#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2010 08:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κόντρα Ρέππα – Βούγια και η υποχώρηση στους ελεγκτέςΘέμα Βούγια προέκυψε ξαφνικά χθες στην κυβέρνηση καθώς ο υφυπουργός Υποδομών έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας ότι από το 2019 οι αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ) θα είναι ιδιωτικές. Θα μπουν επιχειρηματίες, θα επιδοτούνται άγονες γραμμές, θα λειτουργούν από ιδιώτες, είπε ο Σπ. Βούγιας και στο υπουργείο κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό.

Ο κ.Ρέππας βγήκε και επισήμως τράβηξε τ’ αυτιά του υφιστάμενού του λέγοντας ότι οι συγκοινωνίες είναι δημόσιο αγαθό κι έτσι θα παραμείνουν. Στελέχη κοντά στον υπουργό βγήκαν και είπαν ότι όσα είπε ο κ. Βούγιας είναι προσωπικές του απόψεις αποδοκιμάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις δηλώσεις του. Οι εργαζόμενοι έπαιρναν στο υπουργείο να μάθουν τι συμβαίνει κι έκαναν πλάκα αναρωτώμενοι σε ποια κυβέρνηση είναι υφυπουργός ο κ. Βούγιας.

Γενικά μπάχαλο και παρά το άδειασμα που έφαγε ο υφυπουργός, το πρόβλημα παραμένει καθώς ο κ. Ρέππας εμφανίζεται σφόδρα δυσαρεστημένος.

Κατά τα λοιπά, φαίνεται ότι η κυβέρνηση επέλεξε να μην συγκρουστεί με τους εργαζόμενους στην ΥΠΑ και έκανε μια γενναία κωλοτούμπα σχετικά με τις μετατάξεις 460 πρώην εργαζόμενων στην Ολυμπιακή που έπρεπε να μεταταγούν στην ΥΠΑ. Οι εργαζόμενοι εκεί δεν τους ήθελαν διότι θα αναγκάζονταν να μοιραστούν το πτητικό επίδομα. Έτσι ο κ.Ρέππας είπε ότι θα… περάσουν μια βόλτα από την ΥΠΑ και στη συνέχεια θα απορροφηθούν στην πυρόσβεση και στο ΕΚΒ για διακομιδές. Έγινε λοιπόν το χατίρι στους συνδικαλιστές που πήραν πίσω τις απεργίες τους.

Στις δε αστικές συγκοινωνίες, οι εργαζόμενοι επέλεξαν τη σύγκρουση παρά το μήνυμα που τους έστειλε ο κ. Ρέππας ότι δεν μπορούν να τιμωρούν τον κόσμο που θέλει να χρησιμοποιήσει τα μέσα μεταφοράς. Δεν αποκλείεται πάντως από την Πρωτοχρονιά και μετά να πάμε σε νέες απεργίες αν και η κυβέρνηση ξανασκέφτεται το θέμα της επίταξης και της επιστράτευσης των εργαζόμενων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 29/12/2010 09:58:04

  Δημόσιο αγαθό !

  Βρε δέ μας παρατάτε ! Να πληρώνω εγώ, στην επαρχία, την ΕΘΕΛ των Αθηναίων - όπως πλήρωσα κάποτε την Αττική τους οδό. Την ΕΘΕΛ με τους μάγκες που καλοπερνάνε γιατί μπορούν να κλείνουν δρόμους και να ξεβρακώνουν κόσμο και να δέρνουν και να απειλούν θρασύτατα ακόμα και τους πολιτικούς

  " Ένα σας λέω, σας προειδοποιώ, μήν τολμήσετε να τα βάλετε μαζί μας, ακούτε καλά ; μήν τολμήσει κανείς να μας αγγίξει" - το θυμάται αυτό κανείς ; Θυμάται την κόκκινη φάτσα, το άγριο ύφος, τα γουρλωμένα μάτια ;

  Έννοια σας, θα'ρθεί κι αυτών η σειρά. Θα ξυπνήσουν κάποτε επιτέλους κι οι τελευταίοι "πρεζάκηδες" του τάχα μου κοινωνικού κράτους που βολεύει τον κάθε πονεμένο και άτυχο και χτυπημένο απ'τη μοίρα - αρχιτεμπέλη στην πραγματικότητα - πικραμένο. Κι η αποτοξίνωση θα γίνει, φίλοι μου, αναγκαστικά, με το στανιό, λόγω έλλειψης πρέζας ! Με σύνδρομο στέρησης, με αφρούς, με σπασμούς (τους βλέπετε ήδη ). Ούτε μεθαδόνες έχει πιά το μαγαζί, ούτε παρηγορητικά χάπια, ούτε η ψυχοπονιάρα μάνα μπορεί να βγεί άλλο στο πεζοδρόμιο να ζητιανέψει την πρέζα του παιδιού της, γιατί ο ντήλερ στράβωσε, αγρίεψε, τα θέλει στο χέρι !

