#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2013 12:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η «ιερή αγελάδα» του δημοσίου παραμένει ανέγγιχτη

[caption id="attachment_218522" align="alignnone" width="600" caption="Φωτο: e-typos"][/caption]

(Ανανεωμένο) Μια ακόμη επίσκεψη της τρόικας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κινήθηκε στα όρια του… πολικού ψύχους. Ο Π. Τόμσεν και η παρέα του πήγαν στον Αντ. Μανιτάκη για να ακούσουν ότι το πρόγραμμα της αναδιάρθρωσης του δημόσιου τομέα έχει προχωρήσει σημαντικά. Από τον προηγούμενο Απρίλιο άλλωστε, έπρεπε να έχει προχωρήσει ο κ. Μανιτάκης σε ορισμένα πράγματα, κι όπως όλοι θυμόμαστε, κινδύνευσε η δόση γιατί δεν είχε γίνει απολύτως τίποτε.

Έτσι και χθες, λοιπόν, η τρόικα πήγε να δει αν υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και άκουσε από τον κ. Μανιτάκη να ζητά νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να αξιολογηθούν οι δομές του δημοσίου.

Κι ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν εξαφανιστεί, ενώ η φορολογική επιβάρυνση είναι σε απίστευτα επίπεδα, ενώ η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα έχει φτάσει στα ύψη, η «ιερή αγελάδα» του δημοσίου μένει ανέγγιχτη.

Ούτε ένας επίορκος δεν έχει φύγει από τη θέση, ούτε μια αξιολόγηση δεν έχει γίνει, ούτε ένας άχρηστος φορέας δεν έχει κλείσει. Ακόμη και η εταιρεία για την αποκατάσταση της Κωπαϊδας συνεχίζει να υφίσταται.

Μήνες τώρα ακούμε για διαθεσιμότητες και για μετακινήσεις υπαλλήλων και η μόνη ουσιαστική ανακοίνωση έγινε χθες από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ανέφερε ότι 625 υπάλληλοι από άλλα υπουργεία και φορείς μετατίθενται στην Αστυνομία ως προσωπικό γραφείου προκειμένου να αποδεσμευτούν μάχιμοι αστυνομικοί.

Κι ενώ ο κ. Μανιτάκης «παίζει τις κουμπάρες» σχετικά με την αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα, η πίεση της τρόικας θα οδηγήσει τελικά σε «ξαφνικό θάνατο» εταιρειών όπως η ΕΡΤ ή τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Πρέπει να φτάσουμε δηλαδή στο αμήν, στο έσχατο σημείο για να πάρουμε αποφάσεις υπό τη Δαμόκλειο σπάθη της τρόικας.

Ο κ. Μανιτάκης ξαναϋποσχέθηκε στην τρόικα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν βγει σε διαθεσιμότητα 12.500 υπάλληλοι και άλλοι τόσοι μέχρι το τέλος του χρόνου. Και την ίδια ώρα δίνει κίνητρα, όπως αναγνώριση πλασματικών χρόνων, προκειμένου να φύγουν από μόνοι τους. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά πρέπει να φτάσουν στην «ώρα μηδέν» για να κάνουμε ορισμένα βασικά πράγματα; Τρεις μήνες τώρα, από την τελευταία αξιολόγηση γιατί δεν έγινε τίποτε, παρά μόνο πολιτικό παιχνίδι και «αριστερή ευαισθησία» από τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ για όσους δημόσιους υπαλλήλους θα φύγουν;

Αλλά δε φταίει μόνο ο κ. Μανιτάκης. Ορισμένοι υπουργοί αρνούνται πεισματικά να ολοκληρώσουν τα οργανογράμματα και τις περικοπές που πρέπει να γίνουν στους φορείς που εποπτεύουν. Εμ, δε γίνεται έτσι δουλειά. Δε μπορεί κάποιοι να πληρώνουν το μάρμαρο της κρίσης και μόλις μιλάμε για αναδιάρθρωση του δημοσίου να μην τολμάμε να αγγίξουμε κανέναν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Hans avatar
  Hans 11/06/2013 12:22:14

  Σύμφωνοι. Η ιερά αγελάδα στο δημόσιο παραμένει ανέγγιχτη.

