#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/03/2010 00:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η επαναφορά της κ. Μπακογιάννη

 Το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από την αποψινή συνέντευξη της Ντόρας στο Νίκο Χατζηνικολάου είναι ότι απέφυγε να απαντήσει κατηγορηματικά στις επίμονες ερωτήσεις αν θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. «Τα κόμματα δημιουργούνται στην περίπτωση υπαρκτής ανάγκης» είπε αφήνοντας, έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο να διασπάσει την ΝΔ, αν της το επιτρέψουν οι συνθήκες

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η κ. Μπακογιάννη:

- Είπε επί της ουσίας ότι η πολιτική συγκυρία και τα λάθη τακτικής που διέπραξε φταίνε για την ήττα της και όχι η προδοσία των ιδανικών της βάσης και το καθολικό αίτημα για ριζικές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία – άρα σε μια άλλη συγκυρία μπορεί και να δικαιωθεί.

- Εμφανίσθηκε ως Νο2 της παράταξης και ομιλούσε ως εκπρόσωπος εκείνων που δεν την καταψήφισαν. «Οι 300 χιλιάδες που με ψήφισαν υπάρχουν και έκαναν μια διαφορετική επιλογή».

-  Δεν έκανε καμία αυτοκριτική για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή (στην οποία ήταν το Νο2) και την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών

- Δήλωσε ότι η σχέση της με τον Σαμαρά είναι «δύσκολη». «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές και προσεγγίσεις».

- Είπε ότι τα μεγάλα κόμματα διέρχονται κρίση,  άρα οι σημερινές  ηγεσίες (δηλ. και ο Σαμαράς) είναι ανίκανες να δώσουν διέξοδο.

- Η κρίση της οικονομίας, είναι κρίση και της πολιτικής και αυτή η πολυεπίπεδη κρίση,  θα δημιουργήσει συνθήκες για τη δημιουργία νέου κόμματος το οποίο θα εκφράσει τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας.

 - Μας είπε ότι φταίει ο λαός που την τιμώρησε για τις κοινωνικές της  σχέσεις με τον παλιό συμμαθητή της τον Χριστοφοράκο.  Το αδικήσαμε το κορίτσι, με άλλα λόγια.

 - Επιχείρησε να δικαιολογήσει το ατόπημα της αρχηγικής επίσκεψής της στην Κύπρο λέγοντας ειρωνικά ότι στο εξής «θα κάνει αίτηση με χαρτόσημο των 5» προκειμένου να κάνει παρόμοιες επισκέψεις.

- Κατηγόρησε ευθέως τον Καραμανλή ότι βοήθησε το Σαμαρά, λέγοντας πως οι άνθρωποί του την πολέμησαν.  

- Η  συγκατοίκηση με τον Α. Σαμαρά είναι δύσκολα, για τον οποίο μάλιστα δεν ξέρει, αν θα γίνει καλός πρωθυπουργός, καθότι «αρχή άνδρα δείκνυσι».

Η γνώμη μας είναι σαφής: Η κα. Μπακογιάννη προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μέρα. Επιλέγει οριστικά τον πόλεμο φθοράς στον Σαμαρά ελπίζοντας ότι θα εισπράττει τα παράπονα και τις δυσαρέσκειες που αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν σε ένα κόμμα που ανανεώνεται ριζικά. Και θα περιμένει μέχρι τις δημοτικές εκλογές και τις βουλευτικές ελπίζοντας ότι ο Σαμαράς δεν θα πάει καλά για να τον αμφισβητήσει ευθέως.

Άρα και  στάση του Σαμαρά απέναντί της είναι μονόδρομος. Θα την αφήσει να καλλιεργεί κλίμα;

Κατά τα άλλα, παρά τις φιλότιμες  προσπάθειες του παρουσιαστή  και των «μεγαλοδημοσιογράφων» ,  έκαστος εκ των οποίων ανέλαβε να  «παίξει» το ρόλο του,  «το κόλπο ήταν στημένο και στα μέτρα τους». Παρά την επίφαση αντικειμενικότητας, επρόκειτο για μια χοντροκομμένη προσπάθεια για την επαναφορά της κας. Μπακογιάννη στην κεντρική πολιτική σκηνή. Μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξιλέωσης και δικαίωσης, ενός «θύματος της συγκυρίας».

 Υ.Γ. 1 Η μοναδική ίσως στιγμή ειλικρίνειας ήταν όταν είπε ότι «κανείς δεν δίνει δίφραγκο» για το τι κάνει

Υ.Γ. 2 Δεν βρέθηκε ούτε ένας μεγαλοδημοσιογράφος να την ρωτήσει για τα τιμολόγια του Χριστοφοράκου. Αλλά την άφηναν να λέει για … κοινωνικές σχέσεις

Υ. Γ. Ισχυρίστηκε ότι την πολέμησαν και τα ….ΜΜΕ!

(Φωτό: Όρθιοι οι παριστάμενοι στη χθεσινή εκδήλωση του Τομέα Γυναικών της ΝΔ χειροκροτούν τον (μη εικονιζόμενο) κ. Σαμαρά. Η κυρία Μπακογιάννη κοιτάζει αλλού (ΕURΟΚΙΝΙSSΙ/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - BHMA)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 09/03/2010 00:27:21

  Να μην την διαγράψει ακόμα. Να την αποψιλώσει πρώτα από στελέχη και οπαδούς και μετά να την ξεφτιλήσει στη βάση της παράταξης. Μετά ας πάει απο κει που ήρθε. Ήταν ανυπόφορη στην αποψινή εμφάνιση. Κλασικό Μητσοτακικό ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ΓΙΑΝΝΗΣ 09/03/2010 00:36:42

   Η μόνη σχέση της με την siemens είπε ότι ήταν κάτι καφετιέρες που παρήγγειλε για να εξοπλίσει δεν θυμάμαι τι!!!

   Εκεί που έδωσε ρέστα είναι οι αιτίες που ανέφερε για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΓΙΑΝΝΗΣ 09/03/2010 00:42:49

   Ο ΧΑτζηλαλάκης κάνει ό,τι μπορεί για τη φιλεναδίτσα του. Ξεμπροστιάστηκε για μία ακόμα φορά. Ήταν πολύ σκληρός μαζί της. Σαν χταπόδι την είχε βάλει κάτω και την χτύπαγε...

