01/07/2008 16:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κατάσταση γίνεται εκρηκτική

Επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης κάτω του 3,5% και εκτίναξη του πληθωρισμού πάνω από 4,3% προβλέπει για το 2008 η τριμηνιαία έκθεση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών. Σύμφωνα με την έκθεση η επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού δεν μπορεί να γίνει χωρίς πρόσθετα μέτρα, περικοπή των δαπανών και την αύξηση των εσόδων. Επίσης εκφράζονται αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των μέτρων του υπουργείου ανάπτυξης για την καταπολέμηση της ακρίβειας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

- Το πετρέλαιο στη Νέα Υόρκη ξεπερνά τα 143 δολάρια το βαρέλι.
- Ανατιμήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ, που αυξάνονται έως και 8%.
- Νέο ρεκόρ σημειώνει ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη, καθώς διαμορφώθηκε τον Ιούνιο στο 4% (διπλάσιος από το στόχο που είχε θέσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα)
- Περικοπές προσωπικού που θα αγγίζουν τις 17.200 θέσεις εργασίας στη Γερμανία και το εξωτερικό θα κάνει η μητρική Siemens μέχρι το 2010.
- Κεφάλαια ύψους 23 δισ. ευρώ «χάθηκαν» από το ελληνικό χρηματιστήριο τον Ιούνιο.
- Εκρηκτικές διαστάσεις για τα νοικοκυριά και την οικονομία λαμβάνει ο συνδυασμός των υψηλών τιμών του πετρελαίου και του τρίτου κύματος αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
- Αυξάνεται συνεχώς η κερδοσκοπία που υφίστανται οι καταναλωτές σε τρόφιμα, καύσιμα και υπηρεσίες.

Όχι δεν θα γίνει ακόμα εξέγερση. Θα πάμε πρώτα για μπάνια και μετά βλέπουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 01/07/2008 17:06:57

  Ξεχάσατε και τη κρίση που περνάει η Τουρκία. Με βλέπω πάλι στη παραλλαγή...

 2. maki avatar
  maki 01/07/2008 17:11:03

  Μετά τη Μαντόνα που πληρώσαμε 200 ευρώ εισητήριο οι φτωχοί (η φτώχια θέλει καλοπέραση) τις δόσεις του τζίπ και τα 20 ευρώ ημερησίως για να μπούμε στην πλάζ που βλέπω δεν επηρεάζουν τα νοικοκυριά....
  Μήπως να ξαναμετρηθούμε οι φτωχοί γιατί εγώ μπερδεύομαι?

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 01/07/2008 17:14:31

  "ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ..."

  "O Αχματινετζάντ απειλεί με τους πυραύλους του και η Ελλάδα εμπλέκεται"


  "Με βάση τα ΜΜΕ του Ιράν, η Τεχεράνη, ως απάντηση στις αυξανόμενες εξωτερικές απειλές της τελευταίας περιόδου, έχει στρέψει τους πυραύλους Σαχάμπ-3 προς στρατηγικούς στόχους στο έδαφος του Ισραήλ. Όλοι οι στόχοι που βρίσκονται στο έδαφος του Ισραήλ είναι εντός του βεληνεκούς των πυραύλων Σαχάμπ-3 και Σαχάμπ-4 που διαθέτει το Ιράν. Το Ιράν ανακοίνωσε ότι σε πιθανή επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει και θα δώσει την "δέουσα απάντηση".

  Παρά τις ισορροπημένες δηλώσεις του Ιρανού επιτετραμένου στην Αθήνα, κ. Μαχμούντ Φαζελί, για την ελληνοϊσραηλινή άσκηση και την εμπλοκή της Ελλάδος στη διαμάχη μεταξύ του Ιράν από τη μια πλευρά και του Ισραήλ-ΗΠΑ από την άλλη, και παρά τις δηλώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων ότι η άσκηση δεν εστρέφετο εναντίον οποιουδήποτε, η χώρα μας "πέτυχε", κατά κάποιο τρόπο, να γίνει μέρος της επικείμενης σοβαρότατης αυτής κρίσης που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, σε μια εποχή που θα έπρεπε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ των εμπλεκομένων στην μεσανατολική κρίση και την κρίση του Ιράν, για να μπορέσει να χειριστεί απερίσπαστη τα ανοιχτά μέτωπα στην Κύπρο, στα ελληνοτουρκικά, στο Σκοπιανό και στις διάφορες πτυχές του αλβανικού ζητήματος.

