Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι»
18/03/2015 14:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι»

Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας. Και θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Αρκεί να μη δούμε καταστάσεις Αργεντινής. Όμως τότε ο κ. Τσίπρας καλό είναι να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

Ένα ακόμη σημάδι ότι η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια, έδωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή. Αλλά και οι τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαρροές από κυβερνητικούς παράγοντες δείχνουν ξεκάθαρα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το plan B, δηλαδή η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε πάλι μηνύματα στις Βρυξέλλες μιλώντας για να ακούσει το κομματικό του ακροατήριο και ο ελληνικός λαός που λειτουργεί συναισθηματικά. Διότι άλλο να το παίζεις τζάμπα μάγκας κι άλλο να οδηγείς την Ελλάδα σε χρεοκοπία με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους πολίτες.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια που συζητείται σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε, αλλά γράφτηκε εδώ, είπε με ειρωνεία ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν μας εξήγησε ποτέ τι έχει υπογράψει στις 20 Φεβρουαρίου κι αν έχει δεσμευτεί για μονομερείς ενέργειες. Καλό το νομοσχέδιο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του κόσμου, όμως, θα χρειαστεί πολύ περισσότερα νομοσχέδια που θα τα... γράφει ο ίδιος, όταν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Διότι τότε θα καταλάβει ο κ. Τσίπρας τι σημαίνει ανθρωπιστική κρίση.

Επιτέθηκε μάλιστα σε ορισμένους στο εσωτερικό της χώρας χαρακτηρίζοντάς τους τροικανότερους της τρόικας, παίζοντας το παιχνίδια της συκοφάντησης όσων δεν συμφωνούν με την... επαναστατική κυβέρνηση της «Αριστεράς».

Την ίδια στιγμή που λίγα μέτρα πιο πέρα, στη Νομική γίνεται χαμός και καταστρέφεται το σύμπαν με ευθύνη της κυβέρνησης, ο Τσίπρας έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι για την καταστροφή της οικονομίας και της χώρας. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του λειτουργούν ως «κουκουλοφόροι» της οικονομίας που βάζουν φωτιά και θέτουν σε κίνδυνο την πορείας της Ελλάδας.

Άραγε ποιος έδωσε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να παίζουν με την τύχη της χώρας; Ποιος τους είπε ότι πρέπει να διακινδυνεύουν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας; Πώς είναι δυνατόν το 36% του ελληνικού λαού και μια δράκα ψεκασμένων να απειλούν με χρεοκοπία τη χώρα; Τι πιστεύουν άραγε; Ότι με το να βλέπουν τις δημοσκοπήσεις να πιστεύουν ότι ο κόσμος τους δίνει λαϊκή εντολή να βγάλουν τη χώρα από το ευρώ;

Απ΄ότι είδαμε σήμερα, απ' ότι διαβάσαμε στην Αυγή και ακούσαμε στη Βουλή, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι» αν οι δανειστές δεν συμφωνήσουν με τα όσα ζητά ο Τσίπρας. Αντί να πάει σε μια έντιμη λύση, αντί να περισώσει ό,τι μπορεί από αυτό το καταστροφική δίμηνο, πάει στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με το μαχαίρι έξω από το θηκάρι. Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι κυβερνά μια χώρα δυτική, πολιτισμένη, ευρωπαϊκή η οποία έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να έχει λύσει εδώ και χρόνια. Κι αντί να φτιάξει ένα σχέδιο ανατροπής της ελληνικής πραγματικότητας αλλά μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα μπανανία και σοβιετία.

Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι πράγματι μείζον θέμα και οι Ευρωπαίοι είναι πολύ σκληροί απέναντι στην Ελλάδα. Όμως αυτό το κάνουν γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρεί τις συμφωνίες της, απαιτεί και δεν αντιλαμβάνεται ότι ως δανειζόμενη και σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Και λειτουργεί κουτοπόνηρα καθώς την ίδια στιγμή που θέλει να περάσει μέτρα που θα βοηθούν τους φτωχούς, από την πίσω πόρτα διορίζει καμιά 40αριά χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, καταστρέφει το επενδυτικό κλίμα και τσακίζει κάθε έννοια οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας. Και θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Αρκεί να μη δούμε καταστάσεις Αργεντινής. Όμως τότε ο κ. Τσίπρας καλό είναι να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Wolf avatar
  Wolf 18/03/2015 16:45:57

  Ο κος Τσίπρας σήμερα μίλησε σας εν δυνάμει αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε μια προσπάθεια να έχει έτοιμους τους φίλους του για επαναστατική γυμναστική. Μίλησε σαν αρχηγός ατάκτων που είναι έτοιμοι να κατέβουν απ το βουνό με την κόσα και το κονσερβοκούτι στο χέρι. Όλα αυτά όμως σε μια χώρα και έναν λαό που έχει βασανιστεί πολύ και που οι ίδιοι δεν δίνουν παρά για την επόμενη μέρα αυτού του λαού. Δεν δίνουν έναν παρά για το αν θα έχουμε να φάμε, να κρατήσουμε τις δουλειές μας, τις επιχειρήσεις μας, δεν δίνουν έναν παρά για τίποτα, μόνο για την κομματική τους ταυτότητα. Είναι επικίνδυνοι για το λαό και την υγεία του και πρέπει να φύγουν άμεσα.

 2. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 18/03/2015 17:14:32

  .....Πώς είναι δυνατόν το 36% του ελληνικού λαού και μια δράκα ψεκασμένων να απειλούν με χρεοκοπία τη χώρα;.....Κάνετε λάθος αγαπητέ αρθρογράφε .Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε το 36% όσων ψήφισαν .Και ψήφισε το 60% αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου .Με απλή αριθμητική του δημοτικού σχολείου ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε περίπου από το 20% του ελληνικού λαού ....

  • ορεσείβιος avatar
   ορεσείβιος @ Ελενα Κανελοπούλου 18/03/2015 17:33:02

   Ας πρόσεχαν κυρία μου. Και αυτοί που ψήφισαν και αυτοί που δεν ψήφισαν.

   • Φιλελεύθερος avatar
    Φιλελεύθερος @ ορεσείβιος 18/03/2015 19:07:14

    Κάποιοι όμως δώσαμε το δικαίωμα με τα τραγικά λάθη μας να έχουμε μία κυβέρνηση επικίνδυνη, ώστε να αποτελειωθούμε και να πάμε εκεί που μας ανήκει στις βαλκανικές χώρες....Δυστυχώς 40 χρόνια σοβιέτ κάποτε θα έρχονταν και αυτό.

    • ορεσείβιος avatar
     ορεσείβιος @ Φιλελεύθερος 18/03/2015 20:08:23

     Αυτά έχει η δημοκρατία. Δικαιολογίες και κλάματα, κοψοχέριδες τάχα μου, ανεύθυνοι δενηξερόλες δεν υπάρχουν. Αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε. Δραχμή θα θελήσουν? Δραχμή λοιπόν και ο καθένας ας φροντίσει να σωθεί. Οσοι μπορούν, θα φύγουν στο εξωτερικό. όσοι μείνουμε θα αναγκασθούμε να περάσουμε πολλά για να επιβιώσουμε. Το σίγουρο είναι ότι όλος ο σημερινός θίασος που μας κυβερνά θα έχει φύγει έγκαιρα πριν τους μαζέψουν με πίσσα και πούπουλα. Δεν ξέρω μόνο τι γλώσσα θα μιλούν αυτοί που θα σώσουν με την απόβαση στον περαία, όχι το σύστημα, αυτή τη φορά δεν θα τους γλυτώσουν, αλλά τους εξαθλιωμένους πολίτες ης χώρας αυτής. Γαλλικά ή Αγγλικά?

