#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2010 15:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μεταμοντέρνα δεξιά του Καρατζαφέρη

 Παρακολουθώ τον Συναγερμό (για τους φίλους Λαϊκός και Ορθόδοξος) με ένα μειδίαμα. Εξηγούμαι:

Σε πλήρη αντίθεση με τα άλλα μικρά  κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία ασκούν  δριμεία κριτική στα δύο κόμματα εξουσίας, ο ΛΑΟΣ (λαϊκός ορθοδόξων συναγερμός, είναι ορθότερο, οι άνθρωποι ακολουθούν δόγματα, οι συναγερμοί τους κλέφτες) έχει αποφασίσει ότι θα είναι πλήρως «συστημικός», όντας διαρκώς σε «πρώτο πλάνο»:

 -Δεν σου φτάνουν οι βουλευτές  κ. Καραμανλή;

Να σου δώσω τους δικούς μου να κυβερνήσεις χαλαρά.

 -Θέλεις στήριγμα κ Παπανδρέου;

Μεσιανή κολώνα να γίνω να κοιμάσαι ήσυχος.

 Απηχώντας και τη βάση του κόμματος του, που επιθυμεί τάξη, ασφάλεια και λύσεις στην καθημερινότητα, με την αβάντα του ΠΑΣΟΚ, που έχει κάθε λόγο να του προσφέρει τα πάντα, ο μετρ της ατάκας επιθυμεί να φτιάξει τη «μεταμοντέρνα Δεξιά», στην οποία:

 Δεν υπάρχει ιδεολογία (τι είμαστε, κομμουνισταί ;)), ούτε κόκκινες, ούτε γαλάζιες γραμμές. ίσως κάποιες πράσινες

Οι συμμαχίες είναι ευκαιριακές αλλά αποδίδουν τα μέγιστα

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, για να καθηλώσουν και να αποπροσανατολίσουν, οι ατάκες να δώσουν λαβή για ποικιλόχρωμα σχόλια.

 Για τη ΝΔ του Σαμαρά ο χώρος αυτός εμπεριέχει οριακούς, τους απόλυτα οριακούς ψηφοφόρους.

Δεν πρέπει καν να ασχοληθεί μαζί τους.

 ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αχαβαχ avatar
  αχαβαχ 21/03/2010 15:07:33

  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα ποσοστά του Καρατζαφέρη στη διάρκεια της κρίσης να αυξηθούν πολύ. Η αντιμετώπισή του από τη ΝΔ, μιας και υποτίθεται ότι είναι όμορα κόμματα, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και σε βάθος χρόνου.

  • anonymous avatar
   anonymous @ αχαβαχ 21/03/2010 15:32:35

   Εγώ και όλη η οικογένειά μου ήμασταν και είμαστε παραδοσιακοί δεξιοί. Τοπικά στελέχη της ΝΔ όμως μας έβλαψαν σε ένα θέμα πάρα πολύ. Έκαναν ρουσφέτια στην πλάτη μας κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας. Ψηφίσαμε Καρατζαφέρη. Εγώ επειδή αποδεικνύεται λαγός του Μητσοτάκη και δεν έβαλε πλάτη στο μεταναστευτικό, το καταψήφισε αλλά δεν έλαβε μέρος σε κινητοποιήσεις, δεν τον ξαναψηφίζω. Που θα τον ρίξω δεν το ξέρω ακόμη.

 2. Orestios avatar
  Orestios 21/03/2010 16:08:40

  Από πότε είναι δεξιά το ΛΑΟΣ?
  Επειδή το λένε οι Αριστερούληδες?
  Δεν νομίζω. Το ΛΑΟΣ δεν στηρίζεται σε καμιά ιδεολογία παρά αυτή της αρπαχτής. Ότι δηλαδή προτάσει ο Μητσοτάκης, οι νεοφιλελεύθεροι(οι καλυμμένοι σοσιαλιστές) και οι σοσιαλιστές.
  Πού λοιπόν είδατε την δεξιά?

