#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/05/2009 15:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

...Ναι, αλλά ποιοι φταίνε; 


________________________________________________________________________________________________
...H  κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και όλα κρέμονται από μια κλωστή, όπως απέδειξαν τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών. Η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, όπως απέδειξαν τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών που ξεκίνησαν με αφορμή... τη βλακεία ενός αστυνομικού που έσκισε το Κοράνι μουσουλμάνου ελαιοχρωματιστή.

Αυτά γράφει σήμερα το  http://www.ethnos.gr/, μεταξύ άλλων. Κι αν υποθέσουμε ότι όντως έγινε έτσι με τον αστυνομικό, η «αφορμή» αναδεικνύεται σε κυρίαρχο στοιχείο και όχι η «αιτία» , που είναι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η εκμετάλλευση της από τα γνωστά άγνωστα κέντρα υπονόμευσης και αποσταθεροποίησης. Μόνο το 2008 συνελήφθησαν 146.000 λαθρομετανάστες, που σημαίνει , άλλοι τριπλάσιοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα. Όπως έχουμε ξαναγράψει η αναλογία μεταξύ εκείνων που συλλαμβάνονται και εκείνων που διαφεύγουν και μπαίνουν παράνομα είναι 1/3 (!!!).

Όπως επισημαίνει και το http://enosy.blogspot.com/ τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τους μετανάστες, καταγράφουν μια σημαντική εξέλιξη, που ακόμα δεν την έχουμε συνειδητοποιήσει όλες της τις πλευρές: Την συγκρότησή τους σε κοινωνική δύναμη, χειραφετημένη από τους διαμεσολαβητές των κοινοτήτων και της αριστεράς. Μια κοινωνική δύναμη που δεν έχει αναστολές να συγκρουστεί με τους μπάτσους στο κέντρο της Αθήνας, να σαπίσει στο ξύλο φασίστες που βρίσκει στην Ομόνοια, να διαμαρτυρηθεί έξω από το Αστυνομικό τμήμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Το κοράνι δεν ήταν παρά η αφορμή...

Ποιοι, όμως, ευθύνονται γι αυτά; Ας αρχίσουμε από την τηλεόραση. Δείτε σε ένα βίντεο που μας έστειλαν τι λένε, αλλά μην πέσετε από το μπαλκόνι. έστειλαν τι λένε, αλλά μην πέσετε από το μπαλκόνι: http://www.youtube.com/watch?v=j7xWUwtkIvw

(φυσικά απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς των «δημοσιογράφων» που συνοδεύουν το βίντεο, αλλά κρίνουμε σκόπιμο να το δείτε)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 24/05/2009 15:36:34

  Άντε πάλι να ξαναβγούν οι ''φιλάνθρωποι'' της χαβιαροαριστεράς, οι ''αντιεθνικιστές'', οι ''αντιρατσιστές, οι ''αντιφασίστες'', και να μας ξαναζαλίσουν τον έρωτα ότι αιτία όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας είναι αποτέλεσμα της κακής υποδοχής που επιφυλλάσουμε στα εξ ανατολής μιλιούνια, ότι πληρώνουμε τα επίχειρα της συμμετοχής μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις το Αφγανιστάν, να μας θυμίσουν ότι δεν πρέπει να μιλάμε επειδή οι παππούδες μας ήταν τα Νο 1 κλεφτόνια στις ΗΠΑ (;;;) στις αρχές του περασμένου αιώνα, ότι ακόμα κι αν αρχίσουν να μας σφάζουν δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα να το κάνουμε, επειδή οι προπαππούδες μας έσφαξαν μουσουλμάνους στην Τροπολιτσά, ότι η όποια οικονομική μας ανάπτυξη οφείλεται στους ξένους, ότι εμπλουτίζεται ο πολιτισμός μας, ότι άλλο πράγμα να καις δικά σου σύμβολα (σημαίες, εκκλησίες κλπ) κι άλλο ξένα, ότι ένα τζαμί στου Φιλοππάπου θα ήταν η ιδανινική αισθητική λύση για την πόλη μας, ότι όλοι εμείς που ανησηχούμε είμαστε τουλάχιστον χρυσαυγίτες, ότι τα ''Αντινέα'' έχουν κάνει στροφή προς την ακροδεξιά, ότι... ότι... ότι...
  Αχ, βρε φίλοι συντάκτες, δεν μας λυπάστε;...

 2. Οράτιος avatar
  Οράτιος 24/05/2009 15:40:35

  Ρε αγόρι μου γλυκό, το να κάνεις κριτική είναι μεμπτό ?
  Ο μπάτσος δεν έκανε κριτική, αλλά στράφηκε εναντίον του δικαιώματος πίστης σ' ένα θρήσκευμα. Το ίδιο είναι δηλαδή ένα σύνθημα, που από την οπτική του γράφοντος του, επικρίνει ένα θρήσκευμα, και το ίδιο το να σκίζεις, δηλαδή να αφαιρείς από κάποιον ένα κομμάτι της πίστης του ?

 3. Οράτιος avatar
  Οράτιος 24/05/2009 15:42:28

  Φάκτορα, σ' εσένα πήγαινε αυτό, φίλε.

  Αλλά προσπαθείστε λίγο να αντιληφθείτε ότι το γεγονός λειτούργησε ως αφορμή για την εκτόνωση της απογοήτευσης των μεταναστών.

  Οι χαμένοι, δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Και ναι, είναι απόρροια του νεοφιλελευθερισμού αυτό που έρχεται.

 4. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 24/05/2009 15:43:19

  Σε αντίθεση με τη Τουρκική, η Ελληνική "Εργκενεκον" ειναι πολύ πιο ευέλικτη, πολυδιάστατη ακόμα και δημοκρατικότερη.

  Έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε όλο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού και φυσικά δημοσιογραφικού χώρου και βαθμιαια καταστρέφει τα θεμέλια της κοινωνίας.

  Προ μερικών ημερών τοποθέτησαν κατά τα φαινόμενα βόμβα στο γραφείο του Τρεπεκλή και αμέσως μετά χρησιμοποίησαν τους Μουσουλμάνους στην Αθήνα για να δείξουν τι μπορέι να π΄παθει ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία εάν διανοηθεί να προβεί΄σε αποκαλύψεις.

  Το κόλπο έπιασε. Ουδείς ασχολείτε πλέον με το "Συμφοράι" και την μόλις προ 4 ημερών "τρομοκρατική" ενέργεια. Σημειωτέω ότι Συμφοράι σημαίνει υποκλοπές, βαθύ κράτος, "αυτοκτονίες", "παραιτήσεις" υπουργών, μαζική κλοπή δημοσίου χρήματος μπροστά στο οποίο η Μήζενς είναι απλά γλυφιτζούρια.

  Σήμερα στο Βήμα, ένα εξαίρετο ρεπορτάζ αποκαλύπτει τον πόλεμο στην Αντριτομοκρατική. Κατηγορίες μεταξύ ανωτάτων αξιωματικών ως ξένοι πράκτορες, κλέφτες και συνεργάτες των "τρομοκρατών"...

  Το παρακράτος σε όλο το μεγαλείο του! Κια αρκεί να φανταστούμε ότι τα λίγα που βγαίνουν είναι ικανά να τινάξουν το σύστημα στον αέρα...φανταστείτε τιο μπορεί να αποκαλυφθεί εάν ανοίξουν στόματα...

  Τα παραπάνω εξηγούν από "πρακτορικής" και "παραπολιτικής" αλλά ουσιαστικής πλευράς την ύπαρξη αυτής της άλιας κατάστσης με τις ορδές των λαθρμομετανάστων.

