#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2009 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ελληνική ιθαγένεια θα δίδεται πιο εύκολα και από άδεια διαμονής (!)H E.E. δίνει στα 5 χρόνια διαμονής άδεια επί μακρόν διαμένοντος, η Ελλάδα αποφάσισε να δίνει ιθαγένεια και με λιγότερες μάλιστα προϋποθέσεις

Η Ε.Ε. εξέδωσε την οδηγία 2003/109/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε άμεσα με το προεδρικό διάταγμα 150/2006, προκειμένου να συνδέσει την 5ετή νόμιμη διαμονή του μετανάστη, εφόσον συντρέχουν και ορισμένες άλλες προϋποθέσεις - και ιδίως η ύπαρξη ορισμένου εισοδήματος ώστε να μπορεί να συντηρήσει τον ίδιο και την οικογένειά του, η πλήρης ασφάλιση ασθενείας, η επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού κλπ. – με την απόκτηση ενός ευνοϊκού καθεστώτος μακράς παραμονής (5ετούς με δυνατότητα ανανέωσης).

Στον αντίποδα της Ευρώπης, η Ελλάδα επέλεξε να δώσει σε άτομα που έχουν λιγότερες από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, όχι απλώς το ευνοϊκό καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος, αλλά την ίδια την ελληνική ιθαγένεια! Έτσι, το παιδί του μετανάστη που διαμένει και εργάζεται για 5 χρόνια στη Χώρα μας γίνεται Έλληνας, εφόσον έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα χωρίς άλλες διατυπώσεις!!!

Είμαστε, λοιπόν, η πιο προοδευτική χώρα της Ε.Ε. στην απονομή της ελληνικής ιθαγένειας, αφού τη δίνουμε  πιο εύκολα και από άδεια διαμονής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. F avatar
  F 29/12/2009 15:14:39

  Ὅπως Ἀμερικὴ δηλαδή.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ F 29/12/2009 15:20:29

   με μία διαφορά... εκεί όσοι γίνονται ιθαγενείς λένε "Oh beautiful for spacious skies" με σπασμένα αγγλικά και παθαίνουν τραλαλά. Και αν αρχίσουν αντιαμερικανικές δραστηριότητες, σαλαάμ ουαλέκουμ, χαίρεται.

   • Ο ΑΡΗΣ avatar
    Ο ΑΡΗΣ @ archaeopteryx 29/12/2009 17:44:49

    Στην Αμέρικα το παιδί που θα γεννηθεί εκεί θα πάρει Ιθαγένεια αλλά οι γονείς άμα είναι παράνομοι θα παραμείνουν παράνομοι. Για τους γονείς το μόνο που μπορούν να πάρουν είναι υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια. Το ίδιο ισχύ και για όσους είναι νόμιμοι (πχ πράσινη κάρτα), δηλαδή δεν παίρνουν πότε Ιθαγένεια μόνο Υπηκοότητα. Την Υπηκοότητα αυτή (σε αντίθεση με την ιθαγένεια) μπορούν να στην αφαιρέσουν όποτε θέλουν!!

    Για να πάρεις όμως υπηκοότητα (πέρα από τον Γάμο σε Αμερικάνο/α) Πρέπει να μένεις νόμιμα στην χώρα για 6 συνεχή χρόνια (με κάποια βίζα εργασίας πχ πράσινη κάρτα). Να δείξεις φορολογικά για αυτά τα 6 χρόνια, να έχεις κατάλευκο ποινικό μητρώο, να μην έχεις χρησιμοποιήσει ορισμένα κρατικά προγράμματα πρόνοιας (δηλαδή να αποδείξεις ότι μπορούσες να συντηρήσεις την οικογένεια σου ως ένα βαθμό) Να περάσεις γραπτές εξετάσεις και προφορικές εξετάσεις και συνέντευξη για να αποδείξεις ότι γνωρίζεις αγγλικά, την αμερικανική ιστορια και το πολίτευμα αλλά και βασικά στοιχειά της Αμερικάνικης κουλτούρας. Επίσης στην συνέντευξη σε περνάνε από κόσκινο για το παρελθόν σου αλλά και προσπαθούν να δουν ΓΙΑΤΙ θέλεις να γίνεις Αμερικάνος, τι προσφέρεις στην κοινωνία κλπ κλπ...