     • dim avatar
      dim @ ορεσείβιος 18/03/2015 20:32:51

      Δυστυχως, δε βλέπω προς το παρόν πολλούς "κοψοχέρηδες"... Το 36% - 28%, έχει γίνει 40% - 17%... Άρα επιβραβεύουν τις κινήσεις της κυβέρνησης... Άρα, ή δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται και τι μας περιμένει, ή απλά δε τους νοιάζει... Όπως και να έχει, δημοκρατία έχουμε, και θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών της πλειοψηφίας... Και μάλιστα όχι μόνο της πλειοψηφίας επί των εκλογών, αλλά και της καθημερινής πλειοψηφίας, όπως αυτή ξεκάθαρα αποτυπώνεται από τις έρευνες κοινής γνώμης... Ας εδινε η κοινή γνώμη τώρα ένα 30% - 30%, έστω και ένα 32% - 27%, και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε "συμφωνία και ολοκλήρωση της αξιολόγησης στο πι και φι"... Αλλά τώρα σου λέει ο Τσίπρας: "αφού με επιβραβεύει ο λαός για τις μαγκιές που κάνω... δεν αναλύω τώρα αν είναι απλά αφελής και δε γνωρίζει, ή απλά όντως θέλει τη ρήξη... δε με νοιάζει να το αναλύσω τώρα, αφού απολαμβάνω 70% αποδοχή, προχωράω... και όπου μας βγάλει, εξάλλου όπου και να μας βγάλει θα έχω να λέω ότι δεν έφταιγα εγώ, τις επιθυμίες του λαού υλοιποιούσα..."......

     • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
      ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ dim 18/03/2015 22:17:21

      Και το 30% όμως που δεν αποδέχεται το έργο της κυβέρνησης,έχει το δικαίωμα να ακουστεί η γνώμη του. Ας γίνει λοιπόν δημοψήφισμα.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ ορεσείβιος 18/03/2015 23:27:06

      Esperanto or Souahili ? :-)

     • airman avatar
      airman @ Άλυτη Εξίσωση 19/03/2015 07:56:46

      Αυτή η δεύτερη δεν είναι Αφρικάνικη διάλεκτος; Πολύ πιθανόν να έχουμε "απόβαση" από ομιλούντες στα νότια παράλια της Κρήτης τώρα το καλοκαιράκι που προσφέρονται οι συνθήκες. Η κυρά-Τασία θα τους περιμένει άραγε;

     • Tessa avatar
      Tessa @ Άλυτη Εξίσωση 19/03/2015 11:17:26

      Swahili :-)

  • Giorgis avatar
   Giorgis @ Ελενα Κανελοπούλου 19/03/2015 02:49:35

   Άρα λοιπόν με αυτή τι λογική, περίπου 60% δεν ψήφισε εναντίον του. Στην Ελλαδάρα μας πάντα άλλοι φταίνε.

 3. aris. aold avatar
  aris. aold 18/03/2015 17:32:45

  Τα λόγια είναι εύκολα ειδικά αν απευθύνονται στο εσωτερικό και ειδικά στους φανατισμένους. Τα κρίσιμα ραντεβού που θα καθορισθούν οι εξελίξεις είναι τρία: Σαμαράς Μέρκελ που θα καθορισθεί η στάση της αντιπολίτευσης πάνω στις Γερμανικές ιδέες για λύση του ελληνικού προβλήματος. Είναι συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας. Τσίπρας Τετράδα. Που θα γίνει μια καταρχήν συζήτηση των όσων πρέπει να γίνουν. Τσίπρας Μέρκελ. Η μόνη περίπτωση να περάσουν νέα δημοσιονομικά μέτρα από την βουλή είναι να έρθουν μέσα σε μια μεγάλη συμφωνία πακέτο για το ελληνικό θέμα που θα περιλαμβάνει: Νέα δημοσιονομική προσαρμογή με μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις κύρια των υψηλόμισθων. Συμμετοχή της Ελλάδας στο πακέτο Ντράγκι που ήδη το έχουν αποφασίσει άρα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δώσουν. Αύξηση του αναπτυξιακού πακέτου προς την Ελλάδα με εργαλείο τα ΕΣΠΑ. Με δεδομένο ότι δεν απορροφούμε πάνω από 50% δεν είναι πρόβλημα να δωθούν 10 με 20 δις πάνω από τα πακέτα που έχουν αποφασισθεί. Επιμήκυνση των δανεικών που έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να εξοφλήσουμε και κάτι πρέπει να γίνει. Μεταρρυθμίσεις. Εδώ το πρόβλημα εστιάζεται σε ιδιωτικοποιήσεις της ΔΕΗ και του νερού. και στις απολύσεις στον δημόσιο τομέα. Πιθανόν να έχουμε έναν συμψηφισμό όχι απολύσεις όχι προσλήψεις. Εαν η Ευρώπη επιμείνει μόνο σε δημοσιονομικά μέτρα είναι φανερό ότι δεν μπορούν να περάσουν και να τα αποδεχτεί ο Σύριζα οπότε πάμε ολοταχώς σε πρώτη φάση σε στάση πληρωμών και περιορισμούς στις τράπεζες μαζί με πιστωτικό γεγονός. Αν ηταν όμως αυτή η πρόθεση των Ευρωπαίων γιατί να γίνονται οι παραπάνω συναντήσεις ενώ θα μπορούσαν να τις επιβάλουν με μια απλή απόφαση του Eurogroup και της ΕΚΤ.