  Έχουμε επιπλέον το τζίρο του οργανωμένου εγκλήματος, τα σχέδια της Τουρκίας, τους μοχλούς πίεσης ξένων δυνάμεων, την ανικανότητα του κράτους, τον ωχαδελφισμό του "μέσου πολίτη" και τους βλαμμένους αριστεριστές.

  Προσθέστε σε όλα αυτά και τις δυσκολίες επιτήρησης του νησιωτικού συμπλέγματος και την εγγύτητα της χώρας στη Μέση Ανατολή και έχουμε την πλήρη εικόνα.

  Αλλά η κατάστση δεν θα ξεκαθαρίσει και θα γίνει ακόμα εφιαλτικότερη εάν δεν τσακιστούν τα πρακρατικά κυκλώματα των οποίων οι διαχειριστές και οι ελεγκτές είναι εμφανή πλέον στην Ελληνική κοινωνία.

  Ο ΓΑΠ, εάν και δεν έχει την ιανότητα να χειρίζεται τέτοιους μηχανισμούς, γνωρίζει όμως ότι τον ευνοούν και κοινός κάνει την πάπια ευελπιστώντας ότι θα δοθεί και σε αυτόν η καρέκλα

  Ο Δρακουμέλ είναι ένας εκ των κατεξοχήν διαχειριστών του παρακράτους εάν και δεν αποτελεί την κορυφή αλλά το συνδεκτικό "αρμό" μεταξύ Κέντρου-Δεξιάς

  Ο Κινέζος αποτελεί ένα καταρχάς άριστο γνώστη του παιχνιδιού και βεβαίως έναν από τους διαχειριστές του σάπιου αυτού συστήματος

  Υπάρχουν πολλοί ακόμα από όλες τις πλευρές, αλλά πρέπει να βγω για καφέ με τη γκόμενα, οπότε συνοπτικά  όταν λέμε νταβατζήδες-διαπλεκόμενα δεν εννοούμε επιχειρηματικές σχέσεις με πολιτικούς αλλά για το βαθύ Ελληνικό κράτος του οποίου η μετεξέλιξη απο Γκλάντιο σε σύγχρονη Εργκένεκον έγινε από τις ίδιες οικογένεις και κυκλώματα που τότε ήταν στα πράγματα.

  Η λαθρομετνάστευση μπορεί να αντιμετωπιστεί εάν το παρακράτος φοβηθεί ότι οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις λόγω του λαθρομεταναστευτικού πρβλήματος μπορέι να το πλήξουν. Τότε θα κάνει την ανάγκη φιλοτιμία μπας και γλυτώσουμε.

  Δημοκρατία δεν υφίσταται στην Ελλάδα εάν δεν πάνε φυλακή ή καλύτερα εξαφανιστούν οι "νταβατζήδες". Όλα τα άλλα είναι άρες μάρες κουταμάρες.

 5. Factorx avatar
  Factorx 24/05/2009 15:44:01

  @Οράτιος: καταλαβαίνεις τι γράφω, ή πιάσαν οι ΄ζέστες;

 6. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 24/05/2009 15:54:05

  @5 Οράτιος Says:
  ''το γεγονός λειτούργησε ως αφορμή για την εκτόνωση της απογοήτευσης των μεταναστών''
  ''Οι χαμένοι, δεν έχουν να χάσουν τίποτα.''
  ***
  Γι' αυτό, επειδή κάποιοι απογοητεύτηκαν, ας χάσουμε όλοι εμείς...
  Θαυμάζω την τετράγωνη λογική σου...

 7. Οράτιος avatar
  Οράτιος 24/05/2009 15:59:16

  @10. Δε συμβαίνει υπό τις ευλογίες μου. Απλά το συμμερίζομαι και το θεωρώ αναπόφευκτο.

  Άλλοι χαμογελούν με όσα βλέπουν επειδή τα θεωρούν μονόδρομο για να «ξυπνήσουν» οι μάζες, ως αντίδοτο στη δική τους ανεπάρκεια.

  Επίσης, διαχωρίζεις τη θέση σου από κάποιες συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και λες «εμείς» ?

 8. anonymous avatar
  anonymous 24/05/2009 16:09:22

  @11
  Προφανώς δεν είναι μουτζαχεντίν, γι' αυτό διαχωρίζει τον εαυτό του.

 9. anonymos avatar
  anonymos 24/05/2009 16:09:25

  Ποιός φταίει:

  1. Η Κυβέρνηση Καραμανλή που επέτρεψε τέτοια αθρόα λαθρομετανάστευση (εισβολή κανονική) που όμοιά της δεν είδε ποτέ ξανά η Ελλάδα.

  2. Οι «μπαχαλάκηδες» και οι λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» που επειδή πλέον δεν αλιεύουν έλληνες πελάτες και χάνουν το λόγο ύπαρξής τους έχουν γίνει μεταναστο-πατέρες μπας και διασωθούν. Οι μισοί από αυτούς αποβλέπουν στην καριέρα τους (βλ. τσέπη τους), και οι άλλοι μισοί απλώς μισούν όλους τους -υπόλοιπους- έλληνες (ψυχωσικό σύνδρομο το οποίο δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται με πολιτικούς όρους).

  3. Εμείς οι ίδιοι γιατί «τσιμπάμε» σε κάθε βλακεία περί δήθεν ρατσισμού που άκοπα και ανέξοδα αμολάει το κάθε καλοβολεμένο τσουτσέκι που δεν έχει ζήσει στο πετσί του την αθλιότητα του Αγ. Παντελεήμονα, ή της Πλ. Κοτζιά.

  Τι κάνουμε:

  Προωθούμε όλους, μα όλους τους λαθρομετανάστες στην Εκάλη, Κηφισιά, Φιλοθέη, Ψυχικό, Κολωνάκι, Μύκονο, Αράχωβα (στο Dacapo, στο Deals, στο Πεντελικό κλπ). Εκεί να τους δω τους ψευτόμαγκες. Ας ζήσουν λίγο μες την βρωμιά, την φυματίωση και την θρησκοληψία και μετά ας ξαναμιλήσουν για «ρατσισμό».

 10. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 24/05/2009 16:09:48

  @ 11.
  Οράτιος Says
  ''το θεωρώ αναπόφευκτο''.
  Τότε, κάτσε και χάζεψέ το να συμβαίνει....
  ***
  ''διαχωρίζεις τη θέση σου από κάποιες συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και λες «εμείς» ?''΄
  Α) Έγραψα '''ολοι εμείς'' και όχι απλώς ''εμείς''
  Β) Όλες οι κοινωνικές ομάδες (πλην των μεγαλοαστών, των νταβατζήδων, των πρεζέμπορων κλπ) πλήττονται.

 11. Zήτα avatar
  Zήτα 24/05/2009 16:11:19

  Με τον συγκεκριμενο δημοσιοκαφρο πρεπει να
  ειμαστε επιεικεις.
  Εχει τον πονο του και το μαραζι του ο ανθρωπος
  με την στολη και το γκλοπ.
  Ξερεις ο Πακιστανος ντυμενος μπατσος δεν λεει
  στο ανεβασμα.
  Αλλο πραμα ο οριτζιναλε μπατσος απο το Μπουρναζι
  και οι ορμονες να βαρανε ΤΑΒΑΝΙ.
  ΥΓ
  Ειναι κατι δηλαδη σαν να εχεις να διαλεξεις
  αναμεσα σε ουζο Ταιλανδης και σε ουζο Μυτιληνης.

 12. Ο Φυγάς avatar
  Ο Φυγάς 24/05/2009 16:16:12

  Αλήθεια το κοράνι τι λέει για την καταστροφή ξένης περιουσίας;

 13. Οράτιος avatar
  Οράτιος 24/05/2009 16:17:09

  @14. Το όλοι εμείς δεν ειναί αποδεικτικό, αν υποτεθεί ότι είναι ενδεικτικό.