  Ξέρω, ξέρω ποιοί θα μου την πέσουν τώρα !

 2. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 29/12/2010 10:09:26

  "Στελέχη κοντά στον υπουργό βγήκαν και είπαν ότι όσα είπε ο κ. Βούγιας είναι προσωπικές του απόψεις"

  Ναι καλά, παιδάκι είναι ο Βούγιας και άρχισε να λέει σαχλαμάρες...

  Απλά, αφού αποθρασύνθηκαν, θα τα λένε χύμα πλέον και μετά δε θα μαζεύονται.

  Ο Βούγιας στο ΣΥΝ δεν ήταν; Γνήσιος σοσιαλιστής το παλικάρι.

 3. παγωτατζής avatar
  παγωτατζής 29/12/2010 11:50:13

  "Tό 2009 σε 400 εκ επιβάτες ού διακινήθηκαν στίς αστικές συγκοινωνίες τής Αθήνας με τιμή εισιτηρίου 1 €, εισπράχθηκαν 100 εκ €. .."
  Κανείς δεν ξέρει γιατί!!!
  " ...Δεν είναι ή δουλειά μας ..φταίει ή διοίκηση(!)"
  Τάδε έφη ό αρχισυνδικαλιστής πρόεδρος εργαζομένων
  Αμα όμως ήταν δικά τους ;

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 29/12/2010 13:53:16

  Aπό Τα Εις Εαυτόν, φρεσκάραμε τη μνήμη μας τι εστί Σπύρος Βούγιας, ως πολιτικός, κοτσανολόγος και ποιητής, εκ του προχείρου.

  Ο τ. αναπληρωτής καθηγητής του Τομέα Συγκοινωνιών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ από τη Θεσσαλονίκη.

  Ο οποίος από τον Συνασπισμό με.. επιτυχία μετεγράφη στο ΠΑΣΟΚ.

  Ο γιά ένα φεγγάρι και υφυπουργός του Ααρών Αβούρη.
  Ο οποίος, υπέγραψε.. καλόπιστα τη περίφημη «(ν)τροπολογία Πάχτα», παραμονές εκλογών, για να πλουτίσουν λίγα φτωχόπαιδα της Χαλκιδικής.

  Ο γιά λίγες μόνον ημέρες Εκπρόσωπος Τύπου του νέου ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν αποκαλύφτηκε η "άκομψη" μεταγραφή της κόρης του, από το Πανεπιστήμιο Θράκης στο ΑΠΘ. Εκεί, όπου δίδασκε ο ίδιος, για να μη δημιουργηθεί στη κόρη του, λόγω απόστασης και μοναξιάς, κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, λέει.

  Ο δηλώσας ότι παραιτείται, επειδή, ο τρόπος με τον οποίο ο Τύπος παρουσίασε το θέμα: «έθιξε τον πυρήνα της σχέσης ανάμεσα στην προσωπική και την πολιτική μου ισορροπία».

  Ο τ. Υφυπουργός του Απροστάτευτου Πολίτη, με σύμβουλο σε «θέματα μετανάστευσης» λέει, τη πολυτάλαντη, ευνοουμένη και των Λάθρο αγαπημένη και «Penthouse» «ηθοποιό» φωτογραφισμένη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Γιά την οποία, είχε εγκριθεί τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ, 13 επεισοδίων με τίτλο «Φυλές της Αθήνας και με κόστος 14.888 ευρώ + ΦΠΑ, ανά 45λεπτης διαρκείας εκπομπή. Το συνολικό κόστος γιά τους Ισόβιους Δούλους του Χρέους ΔΝΤ Ελληνες, θα ήταν: 194.000 ευρώ + ΦΠΑ. (Ακυρώθηκε κατόπιν αντιδράσεων των ενεργών Ελλήνων Πολιτών).

  Ο τ. Υφυπουργός του Απροστάτευτου Πολίτη, και τα αλήστου:
  «Οι Ελληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών. Να διαμένουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα όποια προβλήματα υπάρχουν σήμερα, θα ξεπεραστούν. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους»!!!
  (Αποδεικνύεται ότι έχει ήδη εμποτισθεί με τις μυρωδιές τους, καθώς, ο ίδιος, Οζει εξ ολοκλήρου).
  Και,
  «Εναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας».
  «τα δίκαια δικαιώματα» (άραγε, υπάρχουν και άδικα δικαιώματα;)
  Και,
  «Η μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων Ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν»(!!!)
  Και,
  Σε παρατήρηση Ελλήνων καταστηματαρχών για την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τους είπε: «Δεν πειράζει, Θα συνηθίσετε».

