26/11/2009 17:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ετερόκλητη κάστα των διαδικτυακών υποστηρικτών της Ντόρας (“I see dead people” στη μάχη της διαδοχής)

 
...βλέπω μειονότητες... 
Γράφει η Trollympia

Αυτό το πράγμα που γίνεται στο διαδίκτυο με τη μάχη της διαδοχής, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ. Εάν δινόταν τίτλος της πιό φαντασμαγορικής ομάδας σίγουρα θα τον κέρδιζε η ετερόκλητη κάστα των διαδικτυακών υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη. Μετά τον κορυφαίο Σταύρο “ανακαλύπτω μειονότητες” Θοδωράκη και το κορυφαίο άρθρο του συνεργάτη του στο protagon, μπήκε στη μάχη και ένα από τα ινδάλματα του χώρου. Ο τιτάνας Τάκης Μίχας! Ναι, ο άνθρωπος που κατάφερε να αποκαθηλώσει τον Μέγα Αλέξανδρο αποκαλύπτοντας ότι ήταν Άθλιος Σφάχτης Λαών (πως δεν τον είπε και “κουβαρίστρα”).

Είδαμε λοιπόν την φανταστική, αξεπέραστη δημοσκόπηση στο Newstime, όπου ανατρέπονται τα δεδομένα μέσω αστρικής επιβολής του συλλογικού ασυνειδήτου του ουράνιου εκλογικού σώματος και θυμηθήκαμε το άρθρο του Τάκη Μίχα (respect), όπου αποκάλυπτε την διαπλανητική συνωμοσία με δράστη τον Κουμουτσάκο ο οποίος πρόσφατα έχει καταληφθεί από τον Μπαφομετ. Δείτε τι συνωμοσία ανακάλυπτε ο μέγιστος και θα εκπλαγείτε: 

«Αυτή η προσπάθεια υποδαύλισης των αντιαμερικανικών αντανακλαστικών της βάσης της ΝΔ καθιστά πια, προφανή τον στόχο των δηλώσεων του  “καραμανλανθρώπου” Κουμουτσάκου: Προφανώς δεν είναι ο κ. Λοβέρδος του οποίου οι σχέσεις και επαφές με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι ανύπαρκτες. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι άλλος από την Ντόρα Μπακογιάννη, που αποτελεί πάντοτε το κόκκινο πανί  των εθνικιστικών λόμπι λόγω της –υποτιθέμενης –στενής σχέσης της με την Ουάσιγκτον. Το καραμανλικό «βαθύ κράτος»  κρατά  συνεχώς  σε καθεστώς ιδεολογικής ομηρίας την υπουργό Εξωτερικών μέσω του δικτύου των εθνικιστικών λόμπι και μπλογκς. Αυτό είναι το ερμηνευτικό πλαίσιο αναφοράς  των δηλώσεων του εκπροσώπου της ΝΔ και όχι ο κ. Λοβέρδος και ούτε καν τα Σκόπια.»

Δηλαδή, τοποθετείται το ΠΑΣΟΚ (μέσω Λοβέρδου), αντιδρά η ΝΔ (μέσω Κουμουτσάκου) και ο στόχος είναι η υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ!

ΤΡΕΛΛΑ! Εάν σε όλο αυτό το τημ προσθέσετε και τον γνωστό διαδικτυακό κυνηγό του Αντίχριστου, τον άνθρωπο που ανακάλυψε τους υπηρέτες του διαβόλου στην Ελληνική βουλή, έχετε το δείγμα για οποιαδήποτε δημοσκόπηση. Πραγματικά, κάποτε τρώγαμε τις σόλες μας και εκλιπαρούσαμε για λίγη “φαντασία στην εξουσία”. Εάν εκλεγεί η Ντόρα, σίγουρα ο αγώνας μας θα δικαιωθεί! Άιντε για να εξοντώσουμε τον κακό Σα(μά)ρουμαν

http://olympia.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 26/11/2009 18:08:05

  Πρέπε να δει κανείς την ταυότητα της έρευνας για να καταλάβει πόσο στημένη είναι:

  400 ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας "τυχαία από καταλάγους ΟΤΕ". Δηλαδή έλεγε στον κατάλογο του ΟΤΕ και τι ψήφισαν.

  Πληθυσμός: Σύνολο πληθυσμού, εκτίμηση πληθυσμού 2.295.967.

  Συγγνώμη! Πώς είναι σύνολο πληθυσμού 2.295.967 και μιλάμε μετά για "σύνολο πληθυσμού";;;

  Πιάσαμε δηλαδή τις περιοχές που υπερτερεί στατιστικά η Ντόρα και κάναμε δημοσκόπηση;

  Δεν είμαστε 11 εκατομμύρια; Πότε μειωθήκαμε σε 2.295.967;

  Τα ψιλά γράμματα... Δείτε τα όλα εδώ:

  http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=22918

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Blimblomblim 26/11/2009 18:09:34

   Και δεν συζητάμε βέβαια για το πόσο μικρό είναι το δείγμα 400 ατόμων!

   Πρέπει να παρέμβει το ΕΣΡ να τους ανακαλέσει την άδεια. Δεν μπορεί να παραπλανούν έτσι τον κόσμο!

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 26/11/2009 18:28:16

  λόγω της –υποτιθέμενης –στενής σχέσης της με την Ουάσιγκτον

  το άλλο ανέκδοτο με την υποτιθέμενη και τον Τοτό το ξέρετε;

  Δεν λίγο θα μας πουν ότι είναι με την Κούβα.

 3. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 26/11/2009 18:34:29

  Ο Μίχας είναι ο πνευματικός πατέρας, τουλάχιστον στην Ελλάδα, της μεγαλύτερης ιδεολογικής αρλούμπας των τελευταίων ετών : Φιλελεύθερη Σοσιαλδημοκρατία !
  Contradiction in terms, για να το καταλάβει ως γνήσιος κοσμοπολίτης..

 4. ελεύθερος avatar
  ελεύθερος 26/11/2009 18:42:08

  Μωραίνει ο κύριος ους ει απωλέσαι . . .

 5. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 26/11/2009 19:04:12

  Τέτοιας ποιότητας στελέχη -Ανδριανόπουλος, Λουλης, Μάνος, Μιχας, Κοντογιανοπουλος κλπ- μόνο στην πολυσυλεκτική Ν.Δ μπορούσαν να βρουν στέγη. Αντε από την Κυριακή με τον Αντωνη να απαλλαγούμαι απο τα βαρύδια και να βρούμε επιτέλους τον προσανατολισμό μας.

 6. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 26/11/2009 19:05:37

  Τέτοιας ποιότητας στελέχη -Ανδριανόπουλος, Λουλης, Μάνος, Μιχας, Κοντογιανοπουλος κλπ- μόνο στην πολυσυλλεκτική Ν.Δ μπορούσαν να βρουν στέγη. Αντε από την Κυριακή με τον Αντωνη να απαλλαγούμαι απο τα βαρύδια και να βρούμε επιτέλους τον προσανατολισμό μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.