  Μα δε μπορείς να παρέμβεις εκ των υστέρων στην αντίδραση. Είναι υγιές φαινόμενο. Η πρόληψη ώστε να μην υπάρξει η δράση μπορεί να αποφευχθεί. Αλλά στο βαθμό που περνά από το χέρι του καθενός μας, η ισχύς εκμηδενίζεται από αντίρροπες δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέω ? Και δεν είναι μομφή αυτό.

  Και κάτι άσχετο:
  Β) Αυτά πες τα στους αριστεριστές!

 14. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 24/05/2009 16:19:20

  Παρατήρηση 1η, για τη φωτογραφία: καμία σχέση οι δυο τρεις πέντε "μπροστινοί" με τους πολλούς που συγκρούστηκαν με τη σιαγονάρα όπως διακρίνεται πολύ καθαρά στις φωτογραφίες ... στην κυριολεξία ξυπόλυτοι (αυτό έχει δύο αναγνώσεις).

  Παρατήρηση 2η: προσπαθήστε να τους δείτε και σαν ανθρώπους όχι μόνο σαν "ισλαμιστές/μουσουλμάνους" για να σας δουν και αυτοί σαν ανθρώπους, όχι σαν "άπιστους/χριστιανούς". Είναι φτωχοί, θρησκόληπτοι και φανατισμένοι, αμαθείς ίσως, φοβισμένοι και αγριεμένοι.
  Άκουσα ένα σύνθημα που είχαν στην διαδήλωση της πρώτης μέρας, την αυθόρμητη: "όχι στην ισλαμοφοβία", ας μην το προσπεράσουμε στο ντουκου, να σκεφτούμε λίγο, και εγώ πρώτη φορά άκουγα ένα τέτοιο σύνθημα.

  Παρατήρηση 3η: δεν υπάρχει καμια αμφιβολία ότι προωθούνται από κυκλώματα κερδοσκοπικά, ανθελληνικά, δεν με ενδιαφέρει.
  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

  Παρατήρηση 3η: Η Αμερική έχει πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι αφροαμέρικαν είναι μουσουλμάνοι, αυτά τα προβλήματα νομίζω ότι τα έχει επιλύσει. Το ελληνικό κράτος "αντιγράφει" αδιακρίτως τα αμερικανικά πρότυπα, τουλάχιστον ας αντιγράψει την πολιτική της σε αυτό το ζήτημα.
  Μπορεί; Έχει την πειθώ και την πυγμή;
  Αν δεν μπορεί, αυτό το κράτος είναι για τα μπάζα, και όχι αυτοί.

 15. koinos_nous avatar
  koinos_nous 24/05/2009 17:09:44

  @Dubai
  Για λέγε για λέγε...

 16. μαύρα και άραχνα avatar
  μαύρα και άραχνα 24/05/2009 17:36:10

  τι θα γινει αν καποιοι διαμαρτυρηθουν οτι η σαρκα που φαινεται τους σκανδαλιζει και απαιτησουν ενδυματολογικο κωδικα ολων των γυναικων ?

  τι θα γινει αν καποιοι διαμαρτυρηθουν οτι η μυρωδια απο τις χοιρινες μπριζολες τους ενοχλει επειδη ειναι μουσουλμανοι ?

  τι θα γινει αν καποιοι διαμαρτυρηθουν οτι οι ταινιες στην τηλεοραση και τους κινηματογραφους ειναι εχθρικες προς το ισλαμ ?

  τι θα γινει αν εμεις απαντησουμε οτι ειμαστε δημοκρατικη κοινωνια και δεν μπορουμε να απαγορεψουμε τιποτα και αυτοι απαντησουν με διαδηλωσεις στις πολεις μας ?

  απο που αρχιζει η πολιτισμικη κοινωνια και ως που φτανει ? απο που αρχιζουν τα δικα τους δικαιωματα και ως που φτανουν ?

 17. Anonymous avatar
  Anonymous 24/05/2009 17:52:26

  Συμβαίνουν κι αλλού. ....

  Βιέννη
  Τελευταία ενημέρωση 17:25
  Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων σοβαρά, από ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε χώρο λατρείας της ινδικής κοινότητας Σιχ στη Βιέννη.

  Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA ότι έξι ένοπλοι άνδρες εισήλθαν στο ναό την ώρα θρησκευτικής λειτουργίας. Ένας άρχισε να πυροβολεί και οι υπόλοιποι δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρια κατά του πλήθους.

  Η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι όλοι οι ένοπλοι συνελήφθησαν, αφού μάλιστα είχαν τρταυματιστεί στη συμπλοκή στο ναό. Ένας από τους δράστες είναι βαρύτερα τραυματισμένος.

  Το κίνητρο της επίθεσης, σύμφωνα με τις Αρχές, φαίνεται ότι είναι η διαμάχη ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες της κοινότητας των Σιχ. Οι δράστες, αναφέρει το BBC, στόχευαν κατά του κληρικού.

  Τέσσερα ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα επιστρατεύτηκαν για την άμεση περίθαλψη των τραυματιών.

  Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

 18. Lavazza avatar
  Lavazza 24/05/2009 18:21:10

  Από ατυσνομική πηγή (που δεν έχει καμία σχέση με καταστολή) έμαθα, οτι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες "απαιτούν" ο Αστυνομικός (που άν έκανε οτι έκανε) να δοθεί σε αυτούς για να αποδόσουν αυτοί το δίκαιο βάσει του ισλαμικού νόμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Εδώ δεν δώσαμε στο όχλο τον Κορκονέα, θα δώσουμε τώρα κάποιον σε αυτούς τους άπλυτους (ημεδαπούς και αλλοδαπούς)...

  Άκου βάσει του ισλαμικού νόμου...!!!

  Οι γονείς μου στη Γερμανία δούλευαν 40 χρόνια σαν τα σκυλιά και δεν πείραξαν κανέναν! Νομιμότατοι με ΟΛΑ τα χαρτιά. Αν και όχι ιδιαίτερα μορφωμένοι είχαν κάτι να πούνε για τον πολιτισμό μας. Είχαμε στο σπίτι σε μιά γωνία δύο εικόνες (του Αη Σπυρίδωνα και του Αη Δημήτρη) κι ένα καντήλι. Ελληνική εκκλησία είδαμε το 1984 μετά από 20 χρόνια παραμονής εκεί, η οποία ήταν 16 χλμ. έξω από την πόλη!

  Και ετούτοι εδώ θέλουν μεγαλεπήβολο "τέμενος" 50 μέτρα από την Ακρόπολη ως επιβράβευση που μας έχουν ρημάξει στην κλεψιά, στους βιασμούς, στις κολλητικές αρρώστειες κτλ...

  Τέρμα και τελείωσε το χάιδεμα!

  Εγώ τη γυναίκα μου την έχω αρχόντισσα και κυρά και δεν την φασκιώνω!
  Τις κορούλες μου ΔΕΝ θα τις παντρέψω από τα 10 με τα παιδιά του αδερφού μου!
  Ούτε θα πάρω 45 γυναίκες, μου φτάνει και μου περισσεύει αυτή που έχω!
  Η γυναίκα μου δεν χρειάζεται να φοβάται οτι θα της κόψω τη μύτη ή τα αυτιά εάν πάει μόνη της στα μαγαζιά!
  Οι κορούλες μου δεν χρειάζεται να φοβούνται οτι θα τις βιάζει ο αδερφός μου!

  ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟμετανάστες!

  Εύχομαι ο ΓΑΠ να δώσει λύση που δεν μπόρεσε η ΝΔ αλλά να έχει κατά νου οτι η νομιμοποίηση των ορδών δεν είναι λύση.