  Αντί λοιπόν αυτόν τον προδότη προοδευτικό και αχυράνθρωπο πολυπολιτισμικό να τον πετάξουμε στ’άχρηστα. Αντί να εισπράττει από τους Ελληνες μόνο πέτρες και γιαούρτια, εξακολουθεί να πληρώνεται από τον Δημόσιο κορβανά με τα δικά μας ΔΝΤ δανεικά, και να κατέχει ανάξια τον Θώκο Υφυπουργίας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σήμερα.

  Ο Σπύρος Βούγιας, ο οποίος μετά τα άπειρα πολιτικά «αυτογκόλ» και τις κοτσανολογίες, έχει προσβάλλει και τη ποίηση. Θαυμάστε τον!

  «Τι μελέ φοβερό!
  από σέντρα βαθιά
  προς το τέρμα.

  Αποκρούουν τα μπακ
  μανιασμένα θολά
  δίχως έρμα.

  Μα η μπάλα εκεί
  σαν τον ήλιο που πάει
  προς το γέρμα.

  Είναι νύχτα βαθιά
  και κυλάω από σχισμή
  σαν το κέρμα.»

  Και,
  «Τον ψώνισε
  και του πήρε την μπάλα
  Την ψώνισε
  Και τον πήρε η μπάλα.»

  Ο εξουσιαστής, o βαθιά νυχτωμένος, ούτε τη ΣΙΩΠΗ του Λαού «Aκούει», ούτε τα ΛΟΓΙΑ του Λαού, «Kαταλαβαίνει». Γι’αυτό, και «σε πυθμένα δίχως τέρμα, φεύγει ολοταχώς, προς γέρμα».

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ η Dimi 29/12/2010 15:03:39

   Καλά ρε Dimi..είσαι τό κάτι άλλο!! Εχει γράψει και τέτοια φοβερά στιχάκια ό τύπος;;;;;;!!!!!!!
   Τόν είχα για ποιό...πεζό! ..για της πονηρής αρπαχτής , σύμφωνα με αυτά πού "παίζει" τώρα στην Θεσ/νίκη,μέσω τών αρλουμπογιών τής θάλάσσιας συγκοινωνίας και τα τέτεοια..καλό κόλπο, έξυπνα στημένο,με καλά λάφυρα,μοιραζόμενα σε λίγους....

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ η Dimi 29/12/2010 15:07:22

   Dimi Καλησπέρα!
   Αυτή η δήλωση "Σε παρατήρηση Ελλήνων καταστηματαρχών για την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τους είπε: Δεν πειράζει, Θα συνηθίσετε" που υπάρχει;

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ αλλενάκι 29/12/2010 20:01:51

    Aλλενάκι, Παγωτατζής, Καλησπέρα Φίλοι μου.
    1-
    Ειπώθηκε σε μένα προσωπικά, από έμπορο σε απόγνωση, της πλατείας Αφρικής (πρώην Αμερικής).
    2-
    Τον Φεβρουάριο 2010, στην Εκπομπή του (προσφάτως αποφυλακισμένου) δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα: «Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» Δελτίο των 11, Δευτέρα-Παρασκευή στις 23.00μμ. (h**p://www.blueskytv.gr (όλο το 24ωρο).
    3-
    Εχει γραφεί στο Ελληνικό Ιστολόγιο
    h**p://ellinikoistologio.blogspot.com/2010_02_01_archive.html

    Kαι κάτι ακόμα, από το Δελτίο των 11, κυριολεκτικά Απίστευτο και Αγνωστο στους περισσότερους από εμάς:

    «Να σε ποιούς υπακούει ο Βούγιας και ποιοί τους νομιμοποιούν. Μαριονεττες του Οργανωμενου Εγκλήματος Κόμματα και Αλλοδαποί»

    Αυτοφωράκιας... Το επάγγελμα με μηδενική ανεργία στην Ελλάδα!..τώρα το πήραν και αυτό οι μετανάστες

    Το πλέον κλειστό «επάγγελμα» μέχρι πρόσφατα ήταν αυτό του... αυτοφωράκια. Του ανθρώπου δηλαδή που εμφανίζεται ως υπεύθυνος λειτουργίας ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και αναλαμβάνει την ποινική ευθύνη για τυχόν παραβάσεις και βεβαίως περνάει τη νύχτα του στο κρατητήριο και την άλλη μέρα από Αυτόφωρο.

