#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/08/2011 08:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η "εικόνα" στο Σύνταγμα τους μάρανε...Δεν είναι, πράγματι, το καλύτερο να βλέπεις την κεντρική πλατεία μιας πρωτεύουσας να μετατρέπεται σε κατασκήνωση με παραπήγματα, σκηνές και μπουγάδες απλωμένες. Έτσι και στην πλατεία Συντάγματος, η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων δεν είχε καμιά σχέση με τους χιλιάδες Αγανακτισμένους που έδωσαν ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση.

Αποφάσισε λοιπόν ο δήμος Αθηναίων να απομακρύνει μέσα στη νύχτα τις σκηνές και στο εξής να κατασκηνώσουν εκεί οι... αστυνομικοί.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι νυχτιάτικα προχώρησαν σε μια έφοδο λες και επρόκειτο για καμιά συμμορία.

Παραβλέπουμε επίσης το γεγονός πως ότι κι αν κάνει η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταματήσει το νέο κύμα αγανάκτησης που έρχεται σύντομα. Και τότε δε θα είναι το Σύνταγμα που δε θα χωράει τον κόσμο. Θα χρειαστεί όλη η χώρα για να αντέξει τη λαϊκή οργή.

Το αστείο της υπόθεσης, τόσο για τον κ. Καμίνη όσο και για την κυβέρνηση είναι ότι τόσο καιρό ήταν εξοργισμένοι με την εικόνα της πλατείας, αλλά δεν τους πείραξε η εικόνα της Αθήνας σε κάθε βήμα που κάνουν τουρίστες και πολίτες. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το Σύνταγμα υπάρχουν δεκάδες αλλοδαποί που πουλάνε την πραμάτεια τους και μάλιστα μπροστά από τα εμπορικά. Αυτή η εικόνα δε δυσφημεί την Ελλάδα και δεν πλήττει την οικονομία;

Στην Ομόνοια δεν τους πειράζει το εμπόριο ναρκωτικών μέρα μεσημέρι; Δεν είναι κεντρική πλατεία εκεί; Τολμάνε τουρίστες να περάσουν από την Ομόνοια; Αυτές οι εικόνες δεν πειράζουν τον τουρισμό μας;

Λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια αλλά και δίπλα από το Δημαρχείο της Αθήνας, η πορνεία πάει σύννεφο. Πουλάνε ακόμη και μικρά παιδάκια οι σωματέμποροι. Αυτό δεν πείραξε τον κ. Καμίνη που πάει κάθε μέρα στο γραφείο του περνώντας μέσα από την αθλιότητα;

Γιατί αυτή η εικόνα κάνει λιγότερη ζημιά στον τουρισμό απ' ότι οι σκηνίτες του Συντάγματος;

Για να μην πούμε για τη βρομιά στα γκέτο της Αθήνας. Που είναι ο κ. Δήμαρχος και η κυβέρνηση να βάλουν τάξη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και να αυξήσουν τον τουρισμό;

Γιατί, άραγε ο εξωραϊσμός της πλατείας Συντάγματος έγινε διότι εκεί υπάρχουν τα πολυτελή ξενοδοχεία; Είναι όμως Αθήνα μόνο τα τρία ξενοδοχεία της πλατείας; Ολη η άλλη πόλη να καεί;

Η βιτρίνα μας μάρανε και νομίζουν ότι με ένα όμορφο χαλί θα καλύψουν το χάλι της Αθήνας.

Πορεία διαμαρτυρίας

Πορεία διαμαρτυρίας, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα σήμερακαι θα κινηθεί προς το δημαρχείο, ψηφίστηκε στη συνέλευση των «Αγανακτισμένων» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, μετά την απομάκρυνση των σκηνών από συνεργεία του δήμου. Η κινητοποίηση  θα ολοκληρωθεί με νέα συνέλευση στην πλατεία Κοτζιά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 01/08/2011 10:04:13

  ο κ.Καμίνης ως γνωστόν διεκδικεί 290.000 ευρουλάκια από τη θητεία του ως "Συνήγορος" του .. πλανήτη. Όχι δεδουλευμένα, αυτά τα έχει ήδη.
  Μην τον παρεξηγήσετε, θα τα διαθέσει όλα για την ανάπλαση των τετραγώνων πίσω από την οδό Αθηνάς.

