#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/01/2008 23:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της από τον πόλεμο των media.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την υπόθεση Ζαχόπουλου; Επισήμως ότι υπάρχει ένα DVD με σεξουαλικές σκηνές όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος και τις οποίες είδε σήμερα το Πανελλήνιο, χωρίς να ανατραπεί η κυβέρνηση. Ανεπισήμως ότι υπάρχει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό που αναφέρεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες υψηλά ισταμένων προσώπων που τις αφηγούνται ο ίδιοι πρωταγωνιστές. Υπάρχει επίσης μια φημολογία για το ποιος παρέδωσε το DVD στο Μαξίμου. Το τι κάνει όμως στο κρεβάτι του και τι βίτσια μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε γραμματέας, υπουργός, ή πρωθυπουργός δεν είναι λόγος για να πέσει μια κυβέρνηση. Ουδέποτε άλλωστε έπεσε μέχρι σήμερα κυβέρνηση στην Ελλάδα γι αυτό το λόγο. Αντιθέτως, οι ερωτικές επιδόσεις της μπορεί να αποτελέσουν λόγο μακροημέρευσης (π.χ. Ανδρέας – Μιμή). Ούτε όμως όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής για την οικονομική πλευρά της υπόθεσης είναι «μεγαλύτερα», ή σημαντικότερα, από τα άλλα σκάνδαλα που αντιμετωπίστηκαν χωρίς να πέσει η κυβέρνηση (κουμπάροι, υποκλοπές και κυρίως ομόλογα).

Γιατί λοιπόν πηδάει από το μπαλκόνι ένας στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και ένας άλλος εμπλεκόμενος πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού; Τι τόσο σοβαρό και πολύ μεγάλο γνωρίζουν (ιδιαίτερα ο πρώτος) που να μην λογαριάζουν ούτε την ίδια την ζωή τους; Αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, η απάντηση, πρέπει κατά τη γνώμη μας να υπάρχει στις οικονομικές δραστηριότητες του υπουργείου Πολιτισμού.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ισχυρίζεται σήμερα ότι ο Λαμπράκης πήρε απο τον Ζαχόπουλο 170 εκ. ευρώ. Για τόσο λίγα γίνεται ο καυγάς; Το 1,5 δισεκατομμύριο  ευρώ από το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης η διαχείριση του οποίου ανατέθηκε εν λευκώ στο Ζαχόπουλο, που πήγε;  Και τα άλλα 6 δις ευρώ που καταγγέλλει αρχηγός πολιτικού κόμματος που βρίσκονται; Χάθηκαν; Και μόνο η κυβέρνηση και ο Ζαχόπουλος έδιναν δισεκατομμύρια στο Μέγαρο Μουσικής; Η υπόλοιπη διαπλοκή δεν ξέρει τίποτα;

Η αλήθεια είναι ότι και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και οι άλλες εμπλεκόμενες εφημερίδες αποφεύγουν μέχρι στιγμής προσεκτικά να εκθέσουν τον κ. Κ. Καραμανλή. Επειδή γνωρίζουν ότι αν ασχοληθούν σε βάθος υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούν τίποτα ΜΚΟ και τότε κανείς δεν θα μπορεί να σώσει κανένα. Ο «πόλεμος των media» για το «ροζ» DVD και τον κομιστή του, σώζει προς το παρόν την κυβέρνηση από τα χειρότερα. Και μαζί της το σαθρό πολιτικό και εκδοτικό οικοδόμημα, που στηρίζεται πλέον μόνο στον Κώστα Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nio avatar
  nio 13/01/2008 23:41:19

  Επειδή γνωρίζουν ότι αν ασχοληθούν σε βάθος υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούν τίποτα ΜΚΟ και τότε κανείς δεν θα μπορεί να σώσει κανένα. Τι ειναι το ΜΚΟ;;;;