 19. Lavazza avatar
  Lavazza 24/05/2009 18:28:53

  Και μία ερώτηση:

  Η φωτογραφία του ποστ είναι από τα πρόσφατα επεισόδια στο Λαχόρε του Πακιστάν ή από την Αθήνα (έχει γούστο...);;;

 20. αντί avatar
  αντί 24/05/2009 18:56:36

  Δηλαδή θέλουμε να υπάρχει μια τάξη εξαθλιωμένων ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, στιβάζονται ανά 20 σε γκαρσονιέρες, οι τυχεροί δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, δεν έχουν ζωή και ελπίδα για τίποτα, την οποία θα μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε όπως μας βολεύει και θα μας παρακαλουθεί να ζούμε τις βολεμμένες και άνετες ζωούλες μας χωρίς να αντιδρά;

 21. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 24/05/2009 19:25:17

  @24
  Όχι, δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε να φύγουν από τον τόπο μας, αφού εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να ενταχθούν στην ούτως η άλλως ισχνότατη παραγωγική μας βάση. Κι αφήνω στην άκρη τα εξίσου σοβαρά περι ασυμβατότητας πολιτισμών, συμπεριφορών κλπ.

 22. μαύρα και άραχνα avatar
  μαύρα και άραχνα 24/05/2009 19:26:34

  φυσικα και οχι .... γιαυτο εγω θελω να φυγουν ωστε να μην τους εκμεταλλευομαστε , απο ανθρωπισμο

  αν εβαζες το διλλημα αυτοι ή εμεις σε δημοσκοπηση ποσοι λες να ελεγαν αυτοι? γιατι δεν αφηνουμε να μιλησει ο λαος χωρις τα κομματα στα οποια ανηκουν να τους καπελωνουν ή να τους προβαλλουν ενοχες οπως κανεις εσυ τωρα ? πιστευουμε στην δημοκρατια ή μονο οταν μας συμφερει /

 23. Zήτα avatar
  Zήτα 24/05/2009 19:35:25

  @αντι 24
  Εσυ 2 πραγματα πρεπει να εισαι για να
  μας τα λες αυτα.
  1]πολυ καλος χριστιανος
  η΄΄
  2]πολυ καλος οπαδος
  Κανε φιλε μου εσυ την αρχη και δωσε σε αυτους
  τους ανθρωπους οχι απο το υστερημα σου που λεει
  ο Χριστιανισμος αλλα απο το περισσευμα σου δηλ.
  δωσε ενα απο τα αυτοκινητα σου,ενα μερος του
  μισθου σου ενα απο τα δωματια του σπιτιου σου
  κ.λ.π.
  Αν τα κανεις αυτα εσυ μπορει και να ακολουθησουν
  και αλλοι και τοτε θα εισαι στο Νο 1.
  Αν παλι μονο τα λες να τα ακουν οι αλλοι μονο και μονο για να δουμε ποσο εισαι ψυχοπονιαρης τοτε εισαι στο Νο 2 στους οπαδους.[Ξερεις ποιους λεω
  εκεινους τους ψυχοπονιαρηδες για ολους τους κατατρεγμενους με τον πιο πλουσιο αρχηγο με τα 52 ακινητα που δεν δινει ουτε μια αποθηκη για να
  στεγασει τα ονειρα αυτων που τοσο λεει οτι αγαπαει.
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.[ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ[.

 24. Σαος avatar
  Σαος 24/05/2009 19:45:43

  @24 αντί

  Όταν θα αντιδράσουν βιαιοπραγώντας εναντίον σου ή βιάζοντας την μάνα σου, την γυναίκα σου ή την κόρη σου, θα ευχόσουν να μην έλεγες αυτά που λες. Κανένας δεν τους εμποδίζει να εξελιχθούν όπως έχουν κάνει πχ αλβανοί, πολωνοί, βούλγαροι, ρώσσοι κτλ αλλά το μόνο εμπόδιο στην εξέλιξή τους είναι, ακριβώς, το θρησκευτικό-πολιτισμικό. Οι δικές τους πολιτισμικές ή/και θρησκευτικές αντιλήψεις είναι εξωγήινες σε σχέση με τις δικές μας. Να θυμίσω πως γυναίκες είχαν ξυλοκοπηθεί παλαιότερα επειδή πέρασαν μπροστά από παράνομο τζαμί χωρίς την απαραίτητη μπούργκα. Αν θες να ζεις εσύ έτσι, μπορείς να μετακομίσεις στην Καμπούλ μαζί μ' αυτούς. Σαρία ΔΕΝ θα εφαρμοστεί εδώ! Τέλος!

 25. Λαυρέντης avatar
  Λαυρέντης 24/05/2009 20:06:10

  Συνελήφθησαν 148000 το 2008! Και λοιπόν;

  ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΛΑΘΗΣΑΝ;

  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!!

  Βάλε και τους άλλους 3000 που δεν συνελήφθησαν. Μια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπήκε μόνο πέρσι...

 26. thanos avatar
  thanos 24/05/2009 21:47:58

  15-# koinos_nous Says:
  May 24th, 2009 at 5:09 pm

  @Dubai
  Για λέγε για λέγε…


  Αμαν..!! Ολοκληρο σεντονι παραμυθι,δεν σε πηρε ο υπνος?
  Αν θελομε παραμυθια διαβαζομε ιστοριουλες "Η θεια Λενα στα μικρα παιδια"

 27. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 24/05/2009 22:18:15

  Κάποιοι, πάντως, δεν χρειάζονται παραμύθια για να κοιμηθούν. Κοιμούνται, ούτως ή άλλως, όρθιοι...

 28. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 24/05/2009 22:19:15

  Eπειδη καποιος ανεφερε την Αμερικη,η αναλογια μουσουλμανων στη χωρα αυτη δεν ειναι πανω απο 3% και η γεωγραφικη της θεση εγγυαται οτι οι περισσοτεροι μεταναστες θα ειναι καθολικοι Λατινοαμερικανοι.
  Σε Αγγλια,Γαλλια κλπ δεν εχει ενσωματωθει τιποτα.
  Αλλα εστω και ετσι : Ρωτα ο σχολιογραφος γιατι να μη μιμηθουμε το αμερικανικο κρατος αφου το μιμουμαστε σε ολα.ΔΕν ειναι ετσι ,δεν το μιμουμαστε σε ολα.
  Εν προκειμενω δεν το μιμουμαστε στο νομο περι οπλοφοριας.Αφου θελουν μιμησεις ας επιτραπει και στην Ελλαδα η ελευθερη οπλοφορια και το δικαιωμα του καθε πολιτη οταν βρισκεται σε νομιμη αμυνα και απειλειται η ζωη του ή η περιουσια του (σπιτι,μαγαζι ή επιχειρηση) να πυροβολει οποιον την καταστρεφει και θα δουμε.Αυτο ΔΕΝ αφορα μονο τους μουσουλμανους αλλα πασης φυσεως μπαχαλους.

 29. Σαος avatar
  Σαος 24/05/2009 23:00:17

  @thanos
  "Αν θελομε" "διαβαζομε"

  Ο επίτιμος είσαι;

 30. Orestios avatar
  Orestios 25/05/2009 00:09:26

  Καλά, πώς κάνουν μερικοί έτσι για μερικά φύλλα χαρτιού και ένα περιτίλυγμα? Λες και είναι κανένα βιβλίο. Δεν είναι οι ίδιοι που κατηγορούσαν τους άλλους όταν καιγόταν η σημαία και έλεγαν πως αντιδρούν έτσι για ένα κομμάτι ύφασμα?

 31. Σαος avatar
  Σαος 25/05/2009 00:16:04

  @Orestios

  Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Έτσι και οι φωτοτυπίες των ισλαμικών προσευχών έγιναν άγιες και ιερές για αυτούς που κατά τ' άλλα είναι αλλεργικοί με τέτοια πράγματα.