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 01/08/2011 10:13:17

  Οι λάθρο ψευτοαπεργοί πείνας, που ένα χρόνο τώρα έχουν στήσει ανενόχλητοι τα τσαντήρια τους μπροστά στα Προπύλαια, κατά τη γνώμη του εκλεκτού του κ. Κουβέλη ουδόλως προκαλούν ζημιά στον τουρισμό...

 3. Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
  Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 01/08/2011 11:13:12

  Στα σκηνάκια κολλήσατε,και στη διακίνηση ναρκωτικών,και στους παράνομους
  μικροπωλητές;
  Γνωστά όλα αυτά.Η κυβέρνηση άρχισε από τα εύκολα.Σκηνάκια και κατασκηνωτές.
  Όσον αφορά την εμπορία ναρκωτικών ουσιών,η αστυνομία δεν κάνει απολύτως
  τίποτα διότι υπάρχει" έλλειψη" προσωπικού.
  Αν συνυπολογίσουμε και τις περικοπές στους μισθούς,τότε
  δεν έχουν κανένα λόγο να κυνηγάνε εμπόρους ναρκωτικών και πρεζόνια.
  Θα μου πείτε πριν γίνουν οι περικοπές ήταν καλύτερα τα πράματα;
  Εννοείται πως όχι.Τότε έκαναν απλώς ότι εργάζονται......
  Οι τουρίστες τώρα είναι τα επίκαιρα θύματα.Σκάνε μύτη στη χώρα μας έχοντας το θράσσος να μοιραστούν μαζί μας τις παραλίες (για τα αξιοθέατα δεν το συζητώ διότι δεν μας ενδιαφέρουν)και τις ξαπλώστρες,και δε φτάνει μόνο
  αυτό,μας παίρνουν και τα ταξί τώρα που έχουν λιγοστεύσει κιόλας!
  Αλλά οι ταξιτζήδες κάνουν αυτό που θα έκανε κάθε συνειδητός πολίτης.
  Δεν θα επέτρεπε την είσοδό τους στη χώρα,κι αν κάποιος ξέφευγε θα του έκανε το βίο αβίωτο μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει!
  Οι τουρίστες θα έρθουν,και θα φύγουν όπως όπως,και δεν πρόκειται να επιστρέψουν.
  Εμείς αδέρφια θα τρώμε ασταμάτητα τα νταβατζηλήκια των συντεχνιών και των συμμοριών που μας περιβάλλουν.Μα ατελείωτες είναι επιτέλους οι ανοχές μας;

 4. xenios avatar
  xenios 01/08/2011 11:22:50

  Προς τον κάργα δημοκράτη κ. Καμίνη :

  Κάνετε τα στραβά μάτια, στην κατάληψη του χώρου έξω από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, από λαθρομετανάστες που έχουν στήσει τσαντίρια σκηνές και πανό, με αίτημα την νομιμοποίηση τους.

  Δεν βλέπετε το κατάντημα της Αθήνας με τις δεκάδες χιλιάδες κουρελούδες, με τα λαθραία εμπορεύματα, που τα διακινούν και πλουτίζουν οι ίδιοι άνθρωποι, που φέρνουν λαθρομετανάστες.

  Έχετε κλειστά μάτια στο ξεπούλημα ψυχών έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, στην ελεύθερη πώληση σκληρών ναρκωτικών από ημεδαπούς και αλλοδαπούς εμπόρους.

  Καταντήσατε την Αθήνα ένα ατελείωτο παράνομο μπουρδέλο, με δεκάδες χιλιάδες Αφρικανές και λοιπές λαθρομετανάστες, που τις εκμεταλλεύονται αισχρά.

  Καταργήσατε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που έδιναν ένα φτηνό τρόπο διεξόδου στους κατοίκους της Αθήνας και το αντικαταστήσατε, με φτηνά πανηγυράκια με μόνους ακροατές μετανάστες και λαθρομετανάστες στις πλατείες των συνοικιών.

  Δεν έγινε το παραμικρό, στην καταπολέμηση τη εγκληματικότητας, σε σημείο που μετά τις 20:00, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, στα δρομάκια της συνοικίας μας.
  Αναγκάζετε ανθρώπους που πολέμησαν με μανία, κάθε έννοια ρατσισμού και ξενοφοβίας, να τους οδηγείτε στην αντίπερα όχθη. Με αυτές σας τις παθητικές αντιδράσεις, παίζετε επικίνδυνα παιγνίδια, που διογκώνουν τα νεοφασιστικά και ακροδεξιά κόμματα. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου πριν να είναι πολύ αργά, στο παιγνίδι με την φωτιά, θα καούμε όλοι και ίσως μια μέρα φτάσουμε στο σημείο, ο παρανοϊκός Νορβηγός να βρει και εδώ μιμητές.