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ ΓΙΑΝΝΗΣ 09/03/2010 01:41:11

   Ανατρίχιασαμε, που ξαναείδαμε το σαρδόνιο κακεντρεχές χαμόγελό της. Γιατί όμως, να μην χαμογελά;
   Ο μηχανισμός καλά κρατεί...
   Χατζηλαλάκης,Πρετεντέρης κλπ στις επάλξεις, διορισμοί ημετέρων καθημαερινά, επιτροπές υπό έλεγχο και το μέλλον ανοιχτό...
   Κι η οικογένεια σχεδιάζει επί χάρου το μέλλον ΜΑΣ, ως άλλη Λερναία Υδρα...Αλλωστε μετά την Ντόρα, ακολουθούν πλήστοι πόσοι άλλοι γόνοι... ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

  • pizza avatar
   pizza @ ΓΙΑΝΝΗΣ 09/03/2010 05:40:11

   Κασσανδρα οι καφετιερες ηταν για το αναψυκτικο του Μαγγινα

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 09/03/2010 00:28:29

  Με αυτή η «κρίση μετριοφροσύνης», αλαζονείας δεν μπόρεσα να δω πάνω από 15 λεπτά...

  Σήμερα πάλι στο ALTER τι αισχρό γλύψιμο του ΓΑΠ αυτοί έχουν ξεπεράσει και το MUGA πωπω αδερφέ μου έφριξα. Πήγαν να περάσουν ότι οι παρεμβάσεις του ΓΑΠ θα μπουν ελεγκτική μηχανισμοί για να σταματήσει η κερδοσκοπία και την παρέμβαση του ΓΑΠ θα δημιουργηθεί Ευρωπαϊκό Νομισματικό Τάμειο!!!!!

  Ρε , αφού τα κατάφερε όλα αυτά ο GKAP πως δεν κατάφερε ακόμα να πάρει 15δις χαμηλότοκα ε; Τι κάνουν τα τιμόλογια!

 3. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 09/03/2010 00:33:57

  Με αυτή η «κρίση μετριοφροσύνης», αλαζονείας δεν μπόρεσα να δω πάνω από 15 λεπτά...

  Το γιωργάκη πάλι ξεκίνησε την ομιλία με την χίλαρι για την Δημοκρατία και την Δημοκρατία του Ιρακ, εδώ καιγόμαστε και ο γιωργάκης τα δικά του.

  Σήμερα πάλι στο ALTER τι αισχρό γλύψιμο του ΓΑΠ αυτοί έχουν ξεπεράσει και το MUGA πωπω αδερφέ μου έφριξα. Πήγαν να περάσουν ότι οι παρεμβάσεις του ΓΑΠ θα μπουν ελεγκτική μηχανισμοί για να σταματήσει η κερδοσκοπία και την παρέμβαση του ΓΑΠ θα δημιουργηθεί Ευρωπαϊκό Νομισματικό Τάμειο!!!!!

  Ρε κουφάλες αφού τα κατάφερε όλα αυτά ο GAP πως δεν κατάφερε ακόμα να πάρει 15δις χαμηλότοκα ε; Τι κάνουν τα τιμόλογια!

 4. Τασος avatar
  Τασος 09/03/2010 00:37:37

  Θλιβεροί οι δημοσιογράφοι - βαστάζοι αλλά το πρόβλημά τους είναι ότι φάγαν την χλέπα στη μούρη στην εκλογή προέδρου και ακόμα κυκλοφορούν με αυτήν παράσημο. Το ΑΛΤΕΡ είναι για κλείσιμο και στα πλαίσια αυτά θα κάνουν τα πάντα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και φυσικά πριόνισμα του Αντώνη. Προσκρούουν όμως στην ασπίδα της λαϊκής ετυμηγορίας της βάσης.

 5. kris avatar
  kris 09/03/2010 00:51:48

  καλά αυτή ακόμη πιστεύει ότι έχει 300.000 υποστηρικτές?
  έπρεπε να υπήρχε και δευτερος γύρος να έβλεπε εκεί πόσοι θα την ψήφιζαν
  ούτε τους 100 δεν θα έπιανε.
  εντωμεταξύ η γερμανική εταιρεία που είναι μέτοχος στο αλτερ, μήπως τυχαίνει να είναι του μητσοτάκουλα?

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ kris 09/03/2010 00:58:02

   Πάντως απορώ με τον πατέρα της που αν μη τι άλλο είναι έμπειρος. Πώς ανέχεται ακόμα αυτούς τους τύπους που έχει η κόρη του για συμβούλους? Μιλάμε για ολέθριες επιλογές και κινήσεις που μόνο τον οίκτο προκαλούν πλέον. Λίγο ακόμα και θα τη συμπαθήσω την καημενούλα που δεν την θέλουν στο κόμμα και μέρα νύχτα κοιτάνε πως θα την διώξουν. Νομίζουν πως απευθύνονται σε αγγράματους κάφρους άραγε?

  • kris avatar
   kris @ kris 09/03/2010 01:18:43

   το μυαλό του μητσοτάκη δεν δουλεύει όπως δούλευε παλιότερα ή καλύτερα πάρα πολύ παλιότερα.
   δεν θέλω να γίνομαι κακός αλλά ήμουν σίγουρος ότι την ημέρα εκλογής του Σαμαρά, ο μητσοτάκουλας θα πάθαινε εγκεφαλικό
   πως τα κατάφερε πάλι και άντεξε!!!
   ... εκτός αν δεν του το είπανε.....λες να μην το ξέρει?

