#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2012 13:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μαύρη φάλαγγα της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ.Άγνωστα περιστατικά ρατσιστικής βίας και αυθαιρεσίας μελών της Ελληνικής Αστυνομίας φέρνει σήμερα στο φως το «Έθνος της Κυριακής».

Στον κατάλογο των υποθέσεων που έχει συγκεντρώσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφονται οι αποκρουστικές λεπτομέρειες της φασιστικής πρακτικής που ακολουθούν μέλη της αστυνομίας, οι οποίες είναι απόλυτα «εναρμονισμένες» με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα στα συμβάντα που έχουν καταγγελθεί και εξετάζει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συμπεριλαμβάνονται βασανισμοί, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπές, εκβιασμοί, ξύλο, αλλά και η καταστροφή νομιμοποιητικών εγγράφων. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της έρευνας των υποθέσεων φαίνεται να προκύπτει ότι στην πλειονότητα των περιστατικών που αναφέρονται στη λίστα, οι αστυνομικοί που πρωταγωνιστούν διατηρούν -πέρα από κοινή νοοτροπία- και «αγαστές» σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Στον κατάλογο, πέρα από την περιγραφή του περιστατικού, τον τόπο τέλεσης του συμβάντος και την επιληφθείσα υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., σημειώνονται ο πειθαρχικός έλεγχος και τυχόν δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οταν έχουν κατατεθεί μηνύσεις, των υποθέσεων έχει επιληφθεί και η Εισαγγελία. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, η παραπομπή στη Δικαιοσύνη θα προκύψει αφού διερευνηθεί από την αρμόδια υπηρεσία.

Τα απανωτά περιστατικά ρατσισμού και παράβασης καθήκοντος από μέλη της αστυνομίας που εκθέτουν το σύνολο του Σώματος αλλά και την πολιτική ηγεσία έχουν σημάνει «κόκκινο συναγερμό» στους επιτελείς του υπουργείου, που αποφάσισαν να σταθούν αμείλικτοι σε κάθε κρούσμα που προκύπτει. Η πολιτική εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια προς την αρμόδια υπηρεσία που μελετά τις καταγγελίες των μεταναστών και των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι σαφής: Ολες οι υποθέσεις που αφορούν αστυνομική βία εξετάζονται κατά προτεραιότητα. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα αποδείξουν τις ευθύνες των αστυνομικών υπαλλήλων, οι τελευταίοι θα αντιμετωπίζουν βαριές ποινές, ακόμη και την απόταξή τους από το Σώμα.

«Κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή ή που -έστω- ενστερνίζονται την ιδεολογία της» δήλωσε στο «Εθνος της Κυριακής» υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη.

«Σε καμιά περίπτωση όμως η συμπεριφορά τους δεν μπορεί να ταυτιστεί με το σύνολο των αστυνομικών, ούτε καν με την πλειοψηφία» επισημαίνει, προσθέτοντας πως «αν οι αστυνομικοί που αποδεδειγμένα επιδεικνύουν ρατσιστικές συμπεριφορές αντιμετωπίσουν τον βαρύ πέλεκυ της πειθαρχικής δίωξης ή της Δικαιοσύνης, θα παραδειγματιστούν και άλλοι, που ενδεχομένως θελήσουν να μιμηθούν τους συναδέλφους τους».

Αναδιοργάνωση

Απόδειξη της προτεραιότητας που δίνεται στην αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού στην ατζέντα του υπουργείου είναι η πρόσφατη ανακοίνωση του Νίκου Δένδια για την ίδρυση εξειδικευμένων τμημάτων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας. Παρά το γεγονός ότι στο τέλος του χρόνου επίκειται η συνολική αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο υπουργός έκρινε ότι η προώθηση του θέματος έπρεπε να προηγηθεί, ώστε να γίνει άμεσα η απαραίτητη διαδικασία και να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα ειδικά τμήματα δημιουργούνται στις Υποδιευθύνσεις Κρατικής Ασφάλειας Αθηνών και Θεσσαλονίκης και αντίστοιχα γραφεία θα λειτουργήσουν στις 5 Υποδιευθύνσεις της Ασφάλειας Αττικής, καθώς και στις υποδιευθύνσεις και τα τμήματα Ασφάλειας των νομών της Ελλάδας. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η τηλεφωνική γραμμή υποδοχής ανώνυμων και επώνυμων καταγγελιών τέτοιων φαινομένων, είτε αυτά προέρχονται από αστυνομικούς είτε από άλλους πολίτες.

