#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/04/2012 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η λαθρομετανάστευση δεν αντιμετωπίζεται με προεκλογικά κόλπαΟι πρώτες επιχειρήσεις που έγιναν χθες  για να καθαρίσουν διαμερίσματα που στοιβάζονται μετανάστες. είχαν σίγουρα προεκλογικό χρώμα. Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ στη Β' Αθήνας εκλέγεται, οπότε θέλει να δείξει έργο στο θέμα των μεταναστών που καίει τους πολίτες.

Βέβαια, πρόκειται για μια καθυστερημένη αντίδραση αφού το χάλι του κέντρου δε μαζεύεται με ημίμετρα. Ούτε με άδειασμα των πολυκατοικιών, ούτε με κέντρα κράτησης καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το να παίζουμε λοιπόν τις κουμπάρες μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, είναι αν μη τι άλλο αστείο. Ούτε στην πρώτη του θητεία πριν από χρόνια, ούτε και από το 2009, ο κ. Χρυσοχοϊδης ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το μεταναστευτικό και το έργο του, εκ του αποτελέσματος, είναι μηδαμινό. Τόσο αυτός όσο και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για το χάλι της Αθήνας.

Από την άλλη, αν κάθε υπουργός ή υποψήφιος έπαιρνε από μια σκούπα αυτές τις ημέρες ίσως κάτι να άλλαζε στο κέντρο. Δεν είναι, όμως, αυτή σοβαρή πολιτική. Δε μπορεί να περιμένουμε να αλλάξει η Ελλάδα με παλαιοκομματικές πρακτικές τύπου Χρυσοχοϊδη. Αυτά είναι «μαυρογιαλούρικα» κόλπα που έχουν πεθάνει μαζί με τη Μεταπολίτευση.

Όπως άλλωστε επεσήμανε χθες και ο Α. Σαμαράς "τώρα ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να «καθαρίσει» το κέντρο της Αθήνας. Ειλικρινής μεταμέλεια; Προεκλογικό πυροτέχνημα, ώστε να ξεχάσει ο κόσμος τις ευθύνες του κόμματός αυτού για την Υπατεία κι όλα όσα προηγήθηκαν; Μάλλον σκέτη υποκρισία! Γιατί το ίδιο κόμμα, πριν ένα χρόνο ακόμα, έφερε το Νόμο Ραγκούση για την Ιθαγένεια, που καθιστά την Ελλάδα «μαγνήτη» για την προσέλκυση παράνομων μεταναστών. Και τον νόμο αυτό τον διατηρεί ακόμα. Εμείς θα τον καταργήσουμε αμέσως!"

 

Δείτε τώρα πως απάντησε σε όσα είπε χθες ο Σαμαράς για την λαθρομετανάστευση ο εκ των αρχιτεκτόνων του προβλήματος, ο Γιάννης Ραγκούσης. Αφού υποστήριξε ότι ο κ. Σαμαράς «εξαπατά τον ελληνικό λαό» με όσα λέει για τον νόμο περί ιθαγένειας, έφερε ως παράδειγμα τον αριθμό των μεταναστών που είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, λέγοντας ότι έκτοτε και μετά τον νόμο που ο ίδιος (ο κ. Ραγκούσης) εισήγαγε στην Βουλή δεν παρατηρήθηκε παρουσία μεταναστών (σε επεισόδια), καθώς «το 2010 ανταπέδιδαν τον σεβασμό που τους έδειξε η ελληνική πολιτεία».

 

Το αμετανόητο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.  Αν αφήσουμε στην άκρη τις αλληλοεξυπηρετήσεις ΠΑΣΟΚ - λαθρομεταναστών που ομολογεί ο πρώην υπουργός του  ΠΑΣΟΚ, για την αύξηση της εγκληματικότητας έχει να μας πει τίποτα; Για την κατάληψη των πόλεων από τις συμμορίες των λαθρομεταναστών έχει ακούσει;

 

 

 

Όμως, πρέπει να αλλάξουν και οι πολίτες τον τρόπο που βλέπουν την κατάσταση. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν εκατοντάδες ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στο κέντρο που ενοικιάζουν σε παράνομους μετανάστες έναντι 5 ευρώ το κεφάλι κάθε μέρα και να βγάζουν πάνω 3.000 ευρώ το μήνα. Αυτό είναι έγκλημα και πρέπει να πάνε φυλακή όσοι για το χρήμα πριμοδοτούν αυτή την κατάσταση στο κέντρο. Δε διαφέρουν σε τίποτε από τους δουλέμπορους των συνόρων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. η Dimi avatar
  η Dimi 27/04/2012 10:40:30