 6. σερτης avatar
  σερτης 09/03/2010 00:55:58

  το δεύτερο χτύπημα που θα της έρθει θα είναι πιο δυνατό.......ας κάνει κόμμα με τον κεδίκογλου τον κοντογιάννη, την καλατζάκου, άντε κανά σκυλλακακη κιλτίδη κανα αγοραστό κουντουρά, ραγιου και μάνα raver και καμια κρινιώ κανελοπούλου και να βρεί επιτέλους στέγη ο μανος ο ανδριανόπουλος ο κονογιαννόπουλος........ήδη της φύγαν όλοι όσοι την είχαν στηρίξει και κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί της......
  το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι κατέρρευσε μια ρητορική που μας είχε αλλάξει τα φώτα,αυτή της επιστροφής σαμαρά, αλλά το ότι δεν το χει καταλάβει.........
  δεν της είπε κανείς ότι ο προαιώνιος εχθρός της ο σαμαράς ήρθε και την άδειασε με την πρώτη εμφάνιση......δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια.....στην ιδεολογική της γύμνια ο σαμαράς μίλησε με υπευθυνότητα.....

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ σερτης 09/03/2010 19:02:35

   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!

 7. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 09/03/2010 01:08:54

  Τρίχες. Με απογοήτευσε! Κρίμα, γιατί ήταν πρώην ΥΠΕΞ. Αυτό μου δίνει να καταλάβω οτι μάλλον βόλτες κόβουνε ανά το κόσμο όλοι οι ΥΠΕ αντί να ασκούν διπλωματία.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ΑΡΚΑΣ 09/03/2010 08:59:02

   Τώρα σε απογοήτευσε; Τα έργα και οι ημέρες στο ΥΠΕΞ σε ενθουσίασαν;

 8. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 09/03/2010 01:13:37

  Δεν θα ελπίζει απλώς στο να μην πάει καλά ο Σαμαράς στις δημοτικές. Θα καταβάλει εργώδεις προσπάθειες γι' αυτό, ας μην έχουμε καμία αμφιβολία. Το έκανε (όλη η Αγία Οικογένεια) με τον Έβερτ, και της βγήκε. Ο Σαμαράς, όμως, δεν είναι Έβερτ...

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Αυριανιστής 09/03/2010 01:24:53

   Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες. Η ΝΔ μοιάζει με βάλτο. Η εκλογή Σαμαρά ήταν βράχος που τάραξε τα ύδατα. Πρέπει και η συνέχεια να είναι το ίδιο ζωηρή. Περιμένουμε από τον Αντώνη περισσότερο νεύρο και πιο πολλές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ.

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ Αυριανιστής 09/03/2010 19:07:04

   Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Χρειάζεται περισσότερη προβολή ο Αντώνης Σαμαράς από τα Μ.Μ.Ε, όπου μέχρι σήμερα προβάλλονται τα παπαγαλάκια της Ντόρας, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις στην βάση της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά εγείροντας άσχημες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν. Ο Πρόεδρος λοιπόν και τα στελέχη του πρέπει να προβάλλονται περισσότερο, ώστε να περνά προς τα έξω η γραμμή του Προέδρου.

 9. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 09/03/2010 01:50:22

  Είναι οφθαλμοφανές, πως η αποψινή εμφάνιση της Ντόρας, ήταν ένα καλοστημένο ριάλιτι από τον σταθερό της φίλο-οικοδεσπότη! Όχι δεν φεύγει από το κόμμα, τουλάχιστον τώρα, γιατί ξέρει να μετράει καλά και τα κουκιά δεν της βγαίνουν ούτε στην Κ.Ο. ούτε στην περιφερειακή οργάνωση, ούτε στη βάση. Ο μητσοτακισμός αναμφίβολα βρίσκεται σε παρακμή και δεν τη συμφέρει. Όσο κι αν τη συνδράμει ο "αδελφός" Καρατζαφέρης, που την περίμενε τόσα χρόνια απ' έξω με το μόρφωμά του, έχοντας δώσει ραντεβού μαζί της στις 29 Νοεμβρίου. Θα μείνει λοιπόν και θα ροκανίζει τον Αντώνη. Άλλωστε σε αυτό το σπορ η οικογένεια κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ! Πρώτος στόχος της λοιπόν το επικείμενο συνέδριο, όπου θα προσπαθήσει να εγγράψει ό,τι καλύτερο μπορέσει στις μετοχές της. Παράλληλα θα προκαλεί τόσο ώστε, αν δεν πετύχει τον πρώτο στόχο, να πετύχει τη διαγραφή της μετά το συνέδριο, ελπίζοντας ότι ως αδικημένη θα συγκινήσει και θα την ακολουθήσουν παλαιοί φίλοι της. Η εμμονή άλλωστε του οικοδεσπότη να τη ρωτάει τόσες πολλές φορές αν θα φτιάξει άλλο κόμμα καθώς και οι μονότονες απαντήσεις της, συνηγορούν σε αυτήν την εκδοχή.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Αφροδίτη 09/03/2010 02:02:03

   Μωροφιλόδοξοι άνθρωποι, εθισμένοι στο χρήμα και την εξουσία, άνθρωποι που πάντα περιφρονούσαν τη θέληση του κόσμου ζώντας στον δικό τους μικρόκοσμο. Είναι να τους λυπάσαι..

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ Αφροδίτη 09/03/2010 19:12:19

   Συμφωνώ με την Αφροδίτη και με τον Γιάννη, με την μοναδική διαφορά ότι δεν την λυπάμαι καθόλου, ούτε την ίδια, ούτε όποιον περιφρονεί την θέληση και τις προσδοκίες του κόσμου. Όσο πιο γρήγορα μπει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής αυτής της χώρας η κυρία Μπακογιάννη, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει η ουσιαστική εξυγίανση της πολιτικής ζωής αυτής της χώρας. Ας κάτσει στο σπίτι της παρέα με τις τοστιέρες και τις καφετιέρες που της έδωσε ο Χριστοφοράκος, στην ίδια και σ' όλο της το σόι να ψήνει τοστάκια για τον Κούβελο, τα παιδάκια της και τα εγγονάκια της και ας αφήσει ήσυχη την πολιτική ζωή αυτής της χώρας και κυρίως την εξωτερική μας πολιτική όπως και της Κύπρου, την οποία ομοίως εποφθαλμιά τον τελευταίο καιρό.

 10. WB avatar
  WB 09/03/2010 07:41:41

  Η ουσία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τους μισεί.... Ανατριχιάζει και αηδιάζει όταν τους βλέπει και τους ακούει. Και αντιδρά...