 2. Observer avatar
  Observer 14/01/2008 00:04:24

  Με ανακοίνωσή του ο Θ. Αναστασιάδης αναφέρει τα εξής:
  «Τα άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα του εντύπου «ΠΑΡΟΝ» της Κυριακής 13-1-2008, τα οποία εμπλέκουν ευθέως το όνομά μου στην υπόθεση της παράδοσης του DVD Ζαχόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου, εντάσσονται σε διατεταγμένη επιχείρηση κυπατζήδικου χαρακτήρα για τη στοχοποίησή μου. Κατά αυτού και όλων όσοι συμμετέχουν στο ίδιο σχέδιο που εκπορεύεται από κύκλους διαπλεκόμενους και ανταγωνιστικούς προς το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη τόσο με αγωγές, όσο και με μηνύσεις».
  Από την πλευρά του ο Μάκης Κουρής, ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Το Παρόν της Κυριακής» απάντησε με την ακόλουθη δήλωση: «Με καθυστέρηση 24 ωρών ο κ. Θέμος Αναστασιάδης ανακάλυψε ότι η αποκάλυψη της εφημερίδας «Παρόν» τον έθιξε! Κατανοούμε απολύτως τον πανικό του γιατί γνωρίζει ότι λέμε αλήθεια. Εμάς πάντως δεν μας έχει καλέσει σε απολογία ούτε η υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΣΔΟΕ) ούτε ο κύριος Ζορμπάς για ύποπτη κατάθεση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό μας. Ες αύριον τα σπουδαία».

 3. factorx avatar
  factorx 14/01/2008 00:05:27

  ΜΚΟ: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

 4. hanah avatar
  hanah 14/01/2008 00:23:32

  Aν θυμάμαι καλά πάλι για κάτι ΜΚΟ δεν παραιτήθηκε και ενας γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ επι υπουργείας ΓΑΠ; Παλιά αμαρτία αυτό το θεσμοθετημένο πλιάτσικο.

 5. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/01/2008 00:50:41

  Σωματεία ΜΚΟ, οργανισμοί, οργανώσεις κόμματα κλπ. είναι ο εργαλείο για να κλέβουν το κρατικό χρήμα και να το διοχετεύουν σε συγκεκριμένες τσέπες. Δυστυχώς ή ευτυχώς όχι στις δικές μας γιατί αν το διοχέτευαν στις δικές μας δε θα γράφαμε στα μπλογκ. :) :)
  .
  .
  Μαζί με τις μίζες θα πρέπει να καταληστεύεται κάθε χρόνο το 10% του κρατικού χρήματος. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα κάπου διαταράχτηκαν οι ισορροπίες και γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ελπίζω να μην έχει ο Θέμος την τύχη του Κοσκωτά.

 6. Μαρία Γκίλια avatar
  Μαρία Γκίλια 14/01/2008 01:20:08

  Είμαστε 18.000 οι νέοι άνθρωποι που λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό της ΓΓΟΑ (τη Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης).
  Πιστέψαμε σε αυτά που επίσημα και αναλυτικά μας είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος εδώ:
  http://diagonismosggoa.blogspot.com/
  Σας παρακαλούμε σχολιάστε όσο και όπου μπορείτε αυτές τις δηλώσεις. Δεν ζητάμε διορισμό.
  Ζητάμε να σταματήσει η ομηρία.
  Ας πάρουν μια απόφαση. Εμείς το μόνο
  που μπορούμε να κάνουμε είναι να προβάλλουμε το
  θέμα μας παντού. Όπου μπορούμε.

  Σας Ευχαριστούμε Θερμά.

 7. Προφήτης avatar
  Προφήτης 14/01/2008 12:32:42

  Θα συμφωνήσω με την ακροτελεύτια διαπίστωση του Φακτορ.
  Καλώς ή κακώς, μόνο ο Καραμανλής, προσωπικά, διαθέτοντας ευρεία κοινωνική αποδοχή στηρίζει σήμερα το πολιτικό σύστημα.

