

 5. Le canard avatar
  Le canard 16/03/2009 16:36:05

  Dubai Expatriate Says: Φάκτωρ, γνωρίζοντας την γνώση σου πάνω στο Κάρλος το “Τσακάλι” για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ, θα σε ενδιαφέρει πάρα πολύ…
  http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4644&Itemid=83


  ΦάκτορΧ πολύ σημαντική η επιστολή, διότι, εκτός των άλλων, αφορά άμεσα την Ελλάδα και την απαγωγή του συντρόφου του, Μπρεγκέ από τη χώρα μας, επί κυβερνήσεως Σημίτη. Σε συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα ο Κάρλος είχε καταγγείλει τις ελληνικές και γαλλικές (το λιγότερο) μυστικές υπηρεσίες για την απαγωγή. Πρόκειται για μια ακόμη μελανή σελίδα στην ιστορία της χώρας μας, μαζί με τις υποκλοπές κ.α., που δείχνει πόσο ανεξέλεγκτα κινούνται οι μυστικές υπηρεσίες. Υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μπρεγκέ είχε παραδοθεί στους Αμερικανούς, αρχικά στην Ουγγαρία και μετά, άγνωστο. Είναι φυσικό βέβαια ο Κάρλος, χρόνια μετά, να θέλει να μάθει για τον σύντροφό του, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης Ομπάμα να κλείσει το Γκουαντάναμο. Είναι και δική μας υποχρέωση όμως, να φωτίσουμε τις σκοτεινές στιγμές της ιστορίας μας. Ο Μπρεγκέ έμενε στη Δυτική Ελλάδα (Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα), όπου έμεναν και πολλοί Ελληνες και ξένοι "σύντροφοι". Από εκεί απήχθη. Αρχικώς για να καθυστερήσουν κάποιοι τις έρευνες, και την πληροφόρηση του κόσμου, ειπώθηκε ότι σκελετός που βρέθηκε στα παράλια ανήκε στον Μπρεγκέ. Η ανάλυση DNA έδειξε ότι δεν ήταν αυτός. Τι απέγινε λοιπόν; Ας μιλήσουν επιτέλους οι υπεύθυνοι. Ως πότε θα ανεχόμαστε τα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών, ντόπιων και ξένων, στην πατρίδα μας; Αυτά τα παιχνίδια που άνοιξαν, εξάλλου, τον δρόμο για την παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία.

 6. Le canard avatar
  Le canard 16/03/2009 16:36:53

  Ο Κάρλος το "Τσακάλι", ο Ομπάμα..και η Ελλάδα!
  Γράφει ο/η Greek American News Agency
  05.03.09

  Του Ιωάννη Μιχαλέτου

  Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση έρχεται από τα διεθνή ΜΜΕ όπου ανακοινώθηκε προ ημερών ότι ο έγκλειστος στις Γαλλικές φυλακές τρομοκράτης Κάρλος, γνωστός και ως το "Τσακάλι", έστειλε επιστολή στον Ομπάμα όπου ζητά να μάθει τι έγινε ο σύντροφος του Bruno Breguet που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε το 1995 κάπου στη Δυτική Ελλάδα!


  Συγκεκριμένα το "Τσακάλι" αναφέρει στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, "Κύριε Πρόεδρε, έχετε τα συγχαρητήρια μου για την απόφαση σας να κλείσετε τις φυλακές της CIA. Ο σύντροφος μου Bruno Breguet, Ελβετός υπήκοος, απήχθη από ένα φέρρυ μπόουτ ερχόμενο από την Ιταλία προς Ελλάδα σε μια ειδική επιχείρηση του ΝΑΤΟ στις 11 Νοεμβρίου του 1995 και έκτοτε εξαφανίστηκε δίχως ίχνη".

  Στην επιστολή συνεχίζει δίνοντας λεπτομέρειες ότι ο Breguet έφυγε καταρχάς από την Ελλάδα προς την Ιταλία με το πλοίο αλλά οι εκεί αρχές του απαγόρεψαν την είσοδο και εξαναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα χωρίς όμως ποτέ να φτάσει στον προορισμό του.