    Όλα αυτά από μια χώρα που από την ίδια της την φύση και ιδεολογία στηρίζετε στους μετανάστες και έχει τα νομικά αλλά και κοινωνικά θεμέλια για να τους εντάξει ως ένα βαθμό, αλλά και ισχυρό νομικό πλαίσιο ώστε να προστατέψει το υπάρχον κοινωνικό σύνολο.

    Ο Νόμος που πάνε να περάσουν εδώ στην Ελλάδα είναι ένα ΕΚΤΡΟΜΑ που δεν διασφαλίζει την κοινωνία, ούτε κάν το πολίτευμα. Δίνει με τρομερή ευκολία και χωρίς μεγάλο έλεγχο ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε όλους με κριτήρια τις ΠΛΑΚΑΣ (ιδικά στην Ελλάδα που όλα αγοράζονται και δεν υπάρχει έλεγχος). Δέν πρέπει να περάσει αυτός ο Νομός όπως έχει. Πρέπει να βγούμε στους Δρόμους, σε ΟΛΗ την Ελλάδα!! Πρέπει να συγκρουστούμε με όλους αυτούς που πάνε να μας τον επιβάλουν. Σπάστε τα τηλέφωνα των βουλευτών (πολιτικά γραφεία), Γεμίστε τα inbox τους με email. Το ίδιο και στα ΜΜΕ. Το κυριότερο όμως είναι ο Δρόμος!!! Καταλήψεις, πορείες, ανυπακοή στο κράτος (μην πληρώστε τα κερατιάτικα της ΕΡΤ),απεργίες...Πανό στα μπαλκόνια να ζητάνε δημοψήφισμα, Ελληνικές Σημαίες παντού, Να αγοραστούν χρόνος και χώρος για Διαφημίσεις στα ΜΜΕ για το Δημοψήφισμα. Χρειάζεται μια αντεπίθεση με ΟΛΑ τα μέσα και προς ΟΛΑ τα μέσα!!!

    ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!

 2. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 29/12/2009 15:20:17

  'Είμαστε, λοιπόν, η πιο προοδευτική χώρα της Ε.Ε. στην απονομή της ελληνικής ιθαγένειας, αφού τη δίνουμε πιο εύκολα και από άδεια διαμονής.'

  Ή η πιο ηλίθια.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Δημήτρης 29/12/2009 17:24:59

   Η πιο ξεπουλημένη χώρα είμαστε, πρέπει να το διαδοσουμε στην ΕΕ αυτό μπας και βάλουν χέρι στα ξεφτιλίκια τους.

 3. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 29/12/2009 16:09:29

  Δεδομένου ότι η ΕΕ έχει ως στόχο μια κοινή μεταναστευτική πολιτική και όσοι παίρνουν ιθαγένεια κράτους μέλους μπορούν να κινούνται ελεύθερα σην επικράτειά της, μήπως θα έπρεπε κάποιος να της εξηγήσει τις συνέπειες των πράξεων της ελληνικής κυβέρνησης; Γιατί μπορεί το ΠΑΣΟΚ να θέλει να μουσουλμανοποιήσει την Ελλάδα και να καταρρακώσει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές της δομές αλλά δε νομίζω ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ έχουν παρόμοιες επιθυμίες. Κι επειδή αποκλείεται να ξέρουν τι συμβαίνει εδώ πέρα (δε νομίζω να κόβουν και πολλές βόλτες στους δρόμους της Αθήνας ώστε να δουν ότι η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο) ίσως θα έπρεπε κάποιος να τους εξηγήσει ότι η Ελλάδα αποφάσισε να ακολουθήσει μεταναστευτική πολιτική που μάλλον δε συμβαδίζει με τα κοινά ευρωπαϊκά συμφέροντα (εκτός από τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, που θα έχουν μόνιμα φθηνό εργατικό δυναμικό). Γιατί άλλο να προσφέρεις στέγη σε μερικούς αναξιοπαθούντες που έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν την πείνα κι άλλο να δίνεις ανοικτή πρόσκληση σε εκατομμύρια άτομα που τώρα θα μάθουν ότι το μόνο που έχεις να κάνεις για να εισέλθεις στον παράδεισο της ΕΕ είναι να μπουκάρεις στην Ελλάδα, να μείνεις 5 χρόνια (που σιγά μην κάτσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να τα μετράνε, οι άδειες παραμονής δίνονται κάτω από το τραπέζι εδώ και χρόνια) και μετά πας όπου θες στην ΕΕ χωρίς πλέον να μπορεί κανείς να σε διώξει. Ίσως θα ενδιέφερε και το ANTInews να γράψει ένα άρθρο που θα βλέπει το ζήτημα από αυτή την πλευρά.

