#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/03/2011 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση χρειάζεται είτε οφθαλμίατρο είτε ψυχίατροΈκκληση. Η κυβέρνηση χρειάζεται επειγόντως… οφθαλμίατρο κι αν δεν είναι δυνατό να βρεθεί καλός είναι και ο ψυχίατρος.

Πώς αλλιώς, παρά μόνο με χιούμορ, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου από τις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός είτε είναι πραγματικά αισιόδοξος για το μέλλον ή δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στη χώρα του. «Ένα χρόνο μετά, ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός ενώ διέβλεψε ότι μέσα στο 2012 θα υπάρξει φως στο τούνελ.

Είναι αντίστοιχες δηλώσεις με αυτές που προέβλεπαν ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2012 ή ότι θα υπάρξει ανάπτυξη την επόμενη χρονιά.

Επομένως, ή ο πρωθυπουργός βλέπει το μέλλον και είναι καλύτερα να πιάσει δουλειά σαν μέντιουμ ή έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Στο εσωτερικό της χώρας η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και πάει προς το 20%. Οι μισθοί μειώνονται συνεχώς ενώ έρχονται κι άλλες περικοπές δημοσίων δαπανών οι οποίες μέχρι το 2015 θα φτάσουν τα 14 δις ευρώ. Δαπάνες οι οποίες δε θα κοπούν φυσικά από τους συμβούλους, τις επιτροπές, τα έξοδα των βουλευτών και των υπουργών. Θα κοπούν από τους μισθούς μέσω του ενιαίου μισθολογίου που επισπεύδεται, από τις συντάξεις με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, από τις απολύσεις και από τη μείωση των προσλήψεων οι οποίες δε θα γίνονται σε ποσοστό 1 προς 5 αλλά 1 προς 7.

Στο εσωτερικό της χώρας ο κόσμος σταδιακά ξεσηκώνεται και προκαλεί ταραχές όπου πηγαίνουν κυβερνητικά στελέχη. Και δεν πρόκειται για… Συριζαίους ή το ΠΑΜΕ που βγαίνει και διαμαρτύρεται. Απλός κόσμος αγανακτισμένος είναι που σιγά – σιγά βγαίνει από το καβούκι του.

Στο εσωτερικό της χώρας όλοι οι οικονομικοί δείκτες είναι χάλια. Τα έσοδα έχουν βουλιάξει και ο προϋπολογισμός είναι κουρελόχαρτο. Σε λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πακέτο μέτρων 1,8 δις επιπλέον από αυτά που είχε προβλέψει, προκειμένου να μπαλώσει τρύπες που η ίδια άνοιξε.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο εσωτερικό ο κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό είναι αισιόδοξος. Θα μου πείτε: πληρώνει τίποτε για να αισιοδοξεί;

Όμως, η εικόνα ενός πρωθυπουργού να προσπαθεί στις Βρυξέλλες να πείσει ότι όλα πάνε καλά μας δημιουργεί απέχθεια. Τίποτε δεν πάει καλά, και ας τα αφήσουν αυτά στην κυβέρνηση να προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο. Έτσι δε θα πετύχουν τίποτε. Ούτε τους Ευρωπαίους να μας λυπηθούν, ούτε τις αγορές να μη μας χτυπήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/03/2011 10:12:03

  ως Ελλην εχει τη διαφθορα στο DNA του.. ετσι δεν ειπε για εμας??
  με τοση διαφθορα μεσα του παππου προς παππου, τους ξεχειλιζει και μας κερναει αρλουμπολογιες!
  ΓΑΠ αγορι μου.. γνωριζεις τον Εθνικο Υμνο? Γνωριζεις το "Πιστευω"?? ξερεις που πεφτουν τα Δερβενακια?? Γνωριζεις τον Σακαφλια?

  ΠΠ

 2. Αστος avatar
  Αστος 25/03/2011 10:19:46

  Μπα !!! Ψυχιατρο θελουμε εμεις που ψηφιζαμε τα ιδια 2 κομματα τα τελευταια 30 χρονια περιμενοντας διαφορετικα αποτελεσματα.

 3. Y. avatar
  Y. 25/03/2011 10:34:09

  Για οφθαλμίατρο δε ξέρω, για ψυχίατρο είτε τον Στεφανή αν θέλουν πασόκο, ή τον πρόεδρο στη Σαλονίκη, για την από ΄δω μεριά.
  Και οι δυό, καλοί επιστήμονες είναι

 4. raindog avatar
  raindog 25/03/2011 11:16:34

  Ο ορισμός της παράνοιας κατά τον Αινστάιν: "Να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα".
  Οι τύποι χρειάζονται ψυχίατρο, το γαπ πιθανότατα και ψυχανάλυση, πολλά τα συμπλέγματα, ιδιάζουσα περίπτωση.

 5. giannis avatar
  giannis 25/03/2011 11:25:00

  Ψυχίατρο θέλουμε μάλλον εμείς που παρ' όλα τα κωλ δάκτυλα που έχουμε φάει
  μέχρι τώρα εξακολουθούμε να κοιμόμαστε................