  ILLEGAL IMMIGRATION: A NATIONAL SECURITY THREAT

  Illegal Immigration In Greece
  (by Research Institute for European and American Studies)
  http://www.rieas.gr/research-areas/illegal-immigration.html

  Top Secrets of Immigration Lawyers
  http://voices.yahoo.com/top-secrets-immigration-lawyers-178863.html

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 27/04/2012 11:03:26

  O Ραγκούσης είναι ένα ανθρωπάκι, κατάλληλο για δήμαρχος Πάρου και μέχρις εκεί. Τον νόμο τον έφτιαξε ο Νίκος Αλιβιζάτος, μαζί με τους συνεργάτες του Δημήτρη Τάκη και Δημήτρη Χριστόπουλο της Παντείου. Ο τελευταίος εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο για το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας. Ο Τάκης είναι φίλος του Καμίνη. Κατά δεύτερο λόγο: Χθες στο Σύνταγμα, ένας Μπαγκλαντεσιανός, στο άνω μέρος της πλατείας, απέναντι από τη Βουλή ακριβώς, πουλούσε την κινέζικη σαβούρα του (κάτι παιχνιδάκια). Στο κάτω μέρος, μπροστά στο μετρό, Νιγηριανοί πουλούσαν τσάντες. Κανονικότατα. Η αστυνομία στα ελάχιστα μέτρα, δεν έβλεπε τίποτα. Μας δουλεύει ο κ. Χρυσοχοϊδης, όλα γίνονται για να πείσει τους Ευρωπαίους να μην μας πετάξουν από τη Σένγκεν.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 27/04/2012 11:20:57

   Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα δούμε λάθρο και μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, να πουλάνε σπόρια για τα περιστέρια...

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΒΙΣ 27/04/2012 11:33:08

   Μας δουλεύει ο κ. Χρυσοχοϊδης, όλα γίνονται για να πείσει τους Ευρωπαίους να μην μας πετάξουν από τη Σένγκεν.
   Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι ότι πάνε να φάνε τα ευρωπαϊκά κονδύλια που δίνει η ΕΕ για τα κέντρα και τη διαχείριση του προβλήματος.

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ ΒΙΣ 27/04/2012 16:16:45

   Σήμερα στην πλατεία Κάνιγγος, πίσω από το παλιό υπουργείο εμπορίου. Ένας μαύρος και πίσω καμιά δεκαριά πρεζόνια Έλληνες να τον εκλιπαρούν να τους δώσει την δόση τους και να τρέχουν από πίσω του…

   • dem avatar
    dem @ Κώστας Σταματάκης 27/04/2012 17:39:27

    Επειδή δουλεύω κοντά στην περιοχή, η Πατησίων απέναντι από το γιαπί του Μινιόν, η Στουρνάρη, η Καποδιστρίου είναι πιάτσες αγοραπωλησίας ναρκωτικών από τις 7 η ώρα το πρωϊ μέχρι και το μεσημέρι. Οι ναρκομανείς "χτυπάνε" σύριγγες στην πλατεία Κάνιγκος, μπροστά από το Υπουργείο Εμπορίου σχεδόν ανελιπώς, σε καθημερινή βάση. Μιά μέρα παρατήρησα οτι ένας αστυφύλακας τους έδιωχνε να πάνε πιό πέρα και να μην χτυπάνε ενέσεις μπροστά στην Ακαδημίας. Πιό κάτω στην πλατεία Λαυρίου, εκδίδονται αλλοδαπές πόρνες άσπρες, μαύρες, κόκκινες...σαν να μην τρέχει τίποτα. Η κατάντια του κέντρου στο έσχατο σημείο της. Είναι άβατο πλέον!

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 27/04/2012 12:08:20

  Θέλετε να δούμε με απλή αριθμητική το ότι μας δουλεύουν;

  Είναι τόσο απλό, αν πάρει κανείς ένα κομπιουτεράκι.

  Έχουμε χονδρικά στην Ελλάδα 2.000.000 λαθρομετανάστες ,ωραία; Περισσότεροι είναι βέβαια, αλλά ας πάρουμε ένα στρογγυλό νούμερο για ευκολία.

  Να μειωθεί ο αριθμός με απελάσεις ,αποκλείεται, αυτά είναι παραμύθια.
  Όσοι απελαύνονται σε ένα εξάμηνο, μπαίνουν στη χώρα σε μια μέρα.