  Ο Κάρλος υποστηρίζει ότι οι Νατοϊκές ναυτικές δυνάμεις και πράκτορες της CIA τον απήγαγαν, αφήνοντας να εννοηθεί σε Ελληνικά ύδατα κατά τον κατάπλου.

  Εκλιπαρεί για τη μεσολάβηση του Ομπάμα και τελειώνει την επιστολή με τη φράση " Όπως θα έλεγε και ο Παππούς σας "Allahu akhbar" ο Θεός είναι μεγάλος!!!

  Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 1996 το Ελληνικό Υπουργείο Δημόσιας τάξης σύμφωνα με την έγκριτη Ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung, δήλωσε ότι ο τότε Υπουργός σε συνάντηση με τον Ελβετό Πρέσβη στην Αθήνα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τη τύχη του Breguet και ότι δεν έχει υπάρξει καμία εμπλοκή των Ελληνικών αρχών με το θέμα.

  Έκτοτε πληροφορίες που έχουν δει το φως του Τύπου κάνουν λόγο για σύνδεση του Breguet με τον ΕΛ.Α. και ότι ο ίδιος διέμενε επί μακρόν στην Ελλάδα έχοντας αναπτύξει σχέσεις με άτομα που διαπλέκονται με εξτρεμιστικές πράξεις και οργανώσεις.

  Προκαλεί πάντως μεγάλη εντύπωση η επιστολή αυτή του Κάρλος προς τον Ομπάμα που εμπλέκει ευθέως την Ελλάδα για μια «ξεχασμένη» υπόθεση, την ίδια ακριβώς περίοδο που αναζωπυρώνεται περιέργως η τρομοκρατία στη χώρα.

  Ουσιαστικά πρόκειται για στοχοποίηση εκτός και εάν είναι μια ακόμη "διαβολική σύμπτωση" που αφορά όλως τυχαίως την Ελλάδα.

  Το "Τσακάλι" εξακολουθεί να διατηρεί τη δημοφιλία του στις τάξεις των εξτρεμιστικών πολιτικών κινημάτων ανά το κόσμο και ίσως αυτή η περίεργη παρέμβαση του να μην είναι διόλου τυχαία και να συνδέεται με το όλο σκηνικό που αναπτύσσεται σε θέματα ασφάλειας το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα.

  Αποτελεί εν τέλει μια είδηση που αξίζει να προσεχθεί από πολλούς και κυρίως από τους αρμόδιους.

 7. theo1611 avatar
  theo1611 16/03/2009 16:41:05

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι ο κρατισμός σταλινικού τύπου, η πλήρης εξάρτηση δηλαδή της ζωής του Έλληνα από κυβερνητικές αποφάσεις, χωρίς καμμία συνέχεια και συνέπεια και χωρίς καμμία αναφορά στο διθνές γίγνεσθαι!!!

  Ποιός θα ελέγξει τα καρτέλ, με τι θεσμικό πλαίσιο? Αυτός που ασχολείται με την ηλικία του επικαρπωτή, την κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης της πολυκατοικίας ή με την πώληση επαγγελματικών δικαιωμάτων? Ποιός?

 8. Κανείς avatar
  Κανείς 16/03/2009 17:03:14

  "Ενισχύστε την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών
  Δώστε ξανά τις γειτονιές στους κατοίκους τους".

  Ευγε παιδια. Το προβλημα μας ειναι οι ξενοι ως κουλτουρες ξενες και αποξενωμενες απο την Ελληνικη. Οχι τα ατομα αυτα καθ'αυτα.
  Αλλα δεν ειπατε οτι το χειροτερο προβλημα ειναι οτι η αριστερη, κυριως, θολοκουλτουρα των αναρχοβλαμμενων ειτε κομματικα οργανωμενων ειτε οχι θελει με φασιστικες μεθοδους να επιβαλλει την πολιτικη ανοχη του φαιβνομενου και να μεταλλαξει την Ελληνικη κοινωνια λογω της εισβολης.
  ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Ισαμε 30-50 χρονια, και να με θυμαστε θαχουμε πολεμους στην Ελλαδα. Αλλα οι Αλαβανοτσιπρογιωργηδες θαναι κοκκαλα και δεν θα μπορουν να λογοδοτησουν.

