#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/09/2010 08:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κλιματική αλλαγή, όπλο για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησηςΟ Γ.Γ. του ΟΗΕ Ban ki-Moon και 60 κορυφαίοι συνεργάτες του συναντήθηκαν πρόσφατα σε ένα απομακρυσμένο αυστριακό θέρετρο, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν στο διεθνές προσκήνιο το ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που μετά τη Κοπεγχάγη άρχισε να χάνει έδαφος.

Το προσχέδιο της ατζέντας της συνάντησης διέρρευσε στο δίκτυο FOX News, και έτσι αποκαλύφτηκε μια νέα στρατηγική «παγκόσμιας αναδιανομής του πλούτου» ως βάση για την κλιματική αλλαγή. Η στρατηγική αυτή αφορά στη λεηλασία των μεσαίων τάξεων των πλούσιων κρατών, μέσα από φόρους εκπομπών άνθρακα, τα χρήματα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για να εξελιχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Στη Κοπεγχάγη μάλιστα, είχε συζητηθεί πως τα έσοδα από τους καταναλωτικούς φόρους θα πήγαιναν κατευθείαν στη Παγκόσμια Τράπεζα και όχι στα αναπτυσσόμενα κράτη.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς αυτούς, δεν θα δοθούν χρήματα στις φτωχές χώρες, αλλά αυτές θα εξαναγκαστούν να αποδεχτούν «πράσινα δάνεια» στο όνομα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, μια πολιτική δηλαδή που θα χρεώσει ακόμη παραπάνω τα φτωχά αυτά κράτη, και που οι αποπληρωμές των δανείων  θα καταλήγουν στα σεντούκια του ΔΝΤ.

Το προσχέδιο που διέρρευσε, πνιγμένο σε θολή γλώσσα και ρητορική, αποδεικνύει πως ο ΟΗΕ σκοπεύει να χειραγωγήσει τα επιστημονικά στοιχεία, με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Ο στόχος είναι «να περιοριστεί και να ανακατευθυνθεί η προσδοκία για μια καλύτερη ζωή των μεσαίων τάξεων του κόσμου», ή με άλλα λόγια, να μειωθεί το επίπεδο ζωής της μεσαίας τάξης της Ευρώπης και των ΗΠΑ. «Στόχος μας είναι η δημιουργία κινήτρων για τη βαθιά μεταμόρφωση των τάσεων και των καταναλωτικών συνηθειών…».

Το έγγραφο μιλάει ακόμη για το πώς θα μπορέσει ο ΟΗΕ να εκμεταλλευτεί τη μαζική μετανάστευση από τα φτωχά προς τα εύπορα κράτη, έτσι ώστε να πιέσει για περισσότερους ελέγχους και ρυθμίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στήνοντας ένα πλαίσιο παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ξεκαθαρίζεται μάλιστα πως ο ΟΗΕ πρόκειται σύντομα να υιοθετήσει ένα νέο σχέδιο δημόσιων σχέσεων για να προωθηθεί η κλιματική αλλαγή, αλλάζοντας της κατεύθυνση, και επικεντρώνοντας  το ενδιαφέρον στην απειλή του υπερπληθυσμού.

Ο πληθυσμός του πλανήτη υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 9 δισ. έως το 2050, και η στρατηγική αυτή σημειώνει την ανάγκη να γίνει μια εκστρατεία ώστε να πειστεί ο κόσμος πως ένας υπερπληθής πλανήτης,  προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές στο περιβάλλον.

Όπως όμως αναφέρει ο Economist, «Η γεννητικότητα πέφτει, και οι οικογένειες συρρικνώνονται σε τόπους όπως η Βραζιλία, η Ινδονησία, ακόμη και η Ινδία, που ο πολύς κόσμος πιστεύει το αντίθετο για αυτές. Ο δείκτης του  ρυθμού γεννήσεων είναι 2.1 ή μικρότερος, που είναι ο μαγικός αριθμός που σχετίζεται με τη σταθερότητα ενός πληθυσμού». Κάποια στιγμή μεταξύ 2020 και 2050, ο ρυθμός γεννήσεων θα πέσει κάτω και από αυτό το νούμερο.