 3. ευτυχια avatar
  ευτυχια 21/03/2010 16:29:07

  Το ΛΑΟΣ δημιουργηθηκε μόνο για να εξυπηρετησει τα συμφέροντα του Αρχηγού του. Ονειρεύεται να γίνει Πρωθυπουργός. Επιπλέον με τις παραλήψεις και τις κακοτεχνίες των άλλων, τόν αφήνουν ανενόχλητο να ληστεύει ψήφους και να στηνει ένα οικονομικό "νεο τζάκι" ενω κανείς δεν ξέρει "ποθεν εσχε". Απολαμβάνει μια περιεργη ασυλία απο τους Δημοσιογράφους κι ενω ο Τριανταφυλλόπουλος τον ξεφωνισε κάποια στιγμή για το θέμα Ροντούλη, εκείνος δεν έβγαλε "κιχ".Το ίδιο συνέβη με το θέμα Βελόπουλου.Μονο το Ινχος τα χωνει.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ευτυχια 22/03/2010 10:50:18

   Ευτυχία,όχι απλά δεν είναι περίεργη η ασυλία που απολαμβάνει από τους 'δημοσιογράφους-ιμάντες' της διαπλοκής χρόνια τώρα,αλλά αυτή η αγωνιώδης τους προσπάθεια να τον προβάλλουν και να τον αξιοποιούν βγάζει μάτια.Τα θλιβερά αυτά γιουσουφάκια καί σχέδιο εκτελούν και στόχους εξυπηρετούν.Οσο γιά τον 'φτωχούλη' Robin Hood,ελέω λαικής μικρόνοιας προστάτη της αλήθειας και της διαφάνειας,Ευτυχία μου μην είσα αφελής.Αυτός,όχι μόνο είναι μέσα στο παιχνίδι,αλλά είναι κι' από τους βασικούς δημιουργούς του.
   Οσο γιά τον 'πωλούντα τοις μετρητοίς',μωραίνει Κύριος ....

 4. Παντακης Γιωργος avatar
  Παντακης Γιωργος 21/03/2010 17:34:31

  ....μας δουλεβη...

 5. Dimi avatar
  Dimi 21/03/2010 17:42:48

  "Mάγκεψαν οι φελλοί και κάνουν καταδύσεις. Μαγκέψανε τα πιάτα τα ρηχά και μας γυρεύουν σούπα!»...

 6. καλαματιανός avatar
  καλαματιανός 21/03/2010 18:58:17

  Δεν έβαλε μόνο πλάτη στο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση για τους μετανάστες,για όποιον παρακολουθεί τα κοινοβουλευτικά δρώμενα συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ.
  Στο νόμο για τις προσλήψεις,στο νόμο για τους γενικούς διεύθυντες.Σε επίκαιρες ερωτήσεις αβαντάρει τους υπουργούς της κυβέρνησης,προφανώς υπάρχει προσυνενόηση για το ποιο θέμα θα επιλέξει ως ερώτηση,έτσι ώστε να΄΄παίζουν μπάλα΄΄μεταξύ τους στη Βουλή.
  Αναρωτιέμαι ποιος ψηφοφόρος πλέον της ΝΔ που ψήφισε το ΛΑΟΣ απογοητεύμενος και δυσαρεστημένος απο τις κυβερνήσεις Καραμανλή θα το ξαναψηφίσει.

 7. Γιώργος avatar
  Γιώργος 22/03/2010 10:14:16

  Νεοφιλελεύθερος Δωδεκαθειστικός Συναγερμός θα έπρεπε να λέγεται

 8. zame avatar
  zame 22/03/2010 11:35:05

  Ρε γαμώ τις Κολοτουμπες τους.....γαμώ
  χτες Κυριακή στη Νετ είχε έναν ψυχίατρο & έναν εγκληματολόγο και κάποιον ακόμα ο Φυντανιδης...Μήπως χρειαζόμαστε ομαδική θεραπεία......?

 9. yannidakis avatar
  yannidakis 22/03/2010 11:57:35

  "καταχώρηση τσι μέρας" για την Κυριακή σύμφωνα με την ομώνυμη λίστα του yannidakis live, η καταχώρηση σου τούτη.
  Καληνωρίσματα :[

  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
   ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ yannidakis 22/03/2010 13:01:47

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 10. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 22/03/2010 12:49:09

  Ανέκαθεν ήταν από τους πιο πιστούς μητσοτακικούς. Μετά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, επί Ανδρέα Παπανδρέου περιέτρεχε τις δημόσιες υπηρεσίες κι έλεγε ενώπιον όλων των υπαλλήλων πράσινων και μπλέ ότι "εμείς άμα έρθουμε στα πράγματα θα κυβερνήσουμε μόνον με τα στελέχη της ΝΔ, εσείς οι πράσινοι δυστυχώς θα πάτε στην άκρη", για να προκαλέσει έριδες και μίση μεταξύ τους και να χάσει η ΝΔ κάθε έρεισμα εξουσίας.
  Ενας ανερμάτιστος αλλά πολύ πονηρός δημοσιογραφίσκος, που θέλει να παίξει ηγετικό ρόλο στα πράγματα.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 22/03/2010 13:16:22