  Αν το δεχθούμε, πρέπει να επισημάνουμε ότι ιερά αγελάδα δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και: οι συμβουλευτικές εταιρείες που υλοποιούν προγράμματα μέσα από το ΕΣΠΑ (χωρίς, όμως, έργο), οι επιχορηγούμενοι φορείς, οι επιχορηγούμενες επιχειρήσεις (π.χ. ΚΤΕΛ), τα 45άρια σε κολλητούς, η αδιαφάνεια στις δημόσιες προμήθειες, το 40% της ανασφάλιστης εργασίας τα κέρδη της οποίας καρπώνονται οι επιχειρήσεις (βλ. μεγάλα ξενοδοχεία στην Κρήτη και στην Χαλκιδική), οι διάφορες τακτοποιήσεις μέσα από το δημόσιο που βαρύνουν τον προϋπολογισμό κλπ κλπ.

  Το βάρος από όλα τα παραπάνω είναι πολλαπλάσιο από εκείνο των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατί εμείς έχουμε κολλήσει και μιλάμε συνέχεια για κάποιους υπαλλήλους που πρέπει να φύγουν;

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Hans 11/06/2013 13:53:02

   "η αδιαφάνεια στις δημόσιες προμήθειες"...

   Ποιοί αποτελούν τις Επιτροπές διαξαγωγής των διαγωνισμών κλπ για δημόσιες προμήθειες? Δημόσιοι Υπάλληλοι!

   Το ίδιο ισχύει και για τα περισότερα απο τα άλλα που αναφέρεις.

   Αν δε βρεθεί ένας ΗΓΕΤΗΣ να κόψει το Γόρδιο Δεσμό του Δημοσίου , δε γίνεται τίποτα.

   • Hans avatar
    Hans @ ΣΤΕΛΙΟΣ 12/06/2013 11:20:53

    Όχι. Η μεγάλη ρεμούλα στις δημόσιες προμήθειες γίνεται απο διορισμένους Γ.Γ. και Διευθυντές Οργανισμών (βλ. Νοσοκομεία).

    Και από τη μη προώθηση της ουσιαστικής ηλεκτρονικής διαδικασίας δημοσίων προμηθειών, που σαμποτάρουν οι ίδιες οι εταιρείες αρνούμενες να συμμετάσχουν.

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 11/06/2013 13:09:05

  Το λέω, και κινδυνεύω να γίνω γραφικός, πως ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε στο δημόσιο. ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εκτός φυσικά των μισθών των πραιτωριανών του καθεστώτος και των δικών τους. Βέβαια κατέστρεψαν και τα ταμεία με το PSI του άσχετου και ανεκδιήγητου Βενιζέλου που ακόμα ωρύεται στις κάμερες μπροστά.

  • Αιας Τελαμώνιος avatar
   Αιας Τελαμώνιος @ Νίκος Αργεάδης 11/06/2013 13:15:36

   Το ΤΑΙΠΕΔ δημόσιο δεν είναι?Ο ανύπαρκτος Χατζηδάκης δημόσιος υπάλληλος δεν είναι?Η fast track φουχτελ,ραιχενμπαχ και άλλοι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι?
   Ας ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα απο όλους αυτούς τους άχρηστους που πληρώνονται όσο χίλιοι και δεν έχουν κάνει τίποτα και μετά ας μιλήσουμε.
   Κουράσατε με το ίδιο τροπάριο κάθε φορά που τα όνειρα (ιδιωτικοποίηση ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ) γίνονται εφιάλτης.

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Αιας Τελαμώνιος 11/06/2013 13:21:16

    Αγαπητέ Αίαντα, δεν εκπροσωπώ την κυβέρνηση, ούτε ανήκω σε κόμμα, αν απευθύνεσαι σε μένα.