  • Ορθολογιστής avatar
   Ορθολογιστής @ WB 09/03/2010 10:16:18

   ...ψηφίζοντάς τους.

 11. άστεγος avatar
  άστεγος 09/03/2010 07:50:31

  Είναι βέβαιο ότι η Ντόρα δεν πρόκειται να μείνει στη Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά. Είναι κρίμα διότι και η Ν.Δ. χάνει ένα στέλεχος και η ίδια αυτοκαταστρέφεται.
  Πάντως, αυτά που λέει για "στρατιώτης της παράταξης" και άλλα φούμερα είναι επιπέδου νηπιαγωγείου. Νομίζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να βρεί μια αφορμή να την στείλει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, όπως πχ. με τις μπίζνες του άντρα της.
  Όσο για την πιθανότητα να ιδρύσει κόμμα εναντίον της Ν.Δ. δεν το πιστεύω και όχι μόνο δεν εμπνέεουν οι αρχηγικές της ικανότητες αλλά, πάνω από όλα, δεν έχει απήχηση στην κοινωνία.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ άστεγος 09/03/2010 09:04:24

   Δεν την κάνει για άλλες πολιτείες να τελειώνουμε, αλλά κάθεται για να ροκανίσει παλιά της τέχνη κόσκινο.

   Όσο για την συνέντευξη όσο μπόρεσα να δω, που έσπασε να νεύρα με την υπεροψία, έπαρση, μετριοφροσύνη της και μου ανακάτεψε τα άντερα. Ήταν για να τονώσει το ηγετικό της προφίλ.

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ άστεγος 09/03/2010 19:21:02

   Θα συμφωνήσω και με τις δυο σας και θα συμπληρώσω ότι η συνέντευξη αυτή, όσο στημένη κι αν ήταν, όχι μόνο δεν μπόρεσε να τονώσει το ανύπαρκτο ηγετικό της προφίλ, αλλά αντιθέτως προκάλεσε περισσότερη άπωση στο εκλογικό σώμα, το οποίο αντιλαμβάνεται τα νοσηρά σχέδια υπονόμευσης του Προέδρου που έχει στο μυαλό της η κυρία Μπακογιάννη όπως και την απέραντη αντιπάθεια και προκατάληψη στο πρόσωπό του. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τα μαζεύει και να φεύγει από τη Νέα Δημοκρατία γιατί όσο μένει ζημιά κάνει και μας προκαλεί κιόλας.

 12. nbechr avatar
  nbechr 09/03/2010 08:31:16

  Να βάλουμε μια τάξη ;
  1. Αντίθετα είπε καθαρά οτι δεν εκανε η ΝΔ τις διαρθρωτικές μεταρυθμίσεις.
  2. Αντίθετα είπε οτι κανενας έλληνας υπό τίς παρούσες συνθήκες δεν ενδιαφέρεται για το προσωπικό της μέλλον.
  3. Εκανε και μάλιστα τρείς φορές.
  4. Γεγονός το είπε καθαρά.
  5. Ποτέ δεν είπε οτι οι σημερινές ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων δεν μπορούν να δώσουν λύση . Για τον ΓΑΠ το είπε καθαρά οχι ομως για τον Σαμαρά.
  6. Δεν είπε κάτι τέτοιο πουθενά στην ομιλία της.
  7. Πουθενά δεν είπε οτι φταίει ο λαός πού την τιμώρησε για την σχέση της με τον Χριστοφοράκο. Μα πουθενά !!!!!!Το αντίθετο παραδέχτηκε οτι ήταν συμμαθητές και παραδέχτηκε την κοινωνική σχέση.
  8. Η δικαιολογία πού είπε ήταν απλή . Ηταν προσκεκλημένη ενός συλλόγου γυναικών και το είχε κανονίσει από την αρχή τού έτους. Μετά κάνοντας πλάκα είπε οτι για κάθε συνάντησή της θα πρέπει να κάνει αίτηση.
  9. Δεν κατηγόρησε τον Καραμανλή αντίθετα είπε καθαρά οτι ο ίδιος κράτησε ισες αποστάσεις οχι όμως οι ανθρωποί του.
  10. Ναί το είπε.

  Φάκτορα από τα 10 σημεία πού ανέφερες διαστρέβλωσες τα 8.
  Good work !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Αυτό δεν λέγεται ανάλυση και φυσικά ούτε παράθεση γεγονότων.

  • κοψοχέρης avatar
   κοψοχέρης @ nbechr 09/03/2010 09:08:53

   Είναι έτσι εάν έτσι νομίζεις.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ nbechr 09/03/2010 11:07:18

   Αφού υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη όσα λέει αυτή η γυναίκα είμαστε άξιοι της τύχης μας ως λαός. Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Να τους χαιρόμαστε..

 13. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 09/03/2010 08:51:27

  Emission miserable et ridicule !!! Οχι η Ντόρα,αλλά ο βλαχομπαρόκ οικοδεσπότης.Η κυρία,τη δουλειά της κάνει.Αλλο αν πλέον δεν της βγαίνει και ούτε ποτέ θα της βγεί.Ας της αναγνωρίσουμε έστω, ότι το παλεύει και το παλεύει με λύσσα. Ομως,το 2010 Θεοδωρούλα μου,δεν είναι 1996.Ούτε ο Αντώνης είναι Μιλτιάδης.Ομως,ο wanna be.... Patrick Poivre d'Arvor, έχει αναρωτηθεί αν έχει άλλο σκαλοπάτι του κακού η σκάλα ; Η μέσα στην 'αυτοικανοποίηση' που η αναγνωρισιμότητα του προσφέρει,έχει τόσο πολύ μεθύσει που τα βλέπει όλα ρόδινα; Ε λοιπόν Νικολάκη μας,επειδή τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ..ους,αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις.Οχι Τρέμη και Στάη δεν πρόκειται ποτέ σου να γίνεις,αλλά ν'άσαι κι ευχαριστημένος στο μέλλον,με μιά θεσούλα σε κάποιο παραθυράκι Γ' κατηγορίας σταθμού αλά Δάγκα, με προκάτ, a la carte απόψεις,πληρωμένες πανάκριβα, από τούς 'κατά περίστασιν' μισθωτές σου.