   Καλά,εσύ Νικόλα μας άφησες νωρίς....Βλέπεις από ψηλά τις δόξες του δεξιού αντιγράφου σου;;;Εσύ περιορίστηκες στα παράθυρα και στο καρφάκι σου.Αυτός όμως, σε ξεπέρασε.Στην καλλιέπεια,στον λαικισμό, στη στήριξη του Πασόκ .Μέχρι και καναλάκι δικό του διαθέτει.Τώρα, δρέπει τους καρπούς από τα μποστάνια που τόσο φιλότιμα καλλιέργησαν οι "έγκυροι ενημερωτάδες'μας από τα φιλόξενα βοθροκάναλα.Ας τον λουστούνε λοιπόν !

 11. ΜΑΚΕΔΝΟΣ avatar
  ΜΑΚΕΔΝΟΣ 22/03/2010 13:51:24

  Ειχαμε παλια αρκετες βιομηχανιες οι οποιες υπεφεραν κατω απο το βαρος των μικρων κομματων τις αριστερας που μισουσε οτιδηποτε δημιουργουσαν ελληνες βιομηχανοι γιατι πιστευαν οτι επιναν το αιμα του ελληνα εργατη,ετσι λοιπον τρεις και λιγο απεργιες,σαμποταζ και χιλια δυο τις κλεισαν τις ελληνικες βιομηχανιες για να μην πινουν πλεον τον ιδρωτα και το αιμα του ελληνικου λαου και φυσικο αποτελεσμα λοιπον ηταν να αρχισουμε να εισαγουμε τα παντα αφου δεν ειχαμε δικα μας δηλαδη ψυγεια,κουζινες,σιδερα,αυτοκινητα,ποδηλατα,σπιρτα,πινεζες κλπ και ασφαλως τα μικρα κομματα της αριστερας που ηταν?????οι ξενοι βιομηχανοι δεν πιναν το αιμα του ελληνα εργατη????????????????????????????????????????????Ασφαλως το να εισαι το κομμα της εργατικης ταξης σε βαζει αμεσως απεναντι στην αστικη ταξη,που ηταν λοιπον η αριστερα ολα αυτα τα χρονια που τα δυο κομματα γεμισαν την ελλαδα με 1300000 δυμοσιους υπαλληλους ταγους της αστικης ταξης??????????????????????????????////εγω δεν ακουσα κανενα αριστερο κομμα να μιλα οταν ολοι αυτοι οι δημοσιοι προσλαβανονταν για να ρουφανε τον ιδρωτα του ελληνα εργατη και τωρα αυτοι οι εργατοπατερες κατεβαζουν την αστικη ταξη στους δρομους,ΓΙΑΤΙ???????????????????????????????Για να συνεχισουν να υπαρχουν 1300000 ρουφηχτρες του αιματος των ελληνων????????????????????Μηπως για να παρουν μερικους ψηφους των δημοσιων τεμπεληδων??????????ο καρατζαφερης σας φταιει τωρα,διαλυσαν την χωρα μας την καταντησαν αλβανια της ευρωπης και ο καρατζαφερης σας φταιει!!!ε βεβαια το βρηκαμε τωρα ,διαλυσαμε την χωρα,φαγαμε,ηπιαμε,καταστρεψαμε και τωρα φταιει ο κακος εθνικιστης

 12. Factorx avatar
  Factorx 22/03/2010 17:54:08

  Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην πρότασή του για συνάντηση πολιτικών αρχηγών και πρώην πρωθυπουργών και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί η πείρα των τελευταίων.

  Τόνισε επίσης ότι θέλει να βάλει στο παιχνίδι την πείρα τους και υποστήριξε ότι τους πρώην πρωθυπουργούς δεν μπορεί να τους αφήνουμε απ΄έξω.

  Ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε ήδη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,θα συναντηθεί με τον Κώστα Σημίτη και όπως δήλωσε θα ζητήσει να δει και τον Κώστα Καραμανλή, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «ο αξιότιμος πρώην πρωθυπουργός θα το εξετάσει».

  Αναφερόμενος στην στάση που επιδεικνύει, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι ο ίδιος έχει δύο επιλογές: «Ή να πετάω κι εγώ πέτρες στη τζαμαρία ή να πάω να βοηθήσω. Εγώ βοηθάω.Το ίδιο είχα πει και στον κ.Καραμανλή πέρσι και δεν είχε δεχτεί την πρόταση μου. Και ο κ. Σαμαράς να ήτανε και η κα Παπαρήγα να ήτανε, τον ίδιο εθελοντισμό θα έδειχνα μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο», είπε.