Αποφασισμένος για μέτρα ο Δένδιας

Σύσταση ειδικής υπηρεσίας για τη ρατσιστική βία

Αποφασισμένος να πατάξει κάθε διασύνδεση μελών της ΕΛ.ΑΣ. με τη Χρυσή Αυγή και τον φασιστικό χώρο είναι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Για τον λόγο αυτόν, έχει δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία να εξεταστεί κάθε καταγγελία για ρατσιστική αστυνομική βία ή αυθαιρεσία. Οι αστυνομικοί που θα κριθούν ένοχοι για τα καταγγελλόμενα θα αντιμετωπίσουν ποινές ακόμη και απόταξης από το Σώμα.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο αρμόδιος υπουργός είχε παρουσιάσει στο τέλος Οκτωβρίου το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση εξειδικευμένων υπηρεσιών κατά της ρατσιστικής βίας. Σύμφωνα με αυτό, σε ολόκληρη τη χώρα συστήνονται τμήματα και γραφεία αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας, αλλά και τηλεφωνική γραμμή υποδοχής -ανώνυμων και επώνυμων- καταγγελιών τέτοιων φαινομένων.

Οταν δράστες είναι πολίτες, οι υποθέσεις θα εξετάζονται από το ίδιο το αρμόδιο τμήμα, ενώ όταν πρωταγωνιστές είναι αστυνομικοί, η διερεύνηση θα ανατίθεται στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που θα προτείνει ακόμη και απόταξη από το Σώμα. Με αυτό τον τρόπο, οι επιτελείς εκτιμούν ότι θα περιοριστούν και τα κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Τμήματα αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας δημιουργούνται στις Υποδιευθύνσεις Κρατικής Ασφάλειας Αθηνών και Θεσσαλονίκης καταρχάς, καθώς επίσης και αντίστοιχα γραφεία στις 5 Υποδιευθύνσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και σε όλες τις υποδιευθύνσεις και τα τμήματα Ασφαλείας των νομών της χώρας. Τον επιτελικό ρόλο αναλαμβάνει το Α' Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτιστικών Ζητημάτων της Κρατικής Ασφαλείας του υπουργείου, το οποίο μάλιστα και σημειολογικά μετονομάζεται σε Τμήμα Κοινωνικών Ζητημάτων και Αντιμετώπισης Ρατσισμού.

Με το Προεδρικό Διάταγμα ρυθμίζονται διάφορα επιμέρους ζητήματα, όπως η δημιουργία κοινής τηλεφωνικής γραμμής καταγγελιών και ενημέρωσης στα θέματα ρατσιστικής βίας.

Επίσης, διευρύνεται η λειτουργία των Γραφείων Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας, που θα μπορούν πια να δέχονται και ανώνυμες καταγγελίες για ρατσισμό.

Επιπλέον, υπεγράφη διαταγή από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία ανατίθεται ρητά στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να επιλαμβάνεται των καταγγελιών που αφορούν οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά αστυνομικού, με άμεση προτεραιότητα.

«Η πολιτική βούληση είναι απολύτως αυτή, και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση και εντός της Ελληνικής Αστυνομίας και προς την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Αναμένουμε από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να εκτελέσουν απολύτως το καθήκον τους, όπως αυτό προσδιορίζεται από το Σύνταγμα, τους νόμους και τους εσωτερικούς κανονισμούς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτό το πλαίσιο, οφείλω να σας πω ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή επιείκεια» είχε πει ο Νίκος Δένδιας.

Τα εκλογικά ρεκόρ της Χρυσής Αυγής

Οι διπλές κάλπες του καλοκαιριού χτύπησαν το πρώτο καμπανάκι

Η ύπαρξη «θυλάκων» της Χρυσής Αυγής στους ενστόλους φάνηκε περίτρανα και στα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων Μαΐου-Ιουνίου του 2012. Και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, στα 11 εκλογικά τμήματα της Αθήνας στα οποία ψήφισαν οι χιλιάδες ετεροδημότες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τα ποσοστά της Ακροδεξιάς σημείωσαν το ρεκόρ σχεδόν της Επικράτειας!