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 09/03/2010 19:28:45

   Σωστός είσαι!! Πιο ξεφτιλισμένη και στημένη συνέντευξη δεν είχα δει!! Κάθε φορά που βλέπω συνέντευξη της Ντόρας στον Ντοροχαζονικολάου νομίζω ότι είναι η χειρότερη αλλά αυτό ισχύει μέχρι την επόμενη που είναι πάντα πολύ πιο στημένη από την προηγούμενη. Έχει πάρει τον κατήφορο κι ο Χατζηνικολάκης και δεν μαζεύεται πλέον. Φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να την ακολουθήσει στον κατήφορό της. Εγώ μια φορά το αποφάσισα, Ρίαλ Νιούζ δεν ξαναγοράζω, που νά 'χει 40 ντιβιντάκια μέσα!!! Πληρωμένους κονδυλοφόρους εγώ, δεν θα στηρίζω!!

 14. Y. avatar
  Y. 09/03/2010 08:56:36

  1. Το αν κυοφορείται νέος πολιτικός σχηματισμός υπό τη κυρά-Θοδώρα, πάρτε υπόψη και συνδυάστε το, με τα της ίδιας μέρας δημο(σ)κοπικά “ευρήματα” του Μέγκα, όπου τα δύο κόμματα παίρνουν μόνο 45%. Άρα, πεδίο δόξης λαμπρό για τα μιντιοεργολαβονταβατζίδικα μαγειρεία.
  2. Η εμφάνισή της ως Νο2 της ΝΔ, ήταν αναφορά του Χ#Νικολάκη που λειτούργησε ως άξιος αβανταδόρος, επιπέδου των αντίστοιχων περί την Ομόνοια συνεργατών των παπατζήδων, που το παίζουν τάχαμ δήθεν, ανίδεοι παίκτες-κορόϊδα του παπά,.
  3. Κατά τον Ρίζο, οι συνεργάτες του Σαμαρά είναι, “παρατρεχάμενοι, που την πολεμούν (τη κόρη του αποστάτη)”.
  4. Μεγάλη δήλωση και η ατάκα της ότι “πρέπει κάποτε ο κόσμος, να πιστεύει αυτά που λένε οι πολιτικοί”.

  Καραμανλή βγες επιτέλους και μίλησε, για όλους και για όλα.

 15. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 09/03/2010 09:08:09

  Αυτό το Αλτερ κάνει που κάνει αβάντα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Γιωργάκη τώρα έπιασε και την δρακουλιάρα.

 16. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 09/03/2010 09:11:03

  Η μόνη ειλικρινής φράση της χθές ήταν "Κανείς δεν δίνει δίφραγκο για ότι κάνω εγώ".

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ κοψοχέρης 09/03/2010 19:31:22

   Σωστά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! Κανένας δεν της δίνει σημασία πλέον, γι' αυτό κι έβαλε τον Χατζηνικολάκη της να της πάρει την στημένη συνεντευξούλα ώστε να ξαναβγεί στο προσκήνιο γιατί είχε αρχίσει να βαριέται αφόρητα.

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 09/03/2010 09:21:05

  O καθενας μπορει να πιστευει οτι οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες.Το πιθανοτερο ομως ειναι να ειναι κοντα στην αληθεια και δειχνουν οτι η ΝΔ δεν τραβαει.
  Εν πασει περιπτωσει αργα ή γρηγορα θα ελθουν και οι κανονικες εκλογες με πρωτες τις δημοτικες - νομαρχιακες.Απο εκει θα φανουν πολλα.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ψυχραιμια 09/03/2010 11:10:11

   Είναι πάρα πολύ νωρίς για να ανακάμψει η ΝΔ στις δημοσκοπίσεις μόλις 5 μήνες μετά το μαύρισμα της 4ης οκτώβρη. Μέχρι τις δημοτικές εκλογές έχουμε 8 μήνες ακόμα (Νοέμβρη γίνονται πλέον). Ας μην προτρέχουμε.

  • ΑΡΗΣ Θ avatar
   ΑΡΗΣ Θ @ ψυχραιμια 09/03/2010 11:19:11

   Θεωρώ ότι οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις απεικονίζουν την πραγματικότητα και προσωπικά δεν περίμενα να εμφανίζουν διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε πολύ μακριά από τις επόμενες εκλογές,οι πολίτες με τη στάση τους επιβεβαιώνουν την αποστασιοποίηση τους από το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του και η ΝΔ ούτε έκανε -ούτε θα μπορούσε να κάνει - σε αυτό το διάστημα κάτι ώστε να βρεθεί δημοσκοπικά ψηλότερα. Και ο δρόμος μπροστά της είναι εξαιρετικά δύσκολος.

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ ψυχραιμια 09/03/2010 19:36:11

   Συμφωνώ με τον Γιάννη και τον Άρη Θ. ότι είναι πολύ νωρίς για να δούμε την Νέα Δημοκρατία να ανακάμπτει στις δημοσκοπήσεις έναντι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σίγουρα έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο να διανύσουμε μπροστά μας και πάντως δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγάλη ανάκαμψη στα νούμερα των δημοσκοπήσεων πριν την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας τον Ιούνιο. Από 'κει και πέρα θα δούμε τα μεγάλα άλματα που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στην κάλυψη της απόστασης που μας χωρίζει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λίγη υπομονή λοιπόν ακόμα....

 18. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 09/03/2010 10:31:50

  Οχι δίφραγκο, ούτε φράγκο δεν δίνουμε για το τι κάνει η Ντόρα.
  Εδώ τα σπίτια μας καίγονται, οι δουλιές μας βουλιάζουν, καίμε το μέλλον των παιδιών μας και εμείς χάνουμε τον χρόνο μας με τους αποτυχιμένους πολιτικούς που μας πρόδοσαν και κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα ! Μόνο περιφρόνηση τους ταιριάζει. Να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, να τους υποχρεώσουμε να δουλέψουν, να λύσουν εδώ και τώρα τα προβλήματα που μας δημιούργησαν ΟΛΟΙ τους. Αλλοιώς, με 1.500.000 ανέργους σε μερικούς μήνες, δεν μας βλέπω καλά...