  Δεν είναι γνωστό τί έχει συζητηθεί μεταξύ της ελληνικής και της ισραηλινής πλευράς και τί ανταλλάγματα δόθηκαν στην Ελλάδα, για την εμπλοκή της στο παραπάνω ζήτημα, μια εμπλοκή που προφανώς θέτει εν κινδύνω τα εθνικά μας συμφέροντα. Το όλο θέμα καλύπτεται από πέπλο μυστικότητας, δίνοντας χώρο στον οιονδήποτε να κάνει κάθε είδους υποθέσεις, σε ένα θέμα που αγγίζει τις ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφείας του ελληνικού λαού.

  Η, έστω και για λόγους εξάσκησης, "εισβολή" εκατοντάδων ξένων αεροπλάνων πάνω από την ελληνική επικράτεια και εκ των πραγμάτων αναμενόμενη αντίδραση της ελληνικής αεροπορικής και αντιαεροπορικής δύναμης σε αυτή, μπορεί να εξασφαλίζει στην ισραηλινή πλευρά πολύτιμες πληροφορίες για την ιρανική αεράμυνα που έχει πολλές ομοιότητες με τη δική μας, πλην όμως εξασφαλίζει και στρατηγικές πληροφορίες για την ελληνική πολεμική αεροπορία και για το ελληνικό σύστημα αεράμυνας, πληροφορίες που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποια στιγμή θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Τουρκίας. Ας μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ εξασφαλίζει αρκετά δις δολάρια από τα εξοπλιστικά προγράμματα της Άγκυρας, προγράμματα που κερδίζει ανταλλάσσοντας πολλές φορές με πληροφορίες για τους Κούρδους και το ΡΚΚ και, γιατί όχι, για την Κύπρο και την Ελλάδα.

  Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι αρχές της Κύπρου συνέλαβαν δυο υψηλόβαθμα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ (ΜΟΣΣΑΝΤ), που έκαναν υποκλοπές και κατασκοπεία εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην Κύπρο, συλλέγοντας πληροφορίες για την Εθνική Φρουρά, παραμονές της αναμενόμενης εγκατάστασης των πυραύλων S-300 στην Κύπρο.

  Να σημειώσουμε ότι οι δυο πράκτορες της ΜΟΣΣΑΝΤ έφθασαν στην Κύπρο με την επίσημη αντιπροσωπεία του ισραηλινού προέδρου της δημοκρατίας, στις αρχές του μηνός. Με τις αποσκευές του προέδρου της δημοκρατίας του Ισραήλ, που για λόγους πρωτοκόλλου δεν πέρασαν από το σχετικό έλεγχο, πέρασαν στην κυπριακή επικράτεια τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρονικών υποκλοπών, με τα οποία συνέλεγαν ευαίσθηκες πληροφορίες οι Ισραηλινοί, επ' ωφελεία της Άγκυρας. Δηλαδή, θα μπορύσαμε να πούμε ότι το Ισραήλ σκαρφίστηκε την επίσκεψη του προέδρου της δημοκρατίας στην Κύπρο, ακριβώς για να διευκολύνει επιχειρησιακά το σχέδιο συλλογής πληροφοριών εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

  Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, αλλά και για εκείνους που μας περιμένουν στη γνωία και είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν, παραθέτουμε το σχετικό χρονικό, με την ελπίδα να βρεθεί τρόπος το σοβαρότατο αυτό θέμα να πάρει τη θέση που πρέπει στην ελληνική πολιτική επικαιρότητα, για να περισώσουμε ότι είναι δυνατόν", Σάββας Καλεντερίδης, ("Greek American News Agency",
  30.06.08)

 4. Basil avatar
  Basil 01/07/2008 17:59:27

  Ελπίζω ΝΓ τουλάχιστο να μην "ανάψαμε" κανένα αντιεροπορικό σύστημα κατά την επιδρομή της ISAF κατά την διάρκεια του ένδοξου σπαρτιάτη. Ξέρετε καταγραφές ηλεκτρονικών εκπομπών κλπ. Ελπίζω...