Τα εκλογικά αυτά τμήματα, από το 806 ως και το 816, λειτούργησαν στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε καθένα από αυτά ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα και ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σε αυτά κυμαίνεται στο 20-30% επί του συνόλου των ψηφοφόρων. Ακόμη κι έτσι, η ένστολη ψήφος κατάφερε να... γείρει την πλάστιγγα του αποτελέσματος προς την άκρα Δεξιά.

Σε όλα αυτά τα τμήματα στις εκλογές του Ιουνίου η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστά από 17,2% έως 23,04%, σχεδόν ίδια με αυτά που είχε λάβει στην αναμέτρηση του Μαΐου. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, η ΧΑ κέρδισε το ποσοστό του 21,7% ενώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου το ποσοστό αυτό ήταν 21,06%. Στα υπόλοιπα τμήματα οι «απώλειες» της Χρυσής Αυγής είναι μηδαμινές.

Αν συνυπολογισθεί λοιπόν ότι από τα συγκεκριμένα ποσοστά μόλις το 20-30% αποτελεί «αστυνομική ψήφο», τότε διαπιστώνει ότι σε ποσοστό άνω του 50% οι αστυνομικοί στήριξαν το συγκεκριμένο κόμμα.

Η μαζικότητα της ψήφου των ενστόλων καταδεικνύεται ευκολότερα όταν κανείς λάβει υπόψη του τα ποσοστά της ακροδεξιάς οργάνωσης στα γύρω εκλογικά τμήματα στα οποία δεν ψηφίζουν αστυνομικοί. Σε αυτά, το ποσοστό αντίστοιχα της Χρυσής Αυγής κυμαινόταν μόλις στο 5,35-6,57%.

ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννος avatar
  Γιάννος 25/11/2012 15:07:56

  Μήπως ξέρετε τι αποτελέσματα είχαν εκείνες οι κάλπες (περιοχή ΓΑΔΑ) στις προηγούμενες εκλογές?

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ Γιάννος 26/11/2012 16:27:21

   ΠΑΣΟΚ κυρίως

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 25/11/2012 15:11:24

  Άν πλακώσει αύριο το FBI και τους βάλει χέρι για πιθανή υπόθεση κακομεταχείρισης Αφροαμερικανού, οι κάφροι χρήσιμοι ηλίθιοι της "αριστεράς" θα μιλούν για "φονιάδες των λαών Αμερικάνους"...
  Πάτε στοίχημα;

 3. Mπροστα και Δεξια avatar
  Mπροστα και Δεξια 25/11/2012 15:33:26

  Oταν δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε σε αυτην την χωρα "τσουπ" πεταμε και καποιο θεμα σχετικα με την ΕΛ.ΑΣ.Δεν ειπε κανεις πχ κατι για τα αρχαια και τις συλληψεις σχετικα με την Ολυμπια , αλλα παλι εχουμε την γνωστη "κακη" και "μοχθηρη" ΕΛ.ΑΣ.
  Δεν παιρνουμε την δοση αυριο λεω εγω , και να αφησουμε επιτελους την αστυνομια να κανει την δουλεια της σε αυτη τη χωρα ?

 4. ΧΑΛΙΚΙ avatar
  ΧΑΛΙΚΙ 25/11/2012 15:40:35

  Η ΧΑ, μιλά την γλώσσα που μιλά ενα ποσοστό των Ελλήνων στα καφενεία, τις πλατείες και τις ιδιωτικές συζητήσεις. (7% πρόσφατες εκλογές)
  Αυτό ενοχλεί, τους ψευτοδιανούμενους και ψευτοδιαφωτισμές του σύγχρονου ελλαδισταν.
  Τα σώματα ασφαλείας έχουν και αυτά τα δικά τους προβλήματα, αναρωτηθήκατε πότε ποια είναι αυτά;
  Αναρωτηθήκατε πότε γιατί ενα ποσοστό ένστολων ενστερνίζεται τις απόψεις τις ΧΑ;
  Αλλά ποίος ασχολείται με τους "μπάτσους"; ε;

  Αλλά ξέχασα, για όλα φταίει η ΧΑ (νόμιμο κόμμα πλέον) και οι υποστηριχτές τους στα Σώματα Ασφαλείας. Και όχι το πολιτικό σύστημα που την "κλείδωσε" στη συνείδηση του Ελληνικού λάου, ως την τελική λύση για όλη αυτή τη ασυδοσία και βρωμιά που έχει πνίξει την χώρα μας.