 4. Στέργιος avatar
  Στέργιος 29/12/2009 16:49:56

  Ελληνική ιθαγένεια στα 5 χρόνια: Η μόνη λύση για να αδειάσει η Ομόνοια και το λιμάνι τής Πάτρας από τις ορδές των παράνομων μεταναστών είναι αυτή! Θα παίρνουν το διαβατήριο και μην τους είδατε μην τους απαντήσατε! Βουρ για Ιταλίες, Γερμανίες και Αγγλίες!

 5. Orestios avatar
  Orestios 29/12/2009 17:18:30

  Έχουν να βγάλουν πολύ χρήμα οι ΜΚΟ. Πρέπει να ξεπλυθεί πολύ βρωμιά.

 6. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 29/12/2009 17:20:54

  «H E.E. δίνει στα 5 χρόνια διαμονής άδεια επί μακρόν διαμένοντος, η Ελλάδα αποφάσισε να δίνει ιθαγένεια και με λιγότερες μάλιστα προϋποθέσεις»

  Αυτό τα λέει όλα από εδώ καταλαβαίνει κανείς το ξεπούλημα αίσχιστου είδους!
  Την δημιουργία κομματικού στρατού και την προσπάθεια παραγραφής οτιδήποτε εθνικού.

  Ου να χαθούν τα ξεπουλιτάρια, Μετά την μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος στο χρηματιστήριο, τώρα επανέρχονται να αποτελειώσουν το έργο τους. Ξυπνήστε δεν μπορεί να αφήσουμε να περάσει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να επιτρέψουμε να ανοίξει αυτή η κερκόπορτα και να μοιράζονται ιθαγένειες από όποιον αναλαμβάνει την εξουσία.

 7. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 29/12/2009 17:22:00

  Εχετε καταλάβει ποιοί μισούν ΤΟΟΟΣΟ πολύ τόν Ελληνισμό;Συγγνώμη,αλλά εγώ αδυνατώ.Πάντως δέν θά απαλλαγούν τόσο εύκολα από εμάς.

  • Αρράκις الراقص avatar
   Αρράκις الراقص @ Kὀριννα 29/12/2009 18:06:15

   Δεν μισούν τον Ελληνισμό (δεν τους έχω τόσο ικανούς να γνωρίζουν τι εστί Ελληνισμός) απλά επειδή βλέπουν πως με τα μέτρα (ή ημί-μετρα, ή μη-μέτρα) που παίρνουν γιά την Οικονομία, αργά ή γρήγορα θα σιχτιρίζονται κι αυτοί όπως οι προηγούμενοι, επιδιώκουν να δημιουργήσουν εκλογική πελατεία ώστε να μην την πατήσουν όπως η ΝΔ και γίνουν παρένθεση. Αλλά, ο φόβος τους είναι πρόδηλος. Η πρεμούρα να χαρακτηρίζουν "ακροδεξιούς" όσους αντιτίθενται, το σβήσιμο "ενοχλητικών" σχολίων απ'το opengov, (συνδέστε και την αναψηλάφιση της δίκης των εξ) μου δείχνουν πως είναι κατατρομοκρατημένοι. Δεν είναι σίγουροι γι' αυτό που κάνουν, μ' ένα φου θα κάνουν πίσω. Το θέμα είναι, είμαστε επιτέλους διατεθειμένοι γιά μια φορά ν'αφήσουμε τον καναπέ μας, να μαζευτούμε μερικά εκατομμύρια γιά να κάνουμε το φου;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Αρράκις الراقص 29/12/2009 18:19:44

    Ακροδεξιοι που θέλουν δημοψήφισμά? Άλλο πάλι και τούτο! Οι "αριστεροί", καθότι πολύ δημοκράτες, δεν θέλουν?