 4. dim avatar
  dim 18/03/2015 20:26:43

  Εγκληματούν, καταστρέφουν και αυτούς που είναι ακόμα όρθιοι, και φυσικά εξανεμίζουν και κάθε ελπίδα να ανακάμψουν αυτοί που ζουν στη φτώχια. Διότι όταν έχεις πχ 2 εκατ. άτομα στη φτώχια και την ανεργία, και αρχίζεις την ανάπτυξη, αυτοί όλοι σταδιακά θα ανακάμψουν. Το 27% ανεργία, έγινε 25%, το 25% θα γινόταν 22% το 2015, 18% το 2016, 14% το 2017 κλπ. Τώρα, θα γίνει 30% το 2015, 35% το 2016 και φυσικά κάπου εκεί έρχεται το τέλος...
  Αλλά για ό,τι μας συμβαίνει δε φταίει ούτε ο Τσίπρας ούτε κανείς άλλος... Φταίει ο ίδιος ο λαός... Ο λαός είναι ο κυριαρχος, και αυτός κάνει και τις επιλογές τους δημοκρατίκα, αλλά και επηρεάζει καθημερινά μέσα από τις μετρήσεις κοινής γνώμης, την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στη χώρα. Όταν δημοκρατικά επέλεξε 36% - 28%, και τώρα ξεκάθαρα δίνει 39% - 17%, αυτό σημαίνει ότι τους επιβραβεύει... Άρα, ή επιθυμεί το τέλος μας, ή δεν καταλαβαίνει τι πάει να συμβεί... Ό,τι και από τα δύο να συμβαίνει δεν έχει σημασία... Ο λαός αποφασίζει, και αποφασίζει διαρκώς και μέσα από τις δημοσκοπήσεις... Διότι, αν τώρα έβγαζε διαδοχικά σε δημοσκοπήσεις ένα Σύριζα από το 45% σταδιακά στο 30%, και μια ΝΔ από το 17% επίσης στο 30%, θα σου έλεγα εγώ μετά αν θα συνεχίζανε τις μαγκιές οι Τσιπροκαμμένοι, ή αν θα σοβαρευόντουσαν για να κλείσουν το θέμα της ασφυξίας, κάνοντας μεταρρυθμίσεις και κλείνοντας την αξιολόγηση... Όταν καταστραφούμε, ο Σύριζα θα λέει: «μα εγώ πήρα 36%, και μόλις αντιστεκόμουνα μου δώσατε 80%, και 45% πρόθεση ψήφου, και ακόμα και όταν ζορίσαν τα πράγματα μου δίνατε 39%, και να ρίχνω στο κεφάλι 22 μονάδες στον δεύτερο που μας βλέπει με κυάλια... άρα είχα ξεκάθαρα εντολή να συνεχίσω την αντίσταση και όπου μας βγάλει...». Δυστυχώς, ως λαός δεν έχουμε την παιδεία να καταλάβουμε την "μεγάλη εικόνα", δεν έχουμε ιδέα από σκάκι, για να μπορούμε να δούμε 2-3 κινήσεις πιο πέρα, αλλά παρασυρόμαστε από κορώνες, λαϊκισμούς, και φανφάρες περί αντίστασης, αξιοπρέπειας κλπ...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ dim 19/03/2015 08:27:31

   Ακριβώς έτσι είναι αδελφέ...