  Γιατί δεν κηρύττουν την ΧΑ παράνομη και ανέχονται όλες αυτές τις τακτικές;

 5. βαγόνι avatar
  βαγόνι 25/11/2012 15:45:17

  Με το συμπάθειο,αλλά η μεταπολεμική κουλτούρα αυτών των σωμάτων
  εκεί θα κατέληγε,σε περιόδους κρίσης...ο Ανδρέας τους είχε μπερδέψει,
  αλλά για λίγο....πολλοί παράγοντες:κοινωνική προέλευση,πίεση,είδος
  εκπαίδευσης,μισθολογικά...πάντως δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο...
  μή σου κάτσει αυτή η σύνδεση με την ακροδεξιά "περιπέτεια", και μάλιστα
  σε τέτοιους καιρούς....
  Το ξεφωνητό και η πολιτική αποδοκιμασία έχουν αντίθετα αποτελέσματα...
  με το μαλακό...ο Pasolini,κάποτε, μάλωνε με τους ακροαριστερούς που
  έβριζαν και χτυπιόντουσαν με τους "μπάτσους¨....'είναι λαικά παιδιά,
  μήν τους αγριεύετε'...έτσι, η ταινία του για τά κατα "Ματθαίον Ευαγγέλια"
  είχε αρχίσει να έχει και αστυνομικό ακροατήριο....εντάξει, δεν πήγαν στις
  "120 ημέρες των Σοδόμων".!...όλα είναι θέμα έξυπνων και ζεστών
  χειρονομιών....οι εκλεκτικές συγγένειες με τον Κασιδιάρη έχουν και όρια!

 6. ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ avatar
  ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 25/11/2012 16:08:44

  Φάκτορα εγώ στα νιάτα μου, δεκαετία '80, τον Τόμπρα θυμαμαι φάτσα κάρτα να κατεβαίνει επικεφαλής στη πορεία των αναρχικών με ντουντούκα. Αλλά τότε είχαμε "αλαγή" +γινόταν το άσπρο -μαύρο με ζήτω...Φαντάζεσαι η πλειοψηφία στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις να ήταν "αριστερίσκοι"??

 7. Θησειώτης avatar
  Θησειώτης 25/11/2012 17:10:46

  Χρήζει ψυχανάλυσης η αιώνια απορία των αριστερών, για τις αιτίες που κάνουν τους αστυνομικούς δεξιούς - πολλές φορές και ακροδεξιούς. Ρε "συντρόφια", απλά δεν τους γουστάρετε και αυτοί δεν σας γουστάρουν.

 8. papasmurf avatar
  papasmurf 25/11/2012 18:03:18

  Πάλι στην εξέδρα η μπάλα !!!!!
  Για την ταμπακιέρα καμία άποψη αδέλφια ;

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 25/11/2012 19:26:44

  H γιαγιά που τη ρίχνουν κάτω τα ισλαμο-μαροκάνια για της αρπάξουν την καδένα με τον σταυρό και δεν τρέχει τίποτα για αυτούς (αφού είναι μια "άπιστη") να πάρει τηλέφωνο στην ειδική γραμμή για τη "ρατσιστική βία";
  Η άλλη γιαγιά στο Ηράκλειο, που τη βίασε το 20χρονο αλβανάκι που μόλις είχε ελληνοποιηθεί, να τηλεφωνήσει ή να το αφήσει καλύτερα;
  Κοίτα ρε που το "Εθνος" του Μπόμπολα, ο πάλαι ποτέ κρυφός "Ριζοσπάστης", γίνεται και τιμητής...
  Εγώ, ως πολίτης, θέλω η ΕΛ.ΑΣ. να με προστατεύει. Τα υπόλοιπα, δεν με αφορούν, ειλικρινά. Και είναι τουλάχιστον προκλητικό να βλέπω τους μαύρους να μεταφέρουν τα λαθραία τους μέρα μεσημέρι με το μετρό και τους Πάκιδες να τσιμπάνε εισιτήρια στην έξοδο. Enough is enough....Οσο για τα "νομιμοποιητικά έγγραφα", όλα με λαμογιές βγήκαν. Στο κάτω-κάτω, ας τα πλαστικοποιήσουν άμα δεν θέλουν να σκίζονται....