Για να πετύχει το σκοπό του, ο ΟΗΕ θέλει να δει «μια θεμελιώδη μετάλλαξη της παγκόσμιας οικονομίας» σύμφωνα με το έγγραφο που έχει διαρρεύσει. Με άλλα λόγια, η οικονομική ανάπτυξη θα πρέπει να μαραζώσει και να αντικατασταθεί από μια «πράσινη οικονομία» και μια νέα μετα-βιομηχανική επανάσταση. (Εν τω μεταξύ, η μεταστροφή της ισπανικής οικονομίας σε πράσινη, έχει σχεδόν διαλύσει   τη χώρα με την ανεργία να καλπάζει στο 20%.)

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ΟΗΕ σκοπεύει να αναλάβει ρόλο υποκινητή και ηγέτη μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης, και για να το πετύχει, θα αγνοήσει τα κυρίαρχα κράτη και θα αμφισβητήσει την εθνική τους κυριαρχία. Το έγγραφο μας δείχνει καθαρά πως πέραν των παραπάνω, ο Οργανισμός θέλει να αναλάβει τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα «χτίζοντας δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα» παράλληλα με ένα αστυνομικό σώμα. Με λίγα λόγια, να μπορεί να δικάζει και να φυλακίζει σε κράτη όπου υπάρχει εγκατεστημένη δύναμη κυανόκρανων.

Τέλος, το έγγραφο τονίζει την ανάγκη για ψήφιση νέων οικονομικών ρυθμιστικών δυνατοτήτων, που θα επιτρέπουν στον ΟΗΕ να επιβάλλει μια δική του παγκόσμια οικονομική νομοθεσία.

S.A. (Prison Planet)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymos avatar
  anonymos 11/09/2010 09:13:58

  Αρα το κόλπο είναι κλιματική αλλαγή-Παγκόσμια διακυβέρνηση τα παίρνουμε χοντρα σε προγραμματα

  • Αλφα-Βήτα avatar
   Αλφα-Βήτα @ anonymos 11/09/2010 12:32:26

   Πρασινη Ανάπτυξη-Κλιματική Αλλαγή
   Το μεγαλο Κόλπο

 2. GRAEKUS avatar
  GRAEKUS 11/09/2010 09:22:24

  I LOVE CO2

  h**p://joannenova.com.au/
  h**p://www.iloveco2.org/

 3. kiki avatar
  kiki 11/09/2010 09:28:56

  Καλα ο δικος μας ,ο ΓΑΠ,αυτα τα κειμενα τα μαθαινει απ εξω και μας τα ξεφουρνιζει,αυτος ομως κονομαει απο την πρασινη αναπτυξη και τα πρασινα αλογα.
  Οτι κατι γινεται περα απο μας και για μας,το εχει καταλαβει ολος ο κοσμος.Παντα μου αντιπαθουσα τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας,και ο Οργουελ δεν μου αρεσε,με ειχε τρομαξει,
  Ελπιζω να τρομαξουν και αλλοι.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/09/2010 09:32:38

  Wellcome to the New World Order
  ______________________________

  Στρογγυλή Τράπεζα:
  Council on Foreign Relations [America]
  The United Nations
  The Bilderberg Group [Europe-USA-Global]
  Club of Rome [Environment-Eugenics]
  Royal Institute of International Affairs [United Kingdom-Global]
  The Trilateral Commision [America-Europe-Japan]

  Τρίγωνα
  Ορθό:
  Council on Foreign Relations [America]
  The Bilderberg Group [Europe-USA-Global]
  Royal Institute of International Affairs [United Kingdom-Global]

