#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/01/2008 18:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η εκδίκηση του Κάκκαλου και των «μιζών»

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι χρειάστηκε πολύ προσπάθεια ο Καραμανλής  για να φτάσει μέχρι τον Κουκοδήμο. Στις 4/2/1998 (τη νύκτα της «μεγάλης σφαγής») διέγραψε τον Κάκκαλο μαζί με τους Σουφλιά, Σουφλιά, Μάνο Κοντογιαννόπουλο, Τατούλη και Παπαληγούρα. Ο Νίκος Κάκκαλος ήταν βουλευτής Πιερίας, αγαπημένο παιδί του Σουφλιά, αλλά και με καλές προσβάσεις στο περιβάλλον της Ντόρας. Τελικά τα βρήκε με τον Καραμανλή και επέστρεψε στη ΝΔ, τον Ιανουάριο του 2004, λίγο πριν από τις εκλογές. Αλλά το Μάρτιο του 2004 έχασε από τον Βαγγέλη Πολύζο, τον οποίο όμως διέγραψε ο Καραμανλής όταν μίλησε περί «χρηματισμού» πολιτικών ανεξαρτήτως πολιτικής προελεύσεως. Το Σεπτέμβριο του 2005 ο Πολύζος δεν έβαλε υποψηφιότητα και τον διαδέχθηκε ο Κουκοδήμος (που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Ζαχόπουλο και τον Κλαδά στο ΥΠΠΟ) και βγήκε βουλευτής Πιερίας το Σεπτέμβριο του 2007. Αν όμως διαγραφεί τώρα θα δώσει τη θέση του στον επόμενο, που είναι ο …Κάκκαλος που δείχνει τώρα να «εκδικείται» τον Καραμανλή μαζί με τον «χρηματισμό» όλων των κομμάτων που εντοπίσθηκε τελικά στην Ζήμενς. Ερώτηση; Δεν σας «μυρίζει» τίποτα όλη η αυτή προσπάθεια για να βγει βουλευτής ο Κουκοδήμος; Μήπως η «λέξη κλειδί» για όλα αυτά είναι «βουλευτική ασυλία». Και λέτε να τα περίμεναν όλα αυτά από πολύ καιρό και γι αυτό και να επίσπευσε τις εκλογές ο Καραμανλής; Όλα είναι πλέον πιθανά. Τίποτα δεν αποκλείεται.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Livanistiri avatar
  Livanistiri 29/01/2008 20:16:34

  Ποιόν βολεύει το ότι των ερευνών του ΣΔΟΕ επιλαμβάνεται αποκλειστικά ο εισαγγελέας της Υπηρεσίας; Φαινομενικά, τον Θέμο, δεδομένου ότι θα περιοριστούν (ή νομίζουν ότι θα περιοριστούν) οι διαρροές. Κατά βάθος βολεύει όλους τους διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες που το πιθανότερο τα'χωναν στον Αναστασιάδη. Ρε παιδιά, κανέναν λογαριασμό του "Ξανθόπουλου της δημοσιογραφίας", του Μάκη, θα ανοίξει; Εκεί θα'χει μεγάλο ενδιαφέρον το πράμα.

 2. Ok avatar
  Ok 29/01/2008 20:32:40

  Στο τελευταίο ταξίδι του κ. Καραμανλή στην Μόσχα και κατά την διάρκεια των μεταξύ των απόρρητων συνομιλιών που είχαν , έγινε πρόταση στον κ.Καραμανλή να συμμετάσχουν οι Ελληνικές ένοπλές δυνάμεις στο διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας .

  Η Ρωσία ήταν και είναι το «επτασφράγιστο μυστικό» στον τομέα του Διαστήματος.
  Το Διαστημικό πρόγραμμα ελέγχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις Ένοπλες Δυνάμεις όπως και το πρόγραμμα αναγνώρισης θέσης μέσω δορυφόρου το Glonnas .

  Η σχετική συνεργασία έχει ήδη περάσει από το προπαρασκευαστικό στάδιο, αφού από το 2004 λειτουργεί η μικτή επιτροπή Ελλάδος -Ρωσίας για θέματα επιστήμης και τεχνολογίας . Μεταξύ δε των διαφόρων τομέων της επιτροπής και αυτό της διαστημικής έρευνας .

  Η συνεργασία λοιπόν των δύο χωρών περνάει στο επόμενο στάδιο . Με την κίνηση του αυτή ο κ. Πούτιν δείχνει έμπρακτα την φιλία και την εκτίμηση που τρέφει για την χώρα μας και για τον ίδιο τον κ Καραμανλή προσωπικά . Άλλωστε είναι φανερό ότι τα ``χνώτα `` των δύο ανδρών ταιριάζουν .

  Μετά λοιπόν την πρόταση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας η οποία και έγινε δεκτή φυσικά , οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα ενταχθούν σ`ένα διαστημικό πλέγμα και μία τεχνολογία που αυτομάτως θα θέσουν την Ελλάδα σε εντελώς νέα και διαφορετική τροχιά αποκομίζοντας τεράστια οφέλη .

  Οι κινήσεις πάνω σ`αυτήν την προοπτική είναι έντονες και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς , γεγονός που έχει κάνει τους πέραν του Ατλαντικού να ανησυχούν εντονότερα και να εντατικοποιούν τα ``αντίμετρα`` τους .

  Ήδη εμείς οι απλοί πολίτες αρχίζουμε σιγά σιγά να το καταλαβαίνουμε μετά από τα γεγονότα των τελευταίων δύο μηνών .
  Βέβαια αυτό που εμείς το αντιλαμβανόμαστε τώρα , ο κ Καραμανλής το πληροφορήθηκε μέσω Ελληνικών και Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών το περασμένο καλοκαίρι , και για αυτό και η ξαφνική αντίδραση του να αναγγείλει μέσα στο δεκαπενταύγουστο την προκήρυξη εκλογών .

  Και οι δύο άνδρες ξέρανε και αντιδράσανε άμεσα καθιστώντας το σχέδιο των αμερικανικών αρχών , για πτώση του κ Καραμανλή και προώθηση γαλάζιων ή πράσινων φιλοαμερικανών στην εξουσία , ανεφάρμοστο προς το παρόν .

 3. Le canard avatar
  Le canard 29/01/2008 22:34:42

  Για τα χνώτα των δύο ηγετών δεν ξέρω αν ταιριάζουν ή όχι. Ας δεχτούμε αυτό που λέγεται. 'Η για την ακρίβεια, ας δεχτούμε μιά πιο πραγματιστική και διπλωματική εξήγηση. Οτι τα συμφέροντα των δύο χωρών σε αυτή την φάση ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό. Ξέχωρα από τα χνώτα όμως, αν έπαιρνε ο Καραμανλής και λίγο από τις ικανότητες και τη δύναμη επιβολής του Πούτιν, θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για τη χώρα. Διότι, ο Πούτιν πήρε μιά διαλυμμένη αυτοκρατορία, και την ξαναστήνει στα πόδια της. Ο Καραμανλής;

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 30/01/2008 01:28:56

  Θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι η προοπτική ισχυροποίησης της χώρας, όπως την καταγράφει ο/η Οκ, είναι βάσιμη.

  Όμως διαστημική τεχνολογία και ΥΠΕΘΑ ο συνοικιακός ταξιτζής Μεϊμαράκης δεν συμβαδίζουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.