#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/03/2008 23:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μεγάλη συγκάλυψη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ύστερα από …12ωρη απολογία ο εργατολόγος κ. Νικολουτσόπουλος ,που κατηγορείται στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο κατηγορούμενος θα μεταχθεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σύμφωνα με τους συνηγόρους του, θα ζητήσει να κρατηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Όπως είναι γνωστό ο κ. Νικολουτσόπουλος , που είχε συνοδεύσει την κα Τσέκου στις επισκέψεις της στο Mega και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», είχε παραμείνει μέρες στο νοσοκομείο, πριν καταθέσει, επειδή έπασχε από «αυτοκτονικό ιδεασμό». Η προφυλάκιση του κ. Νικολιτσόπουλου έρχεται μετά την παράταση της προφυλάκισης της κας Τσέκου, για την οποία γράψαμε εδώ.


Προφανώς, θέλουν με τον τρόπο αυτό να μας πουν ότι δεν φταίει άλλος. Ότι όλα εκείνα τα φοβερά και τρομερά με τα οποία μας βομβάρδιζαν καθημερινά επί ένα τρίμηνο τα ΜΜΕ ήταν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Ότι όλα άρχισαν και τελείωσαν σε μια ροζ ιστορία. Ότι για όλα φταίνε η κα Τσέκου και ο δικηγόρος της. Και ότι δεν ήταν δηλαδή οι ολέθριοι χειρισμοί του μεγάρου Μαξίμου που έσπρωξαν τον Ζαχόπουλο να πέσει στο κενό. Ποιος όμως είναι πλέον τόσο αφελής, ώστε να πιστέψει ότι η κα Τσέκου, την οποία με τόση ευκολία το σύστημα «μπουζούριασε» αμέσως στη φυλακή, ήταν εκείνη που κατάφερε να οδηγήσει τον πρώην γενικό σε αυτήν την ενέργεια; Και ότι ο Θέμος Αναστασιάδης, ήταν τόσο ανόητος ώστε να σπρώξει την εφημερίδα σε έναν μεγαλοεκδότη;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 27/03/2008 00:12:53

  τι εγινε το καποιος εχασε τη μπαλα ρε παιδια? Το εφαγε η γάτα??

 2. Observer avatar
  Observer 27/03/2008 00:52:52

  Υπήρχαν προφανώς επίμαχες φράσεις που έλεγε ο Ζαχόπουλος σε βάρος υψηλού παράγοντα. Έτσι λογοκρίθηκε το dvd, ψηφίστηκε αυστηρός νόμος για όσους κάνουν χρήση dvd και άνοιξε το press.gr με το πρόσχημα κάποιου εκβιασμού για τρομοκρατία μην και παίξει τα επίμαχα κομμάτια.

 3. Sokrates avatar
  Sokrates 27/03/2008 01:52:39

  Αγαπητέ Διαχειριστά πιστεύω πως κάνεις μέγα λάθος ή έχεις όντως άγνοια γεγονότων και ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΩΝ.Στο Μαξίμου δεν είναι τόσο μ...ες όπως τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ κατά καιρούς.(και εγώ αυτό πίστευα)Σε παραπέμπω ​​​​​εδώ​​​​​ και το post με τίτλο "Τα DVDs και οι ……αθώες περιστέρες !" και σε πολλά άλλα που μου διαφεύγουν αυτή την ώρα.Σου αναφέρω πως το συγκεκριμένο blog μου το πρότεινε φίλος και εγώ με τη σειρά μου σου το προτείνω να το διαβάζεις και να δημοσιεύεις τέτοια post.Ας αφήσουμε τα μισόλογα...Ευχαριστώ

 4. factorx avatar
  factorx 27/03/2008 02:44:04

  Διάβασα τι λέει το μπλογκ που αναφέρεις και απο οτι κατάλαβα υποστηρίζει οτι για όλα φταίνε τα διαπλεκόμενα και καθοδηγούμενα ΜΜΕ. Δεν διαφωνω καθόλου οτι είναι ΚΑΙ έτσι. Γιατί όμως ο Καραμανλής και η κυβέρνηση του δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να καταπολεμησουν την διαπλοκη, ενω γι αυτό το λόγο κυρίως εξελέγησαν; Και αν υποθεσουμε οτι όλα τα έκαναν κάποιοι κακοί πράκτορες που λέει και το μπλογκ αυτό, μετα το ταξίδι του Καραμανλή στην Ρωσία, πουν βρήκαν την αφορμή για να τα κάνουν; Δεν υπήρχε ούτε ο Ζαχόπουλος, ουτε η Τσέκου, ούτεν οι κουμπάροι και τα ομόλογα;

 5. Factorx avatar
  Factorx 27/03/2008 02:55:14

  Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας και την ομόφωνη κρίση ανακριτή και εισαγγελέα, οι συνήγοροί του κ.κ. Νίκος Μαυρομάτης και Γιάννης Κότσιος προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

  «Ο βαρέως ασθενών εντολέας μας κρίθηκε αδίκως προσωρινά κρατούμενος. Θυσιάστηκε ως Ιφιγένεια προκειμένου να άρει τις αμαρτίες τρίτων για τις οποίες δεν έχει ευθύνη. Επειδή, όμως, συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα συνεχίσει την προσπάθειά του γιατί είναι αθώος. Κατέθεσε την αλήθεια διότι αυτή είναι ο μόνος σύμμαχός του, καθώς δεν μετείχε, ούτε μετέχει σε θολές συμφωνίες, ούτε προσπάθησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια και την κοινή λογική όπως ήδη έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση».