 32. Το κοράνι ήταν ήδη σχισμένο! avatar
  Το κοράνι ήταν ήδη σχισμένο! 25/05/2009 00:31:52

  Κάποιοι βιάζονται να βγάζουν στημένες ειδήσεις

  Οι λαθρομετανάστες που συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας για τρίτη μέρα σήμερα ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν κάθε μεσημέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πυρπολήσεις, καταστροφές, ληστείες, λεηλασίες. Πατρόνοι τους σε αυτό η ψευτοαριστερά και οι αναρχοφασίστες.

  Αφορμή για τη συγκέντρωση μας είπαν ότι στάθηκε το γεγονός πως κάποιος αστυνομικός έσχισε το κοράνι. Σήμερα η αλήθεια φάνηκε κι όλα ήλθαν τούμπα. Δεν τους βγήκε η μπεσαμέλ και είπαν τι πραγματικά συνέβη, το κατά πόσο θα το προβάλλουν ευρέως παραμένει άγνωστο.


  Σήμερα ακούστηκε από το ραδιόφωνο αλλά το πέρασαν στα ΨΙΛΑ ως συνήθως.

  Ένας λαθρομετανάστης είχε επάνω του σχισμένες σελίδες από το κοράνι. Ήταν διπλωμένες τόσες φορές και με τέτοιο τρόπο που παρέπεμπαν σε κάτι ύποπτο. Ο αστυνομικός - που κατά "σύμπτωση" είχε λάβει μέρος στην επιχείρηση σκούπα την προηγούμενη μέρα, οπότε τους ήταν οικείος- του ζήτησε να δει τι έχει τυλιγμένο στο χαρτί και ως όφειλε να κάνει ξεδίπλωσε τα τυλιγμένα χαρτιά γιατί το θεώρησε ύποτο και έκανε έλεγχο για ναρκωτικά ή άλλες παράνομες ουσίες. Το κοράνι λοιπόν ήταν ΗΔΗ ΣΧΙΣΜΕΝΟ και οι σκηνές που μας έδειξαν ήταν άκρως παραπλανητικές. Τα ΜΜΕ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση σαφώς πατρονάρουν και αυτά με τον τρόπο τους τα επεισόδια μεταδίδοντας ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που οι ΛΑΘΡΟμετανάστες ή οι πατρόνοι τους τους δίνουν.

  Είπαμε και σε περασμένη ανάρτηση πως η αστυνομία εχει εξαπολύσει επιχειρήσεις εκκαθάρισης του κέντρου της Αθήνας και των πέριξ περιοχών στην προσπάθειά της να καθαρίσουν την περιοχή από την παρανομία και την εγκληματικότητα.

  Οι λαθρομετανάστες αντιδρούν σε αυτό και το μήνυμα είναι σαφές. Την Αθήνα γουστάρουν να την ελέγχουν αυτοί. Ναρκωτικά, trafficking, λαθρεμπόριο, διαρρήξεις, ληστείες, εμπόριο όπλων και όλα τα καλούδια. Προσχήματα θα βρούν πολλά για να πυρπολήσουν, να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν και πάλι. Όσο εμείς τους ανεχόμαστε παραδεχόμενοι την ήττα μας έχουμε να δούμε τρισχειρότερα.

 33. Orestios avatar
  Orestios 25/05/2009 00:43:03

  Σάος
  Να τ' ονομάσουμε λοιπόν εκλεκτική αλλεργία?
  Απορώ πώς το επιχείρημα του υφάσματος, που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο παρελθόν, δεν βρήσκει εφαρμογή στην παρούσα περίπτωση.
  Υιοθετώντας την επιχειρηματολογία τους θα μπορούσα να πω πως γίνεται πολύ θόρυβος για ένα κομμάτι χαρτιού. Είμαι εκτός γραμμής?

 34. Zήτα avatar
  Zήτα 25/05/2009 00:56:12

  ΄΄καθηγητης΄΄ της Παντειου προσβαλλει τον Χριστο
  με σεξουαλικες αναφορες σε εργασια για τους
  φοιτητες του.
  ΕΡΩΤΗΣΗ
  -------
  Αν καποιος αυριο το πρωι καψει το Παντειο μαζι
  με αυτον τον ΄΄καθηγητη΄΄ μεσα θα βγει ο Συριζα
  και η υπολοιπη θολοκουλτουρα να υπερασπιστουν
  την ιερη αγανακτηση του για την προσβολη της
  πιστης του;

 35. luna rossa avatar
  luna rossa 25/05/2009 02:31:28

  “Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο…” της κυβέρνησης. Ζήτω τα διαπλεκόμενα παράκεντρα εξουσίας. Οι νταβατζήδες τώρα στην εξουσία, χοντρέ που, αν και σε εμπιστεύθηκε ο κόσμος, δεν μπορείς να μοιράσεις δύο γαϊδάρων άχερα και σου κάνουν τα ντόπία και ξένα κέντρα ό,τι θέλουν! Το γαμωτο είναι ότι μπός γκρεμός και πίσω ρέμα. Αύριο θα μας επιβάλλουν και την κυβέρνηση που θέλουν και επειδή το'χει παραχέσει ο χοντρός θα το δούμε με ανακούφιση κιόλας.

 36. Σαος avatar
  Σαος 25/05/2009 09:41:55

  @Orestios

  Σωστά τα λες. Οι αφίσες που κόλλαγαν εξουσιάζοντες "αντιεξουσιαστές" και καλούσαν τους αφγανούς στην Πάτρα να κάνουν ζημιές, για το κομμάτι χαρτί όπως είπες, δείχνει πως η πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν κοινωνικές συγκρούσεις οι οποίες όμως θα μπορούσαν να αποβούν και μοιραίες για την ύπαρξη της Ελλάδας ως κράτος και ως πολιτισμός, αφού η Τουρκία έχει δηλώσει αυτόκλητος προστάτης των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια. Δεν θα την νοιάξει βέβαια αν είναι πακιστανοί οι εξεγερμένοι αλλά ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως αφορμή για παρέμβει με κάθε μέσο (διπλωματικό, στρατιωτικό) ώστε να περάσει αυτό που θέλει.

 37. αντί avatar
  αντί 25/05/2009 10:24:32

  @21, 22, 23, 24

  Αυτά που έγραψα τα έγραψα για να δείξω ότι αν συμπεριφέρεσαι βίαια και άσχημα στον εξαθλιωμένο, αυτός κάποια στιγμή θα αντιδράσει, αφού δεν έχει να χάσει τίποτα.
  Το να θέλουμε να φύγουν είναι εύκολο, όμως στην πράξη είναι αδύνατο γιατί τα ψίχουλα που μας περισσεύουν προφανώς τους είναι αρκετά και θεωρούν τις συνθήκες διαβίωσης εδώ καλύτερες από αυτές της χώρας τους.
  Δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση που υπάρχει στην Ομόνοια, αλλά η λύση δεν είναι να τους διώξεις.

  @22
  Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ή εμείς ή αυτοί!

  @23
  Δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Δεν το παίζω καλός Σαμαρείτης, ούτε φυσικά είμαι διατεθειμένος να δώσω από το περίσσευμά μου για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην έχουν δικαιώματα και ευκαιρίες να ξεφύγουν από την αθλιότητα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλύτερη στάση να λέει κανείς «έχω λεφτά και με ενοχλούν οι άθλιοι, άρα πρέπει να φύγουν», από την «έχω λεφτά, δεν έχω διάθεση να τα μοιραστώ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάτι ώστε οι άθλιοι να είναι λιγότερο άθλιοι». Για τον Αλαβάνο που αναφέρεσαι, μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για χίλια πράγματα, όμως η άποψη, γιατί δεν δίνει μερικά από τα ακίνητά του για τους μετανάστες, είναι 100% λαϊκίστικη.
  @24
  Για την παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά, πολλές φορές αίτιο είναι οι συνθήκες στις οποίες ζουν. Σε πληροφορώ ότι δεν θα αισθανόμουν καθόλου καλύτερα αν αυτά που λες τα πάθαινα από κάποιον Έλληνα!
  Όσο για το θέμα της θρησκείας, θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο ισλαμισμός διδάσκει τον φανατισμό και οι περισσότερες θέσεις του κορανίου είναι απαράδεκτες. Η λύση δεν είναι η άσχημη συμπεριφορά και η πόλωση, γιατί τους φανατίζει ακόμα περισσότερο. Η λύση είναι να τους αναγκάσεις να σεβαστούν τον τρόπο ζωής της χώρας που τους φιλοξενεί και να τους αφήνεις να πιστεύουν αυτό που νομίζουν.