    • Αιας Τελαμώνιος avatar
     Αιας Τελαμώνιος @ Νίκος Αργεάδης 11/06/2013 13:53:31

     Δεν απευθύνομαι σε σένα Αργεάδη, στο site απευθύνομαι.
     Το να χαιδευουμε αυτιά, και να περιμένουμε τις συνιστώσες να διαλύσουν το ΣΥΡΙΖΑ, και το λαό να φοβηθεί τη Χρυσή αυγή ,μπας και μείνει ο Σαμαράς στην κυβέρνηση, δεν ξέρω αν προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα.

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Νίκος Αργεάδης 11/06/2013 14:10:15

   Νικο Αργεαδη αγαπητε, αυτη η διαλυση των Ασφαλιστικων Ταμειων θα ειναι το μεγαλο βαριδι που θα τραβηξει πολλους στο βυθο, ταφοπλακα σε φιλοδοξιες θα ειναι....

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Ρηνα 11/06/2013 15:13:29

    ...και έπεται συνέχεια, αγαπητή Ρήνα, από τον Σεπτέμβριο...

  • leak avatar
   leak @ Νίκος Αργεάδης 11/06/2013 15:33:16

   Τα είπες όλα.

 3. Σ.Κ.Μ. avatar
  Σ.Κ.Μ. 11/06/2013 13:11:49

  Δυστυχώς οι πολύ στενές πελατειακές σχέσεις κομμάτων εξουσίας και συνδικάτων δεν θα επιτρέψουν , για μιά ακόμα φορά, την προσπάθεια μεταρρύθμισης του Δημόσιου Τομέα, που αναγκαστικά θα περιλάμβανε και μείωση του προσωπικού.
  Θα προτιμηθεί να την πληρώσουν και πάλι οι συνήθως ταλαίπωροι συνταξιούχοι και υπάλληλοι.

 4. panos2 avatar
  panos2 11/06/2013 13:50:25

  Το δημοσιο του Καναδα δεν αγοραζει το Ε.Βενιζελος?
  το θεμα δεν ειναι μονο οι απολυσεις αλλα το να κανεις το δημοσιο παραγωγικο
  αρκει να μελετησουμε τι κανουν αλλες χωρες που εχουν και μεγαλυτερο δημοσιο τομεα απο εμας!

 5. kastis avatar
  kastis 11/06/2013 14:33:22

  Το πρόβλημα τού Δημοσίου δεν είναι ο αριθμός των ΔΥ (πλην των ένστολων που είναι πραγματικά υπεράριθμοι)* αλλά οι δομές, η γραφειοκρατία και οι λειτουργίες του. Είναι αυτές που δεν θέλουν να αγγίξουν οι συγκυβερνώντες γιατί αυτές ακριβώς χρειάζεται για να λειτουργήσει ο πιο αρπακτικός και τριτοκοσμικός καπιταλισμός τής Ευρώπης, ο ελληνικός.

  *
  1. «Greece has one of the lowest rates of public employment among OECD countries, with general government employing just 7.9% of the total labour force in 2008 . This is a slight increase from 2000, when the rate was 6.8%. Across the OECD area, the share of government employment ranges from 6.7% to 29.3%, with an average of 15%.»
  Government at a Glance 2011 (σελ. 2)

  2. «Ο […] κλάδος τής δημόσιας διοίκησης-άμυνας-κοινωνικής ασφάλισης δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη […] η ίδια κατηγορία περιλαμβάνει και τούς απασχολούμενους στην άμυνα και στα σώματα ασφαλείας η οποία στην περίπτωση τής Ελλάδας αφορά δυσανάλογα μεγάλο αριθμό απασχολουμένων.[Στην Ελλάδα το ποσοστό των ένστολων] στις 31/12/2009 ανερχόταν […] στο 3,4% τού μονίμως απασχολούμενου δυναμικού [ενώ] στο Ηνωμένο Βασίλειο […] σε 1,8% […] στην Ιρλανδία 1,4% […] σε άλλες χώρες τής Ε.Ε. θέτουν το συγκεκριμένο όριο χαμηλότερα τού 1%...»
  Μελέτη για τις μισθολογικές εξελίξεις στο Δημόσιο που εκπόνησε η ICAP για το ΥπΟικ. (σελ. 50)

