#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/04/2012 11:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η "ελαφρολαϊκή" δεξιά ως σωτήρας του ΠΑΣΟΚ«Δώστε μου τη δύναμη ενός Έθνους» είπε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος εξερράγη.

«Ώρα είναι να ζητήσει και τη δύναμη ενός Mega», σκέφθηκε ο Ευάγγελος, ο οποίος είναι σφόδρα προβληματισμένος από τις δημοσκοπήσεις.

Αν αυτές επαληθευτούν θα πρόκειται για άλλη χώρα, δήλωσε. Ακριβώς. Θα πρόκειται για μία «αποπασοκοποιημένη» χώρα…

Αν το επιτρέψουν φυσικά οι «ελαφρολαϊκοί» δεξιοί. Πόσοι άραγε ακόμα θα συναινέσουν στη διάσωση της πράσινης ελληνικής διασκευής του κόμματος Μπάαθ και της ροζ ελληνικής εκδοχής του σταλινισμού;

Με δεδομένη την σαφή ιδεολογία της, η ελληνική δεξιά για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παρήγαγε πολιτική, αλλά μόνο πολιτικούς. Πολλοί εξ’ αυτών μετριότητες, αρκετοί γραφικοί, λίγοι υπήρξαν και επικίνδυνοι. Ελάχιστοι συγκέντρωναν και τα  τρία, καθώς επίσης και μια υπολανθάνουσα μεγαλομανία.

Έτσι δημιουργήθηκε η «ελαφρολαϊκή» δεξιά. Πολύ life style που ήταν και του συρμού, από μόνιμους κατοίκους πάσης φύσεως τηλεοπτικών εκπομπών, υπερπροβολή, εύκολα συνθήματα, ακόμη ευκολότερα νούμερα τηλεθέασης.Τελευταίο παράδειγμα οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" με τα μοντέλα, τους κωμικούς  και τους τραγουδιστές. Η οικονομική και πολιτική συγκυρία τους έδωσε την αφορμή να εκδηλώσουν την μεγαλομανία τους, να καλέσουν εαυτούς να σώσουν το Έθνος.

Επειδή από «σωτήρες» χορτάσαμε, μήπως να βάλουμε κάποιον στο τιμόνι της χώρας που να γνωρίζει την «τσαγκαρική»;

Κι όταν βγούμε με το καλό από την κρίση, ας ξαναγυρίσουμε στις φυσιογνωμίες που μας προκαλούν γέλωτα και οίκτο…

Ενώ επέρχεται διαζύγιο Βενιζέλου-Ραγκούση. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ο πρώην δήμαρχος Πάρου να πληρώσει και διατροφή, γιατί είναι δύσκολες εποχές ακόμη και για κηπουρούς…

Νοικιάζεται η αστυνομία σε ιδιώτες που θέλουν φύλαξη.

Οι καψούρηδες θα μπορούν να απευθύνονται στην Πυροσβεστική;

O ζηλιάρης Σταμάτης Μαλέλης –λένε οι κακές γλώσσες- έκοψε την εκπομπή της δύστυχης Νικολέττας Ράλλη επειδή δεν ταίριαζε στο προφίλ της ΔΗΜΑΡ και στο lifestyle αμπέχωνο του Γρηγόρη Ψαριανού.

Φοβούνται μήπως γίνουν η «ελαφρολαϊκή» Αριστερά, τώρα που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. cobalt avatar
  cobalt 09/04/2012 12:01:32

  Βγάλε τη δεύτερη φωτό για να μπορέσω να διαβάσω και το υπόλοιπο άρθρο...

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 09/04/2012 12:14:23

  Όσο το ασανσέρ (των δημοσκοπήσεων) αγκομαχά, θα επικρατεί ζουρλάδα.
  (Νιόνιος).
  Άνεμους έσπερναν επί 30 χρόνια πασόκοι, νεοδημοκράτες και "λοιπές πολιτικές δυνάμεις", τώρα άς θερίζουν θύελλες.

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ Ο Θείος 09/04/2012 19:28:56

   Αμ δεν τις θερίζουν οι πολιτικοί τις θύελες. Αυτοί μια χαρά βολέυτηκαν μαζί με το στενό και ευρύ τους περιβάλλον. Αυτή τη δουλειά ....του θέρους εμείς θα την κάνουμε για όλους

 3. Θύμιος avatar
  Θύμιος 09/04/2012 13:42:12

  Ο Αγγελέτος Κανάς με ποίον πολιτεύετε;?