    Και αυτό το κάστρο έπεσε τελικά με «νικητές» τους αλλοδαπούς, που πήραν τις θέσεις των Ελλήνων. Και είναι καλό «πόστο», αν.. λάβουμε υπόψη μας ότι η ταρίφα για έναν αυτοφωράκια δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, καθώς για μια ήσυχη νύχτα, χωρίς Αυτόφωρο δηλαδή, ο έχων τη θέση αμείβεται με.... εκατό ευρώ, ενώ στην περίπτωση του Αυτοφώρου εισπράττει το ποσό των τριακοσίων ευρώ!

    Εριξαν τα μεροκάματα
    Πακιστανοί, Αλβανοί και Αφγανοί που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στη χώρα μας έχουν εισβάλει σε αυτό το κλειστό επάγγελμα, ρίχνοντας μάλιστα τα μεροκάματα. Αυτή η διαπίστωση έγινε πρόσφατα από έκπληκτους αστυνομικούς, κυρίως της Τροχαίας, όταν έκαναν ελέγχους σε κεντρικά σημεία της πόλης για παράνομο πάρκινγκ. Ο έλεγχος αφορούσε κυρίως τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν μετατρέψει τα πεζοδρόμια σε ιδιωτικά πάρκινγκ με παρκαδόρους.

    Η πρώτη έκπληξη
    Η πρώτη έκπληξη ήλθε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λ. Συγγρού, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος. Μπροστά τους εμφανίστηκε ένας κουστουμαρισμένος μελαψός άνδρας, ο οποίος τους συστήθηκε ως ο υπεύθυνος λειτουργίας. Οι πραγματικά εντυπωσιασμένοι αστυνομικοί από την εικόνα του «υπευθύνου» τού ζήτησαν τα χαρτιά του. Ολα ήταν νόμιμα για τον μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος τους ακολούθησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε προκειμένου την επομένη να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

    Νέα Σμύρνη: τα ίδια
    Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για την ομάδα των αστυνομικών που ήταν επιφορτισμένοι με τους έλεγχους στα νυχτερινά κέντρα. Σειρά είχε γνωστό ξενυχτάδικο στη Νέα Σμύρνη, όπου ως υπεύθυνος λειτουργίας εμφανίστηκε ένας νεαρός από την Αλβανία, ο οποίος επίσης βρίσκεται νόμιμα στη χώρα μας. Ασφαλώς και σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος και την άλλη μέρα μεταφορά στο Αυτόφωρο.

    Τρίτο και καλύτερο
    Η μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, όπου το πεζοδρόμιο είχε μετατραπεί σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Εκεί, αφού πρώτα βεβαίωσαν την παράβαση, ζήτησαν να δουν τον υπεύθυνο λειτουργίας του κέντρου. Μπροστά τους παρουσιάστηκε ένας εμφανίσιμος νεαρός Αφγανός, καλοντυμένος και κομψός. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί ακούγοντας τον Αφγανό μετανάστη με τα φιρμάτα ρούχα να τους λέει σε σπαστά ελληνικά πως αυτός είναι υπεύθυνος και αυτόν πρέπει να συλλάβουν. Βέβαια, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να ελέγξουν τα χαρτιά του. Και σε αυτήν την περίπτωση όλα ήταν νόμιμα. Μάλιστα, ο Αφγανός είχε και πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.»

    Δεν έχει τελειωμό το ΑΓΟΣ που λέγεται Σπύρος Βούγιας και η συν αυτώ «προοδευτική» φατρία, του πρωκτού. Το δύσκολο 2011, έχουμε πολύ κόπρο να ξεκαθαρίσουμε και σε καμία των περιπτώσεων, ΔΕΝ πρόκειται να πλήξουμε...

    • Εnzo avatar
     Εnzo @ η Dimi 29/12/2010 20:11:49

     πραγματικη αρχοντισσα η Dimi.