 9. theo1611 avatar
  theo1611 16/03/2009 17:03:53

  Οι κανόνες μας (νομοθεσία) είναι διάτρητοι, γιατί ποτέ δεν τους έχουμε αποδεχτεί ως κοινωνία, γιατί ποτέ κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να προσπαθήσει να μας πείσει να τους αποδεχτούμε και γιατί η ανυπακοή στους κανονες είναι τίτλος τιμής (τόσο μεγαλύτερος, όσο η ανυπακοή χαρακτηρίζει τζάμπα μάγκες - άλλο τόσο βέβαια όσο η θέσπιση κανόνων αποτελεί προνόμιο τζάμπα μαγκών, για να εξηγούμαστε)

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/03/2009 17:13:32

  Χρειαζόμαστε ένα κράμμα Πούτιν- Βελουχιώτη - Τζιουλιάνι - Κολοκοτρώνη. Αντ`αυτού συμβιβαζόμαστε με κληρονόμους ονομάτων που παριστάνουν τους ηγέτες. Είμαστε για τον Καιάδα και για ομαδικό πήδημα (όπως το εννοεί ο καθένας μας).

 11. Κανείς avatar
  Κανείς 16/03/2009 17:18:00

  Θέο (#7), Ετσι ειναι φιλατατε. Ποτε η ελιτ (εδω γελαμε)δε εκανε αυτο που λεγεται Αγγλιστι civic society. Και φαινεται στα λεγομενα "κοινα":Οτι ειναι κοινο ειναι παραδομενο στην μιζερια καισ την απαξιωση. Κοινες γυναικες λεμε, κοινα αποχωρητηρια....Ολα οσα ειναι κοινα, λοιπον, και η πολιτικη ειναι για τα σκουπιδια. Ετσι εξηγειται γιατι μεσα τα Ελληνικα σπιτια απστραπτουν ακι εξω οι δρομοι και τα "κοινα" ειναι βοθρος.
  Γι'αυτο και σαν κοινωνια θα καταστραφουμε. Ειδικα τωρα που χασαμε την αγροτικη οικονομικη αυταρκεια. Διοτι στην αυταρκεια αυτη στηριχθηκε και επεζησε για αιωνες η ελληνικη κοινωνια.

 12. nikiplos avatar
  nikiplos 16/03/2009 17:30:05

  Ενώ στην υγεία τα πηγαίνουμε θαυμάσια έτσι?
  800€ το μπαιπασ στο Ωνάσσειο (ημικρατικό, αλλά με πρωθυπουργό μέσον αν είσαι απλός υπήκοος)
  19000€ στο Ιατρικο κέντρο του Βγενόπουλου....
  5000€ σε κρατικά νοσοκομεία (με το φακελάκι για να εγχειριστεί κανείς.... έγκαιρα κι όχι από τους αγίους Φίλλιπο και Ναθαναήλ)

  Αντίστοιχα μια γέννα στα ιδιωτικά (περί ης ο λόγος σε προηγούμενο ποστ) κοστίζει από 3000€ έως 9000€. Στο Έλενα γεννούν πλέον μόνο οι Αλβανοί και λοιποί ξένοι δωρεάν εννοείται και χωρίς χαρτιά... Οι έλληνες δεν καταδέχονται, ενώ για μονόκλινο ... στον κύριο με τα πολλά κοστούμια...


  Οι αντίστοιχες τιμές με τα ευρωπαϊκά κράτη, δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί απλούστατα εκεί τα δημόσια νοσοκομεία δεν υπολειτουργούν για να αβαντάρουν τα ιδιωτικά... Με προεξάρχουσα την Ισπανία, που πλέον τρέχουν στα δημόσια νοσοκομεία της και οι Άγγλοι...

 13. theo1611 avatar
  theo1611 16/03/2009 17:38:15

  Για τη δημόσια ασφάλεια τι να πούμε?

  Ερωτάται κατά περίπτωση ο πατερούλης και ανάλογα με τα ...δόντια... που θέλει να δείξει, γίνονται τσαμπουκάδες ή αφήνονται τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους...

  Σοβιετία κανονική!!!