 38. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 25/05/2009 10:56:02

  Ψυχραιμία, ούτε πυγμή έχουν να εφαρμόσουν αυτό που προτείνεις αλλά ούτε και πειθώ για να τους εντάξουν σε πλαίσια στοιχειώδους νομιμότητας. Για τα μπάζα τελείως.
  Αν είναι να ρίξουν τίποτα δακρυγόνα σε αγρότες και μαθητές μια χαρά τα καταφέρνουν. Ξέρεις όμως γιατί; Γιατί από τους αγρότες και τους μαθητές δεν κονομάνε, ενώ από τα κυκλώματα ανθρωποεμπορίας των λαθρομεταναστών κονομάνε διάφοροι σε όλη την πυραμίδα. Κατάλαβες;

 39. Σαος avatar
  Σαος 25/05/2009 11:25:23

  @37. αντί
  "Η λύση δεν είναι η άσχημη συμπεριφορά και η πόλωση, γιατί τους φανατίζει ακόμα περισσότερο. Η λύση είναι να τους αναγκάσεις να σεβαστούν τον τρόπο ζωής της χώρας που τους φιλοξενεί και να τους αφήνεις να πιστεύουν αυτό που νομίζουν."

  Φίλε, εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν παίρνουν ούτε από λόγια ούτε από πράξεις! Κακά τα ψέματα! Και άμα κάποιος φανεί πως ακούει, δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης γιατί η θρησκεία τους ακριβώς τους δίνει το δικαίωμα να ψεύδονται όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όπως όταν είναι μειοψηφία. Ο σκοπός του Ισλάμ είναι αυτός. Μια παγκόσμια "ειρηνική" κοινότητα (umma) οπού το Ισλάμ και οι ιμάμηδες θα είναι πανταχού παρόντες και ελέγχουν τα πάντα με το μυαλό ενός τριτοκοσμικού ταλιμπανέζου. Βέβαια δεν μιλάμε για άλλες θρησκείες ή για άθεους ή άθρησκους γιατί μιλάμε για ... γουρούνια ή μαϊμούδες όπως τους χαρακτηρίζει ο "προφήτης" τους. Μιλάμε για μια διαφορετική "Νέα Τάξη Πραγμάτων", μια τάξη φανατικών αραβοστραφών μαζών έτοιμων να κάνουν τα πάντα για τους ιμάμιδες και τους ηγετικούς τουρμπανοφόρους.

  Το ότι τους προωθούν στην Ευρώπη δεν είναι επειδή θέλουν και καλά να αποκτήσουν ευρωπαϊκό πολιτισμό ή οτιδήποτε άλλο (αν θέλανε θα το είχανε κάνει ήδη), αλλά επειδή κάποιος επιτίθεται σκοτώνοντας τον πιο αδύναμο από τους αντιπάλους. Σιγά μην τα έβαζαν με Ινδούς ή Κινέζους...Την Ελλάδα μπορούν να την έχουν του χεριού τους μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια. Όλα αυτά μερικοί δεν θέλουν να τα βλέπουν γιατί έτσι λένε οι ιδεοληψίες τους ή κομματικοί τους ινστρούχτορες. Είναι ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα και θα το βρούμε μπροστά μας αν το αφήσουμε έτσι όπως έχει.

 40. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 11:38:56

  ρε Dubai Expatriate, αφού λοιπόν παραδέχεσαι τα της γκλάντιο και εργκενεκόν,

  α. γιατί όταν σου είπα οτι το όλον "σύστημα" που επιδιώκει τον εκφασισμό της κοινωνίας τη ιάλυση της αριστεράς και την εγκαθίδρυση μπερλουσκονισμού, είναι πανομοιότυπο με της ιταλίας? το γκλάντιο δεν έδρασε και εκεί και μάλιστα με τη βοήθεια των ελλήνων φασιστών?
  β. δηλ να στριμωχθεί το βαθύ κράτος για να διώξουμε τους μετανάστες? και μετά? ολα εντάξει πάλι, συνεχίστε να γ....τ ετην ελλάδα κ το "πολίτευμα";
  γ. η χρυσή αυγή, οι πλέυρηδες και ο εξώφθαλμα βαθυ-κρατικός καρα-τζαφερ, με την υστερία τους, τα καμώματα τους ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, που κατηγορούν τυς "εβραίους" οτι θελουν να διαλύσουν την ελλάδα, δεν παίζουν ακριβώς το παιχνίδι των "εβραίων" όταν προκαλούν ισλαμικό μένος?
  δ. παραδέχεσαι οτι οι ακροδεξιές-φασιστικές οργανώσεις είναι όργανα του βαθέως κράτους που περιγράφεις?

 41. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 11:43:29

  @ φακτωρ

  αυτό είναι το αιτιο για τις συγκρούσεις? δηλ το σκεπτικό σου είναι για αποσυμφώρηση των νοσοκομείων, και τη αγανάκτηση των νοσηλευομένων, βγάλτε αρρώστους έξω?

  ωραία τα λες. κάνεις πως δεν είδες την τρομοκρατική επίθεση ΜΑΤ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη σωκράτους, η οποία διοχέτευσε την οργή στο κράτος.

  τη σύζευξη αστυνομίας- χρυσης αυγής, την ίδια που δολοφόνησε λαμπράκη-πέτρουλα, την απαράλλαχτη εδώ και 50 χρόνια, δεν την πήρες χαμπάρι, έτσι?

  το πρετεντερικό "η κοινωνία πιστεύει οτι οι ναζί δεν είναι ακραίοι", το αφομοίωσες πάραυτα βλέπω....

  μη σου πειράξουν το παρακρατακι ?????

 42. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 11:52:49

  για τους υπόλιπους "αυθόρμητους" "σχολιαστές-χειροκροτητές του χουντικού και αποφυλακιστέα άθλιων εμπόρων ναρκωτικών (το επάγγελμα του εξασκούσε ρε γαμώτω, τι λέω)....

  η διεθνής αμνηστία, τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, δεκάδες περιπτωσεις άκρατης αστυνομικής βίας, οι αθωώσεις βλακών και φασισταριών αστυνομικών κτλ. τα πορίσματα των "αρχών" για τις δολοφονίες "κατα λάθος" , αλλά και οι "δίκες" των μικρών ψαριών των ζωνιανών που λειτουργούν υπό πλήρη κάλυχη πολιτικών (κεφαλογιάννης και ΣΙΑ) σε σύζευξη με τους νεοναζί, συγκλίνουν

  στο οτι ο μαρκογιαννάκης,λέει, και εδω, ψέμματα.

 43. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 25/05/2009 12:29:15

  @ 40, 41, 42.
  Μάλλον βρίσκεσαι σε κατάσταση διαρκούς και ανυποχώρητου delirium tremens..
  Και επειδή, κατά πάσα πιθανότητα, έχεις δοκιμάσει (αναποτελεσματικά) ένα σωρό φάρμακα, μήπως θα έπρεπε να περάσεις και σε ευχέλαια. Αν κι αυτά δεν βοηθήσουν - κάνε και καμιά περαντζάδα από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου. Σε έσχατη περίπτωση, ρίξε και καμιά βόλτα κι από Μέκκα μεριά. Που ξέρεις - ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ευσπλαχνικός.
  Θα μας γυρίσεις και χατζηαντικαθεστωτικός...