   • Blimblomblim avatar
    Blimblomblim @ Αρράκις الراقص 29/12/2009 18:26:38

    Να αφήσουμε τον καναπέ, ναι! Να έπαιρναν πρωτοβουλία τα blogs για μεγάλο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου;

 8. Orestios avatar
  Orestios 29/12/2009 17:37:37

  Μα γιατί έχετε παράπονα? Δεν σας άρεσαν τα "χάπενινγκ" των Χριστουγέννων στα Καμίνια? Τα βρήκα πλήρως εναρμονισμένα με τα ήθη και τα έθιμά μας. Σε λίγο αυτοί οι "Έλληνες" θα αυτομαστιγόνονται με λάμες για να εντυπωσιάζονται οι τουρίστες από την "Ελληνική" κουλτούρα.
  Κανείς βέβαια από τους υπευθύνους του Δήμου δεν αναρρωτήθηκε αν στο αίμα, που έβαψε τον τόπο, υπήρχαν ασθένειες. Μόνο για την γρίπη μας τα έκαναν τσουρέκια. Η Δημόσια υγεία κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει. Εμένα με έπεισαν πάντως

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Orestios 30/12/2009 23:29:46

   Μιλάς τώρα για τον Δήμο Πειραιά και τον ανύπαρκτο γλυφαδιώτη "δήμαρχο" Φασούλα; Ανήμερα Χριστούγεννα και τα σκουπίδια ήταν βουνά στον Πειραιά. Αν υπήρχε συνείδηση πολίτη, ο Φασούλας σε κάθε εμφάνισή του θα έπρεπε να τρώει μία καρτέλλα αυγά στη μούρη και ένα κεσέ γιαούρτι, μαζί με τον κεσέ.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Μάρκο Τ 30/12/2009 23:41:28

    Ο Πειραιάς μποχεί εδώ και καιρό. Το σχόλιο αφορά τα ελληνικά έθιμα που είδαμε στον πειραιά με λίτρα αίματος να χύνονται λες και είμαστε σε σφαγείο. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα υγείας και την διασπορά ασθενειών αλλά πόσα εμβόλια θα πουλήσουν.
    Ο Δήμαρχος Φασούλας και εκείνος ο μουσάτος που έκλαιγε για τα δακρυγόνα, νομίζοντας πως το λιμάνι είναι Επίδαυρος, αδιαφορούν πλήρως. Είναι για τα μπάζα.

 9. Λάκωνας avatar
  Λάκωνας 29/12/2009 18:33:35

  αυτοί μας κυβερνάνε, αυτοί μας αξίζουν, αυτοί είμαστε...

  ερχόντουσαν στα πάτρια εδάφη Βορειοηπειρώτες κ τους φωνάζαμε αλβανούς,ερχόντουσαν Πόντιοι κ τους φωνάζαμε γεωργιανούς κ ρώσους...ερχόντουσαν Ίωνες κ τους φωνάζαμε τούρκους

  ήρθε η ώρα να δούμε κ απο την ανάποδη την γλύκα της μλκίας που μας έχουν ποτίσει τον διψασμένο εγκεφαλίσκο μας

  αν δεν βαρυστομαχιάσουμε με το κουτόχορτο που μας ταΐζουν δεν πρόκειται να το κόψουμε απο μόνοι μας, ποτέ... μόνο όταν θα είναι πολύ αργά

  κ ΠΛΕΟΝ (φοβάμαι πως) ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

 10. Orestios avatar
  Orestios 29/12/2009 18:35:33

  Θέλω ελληνικό διαβατήριο για την σκυλίτσα μου. Πληρώνει έμμεσους φόρους στο κράτος (αγορά τροφής, κτηνίατρος, κοκκαλάκια, πάνες, παιχνίδια) και ζητώ να της χορηγηθεί ελληνική ιθαγένεια.
  Έχω καταλάβει το πνεύμα του ΠΡωθυπουργού που συμπυκνώνεται στο παρακάτω ποίημα:

  Ποτέ δε θα πειράξω
  τα ζώα τα καημένα·

  Ελληνική ιθαγένεια στην Ίριδα!!!!
  μην τάχα σαν εμένα,
  κι εκείνα δεν πονούν;
  Θα τα χαϊδεύω πάντα,
  προστάτης τους θα γίνω.
  Ποτέ δεν θα τ’ αφήνω
  στους δρόμους να πεινούν.