 19. trochalos avatar
  trochalos 09/03/2010 10:55:46

  Η κυρία Μητσοτακομπακογιαννοκουβέλου,Θεοδώρα η Μεγίστη μετράει τις δυνάμεις της και ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο.Χθές ο Χατζηντορούλης΄και η παρέα του έκαναν το πρώτο βήμα.Γιά μας που παρακολουθούμε τα νέα από τα blogs και όχι από τα ΜΜΕ δεν μας εκπλήσει αυτό το γεγονός.
  Άμα φύγει άπό το κόμμα θα χάσει τα αυγά ακι τα πασχάλια για αυτό το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεργαστεί με τον φίλο της τον Καρατζαφείρεν τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΟ.
  Η αγία οικογένεια δεν έχει βάλει μυαλό.Ο Αντώνης όμως γνωρίζει τι παίζετε να είστε σίγουροι.

 20. ΑΡΗΣ Θ avatar
  ΑΡΗΣ Θ 09/03/2010 11:12:41

  Aπολύτως θεμιτό το να έχει κάποιος απόλυτα αρνητική άποψη για την Μπακογιάννη. Δυσκολεύομαι όμως να καταλάβω τι εξυπηρετεί το να λέει η Μπακογιάννη "Α" και να λέμε ότι εννοούσε "Β".Με αυτή τη λογική ό,τι και να πει ό,τι και να κάνει (ακόμα κι αν ενεργοποιηθεί στο πλευρό του Σαμαρά όπως κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε κάνει) θα βρίσκεται πάντα εν αδίκω.
  Πολύ φοβάμαι ότι αυτή η λογική ούτε την παράταξη εξυπηρετεί (ΟΚ κάποιους μπορεί να μην τους ενδιαφέρει) ούτε καν τον Σαμαρά.

 21. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 09/03/2010 11:15:36

  Η πιο δύσκολη μάχη για τον Αντώνη είναι το συνέδριο του Ιουνίου. Η εκλογή του στην αρχηγία, μετά την απόφαση να πάει στη βάση, ήταν δεδομένη. Είναι δε ντροπή να επικαλείται η Ντόρα ότι την πολέμησαν τα ΜΜΕ, εκτός αν θεωρεί ότι απευθύνεται σε πιθήκους ή σε χρυσόψαρα! Οι 304.000 ψήφοι που πήρε, είναι στο μεγαλύτερο βαθμό πλασματικοί, αφού την αβαντάρισαν η πλειονότητα των βουλευτών, νομαρχών, δημάρχων, κοινοταρχών, συνδικαλιστών και λοιπών δυνάμεων. Αυτοί όλοι ήταν επιλογές της και είχαν υποστηριχθεί από το μητσοτακέϊκο. Χρόνια το δούλευαν μεθοδικότατα! Ήταν επόμενο λοιπόν αυτοί να έχουν υποχρεώσει πολύ κόσμο, από τον οποίο και ζήτησαν στις 29/11 ανταπόδοση της υποχρέωσής τους. Το συνέδριο όμως δεν αφορά τόσο στη βάση, όσο στους κομματικούς μηχανισμούς, που αυτούς ως γνωστόν τους ελέγχει στο μεγαλύτερο βαθμό η Ντόρα. Επειδή το στήριγμα ενός αρχηγού, είναι το συνέδριο και η κεντρική επιτροπή που θα προκύψει από αυτό, απαιτείται διαρκής επαγρύπνηση. Η επαναφορά της που επιχειρήθηκε από τον πιστό της Χατζηνικολάου, αποτελεί την έναρξη μεγάλου Συναγερμού!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Αφροδίτη 09/03/2010 11:45:18

   οι σύνεδροι θα εκλεγούν από τη βάση τον Μάιο, γιαυτό επείγει η ενεργοποίηση των τοπικών οργανώσεων, για ενημέρωση της βάσης

 22. socrates avatar
  socrates 09/03/2010 11:33:01

  Από τη στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη έχασε στην εσωκομματική εκλογή δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρει κάτι θετικό στη Νέα Δημοκρατία.
  Μόνο προβλήματα θα δημιουργεί,εσαεί.
  Ήλθε η ώρα να πάρουμε τη χασούρα μας και να την στείλουμε στη σύνταξη. Ο Καρατζαφέρης πάντως δεν θα ρισκάρει να την πάρει (παρόλο που θα τόθελε - εδώ παρακάλαγε να πάρει τον Ψινάκη) γιατί θα διαλυθεί αμέσως το κοματίδιό του.
  Βασικά, η κοπέλα είναι τελειωμένη, αλλά δεν της φταίει κανείς.
  Όταν ρισκάρεις "όλα η τίποτα", ενίοτε παίρνεις το δεύτερο.

 23. Jack avatar
  Jack 09/03/2010 11:45:40

  Η Ντόρα Μπακογιάννη ΔΕΝ ήταν συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου. Έχουν διαφορά ηλικίας τουλάχιστον 3 χρόνια - απλώς πήγαν στο ίδιο σχολείο. Τα πάρε-δώσε με τον Χριστοφοράκο άρχισαν όταν αυτός έγινε διευθυντής της Siemens.

 24. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 09/03/2010 12:51:00

  Οι λακέδες του μιντιοσυστήματος προσπάθησαν για την νεκρανάσταση,αλλά δεν τους προέκυψε,ούτε θα τους προκύψει.Ήταν αξιοθρήνητοι όλοι τους.

 25. fit for fun avatar
  fit for fun 09/03/2010 13:44:27

  - Ο Σαμαράς δεν αποδέχεται την παρουσία της Ντόρας-και αντίστροφα-μην μπορώντας έτσι να μετατρέψουν σε πλεονέκτημα πολυσυλλεκτικότητας τις διαφορετικές προσεγγίσεις. Πάλι ανεπαρκείς στη ΝΔ,ο Βενιζέλος έχει δική του ατζέντα αλλά συνεργάζεται μια χαρά.