 4. juliet avatar
  juliet 09/04/2012 14:08:00

  Mας διαφεύγει ,ξέρεις κάτι εσύ, που δεν ξέρουμε;..αλλά τώρα πια μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος ,ενοικιάζεις 1-2 αστυνομικούς και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Πονηρούλη, το πασοκ δουλεύει για την ασφαλειά σου ,εμείς εδώ μιλάμε για συντρόφους όχι για τρομοκράτες .Οι τρομακράτες εδώ ..σύμφωνα με το άσμα .....είναι τα θύματα της αγάπης.

 5. juliet avatar
  juliet 09/04/2012 14:08:00

  Mας διαφεύγει ,ξέρεις κάτι εσύ, που δεν ξέρουμε;..αλλά τώρα πια μπορεί να κοιμάσαι ήσυχος ,ενοικιάζεις 1-2 αστυνομικούς και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Πονηρούλη, το πασοκ δουλεύει για την ασφαλειά σου ,εμείς εδώ μιλάμε για συντρόφους όχι για τρομοκράτες .Οι τρομακράτες εδώ ..σύμφωνα με το άσμα .....είναι τα θύματα της αγάπης.

 6. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 09/04/2012 14:20:01

  Είναι τραγικό την κρίσιμη αυτή στιγμή για το "αυριο" της πατρίδας μας, να υποκινούνται πολιτικές φράξιες στα πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Ο έχων χάσει κάθε έννοια σοβαρότητας Γ. Καρατζαφέρης προσπαθεί να σωθεί με έξυπνες παρλαπίπες που, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να τον γελειοποιούν περισσότερο, ενώ τους Ανεξάρτητους Έλληνες και, ιδιαιτέρως, τον Π. Καμμένο, να τους έχει πάρει στον ώμο του ο Χατζηνικολάου και οι ελεγχόμενοι απ' αυτόν δημοσιογράφοι του σταθμού του. Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας είναι πιά καιρός να συνειδητοποιήσετε τον ρόλο του Χατζηνικολάου. Απώτερή του επιδίωξη είναι η κατάκτηση της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας. Ας ξυπνήσομε όλοι εμείς και ας αντιδράσομε κατάλληλα ΤΩΡΑ.

 7. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 09/04/2012 15:37:23

  Κάτω τα χέρια από τη Νικολέτα! Κάτων η πολιτική ορθότητα των ξανθιών. Μ.Ο., να φτιάξουμε πάραυτα μια πενταμελή επιτροπή αλληλεγγύης με σένα, τον Ροδινό και τον Φάκτορα. Επειδή όμως θα φας παντόφλα από την Σκάρλετ στο σπίτι, λέω να εκχωρήσεις την θέση σου στον Strange. Είσαι αξιέπαινος συγχαρητηρίων, που θα 'λεγε κι ο Αλέφαντος.

  • M.O. avatar
   M.O. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 09/04/2012 17:57:32

   Στη Β' Πειραιά, Θρύλο και Φαήλο !!!
   Τα πάντα όλα...

 8. ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ avatar
  ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ 09/04/2012 18:19:17

  Εγώ είμαι από χωριό! Δεν ξέρω πολλά-πολλά από ελαφρολαϊκά γιατί εκεί ακούμε ρεμπέτικα(!) και ενίοτε εμείς οι γεννηθέντες την τιμημένη (!!!) δεκαετία του 60 ακούμε και βαρυμεταλλάδικα (!!!!!).
  Αυτό όμως που θέλω με βεβαιότητα να πω, είναι ότι αν μπορώ να μισθώσω για τη φύλαξή μου από τους άλλους οδηγούς μία τροχονόμο σαν κι αυτή της φωτογραφίας , ευχαρίστως θα έδινα και τα υπόλοιπα από τα δώρα που ακόμα δεν μου κόψανε (κουβαρντάς έτσι;)

 9. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 09/04/2012 20:13:53

  Πάνω από 2 εκατομμύρια ψηφοφόροι θα επιλέξουν αποχή/άκυρο/λευκό και δεν θα προσμετρηθούν. Αυτό σημαίνει ότι εάν η ΝΔ συσπειρωθεί κατά 70% θα αγγίξει την αυτοδυναμία. Οι όψιμοι επαναστάτες εκτελώντας εντολές του κατεστημένου προσπαθούν να αυξήσουν τους ψηφίσαντες για να κοντύνουν την ΝΔ. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι η πολιτική τους διαγραφή και οριστική απόσυρση. Η κάθαρση ξεκίνησε. Μετά τις εκλογές θα ολοκληρωθεί με την τιτανομαχία με τους νονούς-πάτρονες της εξουσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.