 44. προγλωσσικός - αντικαθεστωτικός avatar
  προγλωσσικός - αντικαθεστωτικός 25/05/2009 13:10:33

  καλώς τονε τον "αριστοκράτη λόγιο" σπατζιώτη.

  ενώ η σύζευξη χρυσής αυγής - αστυνομίας- "αντιεβραίων" - χουντικών μαρκογιαννάκηδων, είναι σε λογικά πλάισια...

  μα δεν ειπα το αντιθετο αγαπητε (ουουου) σπατζιωτάκο μου...λογικόν σου φαίνεται το όλον. το γνωρίζω.

  όπως λογικη φαίνεται και η ανακοίνωση της διαθνούς αμνηστίας (ξερω ξερω ζηλέψαν το ¨πνεύμα σου και το "αιμα σου" οι ανθεληνες και θελουν να σε μπασταρδεψυν με κανίβαλους) περι ελληνικης αστυνομιας βασανιστηριων

  στειλε με σε γκουλαγκ σταλιντζιωτη...χρειαζομαι ψυχιατρο (δεν υπαρχουν βιντεο και φωτο απο την τρομοκρατια ΕΛ.ΑΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ)

  σου εύχομαι τα καλύτερα. όπως να αναγκαστείς να νοικάζεις την υπόγα σου στο κολωνάκι σε ισλαμιστές λόγω οιονομικού ξεπεσμού.

  θα έχεις το "αίμα σου". το dna . τον μαρκογιαννάκη σου. τι σε μέλλει?

 45. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 25/05/2009 13:42:29

  Εάν μέσα σ' αυτό το γενικευμένο μπάχαλο που επικρατεί γύρω σου με τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών (και τα συνεπαγόμενα αυτής της κατάστασης), εσύ νιώθεις περικυκλωμένος και απειλούμενος από χρυσαυγίτες, τότε ούτε η Μέκκα μπορεί να σε βοηθήσει...
  Επι προσωπικού τώρα:
  Α)Δεν έχω ''υπόγα'' στο Κολωνάκι. Η συνοικία αυτή είναι για μικρο- και μεσο-αστούς, όχι για την ευγένειά μου.
  Β) Έ, όχι και σταλινικός...Δεν είμαι τόσο λάιτ, για να υποστηρίζω δικτατορίσκους της πλάκας. Οι πεποιθήσεις μου είναι πιο κοντά σε εκείνες του μεγάλου Πολ Ποτ, του Φωτισμένου Ηγέτη των Ερυθρών Χμερ.

 46. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 14:55:43

  Σπατζιώτη το τι υπάρχει πρόβλημα με τη λαθροετανάστευση σημαίνε οτι δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το παρακράτος?

  Ποιός τρομοκρατησε και προβόκαρε τα προχθεσινα σε συνδυασμό με το επριστατικο αν όχι η τρομοκρατική σύζευξη ελασ-ΧΡ.ΑΥΓΗ?

  Η διάλυση του κρατους ξεκινάει από τους λειτουργούς του. οταν προσπαθεις να διοχετευσεις το φταίξιο
  σε ποιά μη φασιστική χώρα

  αντί αν μετακινήσουν εαν θέλουν τους μετανάστες σε κάποιον αξιοπερπή χώρο μέχει να δουν τι θα γίνει, με εννομα μέσα σεβόμενοι τα ανθρωπινα τους δικαιώματα, τι έκαναν?

  έβγαλαν τις μάσκες των τηρητών του νομου και διπλα σε κουκουλοφόρους-κρανιοφόρους πετούσαν κρότους λάμψης ανάμεσα σε σβάστικες και ναζιστικές χαιρετούρες.

  ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ?
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΤΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΚΦΑΣΙΜΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ" ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

  και
  α) εκτός από το κολωνάκι η υπόγα σου βρίσκεται και στην "πατριωτική " ΓΑΔΑ. Αυτή που ¨δεν θέλει τους εβραιους" αλλά κάνει οτι μπορεί να βάλει την ελλάδα στο σιωνιστικό άξωνα
  β)Μπα, για πολ ποτ δε σε κόβω . παραεισαι σνομπ και "ασπρουλιαρης". Το Γκέρινγκ είναι πιο αριστοκρατικό, μιας και ο χοντρομπαλάς-τραβέλι εξέπεμπε σε όσους δεν τον γνώριζαν μια αρχοντιά που εξέφραζε σε άπταιστα Γερμανικ΄

 47. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 25/05/2009 16:47:51

  @ 46.
  Μου μιλάς για ''Εβραίους'', για τους οποίους δεν έχει μιλήσει ποτέ.
  Μου μιλάς για ''μεσαίο χώρο'', για τον οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ.
  Μου μιλάς για ''DNA'' και για ''αίματα'', για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ.
  Με φαντάζεσαι με ''υπόγα'' στο Κολωνάκι ή στη ''ΓΑΔΑ'', ενώ ζω στο 4.000 στρεμμάτων τσιφλίκι μου.
  Με λες ''ασπρουλιάρη'', ενώ είμαι μαυροτσούκαλο.
  Με παρομοιάζεις με τον ''χοντρομπαλά-τραβέλι'' Γκέρινγκ, ενώ είμαι λεπτοκαμωμένος και άντρακλας.
  ***
  Όντως κατασκευάζεις ''πραγματικότητες'' γύρω σου και μετά τις πολεμάς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις περισσότερες φορές ηττάσαι και κατά κράτος από αυτές τις σκιές σου...
  Σ' αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γι' αυτό σου λέω - ζήτα βοήθεια από το θείον. Άναψε μια λαμπάδα, θυσίασε κάτι...

 48. ιακωβος avatar
  ιακωβος 25/05/2009 16:54:01

  @46 ΛΙΓΟ ΠΛΕΥΡΗΣ,ΛΙΓΟ ΓΚΕΡΙΝΓΚ,ΑΡΚΕΤΗ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

 49. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 16:57:31

  επειδη βαριέμαι να αναλύω σε άτομα υποδυόμενα οτι δεν έχουν αντίληψη,

  έχεις συμμαχήσει ιδεολογιά με τους παρακρατικούς νεοναζί για την οποία υπάρχουν αδιάψευσατα βιντεο και μαρτυρλιες, όπως και για το βιογραφικό ττου υπ δημ ταξης, όπως επίσης και δημοριέυματα περί της δρασης του. οταν τα αποκρύπτεις εστιάζοντας στο - ξένος κακος- αριστερα κακη-

  ε ολα τα νωτερω τα σπασζεσαι

  δε σε παρομοιαζω με το γκερινψκ αλλα με τους οπαδους του

  κυριε "μηδαμικνης αντιληψης". αντε γεια

 50. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 17:00:39

  το 49 στο σπατζιώντη. ιάκωβε δες οποιον κοκοβιό θες. τα τεκμήρια για χρυση-αυγή - ΕΛΑΣ ειναι αδιαψευστα. ειπα οτι υπάρχει προβλημα μετνασταυσης αλλα οτι τα επεισοδια τα προκαλεσαν το παρακρατος που αποτελειται από την ανωτερω συζευξη

 51. αντικαθεστωτικός avatar
  αντικαθεστωτικός 25/05/2009 17:59:59

  Τα ΜΜΕ και οι επίσημες δηλώσεις

  Τα βράδυ παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά με την ανευθυνότητα της χώρας μου.