  Οι κάτοικοι της Φωκ Νέγρη, σας έχουν ζητήσει κατ' επανάληψη, να δημιουργήσετε στις υπάρχουσες υποδομές της κεντρικής αγοράς της Φωκ. Νέγρη, δημόσιες τουαλέτες. Oι πλανόδιοι, αφοδεύουν, στις πρασιές του δρόμου μας ή ακόμα και στον δρόμο. Τρεις φορές ήμουν αυτόπτης μάρτυρας αυτού του γεγονότος. Αυτές οι τουαλέτες υπήρχαν και μάλλον υπάρχουν ακόμα, αλλά παραμένουν κλειστές.

  Αθήνα δεν είναι μόνο το Σύνταγμα και δεν μένουν όλοι οι τουρίστες στην Μεγάλη Βρετανία και στο King George.

 5. Twins avatar
  Twins 01/08/2011 12:03:50

  Οι ειρηνικές σκηνές στο σύνταγμα (αλλά και στην Puerta Del Sol) δεν πειράζουν τους τουρίστες, πολλοί μάλλιστα το βλέπουν και σαν τουριστική attraction.

  Αντίθετα τα ΜΑΤ και τα χημικά, και η εικόνα παρακμής και ανασφάλειας στην υπόλοιπη πόλη ειναι σημαντικότατο πρόβλημα.

 6. Νικόλας avatar
  Νικόλας 01/08/2011 12:15:56

  ΟΙ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΗΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ''ΚΑΜΠΟΥΛ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΠΟΛΗ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΚΑΜΠΟΥΛ'' ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5ΕΚΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!

 7. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 01/08/2011 13:51:40

  Ο Καμίνης ο υπάλληλος του τζέφρυ που βγήκε με τις ψήφους των λαθρομεταναστών(ακούει ο Άρειος Πάγος;) καλά θα κάνει να παραιτηθεί,να μαζέψει όλο το συρφετό και κάτι βλαχοδημάρχους που νομιμοποιούν πρεζέμπορους Μαροκινούς της Υπατίας και να μας αδειάσουν τη γωνιά.Οι αγανακτισμένοι ενόχλησαν τον δημαρχούλη και όχι η βρώμα και η γκετοποίηση της Αθήνας........Έρχεται η αποπασοκοποίηση σύντομα και τότε θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια ανεξαρτησίας όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι

 8. ΑΔΩΝΙΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ avatar
  ΑΔΩΝΙΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 02/08/2011 09:19:32

  Μά καλά ρε παιδιά, εσείς εδώ έχετε έναν ιστοχώρο που υποστηρίζει την Ν.Δ. δηλ ένα έστω κεντροδεξιό κόμμα. Είναι δυνατόν να είστε υπέρ της εικόνας της γυφτιάς που είχε η πλατεία Συντάγματος;...έλεος! Έχουμε μπλέξει τα πάντα πια σε αυτή την χώρα. Απόδειξη ότι -και καλώς έκαμε- η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά δια της σιωπής επεκρότησε την πράξη του κ. Καμίνη. Τί να έλεγε δηλ ότι κακώς καθάρισε το Σύνταγμα από τα τσαντίρια;
  Όσον αφορά στα Προπύλαια, εκεί λόγω ασύλου δεν μπορεί να παρέμβει κανένας, έχω κάνει έως και 30 ερωτήσεις στην Βουλή, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων έως το τέλος Αυγούστου θα έχει ψηφιστεί ο Νόμος Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ και το άσυλο με τον τρόπο που εφαρμοζόταν καταργείται και από την επομένη η ΕΛ.ΑΣ θα μπορεί να κάνει την δουλειά της και εκεί, οπότε θα τους ταράξουμε στις ερωτήσεις μέχρι να καθαρίσουν και τα Προπύλαια.
  'Αδωνις Α. Γεωργιάδης

  • kerbousar avatar
   kerbousar @ ΑΔΩΝΙΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 02/08/2011 10:16:04

   σωστα τα λες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.