  Επι τη ευκαιρία πριν χρόνια στην εκπομπή ανιχνεύσεις που είχε καλεσμένο τον προηγούμενο πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, αυτός είχε απαντήσει σε ερωτηση " γιατί το Ισραήλ συνεργάζεται με την τουρκία" ..."περιμένετε λίγα χρόνια και θα δείτε... πολλά θα αλλάξουν"...
  Μου έκανε μεγάλη εντύπωση


  Τι εννοούσε ο ποιητής;;;

 5. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 18:26:55

  To Israel συνεργαζεται με τους Τουρκους για τη διαλυση των Κουρδων και Αρμενιων, που και οι δυο ειναι απο αυτους μισητοι
  στη συνεχεια με τους Αμερικανους στη διαλυση της πετρελαικης αυτοκρατοριας του Ιρακ
  και τωρα με τους Αμερικανους η και χωρις εναντια στο Ιραν για αποκτηση εδαφων, που δεν ελαβαν απο τη μεγαλη συνεργασια και υποσχεση τον Μπουσ στο Ιρακ.
  Το κακο ειναι πως τωρα συμπαρασυρουν στο τρελο παιχνιδι και τους ηλιθιους Ελληνες.
  Οι Ιρανοι ειναι υπερΔυναμη ,εννοω οικονομικη και πυρινικη
  σε περιπτωση ενος μπαμ στην Τεχερανη στον Ελληνικο εναεριο χωρο θα σκαζουν οι Ιρανικες πυρηνικες κεφαλες.
  Καλη μας διασκεδαση
  κι ελεγα τον Ιουλη να τον περασω στο Αιγαιο

 6. Nick avatar
  Nick 01/07/2008 18:50:26

  Lara, το Ισραήλ εκπαιδεύει τους Κούρδους peshmerga. Επομένως, μόνο τη διάλυση των Κούρδων δεν σκέφτεται. Η διάλυση του μορφώματος που λέγεται Ιράκ και η ανάδειξη του Κουρδιστάν εκβιάζουν το Ιράν, μιας και εκεί κατοικούν πολλοί Κούρδοι.

  Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος του Ιράκ είναι Κούρδος...

 7. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 19:10:15

  κι επειδη εκπαιδευει το Ισραλη τωρα τους Πεσμεργκα σημαινει οτι τασεται με το μερος τους;
  Δεν τους γνωριζεις καλα τους Εβραιους.
  Σε κανουν φιλο, οταν εχουν κερδος
  και μολις δουν πως ειναι ασυμφερος σ' αφηνουν σαν το μηλο να πεσεις.
  Το προβλημα ειναι οτι με το τελευταιο μπλεξιμο της Ελλαδας στα γυμνασια του Ισραηλ τιθεται θεμα συμμετοχης της ΕΕ στα επιθετικα ισραηλ. σχεδια.
  Και ιδου το μπλεξιμο.
  λαρα

 8. Basil avatar
  Basil 01/07/2008 19:11:04

  "σε περιπτωση ενος μπαμ στην Τεχερανη στον Ελληνικο εναεριο χωρο θα σκαζουν οι Ιρανικες πυρηνικες κεφαλες."

  Αυτό ρε Λάρα που το είδες; το Ιραν δεν έχει πυρηνικές κεφαλές, μόνο πυραύλους. Ασε, μην σπέρνεις τον πανικό. Εν πάσει περιπτώσει πέσουν, δε πέσουν εγώ εδώ θα είμαι.