 6. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 11/06/2013 15:02:48

  Πως να πειραξουμε τα πελατακια, αφου σε 12 μηνες εχουμε ΕΚΛΟΓΕΣ........Εδω στη βουλη απο του 1300 οι 300 μονο δουλευουν και οι υπολοιποι ασχολουνται με αλλες............δουλειες. Το ιδιο ισχυει με ΕΡΤ κ.λ.π. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ........

 7. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 11/06/2013 15:37:36

  Αντωνη ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ την ΕΡΤ και φτειαξε την απο την ΑΡΧΗ ! Βαρεθηκαμε τον ακροαριστερο λογο της, την συνεχη παλαιοκομμουνιστικη προπαγανδα, την διαστρεβλωση της Ιστοριας μας, την χειραγωγηση της κοινης γνωμης ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ , ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Η ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΓΚΡΟΥΠΕΣ. Ακομη και το ΠΑΣΟΚ που διορισε την πλειοψηφια των υπαλληλων της ΕΡΤ αποτελει ασημαντη μειοψηφια εκει μεσα.. ΑΝΤΩΝΗ Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ - ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. Δωσε ενα τελος στις αθλιες παρεες που ακρως φασιστικα δρουν τοσα χρονια... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 20 ΚΑΙ 35,000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ... μην ξεχνας οτι πρωην Μαο-ικοι της καρπαζιας κατορθωσαν να μπουνε στο Διοικητικο συμβουλιο και να εξασφαλιζουν τετραωρες πανακριβες εκπομπες για παρτη τους... ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ γιατι μην εχεις καμμια αμφιβολια οταν ερθει η ωρα ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ..... ρωτα και τον προηγουμενο Προεδρο της ΝΔ.... ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ αλλα ειναι αργα για εκεινον.

  Τωρα που μπορεις γκρεμισε την τελευταια κομμουνιστικη Βαστιλλη της Ευρωπης, ειναι τεραστια ντροπη για τον τοπο μας η υπαρξις της.

  • leak avatar
   leak @ Νικηφορος Φωκας 11/06/2013 19:02:12

   Εισακούστηκες..μέσα σε 2 ώρες

 8. new.fe avatar
  new.fe 11/06/2013 16:43:24

  ΠΝΠ που δινει την δυνατοτητα σε υπουργο να κλεινει εναν υποπτευομενο οργανισμο του βγηκε στην δημοσιοτητα.Τεσσερις υπουργοι δεν την υπεργαψαν (2πασοκ και 2 δημαρ) αλλα .......δημοσιευθηκε."
  Το πασοκ ανακοινωσε "Η ΕΡΤ πρέπει να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με ριζικές αλλαγές στη δομή της και αξιολόγηση του προσωπικού της. Ζητούμε συνεπώς να παρουσιαστεί και να εφαρμοστεί το ταχύτερο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με σεβασμό στους πολίτες που καταβάλλουν το ανταποδοτικό τέλος, το οποίο έτσι μπορεί να μειωθεί. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, απροετοίμαστα, με άμεση διακοπή της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και απόλυση όλου του προσωπικού της, χωρίς καμία αξιολόγηση, επειδή οι 2.000 θέσεις δεν έγινε εφικτό να βρεθούν εγκαίρως, με σοβαρές διαδικασίες, στη δημόσια διοίκηση. Κινήσεις επί δικαίων και αδίκων δεν αποδίδουν'
  Θα εχει ενδιαφερον...για να δουμε.