  Ο Γιώργος, παρά τις προόδους παραμένει Γιωργάκης.
  Η μητσοτακοκόρη προσβλέπει σε μεταβίβαση πρωθυπουργίας.
  Ο Βενιζέλος, ικανός να εμπνεύσει παθιασμένη υποστήριξη σε ολίγους, δεν θα κατακτήσει τις μάζες.
  Η Γιάννα, εκλέγεται μόνο αν πάρουμε μαζικά ναρκωτικά.

  Κανένας από αυτούς δεν μπορεί να βγει στο μπαλκόνι και να κερδίσει εκλογές.

  Μόνο ο Καραμανλής μπορεί «να τα πει» και να γίνει συμπαθής και πειστικός.
  Αυτό εν δυνάμει θα μπορούσε να τον καταστήσει ισχυρό ηγέτη, ικανό για άσκηση ελεγχόμενα ανεξάρτητης πολιτικής.
  (Δεν έχει όμως τη στόφα του αυτοδημιούργητου θείου του – είναι κληρονόμος.)

  Παρ΄όλα αυτά, ακόμα και οι ελάχιστες κινήσεις και προθέσεις αυτονομίας δεν συγχωρούνται σε έναν κόσμο που έχει περάσει σε ένα στάδιο «ολοκληρωτικού καπιταλισμού».
  Γι΄ αυτό βάλλεται.

  Οι δυο παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα επιρροής στα ελληνικά πράγματα, οι Αμερικανοί για γεωπολιτικούς λόγους και οι εγχώριοι νταβατζήδες για λόγους εσωτερικής αγοράς και συμφερόντων, επιθυμούν μια ακόμα πιο αδύναμη και πλήρως ελεγχόμενη κυβέρνηση.

  Το επιδιώκουν δια της απαξίωσης του υπάρχοντος συστήματος, του τεμαχισμού των κομμάτων και της δημιουργίας ετερόκλητων συνασπισμών.
  Σε ένα τέτοιο πολιτικό κλίμα τα συμφέροντα τους προωθούνται χωρίς αντιστάσεις.

  Όποιος έχει λίγη μνήμη θυμάται τα όργια της συγκυβέρνησης που ξεκίνησε με άριστες προθέσεις και την ηγεσία του καλού κ΄ αγαθού Ζολώτα.
  Τότε, για παράδειγμα, άρχισαν να λειτουργούν πραξικοπηματικά ιδιωτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί καταλαμβάνοντας δημόσιες συχνότητες τις οποίες κατέχουν ακόμα, εισπράττουν το μεγάλο μερίδιο της διαφημιστικής πίττας και διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό.

 8. miaou avatar
  miaou 14/01/2008 16:27:36

  Search Kouris Bros. Co
  Tomorrow

 9. Frixos13 avatar
  Frixos13 14/01/2008 20:08:13

  Miaou: Μια και ασχολείσαι με το θέμα, μπορείς να μας βρείς τι σχέση έχει η Νατάσα, με κάποιον γιο της αδελφότητας και τον Κοντομηνα;

 10. alexandra avatar
  alexandra 14/01/2008 20:30:56

  Frixos, αν η miaou δεν απαντήσει, να το πεί η μαύρη θάλασσα γιατι δεν θέλω να μενω με απορίες.

 11. giorgis avatar
  giorgis 15/01/2008 15:07:12

  Πρός Προφήτη
  Αυτή η καραμέλα για τα σχέδια των Αμερικανών, στα οποία δε συγκαταλέγεται ο Καραμανλής, έχει καταντήσει κουραστική. Το ζητούμενο δεν είναι ότι δεν τον θέλουν οι ΗΠΑ, το ζητούμενο είναι ότι σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια κατάφερε να μην το θέλει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Μην κυνηγάτε λοιπόν φαντάσματα, ο άνθρωπος είναι πολύ λίγος και το περιβάλλον του φαύλο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.