  Ακόμα και αν αυξηθούν κάπως οι απελάσεις ,πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο για υπηκόους συγκροτημένων κρατών (που να στείλεις πίσω τον Σομαλό?) ποτέ δεν θα υπερβούν τον αριθμό της μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών από την Τουρκία.

  Αρα στη καλύτερη περίπτωση , μπορούμε να θεωρήσουμε τα δύο εκατομμύρια σταθερά ,και αισιόδοξοι είμαστε…

  Έχουμε λοιπόν: Ένα Κέντρο «κλειστής φιλοξενίας» (!) τύπου Αμυγδαλέζας, προγραμματίζεται ,στην καλύτερη περίπτωση, να «φιλοξενεί» 1.000 άτομα.

  2.000.000 λάθρο διά 1.000 ,προκύπτει πως μας χρειάζονται 2.000 (δύο χιλιάδες!) Αμυγδαλέζες!

  Νομίζω πως προετοιμάζονται δύο ,άρα μας λείπουν μόνο 1.998 !!

  Πάμε παρακάτω. Φύλαξη? Δεν έχουμε εμπειρία από τέτοια στρατόπεδα (ακόμα και στις εμφυλιοπολεμικές εποχές , τέτοια στρατόπεδα γίνονταν σε μικρά νησιά ,όπου οι ανάγκες φύλαξης ήταν περιορισμένες).

  Με βάση όμως στοιχεία από συμβατικές φυλακές, υποθέτω πως για φύλαξη και εξυπηρέτηση 1.000 κρατουμένων απαιτούνται το λιγότερο 200 φύλακες κλπ.
  2.000 επί 200 ίσον 400.000 (ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!) απαιτούμενοι φύλακες!!!

  Έχει και συνέχεια , εξωτερική φύλαξη? Να μην ξεχνάμε πως οι «φιλοξενούμενοι» θα κάνουν αμέσως μαζικά «ντου» στους φράχτες για να το σκάσουν (και τι θα κάνουμε, θα τους πολυβολήσουμε μήπως?) ενώ από απέξω θα επιτίθενται για να τους βοηθήσουν, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, κουκούλοφόροι, θίασος Υπατίας ,κλπ ,κλπ.

  Κάθε Κέντρο και μια Κερατέα συνεπώς. Βάλε λοιπόν και δύο τουλάχιστον διμοιρίες των ΜΑΤ στο κάθε ένα για εξωτερική φύλαξη:
  2.000 επί 2 διμοιρίες των 25 ανδρών ,επί 3 βάρδιες ,ίσον… ΜΟΝΟ 300.000 (τριακόσιες χιλιάδες!) αστυνομικοί ,ψιλοπράγματα!

  Φτάσαμε αισίως στις επτακόσιες χιλιάδες απαιτούμενο προσωπικό.

  Να μη συνεχίσω ,δεν έχει νόημα, η κοροϊδία είναι προφανής.

  Αραγε, όλοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος στην απόγνωσή του καταφεύγει σε ακραίες «λύσεις» τύπου Χρυσή Αυγή, και κυρίως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που τους υποβάλουν ερωτήσεις , γιατί δεν παίρνουν και αυτοί το κομπιουτεράκι , να μας εξηγήσουν ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ πως θα λύσουν το πρόβλημα?

 4. anonymous avatar
  anonymous 27/04/2012 17:58:11

  Νεαρή και πολύ όμορφη Ρωσίδα 21 ετών βρέθηκε τυχαία με Aids στις δειγματοληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ και τώρα οι γιατροί αναζητούν εναγωνίως όσους συνευρέθησαν μαζί της.
  Κατά την είσοδο του κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στο χώρο εργασίας της για την πραγματοποίηση των εξετάσεων (rapid test) υπήρχαν πολλοί νεαροί Έλληνες στο χώρο αναμονής.
  Αγνωστο είναι αν γνώριζε την κατάστασή της, αλλά συνέχιζε να εκδίδεται, οπότε θα έχει να αντιμετωπίσει κατηγορίες εκτός της κατηγορίας παράνομης εισόδου στη χώρα.
  Ο χώρος εργασίας της θα σφραγιστεί και ο υπεύθυνος θα κληθεί στη δικαιοσύνη.

  Η αύξηση των κρουσμάτων έχει αυξηθεί στην Ελλάδα κατά 1000% τα τελευταία χρόνια.
  eglimatikotita gr/2012/04/21-aids html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.