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ η Dimi 29/12/2010 20:28:04

     Αφιερωμένο στη Ντίμι:
     h__p://www.antinews.gr/?p=26672

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ Strange Attractor 29/12/2010 20:57:28

      Strange, Ευχαριστίες γιά την αφιέρωση. Υπάρχει και το σχετικό video h**p://bit.ly/hKBXOV

 5. ένας δημόσιος υπάλληλος avatar
  ένας δημόσιος υπάλληλος 29/12/2010 19:31:00

  Ένας δημόσιος υπάλληλος

  Άκου λοιπόν εσύ
  επαγγελματία της αρπαχτής,
  εργολάβε της μίζας,
  έμπορα αεριτζή
  παπαγάλε της άθλιας κυβερνιτικής
  Προπαγάνδας
  Εγώ πληρώνω φόρους και έχω το δικαίωμα,να αντιστέκομαι ,να διεκδικώ
  Και να απεργώ οσο θέλω
  Ενώ εσύ και οι υπόλοιποι 3.299.999
  Κλέφτες και απατεώνες που δεν έχετε πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο
  να βγάλετε το σκασμό
  Δεν σας ανήκει τίποτε από το ελληνικό
  Κράτος ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/12/2010 20:25:16

  Και οι δυο τους είναι μπουμπούκια.

 7. usound avatar
  usound 29/12/2010 21:26:50

  @Dimi
  Έγραψες! Απανωτά!

 8. ένας δημόσιος υπάλληλος avatar
  ένας δημόσιος υπάλληλος 29/12/2010 21:38:37

  γιά πιο λόγο δεν δημοσιεύται το email

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 29/12/2010 22:51:04

  @Εnzo, @unsound Σάς Ευχαριστώ πολύ, γιά τα καλά σας λόγια.
  Γεγονός αναμφισβήτητο παραμένει ότι η Ελλάδα, ΔΕΝ έχει την πολυτέλεια να περιμένει ούτε λεπτό, γιά την απαλλαγή της από την Ισόβια Δουλεία του Χρέους ΔΝΤ. Σε αντίθεση με την Αργεντινή, την πρώην 5η Οικονομία παγκοσμίως, και από το 2001 oικονομικά διαλυμένη χώρα, η οποία προσπαθεί εναγωνίως οικονομικά να επανορθοποδήσει. Και της οποίας η δοκιμασία, είχε διάρκειες 12-17 χρόνια, όπως αναφέρει ο Αργεντινός διεθνής οικονομικός αναλυτής Andrian Salbuchi h**p://www.antinews.gr/?p=77669

  Ακούσαμε τη κ. Λιάνα Κανέλλη να λέει, ότι πέρυσι (2009), αποπληρώσαμε το δάνειο του 1821. Δηλαδή, με απλά λόγια, αποπληρώσαμε μετά από 185 έτη!!! ένα ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ Δάνειο διαρκείας 36 ετών. Με ό,τι σκασμό (άγνωστες στους Ελληνες φορολογούμενους), Ληστρικές Τοκογλυφίες 149 ετών!!! η τραγική αυτή καθυστέρηση, συνεπάγεται.

  «Το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών.

  Ως εγγύηση δε -Παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν «Ολα Τα Εθνικά Κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες.

  Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και… έξοδα από τους τραπεζίτες. Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

  Ποτέ άλλοτε Εθνος δεν καταληστεύθηκε κατ’ αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο, όπως συνέβη με το Ελληνικό στην προκειμένη περίπτωση. Το υλικό, ό,τι δηλαδή απέμεινε από αυτό, παραδόθηκε τελικά στις Ελληνικές δυνάμεις προς το τέλος σχεδόν του αγώνα, μόλις το 1826 και αυτό υπήρξε ελλιπέστατο.»
  ~h**p://www.pame.gr/istoria/neoteri-elliniki-istoria/daneio-elladas-1821.html

  Επειδή ο ΜΥΘΟΣ του μονόδρομου και της τεχνητής «Ελληνικής κρίσης» τραγικά επαναλαμβάνεται, Ολοι οι Ελληνες έχουμε τεράστια ιστορική, οικονομική και κυρίως υπαρξιακή ευθύνη, ν’απαλλαγούμε από τη λέπρα Τοκογλυφίας των Βilderbergs-ΔΝΤ-Strauss Khan, Αμεσα, αν όχι συντομότερα.

 10. collision course avatar
  collision course 30/12/2010 00:11:54

  Θρίαμβος παραπληροφόρησης.Δεν απηργησαν οι ελεγκτες για τις μετατάξεις πιλότων και μηχανικών.Άλλοι κλάδοι της ΥΠΑ απείλησαν με απεργία ,κλάδοι που έχουν χρόνια αντιπαλότητα με τους ελεγκτές.Καμια υποχώρηση και κανένα χατίρι επίσης δεν έγινε με την υποτιθέμενη "προσωρινότητα" των μετατάξεων σε άνευ αντικειμένου θέσεις. Μια χαρά παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης , προετοιμάζετε έδαφος για συκοφάντηση σε επόμενες κινητοποιήσεις των "κακών "ελεγκτών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.