  Αντεστραμμένο:
  The Trilateral Commision [America-Europe-Japan]
  The United Nations
  Club of Rome [Environment-Eugenics]

  • Ηνιοχος avatar
   Ηνιοχος @ αλλενάκι 11/09/2010 12:42:40

   and many more

 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 11/09/2010 09:51:51

  Έχω την εντύπωση πως οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας δεν θα βλέπονται σε λίγο καιρό. Θα είναι τόσο ξεπερασμένες! Το ζήτημα είναι να βρεθούν προφάσεις για τη σύσταση παγκόσμιας κυβέρνησης. Γι αυτό τα εθνικά κράτη έχουν μπει στο στόχαστρο των δήθεν προοδευτικών εδώ και χρόνια.
  Δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Αλλά τα περι παγκόσμιας κυβέρνησης τα άκουγα από τον παππού μου που πέθανε το 1991.. Είναι απίστευτο σήμερα 19 χρόνια μετά το θάνατό του να μιλάει γι' αυτό το θέμα ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κα...
  Η λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη δεν είναι τίποτε άλλο από αφορμή που θέλει η παγκόσμια άρχουσα τάξη η οποία δεν χάνει ευκαιρίες. Μιλάνε για παγκόσμιο πράσινο φόρο, για μείωση του πληθυσμού, για παγκόσμιο νόμισμα κτλ. Και το κάνουν τώρα πλέον ανοιχτά..

 6. klausevitz avatar
  klausevitz 11/09/2010 10:02:22

  Βρείτε και διαβάστε, πολύ ενδιαφέρον!

  Christopher C. Horner : RED HOT LIES
  How global warming alarmists use threats,
  fraud and deception to keep you...misinformed.

  REGNERY PUBLISHING,Inc 2008

 7. Ηράκλειτος avatar
  Ηράκλειτος 11/09/2010 10:04:13

  Σε τι οφελεί και διαφέρει να είσαι πλούσιος και ισχυρός όταν ζεις κι εσύ σε μολυσμένο περιβάλλον και δεν μπορείς να χαρείς τον ήλιο και τις ομορφιές αυτού του πλανήτη; Αυτό συμβαίνει γιατί ο κάθε μικρομεσαίος ανθρωπάκος στη γή θέλεινα έχει σπίτι, ψυγείο, αυτοκίνητο, τηλεόραση, διακοπές και χιλιάδες πράγματα ακόμη. Αφού λοιπόν πλουτίσαμε με το να του δημιουργήσουμε με το lifestyle και τη διαφήμιση χιλιάδες ανάγκες και φτιάξαμε βιομηχανίες που μόλυναν το περιβάλλον,για να του πουλήσαμε όλα αυτά, τώρα θέλουμε καθαρό περιβάλλον για να χαρούμε τα πλούτη μας και τη ζωή μας χωρίς όμως εμείς οι ίδιοι να στερηθούμε τίποτα όπως το δικαίωμα να μολύνουμε το περιβάλλον με τα τζιπ και τις θαλαμηγούς μας. Γι αυτό θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τον μικρομεσαίο ανθρωπάκο απο τώρα να ζεί με λιγότερα. Ότι γίνεται και στην Ελλάδα απο τον σοσιαλιστή ΓΑΠ δηλαδή. Έμεις τα φάγαμε εσείς ζήστε με λιγότερα για να σωθούμε και να συνεχίσουμε να τρώμε.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ @ Ηράκλειτος 11/09/2010 10:45:36

   Συμφωνώ με κάθε λέξη. Αν παρακολουθήσουμε πιο στενά το θέμα, θα δούμε πως επιχειρήσεις που κόπτονται για την πράσινη ανάπτυξη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι οι ίδιες που μπορεί να ζουν από επιχειρήσεις που μολύνουν το περιβάλλον. Ο Αλαφούζος του ΣΚΑΪ δεν είναι και εφοπλιστής; Πόσο πράσινα είναι τα πλοία του;

   • Αλφα-Βήτα avatar
    Αλφα-Βήτα @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 11/09/2010 12:31:09

    Καταπράσινα, ποιο πράσινα δεν γίνεται

  • Ελένη avatar
   Ελένη @ Ηράκλειτος 11/09/2010 10:45:58

   Σοφά λόγια .