 9. Nick avatar
  Nick 01/07/2008 19:18:26

  Με τη δημιουργία του Κουρδιστάν θα ελέγχονται όχι μόνο τα πετρέλαια του Κιρκούκ (διακαής πόθος των Τούρκων) αλλά ΚΑΙ ο Τίγρης και ο Ευφράτης. Το Ισραήλ , μέσω του ελέγχου των υδάτων, θα μπορέσει, έτσι απλά, να "στραγγαλίσει" τη Συρία και, μέσω των Pesmhmerga, να εκβιάζει με διαμελισμό το Ιράν.

  Και, έτσι, να μπορέσουν να ανασχέσουν την σινο-ρωσική γεωπολιτική επιρροή στη Κεντρική Ασία.

 10. Basil avatar
  Basil 01/07/2008 19:26:39

  Κάπως όπως τα περιγράφει ο Nick..Γιατί οι εκτιμήσεις για το κουρδικό το τελευταίο καιρό είναι αρκετά αντιφατικές..

  Ενδιαφέρον άρθρο είναι το παρακάτω αναφορικά με τους στόχους του Ισραηλ στο Κουρδιστάν.

  http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/06/blog-post_506.html

 11. Nick avatar
  Nick 01/07/2008 19:27:28

  Και η επίθεση στο Ιράν μόνο άσχετη δεν είναι με την κατάρρευση της Αμερικανικής οικονομίας και του Αμεριακνικού δοαλρίου.

 12. Basil avatar
  Basil 01/07/2008 19:27:29

  Πάλι το ίδιο πρόβλημα
  Your comment is awaiting moderation.

 13. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 19:43:39

  Ειπαν οι Ιρανοι οτι αυτο το καλοκαιρι οχι οπως ως τωρα 40 αλλα 100 τοις 100 θα πουλαν το λαδι τους σε Ευρω.
  Αυτο σημαινει κολαφος για την ηδη προβληματικη κατιουσα πορεια της Αμερ. οικονομιας.
  Δικαιο ειχε ο Μπαροζο το Σαβατο της εναρξης του Γιουρο που βροντοφωνησε πως η Ευρωπη ειναι η Υπερδυναμη σημερα και εχει κατατροπωσει την Αμερικη.
  λαρα

 14. Τρολλίδης avatar
  Τρολλίδης 01/07/2008 20:06:55

  Ο καλετερίδης δεν είναι που του πήραν τον οτσαλάν από τα χέρια, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα του τύπου ή κάνω λάθος;

  κάτι σαν pontiac oo7;

 15. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 20:16:26

  Να και ενας αμερικανοπληκτος
  Μπα που ξεφυτρωσες εσυ φρουτο;
  Η Αμερικη πνεει τα λοισθια.
  Εχουμε τελειωσει μ' αυτους.
  Τωρα το τι συμφερει στην Ελλαδα σιγουρα
  οχι ο,τι εκτελει το ιμπεριαλιστικο κρατος
  του Ισραηλ, αλλα η ειρηνικη και οικονομικη
  πολιτικη της Πλουσιας Ευρωπης.
  λαρα

 16. αμερικανόπληκτος avatar
  αμερικανόπληκτος 01/07/2008 20:22:21

  Στο Ιράν δεν έχει αδερφές...

  Λάρα, πριν μερικές αναρτήσεις σε καλεσαν για ταξιδάκι στην Αμερική, αλλά που να πάρεις χαμπάρι εσύ στην καταθλιπτική χώρα με τα αιώνια χιονισμένα βουνά (που έλεγε και ο μακαρίτης ο Τσιφόρος)

 17. Basil avatar
  Basil 01/07/2008 20:28:26

  @ Λαρα

  Λες ότι η Αμερική πνέει τα λοίσθια. Επειδή έτσι κάπως είναι την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη. Περνάει στο λεγόμενο τελευταίο το στρατιωτικό στάδιο. Εχουν γράφτεί πολλά γιαυτό. Το θέμα απαιτεί μέγιστη προσοχή. Επίσης μεγάλη προσοχή απαιτεί η στάση της Μεγάλης Γερμανίας στην περιοχή μας. Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Δες την εξέλιξη τη Siemens. Αυτοί αλωνίζουν στο χωράφι μας από το 26. Και οι μπάσταρδοι είναι ακόμα εδώ.