  Τόνισε επίσης ότι βρίσκεται σε ένα διάλογο «και όχι σε μια απαξία, που σημειώνει η ΝΔ και θέλω ο κ. Σαμαράς - και πιστεύω ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, οξύνους - να καταλάβει γιατί αυτό το τρίκλισμα που κάνει δεν βοηθάει. Να έρθει και αυτός να βρούμε μια λύση».

  Καταλήγοντας σημείωσε:

  «Και λέω έλα και εσύ Αντώνη να βοηθήσεις. 50 κιλά εσύ, να σηκώσω 60 κιλά εγώ, που είμαι πιο χοντρός και να σηκώσει τα υπόλοιπα 100 αυτός που έχει την ευθύνη».

  Τέλος ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η Αριστερά κρεμιέται από τη μπάρα για να είναι ασήκωτο, «δηλαδή επενδύει στο χάος και ό,τι ήθελε προκύψει».

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Factorx 22/03/2010 19:49:36

   Α,ναί; Ωστε έτσι λοιπόν ο 'πωλών τοις μετρητοίς'...Τι πατριωτισμός!..Τι ανυστερόβουλη θέση!...Δίδει δωρεάν,τη στήριξη και τη σοφία του !!!!Οποία συγκινητική αυταπάρνησις !!Την πιθανότητα να μην θέλουν μερικοί να δούνε από κοντά την υψηλότητά του την σκέφθηκε;;;Ειπαμε :Μωραίνει Κύριος...

  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
   ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ Factorx 23/03/2010 00:32:40

   Στην προ ημερησίας στη Βουλή δήλωσε ικανοποιημένος που ο Σαμαράς αντελήφθη το μέγεθος του προβλήματος 3 μήνες μετά.
   Ενημέρωσε επίσης τη Βουλή, ότι έστειλε την Τζαβέλλα στον Τρισέ,η οποία του απέσπασε θετική δήλωση για τις ελληνικές θέσεις. Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος του είπε τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό, κάλεσε τον πρωθυπουργό να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο, δηλώνοντας ότι στα θέματα της Ορθοδοξίας είναι μπροστά, γιατί το "έχουμε και στο όνομα"...
   Το καλύτερο του όμως ήταν η στήριξη που παρείχε στους φόρους στις αποζημιώσεις των απολυμένων.
   "Δεν λέμε για αυτούς που παίρνουν 3.000, 4000 ή 5000 ευρώ, αλλά στα γκόλντεν μπόις που παίνουν 100.000 ευρώ και πάνε στον αντίπαλο"

 13. zame avatar
  zame 22/03/2010 20:13:48

  ναι την συνεντευξη την εδωσε στον Real FM στην κ.Μακρη. ...εχει εναν εξ-ορθολογισμο..αλλα ειναι μεγαλη κολοτουμπα

 14. παύλος avatar
  παύλος 23/03/2010 20:50:16

  Αν δεν κάνω λάθος ανεφέρθη από κάποιους αναγνώστες ότι ο Καρατζαφέρης έβαλε πλάτη στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για μία αυθαίρετη άποψη που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ο ΛΑΟΣ στην ουσία υπήρξε το μόνο κόμμα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει πραγματική μάχη για να μην περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο, όταν η ΝΔ αρκέστηκε απλά στο να το καταψηφίσει στην Ολομέλεια (και μάλιστα με 10 απουσίες) χωρίς να συμπράξει στην ουσία ούτε κατά το ελάχιστο σε όποια μορφή πίεσης ενάντια στην κυβέρνηση προτάθηκε από το ΛΑΟΣ. Έσπευσε να στηρίξει άμεσα τον Παπούλια όταν στο τραπέζι είχε πέσει η πρόταση για καταψήφιση του αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο, δεν στήριξε το αίτημα για δημοψήφισμα (όπως μάλιστα ειπώθηκε δια του στόματος του κου Χατζηγάκη, η ΝΔ είναι πάγια κατά των δημοψηφισμάτων επειδή - άκουσον άκουσον - τα δημοψηφίσματα καταργούν την κοινοβουλευτική δημοκρατία...!!! Φανταστείτε ότι μόλις ειπώθηκε αυτό το μαργαριτάρι, τουλάχιστον καμια δεκαριά μόνο γνωστοί μου νεοδημοκράτες απομακρύνθηκαν από τους κόλπους του κόμματος οριστικά, αφού προφανώς η ΝΔ θεωρεί ότι ελληνικός λαός αποτελείται από ηλίθιους, ενώ ο ίδιος ο Ψωμιάδης δήλωνε πως θα υπέγραφε) και επίσης ψήφισε υπέρ της συνταγματικότητας του ν/σ, διευκολύνοντας περισσότερο το ΠΑΣΟΚ στο να το περάσει, μπλοκάροντας στην ουσία την προσφυγή αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΛΑΟΣ.