 9. ΑΠΟΡΙΑ avatar
  ΑΠΟΡΙΑ 11/06/2013 17:25:26

  Έτσι απο περιέργεια μέχρι πότε ο κοσμάκης του ιδιωτικού τομέα με τους 1.500.000 ανέργους του, και τους χιλιάδες που έχουν ξεχάσει πότε πληρώθηκαν την τελευταία φορά, θ΄ανέχεται ακόμα να πληρώνει 'αχρηστους αφισοκολλητές;

 10. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 11/06/2013 20:46:12

  Δηλαδή την ΔΕΠΑ και τους πλήν Gazprom μεσάζοντες - προμηθευτές της (που ...όλως τυχαίως τυγχάνει να ειναι Έλληνες εφοπλιστές και κρατικο-προμηθευτές επιχειρηματίες) τους αγγίξανε;
  Ένα παράδειγμα είπα μόνον, από τα ΝΠΔΔ και ευρύτερα του Δημοσιου τομέα, ενδεικτικό λόγω επικαιρότητας. Γιατί εκέι υπαρχει το πρόβλημα: ΝΠΔΔ, ευρύτερο Δημόσιο, Τοπ. Αυτοδ.
  Άν απολύσουνε, μην τρελαθούμε κιόλας...

 11. occultist avatar
  occultist 11/06/2013 23:38:43

  @Uncle Stgm, ξέχασες να ρωτήσεις για τους υπαλλήλους της Βουλής και του Υπουργείου Οικονομικών.

 12. δημης avatar
  δημης 12/06/2013 01:40:34

  Πάντως, για όσους τα δάκρυα χύνουν, για τον Ιδιωτικό τομέα να τους πούμε ότι:
  ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ.... ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΤΤΟ ΔΙΟΡΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ -ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΗ "ΕΞΟΥΣΙΑ"

 13. δημης avatar
  δημης 12/06/2013 02:11:03

  Ενώ "αρμέγονται "κανονικά....
  -Οι Πολιτικοί..Δημοσιογράφοι..υπάλληλοι της Βουλής ..Δικαστικοί ....Σύμβουλοι..Εφοριακοί Διοικητές ΕΛΣΤΑΤ ,κορυφαίοι Τραπεζίτεςκλπ
  -Μεγαλο ...επιχειρηματιες Εκδότες ΜΜΕ δες κλπ...που πληρώνουν φόρους εισφορές...
  -Δημεύονται περιουσίες ,με τη λειτουργία της μίας εξεταστικής για το.."πως"
  -Λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη οι ..υπεύθυνοι....
  -Όλοι συμβάλλουν στην προσπάθεια ξεπλύματος της μνήμης....
  -Οι οικονομολόγοι -Μελλοντολόγοι έχουν προσδιορίσει με ακρίβεια την τροχιά της Ελλ. Οικονομίς συνεισφέροντας μαζί με τους Τροϊνανούς ή Τροϊανικάνους ,μειώνοντας τουσ μισθούς τους ..
  -Οι πρώην έχουν πάρει μπάλα ,με δικά τους "δεδουλευμένα και ΄δινουν διαλέξεις ανά την υφήλιο....
  Οι πρώην και νύν Αριστεροί-Προοδευτικοί Αντεξουσιαστές Σοσιαλιστές αρμέγονται δίς της ημέρας ομού μετά του συνταξιούχου που προσέφερε την συνταξή του για να σωθεί η..παρτίδα...(αλήθεια στο ταμείο για τη Σωτηρία άν το ανοίξουμε τί θα βρούμε;;;)....
  Αναμφίβολα με τέτοιες ΙΕΡΕΣ και κυρίως ΑΛΟΓΟΔΟΤΗΤΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ θα πάμε μπροστά (με την όπισθεν)....
  Είδατε να πάθουν τίποτα αυτοι που αποτελούν τις κορυφές του τριγώνου πολιτικοί -τρόίκα -ευρώπη (αξιολογημένοι -πιστοποιημένοι από ΑΣΕΠ κλπ διαφάνειες).να παθαίνουν τίποτα παρά τα λάθη τους ;;;;;

 14. N.Nikolaou avatar
  N.Nikolaou 12/06/2013 10:48:06

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ -ΕΤΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.