 14. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 16/03/2009 18:07:44

  Οι γειτονιές θα ξαναδοθούν στους κατοικους τους όταν αναβιώσουν εμπορικά. Αυτή τη στιγμή αργοπεθαίνουν προς όφελος των μεγάλων εμπορικών κέντρων με αυθεντικά εισαγόμενα κίνας και με μαϊμού ιταλικά made in Κίνα.

 15. μπετινα γιοκαρινης avatar
  μπετινα γιοκαρινης 16/03/2009 18:14:12

  αν περιμενετε τα αυτονοητα απο ενα συστημα χρεωκοπημενα διεφθαρμενο καλα κρασια.νεες δυναμεις χρειαζονται.

 16. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/03/2009 18:14:14

  Σε μια χώρα:

  -που τίποτα δεν λειτουργεί
  -που η οικονομία της παρέας ζει στις πλάτες του συνόλου
  -που οι συνθήκες υγείας είναι χειρότερες των "Ιθαγενών" Μάγων ...εκεί όλοι ξέρουν τους κανόνες εδώ επιβιώνεις αν διαθέτεις χρήμα
  -που στην Αθήνα των 4,000,000 έχουμε 2,000,000 μετανάστες και κάθε μέρα νέοι εξαθλιωμένοι προστίθενται ...και πρέπει να φάνε...
  -που η παιδεία έγινε ημιμάθεια
  -που η δημογραφική βόμβα έχει ήδη σκάσει

  έχουμε φτάσει στο στάδιο του πολέμου "όλοι εναντίον όλων"

  Αν αρχίσουν να δημιουργούνται ομάδες με ομοιογενή χαρακτηριστικά ως συνδετικό ιστό, κοινό επιδιωκόμενο στόχο είτε επιβίωσης είτε υπεράσπισης είτε πλουτισμού, η Βαγδάτη και η Καμπούλ θα μας φαίνονται παιδικές χαρές.
  Ισως μερικοί νομίζουν ότι υπερβάλλω: ας πάνε να βρουν μαγαζάκι στην Ευριπίδου, Βάθης, Σοφοκλέους, Στουρνάρη, Θεάτρου, Αιόλου ή ας περπατήσουν απλά από την Ομόνοια ως το Μοναστηράκι μετά τις 10.00 το βράδυ.
  Εχουμε τελειώσει ως χώρα όχι μόνο γιατί εθελοτυφλούμε αλλά γιατί αναμασούμε τις ίδιες μπούρδες που μας έφεραν ως εδώ.

  ή σηκώνουμε τα μανίκια ή την κάνουμε από εδώ ...όποιος μπορεί.
  Τόσο απλά...

 17. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/03/2009 18:17:40

  This is Athens my friend. Not Disneyland.....

 18. donaE avatar
  donaE 16/03/2009 18:28:04

  Αν τελειωσε η Αθηνα δεν σημαινει οτι τελειωσε η χωρα.Παλι βλεπετε τον εαυτο σας σαν κεντρο του κοσμου.Και καποιοι θελουν ηγετες σαμπουαν 2 σε 1,για να τους βαλουν σε ταξη.Ειναι επομενο με τοσο κοσμο που μαζεψε η πολη και τοσους οικονομικους μεταναστες να μην εχει καμια δυνατοτητα υπαρξης ,η γειτονια και τα μπαλκονια.Αλλαζουν οι καιροι,και δεν ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια.

 19. Factorx avatar
  Factorx 16/03/2009 18:32:34

  Προσέξτε να δείτε πως ο “Black”, ή «θάνατος στα γουρούνια», ή «ελεος» εμφανίζεται την μια ως αγανακτισμένος δεξιός κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, την άλλη ως αγανακτισμένος πολίτης, την άλλη ως οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη ως λογοκριμένος, αλλάζοντας τα ψευδώνυμα.