 5. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 18/03/2015 20:43:23

  Καί όμως ο Τσίπρας παίζει εξαίρετα τήν γλυκιά φλογέρα τού Βουκόλου. Τά Βόδια στό άκουσμά τους βοσκάνε καί πέτρες. Τόν άκουσα στήν Βουλή, έφριξα καί συγχρόνως θαύμασα τόν μεθυστικό ύμνο τής φλογέρας του. Η συμφωνία τής 20ης τού Φλεβάρη είναι η καινούργια αφετηρία, ο σταθμός, τό απαύγασμα τής προδευτικότητας. Σέ αυτήν ορκίστηκε πίστη καί αφωσίωση. Καί καταχειροκροτήθηκε. Πόσος δρόμος μένει ακόμη, ώστε η κυβέρνηση νά ιδιωποιηθεί όλες τίς πρόνοιες τού μνημονίου; Τί μένει ακόμα;

  • ΝΙΚΟΣ Π avatar
   ΝΙΚΟΣ Π @ Ιαπετός 18/03/2015 23:53:23

   αυτη τη συμφωνια ποτε θα τη δουμε ?ειναι υποχρεωμενος να την παρουσιασει.

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ ΝΙΚΟΣ Π 19/03/2015 07:28:59

    Γιατί αλήθεια δεν την έχετε δεί ακόμα; Απορώ! Σημασία πάντως έχει οτι οι αξιοσέβαστες εταίρες ενώ αρχικά υποκρίθηκαν οτι ''συμφώνησαν'', στην πράξη ναρκοθετούν συντονισμένα την εφαρμογή της συμφωνίας και παλεύουν λυσσαλέα, να μας επιβάλλουν πλήρη υποταγή στις μνημονιακές δεσμεύσεις. Μήπως να ...ανησυχούσατε καλύτερα γι αυτό; Μια ιδέα λέω τώρα..... http://www.matrix24.gr/2015/02/afti-ine-olokliri-lista-varoufaki-pia-metra-perilamvani/

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ Άλυτη Εξίσωση 19/03/2015 08:41:51

     Γιατί δεν έρχεται στη βουλή να ψηφισθεί;