  -Επαρκής η εξήγηση για το ταξίδι στην Κύπρο. Φάουλ στη Ρηγίλλης που ανέβασε το θέμα.

  -Στο τέλος της συνέντευξης, απαντώντας σε ερώτηση τι προβλέπει για την οικονομική κρίση, είπε (περίπου δεν είναι ακριβώς τα λόγια της):"Μετά τη μικρασιατική καταστροφή 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες ήρθαν στην Ελλάδα και βοήθησαν στην ανάπτυξη της. Το ίδιο θα γίνει και πάλι, πρέπει με κάθε τρόπο να αυξήσουμε τον πλούτο στη χώρα".

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ fit for fun 09/03/2010 20:42:43

   Δεν είναι το ίδιο φίλτατε "fit for fun" η στάση της Ντόρας με εκείνη του αξιοπρεπέστατου Βενιζέλου, γιατί ο μεν Βενιζέλος δέχθηκε με αξιοπρέπεια την ήττα του και συνεργάστηκε ως απλός φαντάρος χωρίς καμία απολύτως απαίτηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ η κυρία Μπακογιάννη καίτοι είχε δηλώσει ότι θα λειτουργήσει έτσι προεκλογικά, στην πραγματικότητα έκανε ακριβώς το αντίθετο μετά την ήττα της. Επίσης, ο κύριος Βενιζέλος ουδέποτε προέβη σε απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου, σε αντίθεση με την κυρία Μπακογιάννη, η οποία όχι μόνο απαξιώνει συχνά τον Πρόεδρο αλλά επιμένει να εκφράζει δημοσίως και όχι στα όργανα του κόμματος τις διαφορετικές της απόψεις.

   Αναφορικά τώρα με το ταξίδι στην Κύπρο, ήταν επιεικώς απαράδεκτη η στάση της κυρίας Μπακογιάννη να μεταβεί άνευ επίσημης πρόσκλησης των Κυπρίων ηγετών στο μαρτυρικό νησί, λίγες μόνο ημέρες μετά το επίσημο ταξίδι που έκανε ο Πρόεδρος εκεί και χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει την ηγεσία της παράταξης. Αν ήθελε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα η κυρία Μπακογιάννη μπορούσε να ζητήσει μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της παράταξης, είτε με τον υπεύθυνο τομεάρχη, τον κύριο Αβραμόπουλο και να ενημερωνόταν αναλυτικά. Από πού κι ως πού δηλαδή έχει το δικαίωμα η κυρία Μπακογιάννη να παίρνει πρωτοβουλίες εξωτερικής πολιτικής την στιγμή που δεν της έχει ανατεθεί καμία τέτοια αρμοδιότητα από την Ρηγίλλης. Το αν ήταν Υπουργός Εξωτερικών η κυρία αυτή μέχρι πέρυσι, δεν μας απασχολεί καθόλου. Σήμερα δεν είναι τίποτα και δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ανακατεύεται στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

   Όσον αφορά τον παραλληλισμό που έκανε με τους λαθρομετανάστες και τους έλληνες μετανάστες της Μικρασιατικής καταστροφής, μόνο ως ατυχή μπορώ να τον χαρακτηρίσω, εφόσον οι μετανάστες της μικρασιατικής καταστροφής ήταν Έλληνες, χριστιανοί, αδέρφια μας, διωχθέντες από την γη τους που αναγκαστικά έπρεπε να τους ενσωματώσουμε. Ούτε εκληματίες ήταν, ούτε Μουσουλμάνοι, ούτε παράνομα μπήκαν στη χώρα, αφού ήταν επιτακτική η ανάγκη να τους δεχθούμε και να τους αφομοιώσουμε.
   Πώς είναι δυνατόν να τολμά να συγκρίνει και να βάζει στον ίδιο παρονομαστή η κυρία Μπακογιάννη τα ανόμοια??
   Πώς είναι δυνατόν να πιστεύει ότι σε περίοδο οικονομικής ύφεσης που ακόμα και η οικοδομική δραστηριότητα πλήττεται, που οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα είτε κλείνουν, είτε απολύουν κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να απορροφηθούν όλοι αυτοί οι λαθραίοι και να συμβάλλουν στην αύξηση του πλούτου αυτής της χώρας???
   Ποιού πλούτου??? Του ανύπαρκτου???
   Και μετά είναι δυνατόν να παραγνωρίζει η κυρία αυτή ότι οι περισσότεροι απ' αυτούς που μπαίνουν στη χώρα μας ανήκουν σε διαφορετικές Μουσουλμανικές σέχτες, οι οποίες έχουν έχθρα μεταξύ τους και θα βρουν εδώ μέσα, στον τόπο μας, χώρο για να συγκρούονται και να απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, τζαμιά, σχολεία, κ.ο.κ?? Αυτά τα έχει αναλογιστεί η κυρία Μπακογιάννη??
   Έχει υπόψιν της η κυρία Μπακογιάννη ότι όπου μαζεύτηκαν Μουσουλμάνοι, ουδέποτε αφομοιώθησαν και μόνο φασαρίες, εγκληματικότητα και κοινωνική αναταραχή είχανε οι κοινωνίες που προσπάθησαν να τους ενσωματώσουν??

 26. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ avatar
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 09/03/2010 13:44:52