  Για να μην μπερδεύονται οι αναγνώστες μας και προκαλείται σύγχυση νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσει με το ψευδώνυμο που του ταιριάζει καλύτερα: Black

 20. nikiplos avatar
  nikiplos 16/03/2009 18:33:23

  Στην Ιταλία κατάλαβαν νωρίς τα παιχνίδια του δικού τους real estate με τις γειτονιές και την οικονομία των κτηρίων. Κοινώς υποβαθμίζεις μια περιοχή, την αγοράζεις φθηνά και στη συνέχεια την αναβαθμίζεις...
  πολύ απλά...
  Έτσι οι γειτονιές έχουν τους δικούς τους πολιτοφύλακες... τόση ήταν η πίεση που αναγκάστηκε να το ψηφίσει η βουλή τους ως νόμιμο. Και μάλιστα οπλοφορούν. Και μην πάει ο νούς σας σε χρυσαυγίτες κλπ ουδεμία σχέση. Όσοι έχετε πάει τελευταία θα ξέρετε ότι οι όμορφες εικόνες στη Βενετία κλπ ανήκουν στο παρελθόν, αφού σε κάθε γωνιά, υπάρχουν μαύροι με μπόγο από κουρελαρίες προς πώληση και πακίντιανς να πουλάνε δήθεν μικροπράμματα. Στην πραγματικότητα βέβαια όπως και στο Ατέν, όλοι αυτοί βγάζουν μεροκάμματο από νταβατζήδες και τη μαφία...
  Έτσι οι πολίτες αναγκάστηκαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αφού ούτε η αστυνομία ούτε η δικαιοσύνη εκεί ενδιαφέρεται... (μας θυμίζει κάτι?)

 21. Le canard avatar
  Le canard 16/03/2009 19:08:01

  @αλλενάκι 15

  Και της "νύκτας", εκτός από τα εμπορικά κέντρα, ε!

 22. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 16/03/2009 19:40:54

  Σημερα το απογευμα,εδειξαν στην τιβι,καοιον αλητη,να μπαινει μεσα σε ενα ιντερνετ καφε στη Θεσ/νικη και αφου εβγαλε οπλο,μαζεψε ολους τους πελατες και τον υπαλληλο,τον οποιο και κοπανησε με τον υπολοπανο, στην τουαλετα,και ξεροντας που βαζανε τις ειπραξεις,πηρε τα λεφτα και εφυγε.
  Το μαγαζι,ειχε ομως καμερα,που τον επιασε μια χαρα,γιατι ειχε μπειο προηγουμενως να κοψει την κινηση,χωρις κουκουλα,οποτε ειναι η φατσα του ια χαρα γνωστη.
  Η τηλεοραση ομως που εδειξε το κομματι του βιδεου,εβαλε θαμπο,εκει που ηταν η φατσα του,για να μην τον "προσβαλει".
  Και την αλλη φοα οπυ ειχαν ξαναμπει και ληστεψαν,παλι τον ειχε πιασει η καμερα,αλλα δεν τον εχουν βρει,γιατι και παλι,δεν τον εδειξε η καμερα.
  Αυτο,γιατι θιγονται τα,μη χεσω,προσωπικα δεδομενα,μονο του κλεφτη βεβαια,γιατι του θυματος τα προσωπικα δεδομενα και περιεχομενα,δε μετραει αμα θιγονται.Μονο του ληστη.
  Γι αυτο,αμα δεν καταλαβουμε τι διακυβεύεται ολον αυτο τον καιρο και τι πρεπει να κανουμε,θα μας πηδηξουνε μερα μεσημερι.
  Και ειρησθω εν παροδω,στη γειτονια μου,ενας,αρπαξε το πορτοφολι μιας γυναικουλας,κοβοντας με το ξυραφι την τσαντα,ενω την τραβαγε,και ενω υπηρχαν πολλοι θεατες,ου ομως,δεν αντεδρασαν.
  Ενας αραπακος ομως,κυνηγησε το ληστη,και του βουτηξε το πορτοφολι,και το αφησε στο ψιλικατζιδικο,οποτε και το δωσανε στη γυναικα.
  Βλεπουμε λοιπον,να εχουμε γινει αλ Αμερικαιν,που κανεις δεν αντιδρα,ενω παλια,θαχανε πεσει 10δες πανω του,να τον εξουδετερωσουν.
  Ο φοβος,που φυλαει τα ερμα,που λενε.
  Ο αραπακος ομως,ο καυμενος,την εκανε την κουτουραδα και τον τσακωσε.
  Για πεστε μερικα τωρα για τε περιβοητα προσωπικα δεδομενα,καθως και για τις καμερες ασφαλειας,που οι αθλιοι κουκουλοφοροι, τις εχουνε καψει ολες,και με τις οποιες θα μπορουσαμε πολυ ευκολα να πιασουμε πολλους απ αυτους τους αλητες που εχουν τρομοκρατησει τον κοσμο.
  Γιατι αυτο ειναι βασικα η μεγαλυτερη ζημια που μας εχουν κανει.