 6. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 18/03/2015 22:36:08

  Οι εξαποδώ πίστεψαν ότι οι συριζαίοι θα μπορέσουν να βάλουν χέρι στους καναλάρχες, στους εφοπλιστές και στο μαύρο χρήμα που έβγαλαν έξω τα μικρά και μεγάλα λαμόγια μας. Δυό μήνες τώρα η κυβέρνηση και ακόμη συζητούν για την ερτ, για παρελάσεις, για το αν τα γκράφιτι είναι τέχνη κλπ. Τα ταμεία είναι άδεια κανείς δεν πληρώνει κανέναν, οι 100 δόσεις θα είναι 100 τρύπες στο νερό γιατί απλά κανείς δεν θα δώσει τα ευρά του όταν οι υπουργοί φωνάζουν για δραχμές και μπολιβάρ. Οι καναλάρχες και τα λαμόγια κάνουν πάρτυ με νταούλια και οι πολίτες πρέπει να ετοιμάζονται για ουρές και δελτία κωλόχαρτου. Πόσο ακόμη θα μας κρατάνε με το ζόρι στην Ευρώπη? Όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούν ότι πρέπει να πληρώνονται μόνο για την ύπαρξη τους ως θεσμός ανεξάρτητα του τι παράγουν έτσι και η κοινωνία θεωρεί ότι έχει κατακτήσει να μας δανείζουν ,δανεικά και αγύριστα , και να τους βρίζουμε δικαιωματικά πατόκορφα. Οσο αυτοί μας αντιμετωπίζουν σαν παιδάκια προβληματικά και προσπαθούν να καταλάβουν που το πάμε τόσο οι αποτρελαμένοι δικοί μας κυβερνήτες σαλτάρουν περισσότερο...Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας με την πραγματικότητα ...Η Ζωή είναι πιά εκτός κάθε ορίου...Σήμερα στη βουλή ήταν ένα θέατρο του παραλόγου.. Ο αλ μπαρούφ δουλεύει όλο τον κόσμο με παπαρολογίες ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την αγάπη και την ευτυχία αλλά ζητά ο αλέξης απεγνωσμένα μερικά δις για να παίζουν επανάσταση οι πανουσοκατρούγκαλοι. Οι τεχνοκράτες του γιούρογκρουπ έχουν σαλτάρει πιά, δεν υπάρχει πεδίο επαφής και συνενόησης, πλέον η λύτρωση για όλους είναι φύγουμε με χορούς και τραγούδια για την αφρική όπου ανήκουμε δικαιωματικά και πολιτισμικά. Με φυλάρχους ψεκασμούς χορούς και πανηγύρια εν μέσω συντριβής της οικονομίας και της κοινωνίας. Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Ούτε σχέδιο υπάρχει. Η τελευταία ελπίδα των απελπισμένων είναι ότι όλα γίνονται με κάποιο σχέδιο και πριν το τέλος ο από μηχανής θεός Αμερικανός, ρώσος, κινέζος, Βραζιλιάνος δεν έχει σημασία θα μας σώσει. Το μόνο που θα φέρουν όλοι αυτοί είναι απλά τον καφέ της παρηγοριάς οι Βραζιλιάνοι, το σαμοβάρι οι ρώσοι, το τσάι οι κινέζοι. Κόλυβα και ελιές υπάρχουν για την επιθανάτια δεξίωση. Τετέλεσται η Ελλάδα ....Πολιτισμικά είμαστε ένα υποσαχάριο κρατιδιστάν και το μόνο που μένει είναι να το υλοποιήσουμε και πολιτικά.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ ορεσείβιος 18/03/2015 22:43:10

   Όπως το πάνε στο πανηγύρι της 25ης στο Σύνταγμα,ένας χορός θα χορευτεί πιό πολύ,αυτός του Ζαλόγγου...

 7. ΝΤΙΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ avatar
  ΝΤΙΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 18/03/2015 23:15:17

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ. ΟΙ ΗΠΑ....

 8. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 18/03/2015 23:35:13

  Η ΝΔ και ο Σαμαρας τι κανουν η χωρα μερα με τη μερα βυθιζεται στο βυθο του βουρκου, τι αναιμικη αντιπολιτευση ειναι αυτη; θα επρεπε ολοι να ειναι στα καγκελα,ειναι ανεξηγητη αυτη η αδρανεια,δε μπορει να συμβαινουν ολα αυτα τα εξοργιστικα σε ολους τους τομεις οικονομια,διπλωματια, δημοσια ταξη,παιδεια και ναμην κουνιεται φυλλο ,ειναι ως και υποπτη αυτη η αντιπολιτευτικη τακτικη.

  • Μάνια avatar
   Μάνια @ ΝΙΚΟΣ Π 18/03/2015 23:47:57

   ++++++++++++=

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ ΝΙΚΟΣ Π 19/03/2015 08:44:27

   Καθόλου.Δεν μπορεί να γίνει τίποτα.Όλα αυτά τα εξοργιστικά επικροτούνται από την πλειοψηφία.Μπορεί αυτή να εξεγερθεί αλλά πολύ αργότερα.Είναι καιρός να πάψει η θεωρία της λαικής ανευθυνότητας.Τον Τσίπρα και τα "εξοργιστικά" τα επέλεξε ο λαός και αυτος θα τα πληρώσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.