  Παρακολουθώντας τις διάφορες αναρτήσεις, δυστυχώς για σας αγαπητοί φίλοι, διαπιστώνω ότι έχετε μείνει απελπιστικά λίγοι, όσοι με κάθε ευκαιρία βγάζετε το δηλητήριό σας εναντίον της κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Ορισμένοι μάλιστα δεν διστάζουν να προτρέπουν τον ΣΑΜΑΡΑ να την διαγράψει, έτσι γιατί δεν ζαμογελά όταν αυτοί θέλουν, ή γιατί χαμογελά όταν δεν θέλουν κ.λ.π. Πρόκειται βεβαίως για ισχυρά πολιτικά επιχειρήματα.Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα κάνει η κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ούτε και με ενδιαφέρει. Ελπίζω πως θα φερθεί με σωφροσύνη ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ, για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας.Πως δεν θα παρασυρθεί από τις λίγες ευτυχώς άναρθρες κραυγές.Αν φερθεί διαφορετικά τότε φοβούμαι ότι η ΝΔ βαίνει να καταλάβει τα εκλογικά ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝΟΙΞΗΣ.Αλλά επίσης φοβούμαι , και αυτό είναι και το χειρότερο, ότι θα υπάρξει μακροημέρευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Να ρωτήσω επ' ευκαιρία και κάτι. Όλοι αυτοί που συμβουλεύουν διαγραφές,που προβλέπουν αποχωρήσεις και διασπάσεις στην Ν.Δ. που ρίχνουν τόνους λάσπης σε στελέχη όπως η Ντόρα που στο κάτω-κάτω επελέγη για αρχηγός απο 300.000 Νεοδημοκράτες,γιατί εγώ θα πρέπει να πιστέψω ότι δεν είναι πασοκτζήδες σε διατεταγμένη υπηρεσία;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 09/03/2010 15:57:13

   Μα δεν κατηγορούμε την Ντόρα για το καρφιτσωμένο χαμόγελό της. Την κατηγορούμε γιατί είναι διεφθαρμένη μέχρι το κόκαλο όπως και όλος ο συρφετός που την ακολουθεί. Το θέμα είναι η αυτοκάθαρση της μεγάλης παράταξης. Σαφώς και υπάρχει φιλελεύθερη πτέρυγα μέσα στη ΝΔ και εκφράζεται από άξιους, ικανούς και έντιμους πολιτικούς όπως ο Κωστής Χατζηδάκης, κ.ά. Η μωροφιλόδοξη κόρη του Μητσοτάκη δεν έχει καμία από αυτές τις ιδιότητες.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΗΣ 09/03/2010 16:38:42

   Σωστός φίλε Γιάννη και εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα του κ Σαμαρά, αν προχωρήσει στην αυτοκάθαρση του κόμματος, στην κα Μπακογιάννη θα απομείνουν οι άδειες καρέκλες.
   Η κα Μπακογιάννη συντηρεί και αυτοσυντηρείται από το υπάρχον κατεστημένο του κόμματος (δομές, όργανα, στελέχη)
   Αν ανοίξουν οι πόρτες θα μείνει (μην μου πει κανείς ότι δεν υπάρχουν 1,000 άτομα στις 800,000...) θα παραμείνει ως ...Τσοχατζόπουλος   Δεν καταλαβαίνω, έστω ως κίνηση στρατηγικής καταρχάς, γιατί δεν βγαίνει ο Πρόεδρος του κόμματος κ Σαμαράς και να πει σε μια συνέντευξη τύπου ότι για όσους αυτή την στιγμή διενεργείται έρευνα από τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της ΝΔ.
   Δεν μιλώ για διαγραφές, για ικανοποίηση της βάσης κλπ αλλά για μια περιθωριοποίηση όσων ενδεχομένως εμπλέκονται.
   Αν καταλογιστούν ευθύνες αποδίδονται
   Αν ξεκαθαρίσουν αποκαθίστανται

 27. Kalesanos avatar
  Kalesanos 09/03/2010 16:34:25

  Το βλεμμα στην φωτο ολα τα λεφτα!

 28. Γιώργος avatar
  Γιώργος 09/03/2010 17:11:49

  Κανένας συμβιβασμός, πολιτικός και ιδελογικός, με τη Ντόρα. Αυτό που δεν έχει καταλάβει η Ντόρα, είναι ότι όσοι την ψήφισαν, ψήφισαν πάνω απ όλα ισχυρή και αδιάσπαστη Νέα Δημοκρατία. Μια Νέα Δημοκρατία που αυτή την φορά θα έρθει σε σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚικό κατεστημένο και δεν θα συμβιβαστεί, ούτε θα συνδιαλλαγεί μαζί του προκειμένου να κυβερνήσει.
  Κατά την γνώμη μου, η Ντόρα δεν επιθυμεί πραγματικά την δημιουργία νέου κόμματος. Θέλει όμως να κρέμεται η απειλή αυτή, πάνω από τον Σαμαρά για να τον εκβιάζει. Γι αυτό, όπως είπα πιο πάνω, κανένας συμβιβασμός μαζί της. Παίζει το τελευταίο της χαρτί, αυτό της διάσπασης, όμως είναι ήδη καμμένη. Η Νέα Δημοκρατία γύρισε οριστικά την πλάτη στους κληρονομικούς πρωθυπουργούς και αυτό είναι ένα μεγάλο της πλεονέκτημα.
  Σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει, δεν υπάρχει φόβος για τον Σαμαρά από τη Ντόρα, αρκεί αυτός να συνεχίσει αταλάντευτος στον δρόμο που ξεκίνησε.

  • Penny Kondea avatar
   Penny Kondea @ Γιώργος 09/03/2010 20:06:53

   Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!! Η βάση της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισε στις 29 Νοέμβρη επιθυμί ενωμένη την παράταξη και η κυρία Μπακογιάννη με τις συμπεριφορές της μετά την ήττα της έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις γιατί δείχνει να μην σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κύριος Σαμαράς σαφώς και δεν έχει να φοβάται τίποτα γιατί ακόμα και τις χειρότερες προθέσεις να έχει η κυρία Μπακογιάννη, δεν θα την ακολουθήσει η υγιής μερίδα των ψηφοφόρων της, οι οποίοι περιμένουν από την ίδια να δείξει έμπρακτα όσα έλεγε προεκλογικά, ότι δηλαδή θα είναι απλός φαντάρος στην παράταξη και θα αναλάβει όποιον ρόλο της αναθέσει ο νέος αρχηγός. Αν τώρα η κυρία Μπακογιάννη υποκρινόταν όταν τα έλεγε αυτά, τότε θα εισπράξει από τους ίδιους της τους ψηφοφόρους το τίμημα της υποκρισίας της όταν φυσικά έρθει η ώρα....

 29. loretta avatar
  loretta 09/03/2010 21:42:43

  Ερωτηση μιας αφελους ξανθιας...ειναι δυνατον αυτη η αλαζονικη γυναικα να ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ???

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.