 23. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 16/03/2009 19:49:17

  Δυστυχως,πολυ μπερδεμα των μηρων εχει πεσει ρε παιδι μου.
  Και δε βλεπω να γινεται τιποτα προς ξεμπερδεμα.

 24. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/03/2009 20:08:14

  Αγαπητή donaE δεν είναι η Αθήνα, είναι η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτμος (ξέρεις πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στο νησί), η Μυτιλήνη, η Χίος, η Ηλεία, ο Εβρος κλπ...
  Δεν λειτουργεί τίποτα και δεν υπάρχει σχέδιο για τίποτα...εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα...

 25. Κανείς avatar
  Κανείς 16/03/2009 20:10:23

  Προβοκατορα, αδικα τα λες αγαπητε μου, κανενας δεν σε ακουει. Η θολοκουλτουρα που επικρατει και που λυμαινεται τα μεσα μαζικης αποβλακωσεως, εν ειδει νεοφασιστικης νεοορθοτητας (ειμαστε προοδευτικοι επομενως...και σωστοι οπως λεμε ειναι θελημα...Θεου, ή Λαου -που αντικατεστησε τωρα το Θεο στην ψευτοθρησκεια των νεοταξιτων).

  Ο ψευτο-ορθολογισμος που τοσο επικαλουνται οι νεοταξιτες ως θρησκεια φυσικα που αντικαθιστα τα ...παρωχημενα μεταφυσικα αισθηματα περι Θεου, εχει μετατραπει σε ανορθολογισμο που ειναι χρησιμος και σε (κυριως- ξενα συμφεροντα.

 26. donaE avatar
  donaE 16/03/2009 20:43:32

  @ 26 Ιθαγενή Αν το εντοπισουμε στους λαθρομεταναστες λοιπον,ναι το προβλημα ειναι μεγαλο.Και μαλιστα η υπαιθρος ειχε θεμα πριν απο 20 χρονια,με τους γειτονες αλβανους.Τετοια αλλοιωση ομως του πληθυσμου μονο στην Αθηνα εγινε με οικονομικες διαφορες μεγαλες,διαφορετικες κουλτουρες,αποξενωση.Απλως οταν κανετε αναφορες θυμηθειτε και την περιφερεια,μεσα σε αυτες.

 27. ΑΦΡΙΚΗ avatar
  ΑΦΡΙΚΗ 16/03/2009 20:43:51

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΙΘΑΓΕΝΗ" ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

 28. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 16/03/2009 21:08:34

  Αγαπητή donaE δεν ξεχνάω την περιφέρεια, γιατί απλά εκεί το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και οξύτερο, απλά στις μεγάλες πόλεις το πρόβλημα είναι εμφανέστερο σε περιόδους ύφεσης.
  Έχεις δει τα στοιχεία για το δημογραφικό? Δεν ανησυχώ για τους λαθρομετανάστες, είναι το μικρότερο από τα προβλήματα, γιατί απλά δεν θα υπάρχουν Ελληνες σε 30 χρόνια...
  Αν στη δημογραφική γήρανση, αθροίσεις την αυξανόμενη μετανάστευση, την ανεργία που θα πλήξει πρώτα τους αλλοδαπούς και τους πρόσφυγες που θα δημιουργήσει ο πόλεμος για το νερό, σε μια χώρα με οργάνωση του ποδαριού .....