 10. rs avatar
  rs 25/11/2012 20:10:51

  Θείε,
  είναι ανάγκη να δείχνεις πάντα πόσο ... έξυπνος είσαι;

 11. μπακαλιάρος avatar
  μπακαλιάρος 25/11/2012 21:41:32

  Σωστά τα λες ΒΙΣ μα ποιος είναι αυτός που πιστεύει τι γράφει ο Μπόμπολας.
  Ποιος να πιστέψει τον πρωην πράκτορα της KGB που είχε σοβαρές οικονομικές δοσοληψίες με την Σοβιετία. Όσα ψέματα γράφει στο ΕΘΝΟΣ και λέει μεσα από το MEGA TV για τους "κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες" είναι σκόπιμα και υποβολιμαία γιατί εξυπηρετούν τα σχέδια τα δικά του και των έταίρων του.

 12. Tassos avatar
  Tassos 26/11/2012 00:18:27

  Να αποταχθούν ΧΘΕΣ και ας παν να τους ταϊζει η ΧΑ

  • Θησειώτης avatar
   Θησειώτης @ Tassos 26/11/2012 07:38:57

   Σιγά ρε κουβαρντόπαιδο.

 13. Θησειώτης avatar
  Θησειώτης 26/11/2012 07:38:01

  Όταν καις, ξυλοφορτώνεις και σκοτώνεις κάποιον λόγω της επαγγελματικής και μόνο ιδιότητας του, μην περιμένεις να γυρίσει και το άλλο μάγουλο.
  Ρώτα τους δικούς σου, που πήγαν προεκλογικά σε αστυνομικές υπηρεσίες για κανένα ψηφαλάκι, τι τους έλεγαν οι αστυνομικοί.

 14. 14 ΛΕΞΕΙΣ!!! avatar
  14 ΛΕΞΕΙΣ!!! 26/11/2012 13:31:15

  ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΕΝΔΥΕΤΑΙ...ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

  Ανοιχτή επιστολή έστειλαν στον υπουργό Παιδείας 300 «πανεπιστημιακοί», εκφράζοντας την ανησυχία τους για τον απροκάλυπτο πλέον ρατσισμό και για τον υφέρποντα φασισμό, που απειλούν να εισέλθουν στην Εκπαίδευση μέσω της Χρυσής Αυγής.
  Oι ίδιοι όμως αστοιχείωτοι και, κυρίως, ανελλήνιστοι «πανεπιστημιακοί» δεν έστειλαν καμία επιστολή εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κόρη του … «υπουργού Παιδείας»(!) και«πρύτανη» (!) Μπαμπινιώτη η οποία κατηγορήθηκε για σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς της σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, ούτε για τις ανάλογες εγκληματικές συμπεριφορές σημερινών εκπαιδευτικών σε βάρος ανηλίκων μαθητών τους σε διάφορα σχολεία στη χώρα, συμπεριφορές οι οποίες καταδεικνύουν τη σήψη του εκπαιδευτικού κλάδου!
  Εάν το μήνυμα των 300 "πανεπιστημιακών" είναι να προωθήσουν ως παράδειγμα αντιφασισμού τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την Βίκυ Σταμάτη, καλώς υπέγραψαν το αντιφασιστικό κωλόχαρτό τους!
  Όμως, ας έχουν υπ΄ όψη τους οι διαστροφικοί αντιφασίστες ότι ο Φασισμός αποτελεί βιοθεωρία ενώ η παιδεραστία διαστροφή και μία Κοινωνία που επιθυμεί να συνεχίσει να υπάρχει, ασχέτως επιλογής βιοθεωρίας, απορρίπτει κάθε διαστροφή, αντιφασιστική ή μη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.