  Στη λεζάντα του δελτίου ειδλήσεων του ANT1 έγραφε « Ιερός Πόλεμος για μια φωτοτυπία» και ο παρουσιαστής του δελτίου του ΑΛΦΑ αμφισβητούσε τη γνησιότητα του κορανίου εστιάζοντας την προσοχή του στις υλικές ζημιές που προξενήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

  Ο δε κ. Μαρκογιάννακης να χαρακτηρίζει όσους συμμετείχαν στα επεισόδια «ατομα αποφασισμένα να διαπράξουν φθορές σε περιουσίες πολιτών και να προκαλέσουν συμπλοκές και τραυματισμούς, διαταράσσοντας σοβαρά την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης» (για ποια πόλη μιλάει ο Μαρκογιαννάκης;)

  Και ο κ Καρατζαφέρης να τονίζει πως οι αλλοδαποί πρέπει να καταλάβουν πως «ήρθαν απρόσκλητοι σε μια Χριστιανική χώρα» (!)

  Τα λοιπά κόμματα να ψελλίζουν το δικό τους μετριοπαθή λόγο.

  Τα ξημερώματα του Σαββάτου τη σκυτάλη ανέλαβαν οι «πατριώτες» βάζοντας φωτιά σε ένα υπόγειο και αυτοσχέδιο τζαμί στην οδό Αριστομένους 54. Δεν πρέπει να μας διαφύγει πως η κρατική τηλεόραση μίλησε για ρίψη μολότοφ. Πράγμα παντελώς ανακριβές, καθώς επρόκειτο για μπιτόνια βενζίνης και εύφλεκτα υλικά, αλλά ουδόλως αθώο. Είναι της πάσης γνωστό ότι μολότοφ χρησιμοποιούν μόνο οι αντιεξουσιαστές. Είναι όμως επίσης της πάσης γνωστό ότι η κίνηση αυτή δεν προήλθε από τους αντιεξουσιαστές. Δεν είναι στο ρεπερτόριο τους!

  … και κάποιες σκέψεις.

  1. Όσον αφορά στη συμπεριφορά του αστυνομικού δεν καταλαβαίνω πως δεχόμαστε με τόση ευκολία ότι ένας αστυνόμος έχει το δικαίωμα να πάρει και να σκίσει ένα χαρτί, έστω ένα οποιοδήποτε χαρτί κατοχής κάποιου άλλου. Εμείς ως Έλληνες που θέλουμε να πιστεύουμε πως ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεχόμαστε αυτή την αυθαιρεσία της αστυνομίας; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να δεχθούμε πως η δημοκρατία μας έχει καταλυθεί προ καιρού και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οιαδήποτε αυθαιρεσία και εις βάρος μας. Οι φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

  2. Το σκίσιμο του κορανίου, είτε πρόκειται για κοράνι είτε για φωτοτυπία αυτού είτε για κάποιες σελίδες του κορανίου, είναι εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που ξεπερνά τα στενά όρια του μεταναστευτικού.
  Είναι ζήτημα που θίγει χιλιάδες έλληνες μουσουλμάνους αλλά και μη μουσουλμάνους για τους οποίους όμως οι έννοιες «ανεξιθρησκία» και «σεβασμός στη διαφορετικότητα» δεν είναι κενές περιεχομένου. Όπως τονίζει και ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Μουσουλμάνων Νοτίας Ελλάδας (δηλαδή Θράκης και Κομοτητής) και νυν πρόεδρος του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών, Μουμίν Τζαχίντ, "Το σκίσιμο του κορανίου μας θίγει προσωπικά. Η κυβέρνηση πρέπει να μας ζητήσει συγνώμη. Εμείς δεν είμαστε αλλοδαποί μετανάστες είμαστε έλληνες."
  Επίσης είναι ζήτημα που θέτει σε διαθεσιμότητα της διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και τα Αραβικά κράτη. Σύμφωνα με μάλλον αξιόπιστες πηγές την Παρασκευή το βράδυ η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας κάλεσε τους πρεσβευτές των αραβικών χώρων ώστε να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα. Όπως μας πληροφόρησε η πηγή μας ήταν εξαιρετικά ενοχλημένοι και αποφάσισαν να προβούν σε διάβημα προς την ελληνική κυβέρνηση. Η πληροφορία βέβαια παραμένει ανεπιβεβαίωτη.

  3. Ο χρόνος πράγματι δεν γυρίζει πίσω. Ο γέγονε γέγονε! Το κράτος όμως θα μπορούσε να κινηθεί διαφορετικά. Η συνταγή των Δεκεμβριανών δεν ήταν επιτυχής και το πληρώσαμε όλοι πολύ ακριβά . Θα μπορούσε κάλλιστα να συλληφθεί αμέσως ο περί ου ο λόγος «αστυνομικός» ο οποίος κατά πως φαίνεται διέπραξε ποινικό αδίκημα και ο κ. Μαρκογιαννάκης να ζητήσει δημοσίως συγνώμη προς το Μουσουλμανικό κόσμο. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως ο "αστυνόμος" είναι όργανο του κράτους. Οι πολιτικές ευθύνες που βαρύνουν τον κ. Μαρκογιαννάκη είναι αδιαπραγμάτευτες. Αντί αυτού για άλλη μια φορά κινούνται μικροκομματικά και διόλου πατριωτικά.

  4. Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της εκκλησίας. Ανέμενα πως ο Αρχιεπίσκοπός μας θα τοποθετούνταν. Όπως εξάλλου είχε τοποθετηθεί και παλιότερα υπέρ των μουσουλμάνων στο ζήτημα των σκίτσων της Δανίας. Εντύπωση επίσης μου κάνει και η σιωπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος γνωρίζει εξαιρετικά καλά τον αραβικό κόσμο. Εξάλλου για να μην είμαστε επιλήσμονες οι αγαστές σχέσεις Ελλάδας – Αραβίας οφείλονται στον Κάρολο Παπούλια. Προσμένω την παρέμβασή του.

  5. Αδυνατώ τέλος να αντιληφθώ για πιο λόγο ουδείς κατανοεί ότι οι διαστάσεις που μπορεί να λάβει το ζήτημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά πραγματικά πιστεύω πως εάν το ενδεχόμενο να ζωστεί με εκρηκτικά κάποιος φονταμενταλιστής μουσουλμάνος και να εμφανιστεί στο Σύνταγμα ήταν απολύτως απίθανο μέχρι την Πέμπτη, από την Παρασκευή και πέρα έπαψε να είναι απολύτως απίθανο. Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο φονταμενταλισμός των μουσουλμάνων (διότι υπάρχει και ο φονταμενταλισμός των προτεσταντών, των καθολικών κ.α.)είναι αποκλειστική ευθύνη της Δύσης. Και βεβαίως μην περνάει απο το νου της πολιτικής ηγεσίας μας οτι το θέμα θα λυθεί εάν απελάσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, θα το πούμε για άλλη μια φορά, δεν ανήκει στην ατζέντα του μεταναστευτικού. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 δεν υπήρξε κανένα κρούσμα δεν οφείλεται στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στην Νατοϊκή ομπρέλα, αλλά στις αγαστές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο. Ακόμα και ο πιο φανατικός φονταμενταλιστής δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει μια χώρα που έχει ιστορικούς δεσμούς με την πλειονότητα των μουσουλμανικών χώρες . Εάν χάσουμε αυτή τη σχέση, το πλήγμα θα είναι ισχυρότατο. Θα είναι δε ισχυρό το πλήγμα ακόμα στην οικονομία της Ελλάδας.

  Σας ευχαριστώ

  from afroditi al saleh's blog

 52. Λαυρέντης avatar
  Λαυρέντης 26/05/2009 01:46:34

  Τί δουλειά κάνει ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα και πώς απέκτησε άδεια παραμονής;

  Το ερώτημα δεν απευθύνεται στην Κούρτοβικ και τον Ραγκούση γιατί αυτοί ξέρουν....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.