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Ηράκλειτος 11/09/2010 11:03:44

   Το pattern είναι αυτό που περιγράφεις.
   Εθίζουν τον πληθυσμό σε υπερκαταναλωτικές συνήθειες και όταν το κρίνουν επωφελές αλλάζει η ατζέντα και προωθούνται "εναλλακτικά σχέδια".
   Καμμία διάθεση δεν έχει η παγκόσμια οικονομική ελίτ να νομοθετήσει υπέρ του συμφέροντος των πολιτών.
   Χεσμένο τον έχουν τον πλανήτη και εμάς μαζί.
   It's all about money and money buys POWER...!!!

   Περιβάλλον, εμβολιασμοί, διατροφικές συνήθειες, εναλλακτικές οικοτεχνικές καλλιέργειες, απαογορεύεσεις και έλεγχος φυσικών πόρων...παρέα με internet regulation και συνεχές φακέλωμα προσωπικών δεδομένων και ανθρώπινων "ιχνών" μέσω της προσωπικής χρήσης τεχνολογίας...όλα υπό έλεγχο κυβερνητικό (για την ώρα) με συνοδό την ανασφάλεια το φόβο και την ενοχή (όλοι φταίμε) προκειμένου να περάσουμε στην εποχή του υπερ-εθνικού ελέγχου όπου τα εθνικά κράτη υπάρχουν μόνο ως υπηρέτες των διεθνών οργανισμών.

   Εφόσον τα κράτη έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΠΟΥ και συναινούν με τον όρο περί αναστολής της εθνικής κυριαρχίας σε περίπτωση πανδημίας, και ΕΦΟΣΟΝ η πρόσφατη "πανδημία" γρίππης ξεσκεπάστηκε μέσα σε 4-5 μήνες τι περιθώριο μένει σε κάποιον να παραμένει αφελής ως προς τον πραγματικό ρόλο τέτοιοων οργανισμών;;

   Ναι...για την ώρα "ζήστε εσείς με λιγότερα για να σωθούμε και να συνεχίσουμε να τρώμε".

   Μια τεράστια απάτη είναι το climategate με σκοπό να ενοχοποιήσει και να φορολογήσει τον γενικό πληθυσμό.
   Όπως με το κάπνισμα...κανείς δεν απαγορεύει...μόνο φορολογούν.

 8. s54elas avatar
  s54elas 11/09/2010 12:16:39

  τωρα καταλαβαινω τι σας πειραζει .. με αυτην την περιβοητη παγκοσμιοποιηση .. που σας εχει σφηνωσει στο μυαλο

  οι μεσαιες ταξεις .. με αυτους ταυτιζεσται .. λεηλασια .. και αγιος ο θεος ..που λενε .. κατα σας .. στις κακομοιρες μεσαιες ταξεις .. αυτο σας κοπτει .. ο παρασαγκας στο μυαλο σας .. πανω στο οποιο ζυγιαζεται .. το ζητημα της υπερθερμανσης του πλανητη ..

  αγνοειται .. οτι υπαρχουν και αλλες ταξεις εκτος απο την δικη σας .. χωμενοι βαθεια μεσα στην μεσαιο-ταξικη σας στρουγγα ..