  Aν δεν μιλούν κι εκείνα
  κι ο λόγος αν τους λείπει,
  μήπως δεν νιώθουν λύπη,
  δεν νιώθουν και χαρά;
  Μήπως καρδιά δεν έχουν,
  στα στήθη τους κρυμμένη,
  που τη χαρά προσμένει
  κι αγάπη λαχταρά;

  Aκόμα κι όταν βλέπω
  πως τα παιδεύουν άλλοι,
  εγώ θα τρέχω πάλι
  με θάρρος σταθερό,
  θα προσπαθώ με χάδια
  τον πόνο τους να γιάνω,
  κι ό,τι μπορώ θα κάνω
  να τα παρηγορώ.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Orestios 29/12/2009 18:46:38

   να την βάλεις να πρσεύχεται 5 φορές την ημέρα προς ανατολάς και να σκουπίζεται με το αριστερό χέρι.

   • Orestios avatar
    Orestios @ archaeopteryx 29/12/2009 18:48:33

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Orestios avatar
    Orestios @ archaeopteryx 29/12/2009 18:53:47

    Να της πάρω μπούρκα? Αν δεν κάνω λάθος είναι ελληνικό παραδοσιακό ένδυμα. Και να εφαρμόσω τον ΕΛΛΗΝΙΚΌ νόμο της σαρία? Έχει 4 άκρα οπότε αν κάνει ζαβολιά....τεμαχισμός!
    Πολύ χαίρομαι που επιτέλους θα γίνουν έλληνες άνθρωποι με πραγματική ελληνική κουλτούρα.

 11. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 29/12/2009 19:15:31

  Γιά νά σηκωθής από τόν καναπέ,θέλεις ηγέτη,οργάνωσι,τά βλέπεις πουθενά Αρράκις;Τόν Σαμαρά τόν χάσαμε,άν καί δέν μοιάζει σάν άνθρωπος τών διαδηλώσεων.Μεγάλωσε,έκανε οικογένεια,συμβιβάσθηκε,συμβαίνουν αυτά.Πόσοι μένουν νέοι μέσα τους καί ασυμβίβαστοι;Φοβούμαι λίγοι.

 12. Jasmin avatar
  Jasmin 29/12/2009 19:57:52

  Μισούν τον Ελληνισμό, γιατί μας βλέπουν ως κατακτητές.
  Ως παράνομους στον τόπο μας.

  Για δυο κυρίως ζητήματα:
  Όσον αφορά τους έλληνες πολιτικούς -ισλαμολάγνους διότι:
  Εμείς οι παλιο-έλληνες ήμασταν η αιτία να χαθούν μουσουλμανικά εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Σκέψου πως διαμελίστηκε Οθ. Αυτ. τότε.
  Υπάρχει μια προφητεία στο Ισλάμ, που δε θα την έχεις ακούσει.
  Είναι η προτροπή-προφητεία του Μωάμεθ ότι θα κατακτήσετε την Κωνσταντινούπολη. Και μόνο μετά την Κων/λη, θα κατακτήσετε και τη Ρώμη.
  Ουσιαστικά, με εμάς τους παλιο-έλληνες, έχουν μπλοκάρει κάπου στη μέση...

  Όσο για τους άλλους πολιτικούς, νομίζω ότι το μίσος τους για το ελληνικό κράτος πηγάζει από το προφανές:
  Δεν κέρδισαν στον Εμφύλιο.

 13. Jasmin avatar
  Jasmin 29/12/2009 20:01:04

  Και τί να κάνει ο Σαμαράς;
  Θα τον δολοφονήσουν το επόμενο πρωί. Τον ίδιο και την οικογένειά του.
  Και δε θα πιαστούν ποτέ.
  Γιατί νομίζεις ότι γίνονται τα "τρομοκρατικά χτυπήματα"
  Για να δείχνουν και στο εσωτερικό,
  αλλά και στο εξωτερικό ποιοί κυβερνούν ακόμα τη χώρα.