  Όσον αφορά την υποτιθέμενη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ ,άνθρακας ο θησαυρός, καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που έχει προσχωρήσει σε πάγιες θέσεις του ΛΑΟΣ εδώ και χρόνια. Να υπενθυμίσω εν τάχει για να μη γίνω κουραστικός ότι καταψηφίστηκαν όλα τα απαράδεκτα και επαχθή μέτρα (μειωσεις μισθών, φόρος στα καύσιμα, ΦΠΑ κλπ) ενώ επίσης αν το ψάξετε θα δείτε ότι σε ότι αφορά τα άρθρα του νομοσχεδίου για την οικονομία, η ΝΔ υπερψήφισε ένα περισσότερο από όσα υπερψήφισε το ΛΑΟΣ.

  Πραγματικά δεν είναι ορθόν για τους νεοδημοκράτες να υιοθετούν την αριστερή παραφιλολογία που πάντα έχει σκοπό μέσα από τη διαστρέβλωση να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις (ότι έκανε πάντα) ότι δήθεν ο Καρατζαφέρης στηρίζει ΓΑΠ. Από την άλλη, είναι φανερό ότι ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα με τη μεγαλύτερη συνέπεια στις απόψεις του και είναι πραγματικά αστεία η ανισόρροπη πολεμική που κατά καιρούς δέχεται. Για παράδειγμα μέχρι τώρα ήταν ακραίοι, φασίστες, ακροδεξιοί κλπ. ξαφνικά έγιναν το άλλο άκρο, καθεστωτικοί, σοσιαλιστές κλπ. Είναι εμφανές ότι όλα αυτά πολύ λίγη σοβαρότητα επιδεικνύουν.

  Όσον αφορά δε το σκοπιανό, είναι ο μόνος που έχει την μόνη πατριωτική άποψη (ο πατριωτισμός γενικότερα είναι καλό να μετριέται στις πράξεις και όχι στα λόγια), δηλαδή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είτε μονή, είτε διπλή είτε πάνω είτε κάτω είτε με γεωγραφικό προσδιορισμό είτε, είτε...είτε. Η άποψη του κου Σαμαρά αλήθεια, ποιά είναι? Δέχεται την "κόκκινη γραμμή" που χαρίζει στους σωβινιστές Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας? Συμφωνεί με την άποψη του Καρατζαφέρη? Ας δηλωθεί λοιπόν επίσημα ποια είναι η άποψη της ΝΔ για το Σκοπιανό, και ας κρίνει ο κόσμος το αν και πόσο πατριωτική είναι.

  Τώρα, ποιοί είναι οι εσώτεροι, "πραγματικοί" σκοποί του για τους οποίους διάφορα γράφτηκαν, για το εν λόγω θέμα δεν μπορώ να γνωρίζω. Προτιμώ να κρίνω την πολιτική μέσα από τα πεπραγμένα, και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κάθε ένα (με μετρήσιμα δηλαδή μεγέθη) και όχι μέσα από ιδεοληψίες και σενάρια για τα οποία τουλάχιστον δεν υπάρχουν απτά επιχειρήματα για να τα επιβεβαιώσουν. Επίσης θεωρώ έξοχες μεταξύ των άλλων προτάσεις του, όπως η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης κατά 50% και ακόμη μεγαλύτερης μείωσης της χρηματοδότητσης των κομμάτων για τα οποία δυστυχώς η ΝΔ κωφεύει....και τι να πει ένα κόμμα που έχει ήδη λάβει προκαταβολικώς τη χρηματοδότηση του 2014 ενω το ΠΑΣΟΚ του 2016. Ή μήπως δεν είναι υπεύθυνη η ΝΔ (τουλάχιστον κατα 30-35% και το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ) για την πελατειακή πολιτική τους εδώ και 30 χρόνια που έφθασαν τους δημοσίους υπαλλήλους από 280.000 περίπου το 1981 σε 1.200.000 σήμερα?
  Εγώ πάντως παρότι ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, εύχομαι η ΝΔ να ανέλθει σύντομα καθώς είναι επείγον πλέον η δεξιά να εκτοπίσει το συντομότερο δυνατόν τους πασοκοσυριζαίους που έχουν στήσει γλέντι και να τους διώξει από την εξουσία πριν καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.