 18. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 20:36:50

  Μπαρσταρδοι ειναι οι Ελληνες στην προκειμενη περιπτωση, οταν ερχονται οι Γερμανοι με τα μαυρα και τους πιανουν τον κωλ. γιατι ξερουν πως τους αρεσει.
  Το ειπαν και το τονισαν.
  Οτι τα Ελληνικα κομματα ειναι μοναδικα στην ιστορια στο Λαδωμα.
  Γιατι εμαθαν, πως ο Ελληνας για το μαλλι πουλαει και το παιδι.
  Αρα ποιος φταιει εδω; οι Γερμανοι, που παν να κανουν ντιαλ η οι Ελληνες, που τινουν στην λαμογια απο τα γενοφασκια τους;
  λαρα

 19. μπάμιας avatar
  μπάμιας 01/07/2008 20:40:26

  συγνώμη, γούστα είναι αυτά, αλλά τα αμερικανάκια είναι πιο φιλικά γενικώς από το Ράϊχ. Το γ..ώ το είναι ότι υποτίθεται κερδίσαμε τον Β' Παγκόσμιο, και μετα λάδωσαν κάτι δικούς μας και νάτους πάλι...

 20. αμερικανόπληκτος avatar
  αμερικανόπληκτος 01/07/2008 20:43:44

  φαντάσου να διαλυθεί η «Τουρκία» εις τα εξ ών συνετέθη και να περιοριστεί σε λίγα τσαντήρια γύρω από την Άγκυρα...Όνειρο εν μέσω οικονομικής ύφεσης και πολιτικής κατάπτωσης...

  Λάρα, συμφωνώ ο λαδωνόμενος είναι ο ξεφτίλας, αλλά οι Γερμανοί είναι κομμάτι άγαρμποι και αλαζόνες, δεν νομίζεις; Θυμάσαι τι είπαν όταν ψελίσαμε κάτι για πολεμικές αποζημιώσεις;

 21. μπάμιας avatar
  μπάμιας 01/07/2008 20:48:39

  όσο για το πιάσιμο του κώλ.., δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα με εξοργίζει και με προσβάλει

 22. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 21:04:54

  Το θεμα με τις πολεμικες αποζημιωσεις νομιζω ειναι πασε και πρεπει να ξεχαστει.
  Γιατι οταν ετοιμαζονταν οι Γερμανοι να μας στειλουν τα χρηματα συνεβη κατι τρομερο με την πτωση της Αν. Γερμανιας και τη διοχετευση του κεφαλαιου της στην .....
  δεν συνεχιζω γιατι φοβαμαι τη λογοκρισια αυτου στο Ελλαντα.
  Μα τοσο ανημερωτος εισαι η σε πιανω αδιαβαστο;
  λαρα

 23. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 21:06:08

  Συγνωμη για την εκφραση αυτη, αλλα στα Γερμανικα και Ιταλικα, αν καποιος σε πιανει κοροιδο λες
  μ' επιασε τον κ.....

 24. μπάμιας avatar
  μπάμιας 01/07/2008 21:13:46

  er ergriff meinen Esel?

  Οι Γερμανοί τότε είπαν ότι τα μόνα λεφτά αποζημιώσεων θα είναι αυτά που θα φερνουν οι Γερμανοί τουρίστες.

  Ξέρεις τίποτα από αντάρτικο;

 25. αμερικανόπληκτος avatar
  αμερικανόπληκτος 01/07/2008 21:15:19

  είχες τίποτα στα γνωστούς στα Καλάβρυτα; στην Κάντανο;

 26. αμερικανόπληκτος avatar
  αμερικανόπληκτος 01/07/2008 21:22:49

  και ενα τραγουδάκι για να νοσταλγείς καλύτερα, αφού σου αρέσουν τα ποιήματα:

  Die Fahne hoch!
  Die Reihen dicht geschlossen!
  SA marschiert
  Mit ruhig festern Schritt...

  δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δακρύζω από την συγκίνηση

 27. Lara avatar
  Lara 01/07/2008 21:54:08

  Απαντω στο νρ. 21 που τοσο ευκολοπιστα πιστευει οτι συμμαχος μας ειναι η Γαλλια και οτι η Γαλλια με την Ευρωπη ειναι κατα του Ιραν, το οποιο Ιραν μαχεται να ριξει την Αμερικη στο πυρ της κολασεως, πουλωντας λαδι σε Ευρω.
  Η Ευρωπη μαχεται για ενα ανεξαρτητο Παλαιστινιακο κρατος εναντια στην προστυχη Αμερ. πολιτικη.
  Αντε τωρα και νυχτωσα μπροστα στο κουτι
  καληνυχτα φιλε
  λαρα

 28. Φιδίας avatar
  Φιδίας 02/07/2008 01:02:29

  "Η Ευρωπη μαχεται για ενα ανεξαρτητο Παλαιστινιακο κρατος εναντια στην προστυχη Αμερ. πολιτικη".
  ------------------------

  Three birds where sitting and knitting a woolly...

  (τραγουδισμένο στη μελωδία του Bella Ciao)

 29. μπάμιας avatar
  μπάμιας 02/07/2008 01:16:04

  τι να πω φιδία, τουλάχιστον έγραψε ωραίο ποίημα στην ανάρτηση για τον Αμερ. Πρέσβη που τον τσάκωσαν οι του ΦΒΙ με το δάχτυλο στο μέλι.

  Λες να είναι του ΦΒΙ και μας τρελλαίνει;

 30. miaouth avatar
  miaouth 02/07/2008 01:47:04

  Άν "διαλυθεί η Τουρκία" (εύκολο, έ), κορόιδα του stratego, εμείς θα γίνουμε ο φράχτης μεταξύ της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης. Δύσκολη, δυσάρεστη και επικίνδυνη δουλειά. Είμαστε και 11 εκατομμύρια, όχι 60. Μόνο τρελοί θα τη διάλεγαν.
  Εγώ θα μετανάστευα στη Φινλανδία, δεν έχω τα παιδιά μου για να γίνουν κρέας για το πετρέλαιο.
  Η στρατηγική σκέψη μερικών Ελληναράδων προδίδει ΙQ μικρότερο του μηδενός. Ευχαριστώ, προτιμώ τον Κώστα και το Γιώργο (παρά τα ... μειονεκτήματά τους)

 31. Φιδίας avatar
  Φιδίας 02/07/2008 02:23:09

  @ μπάμια

  Δεν αντιλέγω για το ποίημα, αλλά τις γεωπολιτικές αναλύσεις της Lara βρίσκω κορυφαίες. Αλλά, pls indulge me to add the soundtrack...

 32. μπάμιας avatar
  μπάμιας 02/07/2008 06:28:44

  σε ποιο ποίημα ψάχνεις soundtrack? στο die fahne hoch...θα μας κατηγορίσουν ότι είμαστε σταγονίδια...στα ποίηματα της lara? πράγματι θα είναι πρωτοποριακή, ίσως ελβελτικό yodling με ινδική υπόκρουση. Αλλά έχω φαγωθεί να καταλάβω από που είναι στ' αλήθεια!

  όσο για την θεωρία ότι πρέπει να ευχαριστόυμε την Τουρκία που είναι το ανάχωμα αναμεσα σε εμάς και τσι βάρβαροι, τι να πώ, ενδιαφέρουσα σκέψη.

  Σε ευχαριστουμε ώ Τουρκία
  που απο το 1071 μας προστατέυεις
  από Μογγόλους και άγριους Πέρσες
  στέγη τροφή και προστασία
  σε ευχαριστούμε ω Τουρκία

  με soundtrack Σαββόπουλου.

 33. Προφήτης avatar
  Προφήτης 02/07/2008 14:32:23

  Μη μου πειράζετε τις γεωπολιτικές αναλύσεις της/του Λαρα
  http://www.antinews.gr/?p=2616#comment-34702

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.