 14. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 29/12/2009 21:27:51

  Κυρίες και κύριοι του antinews, αν περάσει αυτό το νομοσχέδιο, νομίζω ότι το ελληνικό κράτος χάνει πια την ικανότητά του να μας εκπροσωπεί. Γίνεται ένα κράτος εχθρικό προς τον ελληνισμό και δεν μας μένει μετά εμάς τους υπόλοιπους άλλη λύση, παρά να φτιάξουμε άλλο κράτος, πραγματικά ελληνικό. Να σταματήσουμε τη νομιμοποίηση αυτής της ανθελληνικής δράσης μέσα από το δήθεν ελληνικό κράτος, το ψευτοελληνικό αυτό κράτος. Ποτέ του δεν ήταν πραγματικά ελληνικό, μας το έδωσαν οι ξένοι για να κάνουν τη δουλειά τους και τελικά το έστρεψαν και εναντίον μας όταν τους συνέφερε να το κάνουν. 1974, 1996, 2002-2004 (σχέδιο Ανάν), 2009-10. Το τελικό χτύπημα είναι νέος εποικισμός των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αυτών εδαφών με στίφη βαρβάρων από την Ασία και την Αφρική. Πρέπει να το αποτρέψουμε και θα το αποτρέψουμε. Ας μην ξεγελαστούμε, μόνον, από τον ψευτοανθρωπισμό με τον οποίο πάνε να μας πιάσουν δήθεν στο φιλότιμο.

 15. akritas avatar
  akritas 30/12/2009 02:18:41

  Η ΕΕ γνωρίζει ότι ανατρέπεται η πολτική της και οι κανονισμοί της ;

 16. AKENATON avatar
  AKENATON 30/12/2009 17:22:27

  ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΘΑ ΥΨΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ.ΟΥΤΕ ΔΗΛΙΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΟΥΤΕ 10 ΣΕΝΤΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΟ...ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ

 17. Επαγρυπνών avatar
  Επαγρυπνών 30/12/2009 23:22:58

  Σε 10 χρονια απο σημερα αλβανοι λοχαγοι θα διοικουν τους στρατιωτες μας,αφγανοι πιλοτοι θα πετουν τα μαχητικα μας αεροσκαφη,μπαγκλαντεζοι θα κυβερνουν τις φρεγατες μας και πακιστανοι θα διοικουν τα αστυνομικα μας τμηματα.

  Τα παιδια που θα ελληνοποιηθουν θα παρουν αυτοματα και το δικαιωμα της εισαγωγης τους στις στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες της Ελλαδος!
  Εκτος αυτου ολοι οι ελληνοποιηθεντες αλλοδαποι θα μπορουν να κατεχουν νομιμα κυνηγετικα οπλα.

  Οποτε αγαπητοι συνελληνες θα πεθανει και η εθνικη μας αμυνα με αποτελεσμα τον διαμελισμο της Ελλαδος σε κρατιδια με ποικιλους πληθυσμους και θρησκειες.

  Φακτορα γραψε κατι σε παρακαλω για την κατασταση που θα δημιουργηθει με βαση αυτα που εγραψα παραπανω.Αξιζει τον κοπο και ο καταλληλοτερος τιτλος θα ηταν: ΕΤΟΣ 2020 - ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ;;

  Υ.Γ.: Συγνωμη για την αμυνα...

 18. Ιακωβος avatar
  Ιακωβος 23/03/2012 08:17:50

  και όμως παιδιά κάνετε λάθος την ''ιθαγένεια'' δεν την περνεις ποτές στην Ελλάδα είμαι ξένος και εγώ και είμαι στην Ελλάδα από μωρό παιδί απ' τα 5 μου και πεδευομε για την ''ιθαγένεια''(κοντά στα 4 χρόνια) και την αδια διαμονής και αυτή δύσκολα την περνεις και για αυτό το λόγο φεύγουν και οικογένειες που έμεναν εδώ πέρα χρόνια και ξέρω τέτοιες οικογένεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν θέλετε περετερων στείλτε μου στο: akopdave@hotmail.com
  κατά τύχη το βρήκα το σιτε αυτό!Ευχαριστω!

 19. Γιαννακης avatar
  Γιαννακης 11/09/2012 12:19:23

  Αργησε κιόλας...επρεπε πιο νωρις να τα κανουν αυτα...Μπραβο στους υπουργους που αποδεικνυουν οτι ειναι αρκετα προοδευτικοι..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.