#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/10/2010 09:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημαΗ κυβέρνηση έχει χάσει τη λαϊκή και πολιτική νοµιµοποίηση δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επισηµαίνει ότι στις επερχόµενες εκλογές κρίνεται αν το πειραµατόζωο (πολίτης) θα αντιδράσει ή εάν θα αποδεχτει την οµηρεία του Μνηµονίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ θεωρεί ενδεδειγµένη την επιλογή Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής, τονίζει ότι οι όποιες κριτικές ασκούνται από το εσωτερικό του ΣΥΝ δεν αποτελούν υπονόµευση και προσθέτει ότι οι διασπάσεις στην Κουµουνδούρου αποτελούν πια παρελθόν. Παράλληλα ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στην αναγκαιότητα ανατροπών στο πολιτικό σύστηµα όχι βγαίνοντας στο… βουνό, αλλά στους δρόµους.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4599573

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dimitris D avatar
  Dimitris D 18/10/2010 12:43:55

  Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το ηθικό πλεονέκτημα τον Δεκέμβριο του 2008, που έβαλε τα παιδιά να απασχολούν τα αστυνομικά τμήματα ώστε να κάνουν ελεύθερα πλιάτσικο οι λαθρομετανάστες από πίσω. Μετά άρχισε τις διαφωνίες, διασπάσεις και τις καταλήψεις σχολείων, που οδήγησαν πολλά παιδιά γυμνασίου και τους γονείς τους στον εισαγγελέα. Το 13χρονο που δεν μπορεί να μάθει 2 σελίδες ιστορίας και να λύσει 3 εξισώσεις, έχει καταλάβει ποια είναι τα δικαιώματα του(εκατοντάδες σελίδες νόμων και κανονισμών) και τα διεκδικεί. Χώρια οι καθοδηγητές λαθρομεταναστών.

  Όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Το ίδιο έγινε και τον Δεκέμβριο του 1944, οι νέοι έκαναν πόλεμο με την αστυνομία και από πίσω οι βούλγαροι σκότωναν και έκλεβαν, μεταφέροντας την λεία στα σκόπια. Έτσι φτάσαμε στο 1950 στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.

  Αυτοί πάντα πετάνε τους νέους(που δεν ξέρουν τι τους γίνεται από 13 ως 23) ως κρέας στην μηχανή του κιμά για να πετύχουν τους στόχους της μειοψηφίας τους.

 2. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 18/10/2010 13:28:51

  Σε κάθε εκλογή αυτό που κυρίως κρίνεται είναι η νομιμοποίηση ή μη αυτού του φαύλου πολιτικού συστήματος, δια της ψήφου των πολιτών.

  Αυτό είναι το βασικό διακύβευμα κάθε εκλογής.
  Ολες οι άλλες "κρισιμότητες" είναι δευτερεύουσες.

  Οσο δηλαδή το πολιτικό σύστημα νομιμοποιείται δια της ψήφου μας να διαχειρίζεται, αυτό και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, τις κοινές μας υποθέσεις, όπως θέλει, όπως το βολεύει, χωρίς έλεγχο από τον πολίτη και χωρίς τιμωρία, θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Αυτά που ξέρουμε όλοι.

  Και πολιτικό σύστημα είναι όλα τα κόμματα: ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

  Τα έχουν κάνει σαν-άντε-να-μην-πω, για δεκαετίες, εντούτοις δεν θέλουν να μας δώσουν τίποτε παραπάνω από μια σαφρακιασμένη ψήφο ανά 4-ετία.

  Δεν το σιχαθήκατε ακόμη αυτό το παιχνίδι;
  Θεωρείτε πως με μια ψήφο ανά 4-ετία ως όπλο στα χέρια σας, μπορείτε πατριώτες να κάνετε κάτι σοβαρό ώστε να διορθωθούν τα πράγματα;
  Ως πότε θα ανέχεστε να σας δίνουν υποσχέσεις που δεν τηρούν, ατιμώρητα;

  Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί να ΔΙΑΣΩΘΕΙ.
  Αυτή είναι η ΖΑΡΙΑ αυτών των εκλογών.

  Θραξ Αναρμόδιος

 3. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 18/10/2010 13:31:25

  "Παράλληλα ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στην αναγκαιότητα ανατροπών στο πολιτικό σύστηµα"

  Και γιατί δεν μας δίνει έναν κατάλογο από ποιες ανατροπές εννοεί ο κ. Τσίπρας;

  Τι εννοεί ανατροπή; Να ψηφίσουμε το κόμμα του;

  Και σιγά μην βγούμε και στο βουνό τώρα. Στο κυνήγι πρέπει να τους πάρουμε ΟΛΟΥΣ και να πάρουν αυτοί τα βουνά. Οχι εμείς.

  Θραξ Αναρμόδιος

 4. ζαπ-ζαπ avatar
  ζαπ-ζαπ 18/10/2010 19:06:54

  αντί να λέτε και εσείς το τίτλο της συνέντευξης με όλους τους τρόπους, του την πέφτετε. Για σας δουλεύει αυτή η τοποθέτηση, εσάς ξαναβγάζει στο προσκήνιο. Εσείς θυμάστε το Δεκέμνρη

 5. σκέφτομαι διαβάζοντας avatar
  σκέφτομαι διαβάζοντας 18/10/2010 22:15:57

  Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Τσίπρας παραμένει ακόμα στην « διεφθαρμένη χώρα » και στο κονοβούλιό της. Οι «καθαροί» άνθρωποι δεν συχνάζουν σε «διαφθορεία» φεύγουν.

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ σκέφτομαι διαβάζοντας 18/10/2010 22:35:12

   Έχεις τόσο μυαλό όσο ο πρωθυπουργός σου. Να τον προβοκάρει ήθελε χρησιμοποιώντας τα λόγια του ΓΑΠ στο εξωτερικό και αυτός "κατάλαβε" ότι ο Τσίπρας το ενοούσε στα σοβαρά. Το ίδιο κι εσύ. Με κάτι τέτοιους μας έχουν κάτσει στο σβέρκο τρεις οικογένειες και δεν μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε

 6. σκέφτομαι διαβάζοντας avatar
  σκέφτομαι διαβάζοντας 19/10/2010 09:17:12

  τηλέμαχος αναγνώστου. Όταν ξυπνήσεις να πας για νίψιμο μην μήνης με τις τσίμπλες.

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ σκέφτομαι διαβάζοντας 19/10/2010 17:30:21

   Εσύ να πας στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας να μάθεις πως γράφεται το "μήνης" και μετά να κάνεις και αφ' υψηλού κριτική.

 7. σκέφτομαι διαβάζοντας avatar
  σκέφτομαι διαβάζοντας 19/10/2010 22:58:13

  Εντάξει θα πάω σίγουρα σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Όντως έκανα το λάθος.
  Εσύ μην ξεχάσεις όμως το νίψιμο γιατί θα μείνεις με τις τσίμπλες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.