27/11/2009 11:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κ. Ντόρα, ο κ. Φλέσσας και η γαλάζια διαπλοκήΑσχοληθήκαμε και προηγουμένως (http://www.antinews.gr/?p=25261) με τον κ. Φλέσσα τον προσωπικό δημοσκόπο της Ντόρας και το 5% που έδωσε στη Ντόρα με δείγμα πόσο; ….40 ατόμων;

 Διαβάστε τώρα τι γράφαμε τον περασμένο Απρίλιο:

 Η ΚΕΔ και η γαλάζια διαπλοκή

 Αφού η κυβέρνηση επιχείρησε να κλείσει το φάκελο των ιερών ανταλλαγών με το Βατοπέδι, βγάζοντας τον έναν μετά τον άλλο τους εμπλεκόμενους, το ίδιο έκανε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΕΔ, Κ. Γκράτσιο, γιο του παλαιού αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Αγαμέμνωνα Γκράτσιου. Η απομάκρυνση του Γκράτσιου, αλλά και του προέδρου κ. Παπαγεωργίου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ποια ήταν όμως η νέα επιλογή της κυβέρνησης για την ηγεσία της ΚΕΔ; Το όνομά του, Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, για τους μη μυημένους στην αγορά, δεν έλεγε τίποτε. Άσχετος με τα ακίνητα, με σπουδές… μαθηματικού και διοίκησης επιχειρήσεων ο κ. Φωτόπουλος δεν φάνταζε για ιδανικός επικεφαλής του μεγαλύτερου ιδιοκτήτη ακινήτων στην Ελλάδα.

Όμως, μια βαθύτερη έρευνα δείχνει ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει άλλα προσόντα. Είναι ο συνιδρυτής και μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της εταιρείας επικοινωνίας Civitas του γνωστού «γαλάζιου» image maker κ. Φλέσσα. Είναι η ίδια εταιρεία που ανέλαβε τις τελευταίες προεκλογικές εκστρατείες της Νέας Δημοκρατίας, είναι η εταιρεία που έκανε τις δημόσιες σχέσεις στον κ. Γ. Παπαθανασίου, επιλογή του οποίου ήταν ο Φωτόπουλος. Είναι επίσης η ίδια εταιρεία που έκανε το PR στην ΚΕΔ.

«Γαλάζιος» μέχρι το κόκαλο και γνώστης των εσωτερικών της ΚΕΔ από πρώτο χέρι ο κ. Φωτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έλεος avatar
  Έλεος 27/11/2009 11:52:41

  Πολύ καλή η Ντόρα στον real fm στον Χ"νικολάου.
  Πραγματικά, μου 'ρχεται να ξεράσω!

 2. kanis avatar
  kanis 27/11/2009 12:06:42

  Τα περισσότερα πιόνια στην σκακιέρα του Βατοπεδίου υποστηρίζουν την Ντόρα. Τώρα, με αφορμή την επικείμενη εκλογή αρχηγού της ΝΔ, έχουν αποθρασυνθεί κι αυτοκαρφώνονται με δηλώσεις κι ενέργιες στήριξης της κυρίας Μητσοτάκη.
  Παράλληλα, ένας δύο έντιμοι Καραμανλικοί, που βρεθήκανε μπλεγμένοι στο Βατοπέδι,από αυτό το κτηματομεσητικό εντέλει κύκλωμα, σιωπούν και ταλαιπωρούνται ακόμη στο περιθώριο με διαδικαστικά της δικαιοσύνης.
  Απορίας άξιο,πως τα ΜΜΕ ή αλλιώς οι Μητσοτακικοί Μηχανισμοί Ενοχοποίησης, εξακολουθούν και συσχετίζουν Βατοπέδι και ΚΚ.
  Εφτασε, όμως, η στιγμή να αποδείξουμε, αν είμαστε πολίτες ή τηλεθεατές!
  Καθείς κι ο ρόλος, που επιλέγει για τον εαυτό του!!!!

 3. levantes avatar
  levantes 27/11/2009 20:51:30

  Ο Φλέσσας μαζί με τον 'αριστερό ποιητή'- αυλικό της Ντόρας Γιάννη Κακουλίδη είχαν σαρωσει τα δύο τελευταία χρόνια ένα κάρο διαγωνισμούς του δημοσίου, τους πιο πολλούς τους έδωσε ο Κ. Χατζηδάκης. Στην Εθνική Επιτροή Τηλεπικοινωνιών, στο Υπουργείο Μεταφορών στο υπουργείο βιομηχανίας, το Επιχειρησιακό της Ενέργειας. Η πιο ωραία μπάζα ήταν 1 εκατ ευρω για διαχείριση κρίσεων στον αγωγό Μπουργκας/Αλεξανδρούπολη. Ο αγωγός δεν θα γίνει ποτε αλλά ο Φλέσσας πήρε 1 εκατ ευρώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.