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/03/2011 11:52:33

  Αρνητικές Ιδιότητες
  Ευμετάβλητος, ανήσυχος, πονηρός, περίεργος, ασυνεπής και διπρόσωπος. "Ζει με τα νεύρα του", που δεν μπορεί τις περισσότερες φορές να ελέγξει. Επιπόλαιος, φλύαρος.
  Χαρακτήρας
  Ο Δίδυμος πιστεύει ότι έχει πάντοτε δίκιο και ποτέ δεν αλλάζει γνώμη, ώσπου να δει την άλλη όψη του ζητήματος, οπότε παίρνει εντελώς διαφορετική στάση και αρνείται μάλιστα ότι είχε υποστηρίξει ποτέ την αντίθετη άποψη. Αυτό εξοργίζει του συνομιλητές του.....
  Η ικανότητά του να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις είναι απίστευτη...... Εδώ ακριβώς βρίσκονται τα κυριότερα ελαττώματά του, στην ασυνέπεια και στην επιπολαιότητά του!!. Καθόλου παράξενο, λοιπόν, που οι πιο δημοφιλείς ίσως δημοσιογράφοι και ραδιοτηλεπαρουσιαστές είναι Δίδυμοι. Κι αυτό επειδή είναι επίσης προικισμένοι μ' ένα διαβολεμένο ταλέντο επικοινωνίας.

  Στο πάθος του να εντυπωσιάζει, είναι ικανός ακόμα και να πιάσει κουβέντα με κάποιον τυχαία στον δρόμο και να του κάνει κήρυγμα, αισθάνεται την ανάγκη να διαδώσει τις ιδέες του.χαχαχαχαχα Ο Δίδυμος είναι πάντα υπ' ατμόν, και γενικά, ασχολείται πάντα με πολλά πράγματα μαζί.

  Σταδιοδρομία

  Δημοσιογράφος, εκφωνητής ραδιοφώνου, σχολιαστής, δάσκαλος, καθηγητής, συγγραφέας, γλωσσομαθής, γραμματέας, πράκτορας ταξιδίων!!, οδηγός, περιοδεύον εμπορικός αντιπρόσωπος χαχαχα!!, υπάλληλος καταστήματος, εργάτης σε ελαφρές χειρωνακτικές εργασίες ή τεχνίτης, τηλεφωνητής, ταχυδρομικός υπάλληλος, ναυτικός. Η δημοσιογραφία (στα έντυπα, στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση) είναι ένα επάγγελμα φυσικό για τους Διδύμους, που ανταποκρίνεται όχι μόνο στην κλίση τους στις ξένες γλώσσες και στην επικοινωνία, αλλά και στην ανάγκη τους για ποικιλία και αλλαγή. Υπάρχουν όμως και άλλες σταδιοδρομίες κατάλληλες για έναν Δίδυμο, η ευφράδειά του και η αγάπη του στα ταξίδια τον κάνει έναν πολύ καλό περιοδεύοντα!!! εμπορικό !!αντιπρόσωπο, για παράδειγμα. Μπορεί επίσης να γίνει ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός, αφού οι Δίδυμοι, όπως είναι γνωστό, είναι το πιο εκσυγχρονισμένο ζώδιο, πράγμα που τον κάνει ικανό να παρακολουθεί τα πιο σύγχρονα ενδιαφέροντα των μαθητών του. Είναι φανερό ότι ένας Δίδυμος πρέπει να προσπαθεί ν' αποδεσμεύεται από κάθε απασχόληση που τον δένει αποκλειστικά με ένα ορισμένο περιβάλλον και από κάθε εργασία που είναι ανιαρή και μονότονη. Πρέπει πάντα να πλαταίνει τα ενδιαφέροντά του και να επιδίδεται σε νέες διαρκώς μελέτες (οι ξένες γλώσσες έχουν ένα θέλγητρο πάντα γι' αυτόν). Από σωματική άποψη, είναι γενικά λεπτός, νευρώδης και ευκίνητος. Η σωματική άσκηση πρέπει να εξισορροπεί τις πνευματικές του επιδόσεις, αλλά πρέπει να διαλέγει "ελαφρά" σπορ, ξιφασκία, σκι, τοξοβολία, τένις.

  ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.....ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!

  ΠΠ

  • HΛΙΑΣ avatar
   HΛΙΑΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/03/2011 12:11:55

   καταπληκτικος ο διδυμος

 7. Y. avatar
  Y. 25/03/2011 11:53:40

  Τι είχε πει ο εθνάρχης? ‘..η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο φρενοκομείο’. Έγώ θα ‘λεγα, ‘..η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο κω**χανείο’

 8. anonymous avatar
  anonymous 25/03/2011 12:27:14

  Το ατομο τρελαίνεται για δημοσιότητα, μόνο ενώπιον δημοσιογράφων (embedded φυσικά) αισθάνεται κάποιος. Δεν καταλαβαίνει οτι ουδείς του δίνει σημασία πλέον και το μόνο που προκαλεί είναι αντίθετα συναισθήματα στους πάντες. Είναι πλεόν αρμοδιότητος Ιατρού.

 9. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 25/03/2011 20:32:45

  ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
  Πρώτα απ' όλα τί δουλειά έχει αυτός με τους Έλληνες;
  Ρώτα τον κάτι για την Αμερική, για τους Εβραίους, για την Πολωνία και ίσως μπορέσει να σου απαντήσει. Άν και αντιμετωπίζει μαθησιακά προβλήματα αφού ούτε ελληνικά πόκειται να μάθει ΠΟΤΕ το βλήμα.
  Άς όψεται η μάνα του που ήθελε να τον κάνει και Πρωθυπουργό πανάθεμά την.
  Όσο για το οικογενειακό του DNA; Είναι γνωστά τα στοιχεία που το
  χαρακτηρίζουν: Παπατζηλίκι (ψέμα του κερατά), αερολογία και έκπτωση κάθε ηθικής μπροστά στη εξουσία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.