  απο την αλλη υποκρισια στο επακρο .. φωνασκειται για την καταντια του ανθρωπου .. ενω αυτο που πραγματικα σας ενδιαφερει .. ειναι ο μεσο-ταξιτης ανθρωπος .. οστις δεν ειναι .. μεσοταξιτης .. ας κοψει το λαιμο του

  αρνειστε καθε συζητηση .. κλεινεται αυτια, ματια, στοματα .. και μας αραδιαζεται ενα σωρρο κουραφεξαλα

  απο την αλλη στο απροσωπο κεφαλαιο .. που εχει γινει ενα τερας .. μεσα απο μηχανισμους-αυτοματισμους .. που εχει συσσωρευσει ολα αυτα τα χρονια .. σε κοινωνιες, κρατη, εθνη .. που το μονο που εχει στα υποψιν του ειναι πως να αυγατεψει .. και σιχτιρ σε ολα τα αλλα ..


  .. απο ολες τις ταξεις .. εσεις ειστε οι πιο υποδουλες .. καθως ειστε υποδουλες .. ψυχει τε και σωματι .. ενω οι αλλες ταξεις .. μονο .. εν τω σωματι ..

 9. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 11/09/2010 12:50:08

  οσοι πιστοι προσελθετε απορια

  η υπερ υπερ υπερπροθυμια για τις λαθος αιτιες και
  η υπερ υπερ υπερ απροθυμια για τις σωστες αιτιες

  οφειλεται που....................................


  το ανωτερω μιγμα ειναι μηπως ο ακρογωνιαιος λιθος
  της κολασης που βιωνουμε

 10. Vax avatar
  Vax 11/09/2010 16:12:39

  Και ποιός είναι κατάλληλος για να εφαρμόσει αυτό το αντεθνικό πρόγραμμα? Ο Jeffry!! Εξού και η έντονη φημολογία περί ανάληψης καθηκόντων ως Γ.Γ στον εν λόγω οργανισμό...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Vax 11/09/2010 16:19:40

   Δίνει εξετάσεις;

   • Vax avatar
    Vax @ Strange Attractor 11/09/2010 16:53:54

    Κάθε μέρα εξετάζεται...Αλλά περιμένουν να τελειώσει πρώτα την αποστολή του εν Ελλάδι για να τον μεταφέρουν μετά στα πιο δύσκολα! :P

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 11/09/2010 20:49:13

  Όχι ποτέ! Θα τον χαλάσουμε τον πλανήτη, όσο πιό γρήγορα γίνεται και εντελώς. Η "παγκόσμια κυβέρνηση" θα πάρει βαρέλι δίχως πάτο.

 12. KABBADIAS avatar
  KABBADIAS 11/09/2010 21:45:15

  Μασονοι Σοιωνιστες που μου θελετε και παγκοσμια κυβερνηση.!!!!
  Οχι, στις παγκοσμιες κυβερνησεις που δημιουργουν συγχρονους δουλους!!!!!!!!!!

 13. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 12/09/2010 01:12:53

  Ολα αυτά είναι γραμμένα επακριβώς στα Πρωτόκολα των Σοφων της Σιών πριν 107 χρόνια .
  Απλά τώρα επαληθεύονται
  Διαβάστε τα δεν θα χάσετε.
  Κοστίζουν μόνον 7,5 Ευρώ

  • michal avatar
   michal @ ΕΛΛΗΝ 12/09/2010 01:13:58

   To xarti ugeias kostizei pleon 7.5 euro?

 14. Αριστομένης ο Μεσσήνιος avatar
  Αριστομένης ο Μεσσήνιος 28/01/2013 04:28:03

  Καλά τα λεει το αποκαλυπτικό άρθρο και καλά τα λέει και ο φίλος Έλλην που παρέπεμψε ολους τους αναζητητές της αλήθειας και καλούς Έλληνες πατριώτες στα Πρωτόκολλα των Σοφων της Σιών. Ο πλανήτης δεν καταστρέφεται, αντίθετα αναρρωνύει όσο επεκτείνεται η ελευθερη οικονομία. Για περισσότερες πληροφορίες για την απάτη της κλιματικής αλλαγής προτεινω σε ολους να επισκεφθουν την εγκυρη ιστοσελιδα της Exxon Mobil οπου υπάρχει ειδική υποενότητα για τους ''οικοχόνδριους'' και την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.