 29. αν-αρχικως avatar
  αν-αρχικως 16/03/2009 21:35:36

  Προβοκατωρ, ρε φιλέ απο την επανάληψη του "μη χεσω" σου, έχει βρωμίσει ο τόπος εγκαθετίλα, αιντε πανε στους συναδέλφους σου στη ΓΑΔΑ να πιείτε κανενα ποτηράκι αίμα σαν καλοί ονομα και πραγμα προβοκάτορες. Είναι τόσο αποστειρωμένα όσα γράφεις και τόσο καθεστωτικά που προδίδεσαι...κε μη χέσω δημοκράτη...

 30. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 16/03/2009 22:59:24

  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ STRANGE ATTRACTOR.

 31. ελα ντε avatar
  ελα ντε 16/03/2009 23:24:56

  κάποτε θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος και με τους αράπηδες που πουλάνε σιντι
  η πειρατεία στα αφρικανικά πελάγη, όχι εδώ

 32. ελα ντε avatar
  ελα ντε 16/03/2009 23:27:01

  ρε φασιστρόνια κουνάτε λίγο τον ποπό σας που μουχλιασε στις πολυθρόνες
  κάνετε και πολιτικές αναλύσεις τρομάρα σας

 33. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 17/03/2009 00:12:42

  Δεν πειραζει φιλε,αρκει που μπορεις και μας αντικαθιστας εσυ.
  Αμα θελησουμε,καμια φορα,θα σε παρακαλεσουμε,γονυπετεις,να μας το επιτρεψεις.
  Οσον αφορα το θιγομενο απο την αθυροστομια μου,τον πληροφορώ,οτι εγω,μεγαλωσα στον Πειραια,τη 10ετια του 40 και του 50,και τοτε εκει,ετσι μιλαγαμε.
  Αμα απο ολα τα προβληματα που εχει η Ελλαδα σημερα,αυτο που ενοχλει,ειναι το ρημα αυτο,το οποιο το χρησιμοποιουμε εν τη πραξει καθημερινως,τι να πω;Ζητω ταπεινα συγνωμη.

 34. αν-αρχικως avatar
  αν-αρχικως 17/03/2009 01:08:44

  ΤΟ μεγαλύτερο πρόβλημα της ελλάδας είναι τα κολλήματα σου. πληρωμένα ή γνήσια, είσαι οτι αρνητικότερο κινείται εδω μέσα απο άποψη πολιτικών προτεραιοτήτων, γενικεύσεων συνθηματολογίας και ουσίας. Εάν ήμουν φοιτητής και εσύ καθηγητής μου (μη χέσω οτι και καλα εισαι καθηγητης) θα σε περιέλουζα με ποτάσσα.

 35. αν-αρχικως avatar
  αν-αρχικως 17/03/2009 01:11:27

  ελα ντε

  έλα ντέ! λευτεριά στη ΣΟΝΥ ελλάς! μαχαιρώνοντας 10 αραπάδες σώζετε μια Ναταλία Γερμανού! 3 Μαζωνάκηδες και 38 Έφη Σαρρήδες (αρέσει και στον πρόεδρο μας Καρατζαφερ-ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ). Αστο καλο με τους αραπάδες! ζήτω ο ελληνικος πολιτισμός!

 36. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 17/03/2009 10:09:34

  Μα τι πα να πει φασισμος,ξερετε;
  Για να μας το πουνε ολοι αυτοι οι λαλιστατοι,που αμφιβαλω αν εχουν ανοιξει και ενα βιβλιο.
  Ο,τι τους εχουν πει καποιοι ινστρουχτορες,το επεναλαμβανουν,δικην παπαγαλων.
  Αρχιστε και εδω ειμαι εγω,για τα ...περαιτερω.

 37. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 17/03/2009 11:10:52

  Ο προβοκάτωρας από το #32 κατάλαβε ότι ο σχολιαστής αν-αρχικώς θίχτηκε για τη γλώσσα του . Μετά από αυτό τι άλλο να πεις ?

  Μέγα δάσκαλε , ακόμα κι ο σχολιασμός χρειάζεται ξεκούραση κάπου κάπου...εδώ μπορεί να είσαι για τα περαιτέρω αλλά προφανώς μόνο "σωματικώς" γιατί το πνευματικώς μάλλον ξεκουράζεται παρά τη θέλησή σου .

  το σίγουρο είναι ότι ..δεν βρέχει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.