  Σε ερώτηση τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης, οι συνήγοροί του επανέλαβαν ότι είναι αθώος, τονίζοντας ότι «η εκβίαση είχε συντελεστεί πολύ πριν την 20η Νοεμβρίου, οπότε συνάντησε την 35χρονη».

 6. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 27/03/2008 03:24:39

  «Η ηθική κοινωνία, η κοινωνία των αγγέλων εκμεταλλεύτηκε ένα ηθικό μου παράπτωμα, βρίσκοντας την κατάλληλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή.

  Έπεσα βορά στο στόμα των λεόντων, (: α-πο-κλεί-ε-ται η Τσέκου, ο Κουτελίδας, o Μαλέρμπας κι ο Νικολουτσόπουλος να είναι «οι λέοντες», σε σύγκριση με κάποιον που είναι δεξί χέρι του πρωθυπουργού. Τα ΜΜΕ, ο Τύπος, τα Κόμματα και το Κεφάλαιο, ΟΜΩΣ, - μεμονομένα, συνδιασμένα ή συνολικά- , ταιριάζουν «ταμάμ») ..

  Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα ..

  Θέλω να καταγγείλω τη σ τ η μ έ ν η εντιμότητα και να βάλω τέρμα σε α σ ύ δ ο τ α φαινόμενα Ν Ε Ο-Φ Α Σ Ι Σ Μ Ο Υ".

  Ποιος εκπροσωπεί την "ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή" και ποια είναι τα "ευήκοα πολιτικά ώτα", που βάζουν πλάτη στον ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ;;;

  Δηλαδή, τι άλλο έπρεπε να κάνει παραπάνω από το να τα καταγγείλει γραπτώς και να φουντάρει από τον 4ο;;;

  Αναρωτιούνται αυτοί οι άχρηστοι στην αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί τους μουτζώνει ο κόσμος. Άμα, ρε γιωργάκηδες, σας καταγγέλει ο κολλητός του πρωθυπουργού ότι με την κάλυψη του Μαξίμου υπάρχει Παρακράτος ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ και δεν μπορείτε να το βγάλετε στην επιφάνεια, άντε, παιδάκια μου, στο Άσυλο Ανιάτων και αφήστε το άσυλο της Βουλής.

  Κύριε Τσίπρα, κ. Αλαβάνε, κ. Παπαρήγα, ΣΥΝ και ΚΚΕ, ποια είναι τα "ευήκοα πολιτικά ώτα" και ποιοι καθοδηγούν τα "ασύδοτα φαινόμενα ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ"; (Ή μήπως θα πρέπει ν' απευθυνθούμε στο ...ΛΑΟΣ;). Τόσο, ρε, παιδί μου, χάλασε κι η αριστερά, που ξέχασε τι είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ;


  ΥΓ. Για τους "Α-Ρ-Δ", δεν χρειάζεται, πια, ούτε το σάλιο μας να χαλάμε. Αυτοί στεναχωριούνται γιατί έχουν Πόρσε, και δεν έχουν ανσανσέρ να την ...ανεβάζει στην κρεββατοκάμαρα...

 7. wert01gf avatar
  wert01gf 27/03/2008 03:29:11

  Και βέβαια. Μια χαρά τα λένε. Αυτοί φταίνε για όλα. Κανείς άλλος. Αυτή η Τσέκου έχει όλη την ευθύνη. Βλέπω καλά; (Μάλλον χρειάζομαι Οφθαλμίατρο)

 8. bill avatar
  bill 27/03/2008 12:36:17

  Κατά τη προεκλογική περίοδο θα βγάλουν στο αέρα το αμοντάριστο DVD και μερικοί δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν...ωρε γλέντια.

 9. Swell avatar
  Swell 27/03/2008 14:15:53

  O άλλος ΙΔΕΑΣΜΟΣ

 10. anesis avatar
  anesis 27/03/2008 21:46:11

  450 Ευρουλίνια έχω δώσει του Νικολιτσόπουλου για να με κάνει μόνιμο αν και είμαι 14 χρόνια συμβασιούχος. Μαζί με μένα είναι άλλοι 1200 άτομα κουβεντιάζουμαι τρελά λεφτά, και το παίζει τρελος ο μαιντανος. γαμώτο μου!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.